i ova dvojica
Sa'će te ovi urbani razapeti zbog ĐureZviz wrote:
Pojava kretena, on je zivi primjer kako moze kreten da izgleda.
Klasicna pocinje sa k a zavrsava na a.
Odvratna na kvadrat
ni jaultima_palabra wrote:Da nisam ušao na ovu temu, ne bih znao da ima neko kome je Đuro mrzak
semir efendić, čmarMedenoSrce wrote:Erdogan, Željko Joksimovic a i onaj drugi, Frenky, Damir Mašić, Emir frozen camels, Bakir Hadziomerovic, Damir Hadzic, novi nacelnik Novog grada iz SDA, Mladen Ivanic, Svetlana Cenic
Meni je onaj stari Đuro izuzetno drag.ultima_palabra wrote:Da nisam ušao na ovu temu, ne bih znao da ima neko kome je Đuro mrzak
Amra Silajdžićjulisiz es grant wrote:Meni je onaj stari Đuro izuzetno drag.ultima_palabra wrote:Da nisam ušao na ovu temu, ne bih znao da ima neko kome je Đuro mrzak
Ovog novog hipsterskog Đuru ne gumo nikako
Nego, znaš ti ko je ona pušačica sa treće Zvizove slike, ko zna kad će Danac ponovo navratiti
ThanksCherry-Cherry wrote: Amra Silajdžić
Što hipsterskog, zbog onih cvika?julisiz es grant wrote:Meni je onaj stari Đuro izuzetno drag.ultima_palabra wrote:Da nisam ušao na ovu temu, ne bih znao da ima neko kome je Đuro mrzak
Ovog novog hipsterskog Đuru ne gumo nikako
Nego, znaš ti ko je ona pušačica sa treće Zvizove slike, ko zna kad će Danac ponovo navratiti
Jah, šta će mu ono pod stare dane?ultima_palabra wrote: Što hipsterskog, zbog onih cvika?![]()
Ne znam, Đuro je u karijeri napravio dobrih stvari i prosječnih stvari... ali ima čovjek neku karizmu s kojom i ovo prosječno ispadne dobro.