Sex sa koleg(ic)ama s posla?! dobro ili ne? :roll:
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Panta Rei
Desilo mi se jednom...
Pa još jednom...
Pa onda još jednom...
Sve s istom osobom, bez obaveze, bez posesivnosti. Ona sad u vezi pa se samo lijepo družimo. Može se to izvesti, ako oboje traže isto. U ovom slučaju je bilo tako.
Ahh, bilo je lijepo dok je trajalo...

Pa još jednom...
Pa onda još jednom...
Sve s istom osobom, bez obaveze, bez posesivnosti. Ona sad u vezi pa se samo lijepo družimo. Može se to izvesti, ako oboje traže isto. U ovom slučaju je bilo tako.
Ahh, bilo je lijepo dok je trajalo...
- flora.sa
ti si stvarno bolestan...Zadig wrote:sex na radnom mijestu, sa kolegicom...more komotno, dok god se sef nije nameracio na nju, i dok god joj muz nije sef obezbjedjenja u zgradi u kojoj se radi
...ili "blaža"
more sve, dok se jedan ex.ponovo nije nameračio na nju, i dok god u istoj zgradi rad i drugi ex., koji se takođe ponovo nameračio na nju, a btw. radi u obezbjeđenju...
pa se ti usudi ponovo nešto...
-
whow
Ma grebes sex , pocela je sezona skijanja, juris kroz cjelac na 7000 ft, vjetar siba po licu , sunce se prosipa po snjegu i sve traje mnogo duze od tih 7 minuta Kareme.
p.s.
Pitanje za kolegu iz statistickog zavoda : Imas li podatke o tome koliko traje li prosjecan sexualni odnos (intercourse ) izmedu osoba suprotnog pola. Iskustva tipa " sanjao sam da goozim dva sata" , "do it yourself", jednu goozm a druga mi pusi i slicne shale bez penetracije se ne racunaju.
Cheers
p.s.
Pitanje za kolegu iz statistickog zavoda : Imas li podatke o tome koliko traje li prosjecan sexualni odnos (intercourse ) izmedu osoba suprotnog pola. Iskustva tipa " sanjao sam da goozim dva sata" , "do it yourself", jednu goozm a druga mi pusi i slicne shale bez penetracije se ne racunaju.
Cheers
-
whow
sanaman wrote:licno nikad nisam gleda na sat ... ali mi je neko rekao da je prosjek 11min...za sve uzorke![]()
nisam siguran, pa pisem ovo sa odredjenom dozom opreza...knjiga 11 minuta od Alberta.C asocira valjda na tu temu i trajanje ... rekose mi opet drugi
Mozda bih Zadig imao stosta da doda na teme :Martial vs extramarital sex te brak i inspiracija .
- Kareem Abdul-Jabbar
- Kareem Abdul-Jabbar
flora.sa wrote:pitt, ovo je moja priča...pitt wrote:pitaj zadiga onda sto je utekao:D
![]()
![]()
![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
bug wrote:jutros se desio blizak susretnije zavrsio kao kareemov
ali odavno se nije osjetio toliki naboj u zraku
vjerovatno zato sto smo zateceni a
s druge strane svjesni
cjelokupne situacije
koja bas
ne ide u prilog