ok...posaljiluckylaka wrote:Poslacu ti jedan interesantan iptv nemam sad vremena.Jeftino a interesantno.klikerusa wrote:trebali ste i u kinu otici... onda bi imali bar 23 miliona pretplatnikaVIP Networks wrote: mi imamo preko 500.000 korisnika u Evropi, Americi i Kanadi
Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
-
klikerusa
#151 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
-
samkoF
#152 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ma imate da ne kazem sad sta.Samo lazete I petljate , svi ste vi isti.I svako drugi je kriv samo vi niste I nikad nije do vas, upravu je lucky.A da imate I Kini pretplatnika ne bi ko mahnit ovdje ostavljao svaki dan postove kad ionako vidis da ova tema nije bogzna kako niti aktivna niti posjecena osim par nas isti koji ovdje uglavnom pisemo.VIP Networks wrote:Imamo korisnike i u Kiniklikerusa wrote:trebali ste i u kinu otici... onda bi imali bar 23 miliona pretplatnikaVIP Networks wrote: mi imamo preko 500.000 korisnika u Evropi, Americi i Kanadi
-
klikerusa
#153 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
ih samkof, taman sam se zagrijao da prebacim. Ali haman da mi je se seliti u Kinu. Mozda je ova VIP-ov iptv tamo jeftinijisamkoF wrote:
Ma imate da ne kazem sad sta.Samo lazete I petljate , svi ste vi isti.I svako drugi je kriv samo vi niste I nikad nije do vas, upravu je lucky.A da imate I Kini pretplatnika ne bi ko mahnit ovdje ostavljao svaki dan postove kad ionako vidis da ova tema nije bogzna kako niti aktivna niti posjecena osim par nas isti koji ovdje uglavnom pisemo.
-
samkoF
#154 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ma ja za tv kanale bilo kakve I bilo cije ne dam vise od 40 dollar, to je od mene maximalno.Zato se ja vise ne navlacom ni na dish ni na direct tv ni na charter ni na bilo koju drugu americku kbslovnsku il satelitsku tv jer ionako tamo ne gledam toliko kanala niti me sta zanima na americkim kanalima osim sporta a jos kad uzmem u obzir da na americkim kanalima dominiraju americki sportovi onda nema sanse da to uzimam.A od ovih nasih sve sam izmjenjao I zasad sam najduze sa bostel net platformom jer mi je I po izboru kanala I kvalitetu slike I po cjeni najbolja , sto ne znaci da ce ostati tako.klikerusa wrote:ih samkof, taman sam se zagrijao da prebacim. Ali haman da mi je se seliti u Kinu. Mozda je ova VIP-ov iptv tamo jeftinijisamkoF wrote:
Ma imate da ne kazem sad sta.Samo lazete I petljate , svi ste vi isti.I svako drugi je kriv samo vi niste I nikad nije do vas, upravu je lucky.A da imate I Kini pretplatnika ne bi ko mahnit ovdje ostavljao svaki dan postove kad ionako vidis da ova tema nije bogzna kako niti aktivna niti posjecena osim par nas isti koji ovdje uglavnom pisemo.
- luckylaka
#155 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Necu ti poslati,jos jedna prevara.menezavalise za $10 mamu im j....Joj jesam levat al me jebu ove iptv platforme.Sta nisam isprobao Fibernet,Bosnatv,Balkantv,Balkaniyum,Nettv,Gss,Bigtv,Fastv,...e jesam budala a ljudi sve ovo dzaba gledaju.Sada se bacam na Android i sam sebi pravim listuluckylaka wrote:Poslacu ti jedan interesantan iptv nemam sad vremena.Jeftino a interesantno.klikerusa wrote:trebali ste i u kinu otici... onda bi imali bar 23 miliona pretplatnikaVIP Networks wrote: mi imamo preko 500.000 korisnika u Evropi, Americi i Kanadi
-
klikerusa
#156 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
hajde napravi taj dream setup pa javi da svi otkazujemo one nase iptvluckylaka wrote: Necu ti poslati,jos jedna prevara.menezavalise za $10 mamu im j....Joj jesam levat al me jebu ove iptv platforme.Sta nisam isprobao Fibernet,Bosnatv,Balkantv,Balkaniyum,Nettv,Gss,Bigtv,Fastv,...e jesam budala a ljudi sve ovo dzaba gledaju.Sada se bacam na Android i sam sebi pravim listu
-
klajvert
#157 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Sama cijena sve govori o kakvom je kvalitetu rijecluckylaka wrote:
Necu ti poslati,jos jedna prevara.menezavalise za $10
Steta sto nema, dovoljan broj ljudi pa da se napravi za Vas koji zivite vani, dobar izbor kanala i da sve radi kako treba.
- luckylaka
#158 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ima nas dovoljno samo kreni pa da vidis.Dobar izbor kanala i kvalitet uvijek prolazeklajvert wrote:Sama cijena sve govori o kakvom je kvalitetu rijecluckylaka wrote:
Necu ti poslati,jos jedna prevara.menezavalise za $10![]()
Steta sto nema, dovoljan broj ljudi pa da se napravi za Vas koji zivite vani, dobar izbor kanala i da sve radi kako treba.
-
klajvert
#159 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ok, nesto ce se raditi po ovom pitanjuluckylaka wrote: Ima nas dovoljno samo kreni pa da vidis.Dobar izbor kanala i kvalitet uvijek prolaze
- luckylaka
#160 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
pozuri nemas puno vremena,svaki dan neko nesto pokreceklajvert wrote:Ok, nesto ce se raditi po ovom pitanjuluckylaka wrote: Ima nas dovoljno samo kreni pa da vidis.Dobar izbor kanala i kvalitet uvijek prolaze
-
klikerusa
#161 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ja bih platio $20 da izaberem sebi 10 kanala koje gledam. A ne treba mi 128 drugih...luckylaka wrote: pozuri nemas puno vremena,svaki dan neko nesto pokrece
- luckylaka
#162 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
i ja 20 za sport club,arena sport.National,Discovery,History,Eurosport, i par drzavnihklikerusa wrote:Ja bih platio $20 da izaberem sebi 10 kanala koje gledam. A ne treba mi 128 drugih...luckylaka wrote: pozuri nemas puno vremena,svaki dan neko nesto pokrece
-
klajvert
#163 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Neki su preoblemi na forumu kad trebaju PM poruke da se posalju, pa evo ovdje pisem - razmatram jednu opciju sa sport klub, arena sport kanalima i jos nekoliko drugih (ukupno oko 20 kanala) - za 10 eura/mjesecno.
Prije nego sto bi ovo startovalo (ako ima dovoljan broj - bilo bi od sledeceg mjeseca), zanima me koliko je vas zainteresovano za nesto tako. Posaljite PM.
Prije nego sto bi ovo startovalo (ako ima dovoljan broj - bilo bi od sledeceg mjeseca), zanima me koliko je vas zainteresovano za nesto tako. Posaljite PM.
- luckylaka
#164 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Box,app.za smart tv ili web
-
missko
#165 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ja sam za
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
-
samkoF
#166 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
luckylaka wrote:i ja 20 za sport club,arena sport.National,Discovery,History,Eurosport, i par drzavnihklikerusa wrote:Ja bih platio $20 da izaberem sebi 10 kanala koje gledam. A ne treba mi 128 drugih...luckylaka wrote: pozuri nemas puno vremena,svaki dan neko nesto pokrece
Lucky sve to sto ti trazis ja placam 20 dollar I sve te kanale imam , samo jedan nema a to je sport klub, sve drugo imam I arene 4 kanala I 2 eurosporta I disco I NG I history I animal planet I hbo adria I fox movie I svi nasi bh kanali najvazniji I hrvatski rtl nova I hrt 1 I 2 itd .
Platio sam za godinu dana 240 dollar pretplatu sto znaci mjesecno 20 dollar .
Imam bostel net tv kompaniju
- luckylaka
#167 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
@Samko kakav je kvalitet slike i stopali tj.ledi li puno.Zvali su me i nudili sa Bostela ali imam slicnu ponudu sa Big tv za $5 mjesecno ali su komplikovani .Nisam ih instalirao na smarttv jer oni posalju fail ti moras prebaciti na usb i instalirati samo na smart tv.Imaju sve Arena,Sport club i 2-3 Sky sporta uz ove ostale.Javicu kakvi su kad instaliram.
-
samkoF
#168 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ja ne gledam to preko aplikacija nego uzeo sam njihov receiver I tako gledam preko tv.Sto se tice kvaliteta slike , jednom sam rekao od svih kompanija koje sam imao najmanje mi koce , bas rjetko, desava se da koce al ne svi kanale I rjetko.Imas ogroman izbor I uvijek ces imati nesto dobro da pogledas , slika je cista na nekim kanalima kao sto su tv1, face tv,obn, rtl hrv 1 I 2 , nova tv, I jos neki kanali su HD.Ja sam zasad ( kazem uvijek zasad jer nikad ne znas sta moze biti) ovom komapnijom jako zadovoljan a imam ih 7 mjeseci.Ako nekad sta ispadne bolje , kvalitetnije naravno prihvaticu al od ovih kompanija za koje ja znam meni je ova najbolja.luckylaka wrote:@Samko kakav je kvalitet slike i stopali tj.ledi li puno.Zvali su me i nudili sa Bostela ali imam slicnu ponudu sa Big tv za $5 mjesecno ali su komplikovani .Nisam ih instalirao na smarttv jer oni posalju fail ti moras prebaciti na usb i instalirati samo na smart tv.Imaju sve Arena,Sport club i 2-3 Sky sporta uz ove ostale.Javicu kakvi su kad instaliram.
-
missko
#169 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Jel taj big tv moze na svaki smart tv ili samo na samsung?luckylaka wrote:@Samko kakav je kvalitet slike i stopali tj.ledi li puno.Zvali su me i nudili sa Bostela ali imam slicnu ponudu sa Big tv za $5 mjesecno ali su komplikovani .Nisam ih instalirao na smarttv jer oni posalju fail ti moras prebaciti na usb i instalirati samo na smart tv.Imaju sve Arena,Sport club i 2-3 Sky sporta uz ove ostale.Javicu kakvi su kad instaliram.
-
klajvert
#170 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Android box, kao i android tableti i smart telefoni. Mogla bi se srediti kasnije i aplikacija za smart televizore.luckylaka wrote:Box,app.za smart tv ili web
-
klajvert
#171 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Mislim da nema interesovanja (makar do sada to istrazivanje pokazuje).
Da se ponudi oko 60 nasih top kanala + 10-15 HD sportskih, filmskih i da sve radi ok - mislim da tesko mogu doci do zeljene cifre, jako je lose interesovanje. (sa 10 zainteresovanih ljudi se nista nemoze napraviti)
Da se ponudi oko 60 nasih top kanala + 10-15 HD sportskih, filmskih i da sve radi ok - mislim da tesko mogu doci do zeljene cifre, jako je lose interesovanje. (sa 10 zainteresovanih ljudi se nista nemoze napraviti)
- luckylaka
#172 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
za sada samsung i cini mi se lg,javicu danas na p.p..OK.missko wrote:Jel taj big tv moze na svaki smart tv ili samo na samsung?luckylaka wrote:@Samko kakav je kvalitet slike i stopali tj.ledi li puno.Zvali su me i nudili sa Bostela ali imam slicnu ponudu sa Big tv za $5 mjesecno ali su komplikovani .Nisam ih instalirao na smarttv jer oni posalju fail ti moras prebaciti na usb i instalirati samo na smart tv.Imaju sve Arena,Sport club i 2-3 Sky sporta uz ove ostale.Javicu kakvi su kad instaliram.
-
missko
#173 Re: AW: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Okluckylaka wrote:za sada samsung i cini mi se lg,javicu danas na p.p..OK.missko wrote:Jel taj big tv moze na svaki smart tv ili samo na samsung?luckylaka wrote:@Samko kakav je kvalitet slike i stopali tj.ledi li puno.Zvali su me i nudili sa Bostela ali imam slicnu ponudu sa Big tv za $5 mjesecno ali su komplikovani .Nisam ih instalirao na smarttv jer oni posalju fail ti moras prebaciti na usb i instalirati samo na smart tv.Imaju sve Arena,Sport club i 2-3 Sky sporta uz ove ostale.Javicu kakvi su kad instaliram.
-
VIP Networks
#174 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
U ponudi imamo preko 130ex Yu kanala( 32 pink kanala ,BN paket,Hayat paket,HRT1,2,3,4 Arene sport 1,2,3,4 i jos mnogo toga)
300 radio stanica takodje sa tog podrucja,preko 50 internacionalnih kanala i videoteku sa preko 500 filmova.
Sve navedeno mozete pratiti uz pomoc risivera ili preko SAMSUNG smart aplikacije.
Detaljnije o samoj ponudi prosledili bi na Vas mail,te bi Vas molili da nam ga i prosledite,kako bi imali potpunu informaciju o svemu. Inace,mozemo se i cuti na mail [email protected] svakim radnim danom , a naravno mozete nam i proslediti Vas kontakt telefon pa da Vas mi pozovemo.
Do skorog slusanja
Srdacan pozdrav,
VIP Networks tim
300 radio stanica takodje sa tog podrucja,preko 50 internacionalnih kanala i videoteku sa preko 500 filmova.
Sve navedeno mozete pratiti uz pomoc risivera ili preko SAMSUNG smart aplikacije.
Detaljnije o samoj ponudi prosledili bi na Vas mail,te bi Vas molili da nam ga i prosledite,kako bi imali potpunu informaciju o svemu. Inace,mozemo se i cuti na mail [email protected] svakim radnim danom , a naravno mozete nam i proslediti Vas kontakt telefon pa da Vas mi pozovemo.
Do skorog slusanja
Srdacan pozdrav,
VIP Networks tim
-
klikerusa
#175 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Luckylaka, hoces ti da im kazes ili ces da im ja prenesem?VIP Networks wrote:U ponudi imamo preko 130ex Yu kanala( 32 pink kanala ,BN paket,Hayat paket,HRT1,2,3,4 Arene sport 1,2,3,4 i jos mnogo toga)
Do skorog slusanja
Srdacan pozdrav,
VIP Networks tim