mrziti žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
betametazon

#151 Re: mrziti žene

Post by betametazon »

pakica_ wrote:
neznanje zaista jeste blagoslov :sretan:
vidi je sto leti...de smiri malo :D
pakica_

#152 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

betametazon wrote:
pakica_ wrote:
necu da smirim, zdra'o! lijepo se osjecam i hocu da trckaram tamo-'vamo :P
tendzera

#153 Re: mrziti žene

Post by tendzera »

Paz' da ti se ne zamanta :skoljka:
betametazon

#154 Re: mrziti žene

Post by betametazon »

pakica_ wrote:
betametazon wrote:
pakica_ wrote:
necu da smirim, zdra'o! lijepo se osjecam i hocu da trckaram tamo-'vamo :P

kasno je, mani se lijetanja tamo - vamo...predji sad na gore - dole npr :oops: :D
mirzet87sa

#155 Re: mrziti žene

Post by mirzet87sa »

pakica_ wrote: necu da smirim, zdra'o! lijepo se osjecam i hocu da trckaram tamo-'vamo :P
:kiss:
scatman john

#156 Re: mrziti žene

Post by scatman john »

na klix.ba serverima nije pomjeren sat :sax:
pakica_

#157 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

betametazon wrote:

kasno je, mani se lijetanja tamo - vamo...predji sad na gore - dole npr :oops: :D
nemoj da si mi tol'ko izgoren, zagoren, pregoren pa da ti je to na pameti! castit ce drug tebe jednom cicom s petlje ;)
mirzet87sa wrote:
pakica_ wrote: necu da smirim, zdra'o! lijepo se osjecam i hocu da trckaram tamo-'vamo :P
:kiss:
:sretan: :kiss:
Mutivoda

#158 Re: mrziti žene

Post by Mutivoda »

scatman john wrote:na klix.ba serverima nije pomjeren sat :sax:
Pomjeri ga sam sebi u postavkama :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#159 Re: mrziti žene

Post by Velkoski »

animals wrote:
betametazon wrote:
animals wrote:Salu na stranu..zene su nesto najljepse sto se moglo dogoditi na ovome planetu..jer da nema njih , ne bi bilo ni nas..i zapamtite svi koji ne volite zene, zapitajte se ko vas rodio, i ko je se mucio oko vas dok ste kakili u pelene..mrziti zene moze samo budala..ja ih obozavam, kakve su da su...
malo ga pricerujes shefe. jedno je majka i njen odnos prema djetetu a drugo nacin na koji te zena koja ti nije ni rod ni pomoz bog sje*at, da prostis...ja sam se licno uvjerio da zene nisu nimalo "idealna i emotivna" bica kako nam se plasira od malih nogu...odnosno, kompleksno je to, postoji tu citav niz faktora da bi bile, ali kao zakljucak ne moze se reci da u ultimativno i apsolutno nedvojbeno divna bica :)
Pa, prvo da nema zena, bili bi homoseksualci..drugo, na kraju bi nas nestalo..osudjeni smo jedni na druge..ne mozemo bez njih, kako god potras..
Ima takvih žena da je bolje bit' pederčina nego bit' s njima. :D
betametazon

#160 Re: mrziti žene

Post by betametazon »

pakica_ wrote:
betametazon wrote:

nemoj da si mi tol'ko izgoren, zagoren, pregoren pa da ti je to na pameti! castit ce drug tebe jednom cicom s petlje ;)
jao jao, to smo malo osjetljivi pa smo pokusali da uputimo nesto kao nizak udarac :-D pakice, pakice...slabo je to, uvjeren sam da ti kretanje gore - dole mnogo bolje lezi od pokusaja provociranja :-D
pakica_

#161 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

betametazon wrote:
pakica_ wrote:
betametazon wrote:

jao jao, to smo malo osjetljivi pa smo pokusali da uputimo nesto kao nizak udarac :-D pakice, pakice...slabo je to, uvjeren sam da ti kretanje gore - dole mnogo bolje lezi od pokusaja provociranja :-D
ma ide meni oboje :lol:
nisam osjetljiva niti pokusavam prcat, samo se zahebavam :pasamoj:
betametazon

#162 Re: mrziti žene

Post by betametazon »

pakica_ wrote: ma ide meni oboje :lol:
nisam osjetljiva niti pokusavam prcat, samo se zahebavam :pasamoj:
onda stavi neku oznaku da znamo da je zahebancija :D
Ludzak

#163 Re: mrziti žene

Post by Ludzak »

Vjerovatno si Ok osoba čim ti ne ide sa djevojkama (kao ja, jbg). Prema njima trebaš biti što drskiji i gori, jedino će te tako poštovat, a kad si bolji prema njima, onda najebeš ko crni. :mrgreen: :mrgreen:
shmizlica

#164 Re: mrziti žene

Post by shmizlica »

Ludzak wrote:Vjerovatno si Ok osoba čim ti ne ide sa djevojkama (kao ja, jbg). Prema njima trebaš biti što drskiji i gori, jedino će te tako poštovat, a kad si bolji prema njima, onda najebeš ko crni. :mrgreen: :mrgreen:
baš me zanima kako si odabrao nick :roll: :D
sheilak

#165 Re: mrziti žene

Post by sheilak »

Ludzak wrote:Vjerovatno si Ok osoba čim ti ne ide sa djevojkama (kao ja, jbg). Prema njima trebaš biti što drskiji i gori, jedino će te tako poštovat, a kad si bolji prema njima, onda najebeš ko crni. :mrgreen: :mrgreen:
a ne ide ti s djevojkama, jel'?

:D
sha_ba

#166 Re: mrziti žene

Post by sha_ba »

jasta :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#167 Re: mrziti žene

Post by Truba »

dobro sad... ali ako muškarci koji su imali mnogo žena ( nema ih na forumu)
kažu to isto...

kome vjerovati???

ok sve zavisi što hoćeš od života i veze... međutim činjenica je da ako laže koza ne laže rog
ne kažem da takav treba biti niti da to donosi kvalitet

ali zasigurno ima kvantiteta pa i u trocifrenom broju

:? :? :?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#168 Re: mrziti žene

Post by Velkoski »

Pa ja sam doživio da sam bio previše 'dobar' i da zbog toga nisam valj'o, treb'o joj je neko da joj opali šamar ponekad a ne da bude fin prema njoj.

I nisam jedini sa ovakvim iskustvom zato kada naletite na đubre zahvalite se svojoj prethodnici. :mrgreen:
BaDa

#169 Re: mrziti žene

Post by BaDa »

leet wrote:Pa ja sam doživio da sam bio previše 'dobar' i da zbog toga nisam valj'o, treb'o joj je neko da joj opali šamar ponekad a ne da bude fin prema njoj.

I nisam jedini sa ovakvim iskustvom zato kada naletite na đubre zahvalite se svojoj prethodnici. :mrgreen:
leet to se meni i desilo bio dobar odnosno odlican, a trebao sam govno biti!
sheilak

#170 Re: mrziti žene

Post by sheilak »

leet wrote:Pa ja sam doživio da sam bio previše 'dobar' i da zbog toga nisam valj'o, treb'o joj je neko da joj opali šamar ponekad a ne da bude fin prema njoj.
kriva vam je percepcija žene, mislim da ste jako subjektivni po pitanju je li ona djubre ili ne, da ne kažem osjetljivi. :D a onda djelujete u skladu s tim. i tako unedogled.
animals

#171 Re: mrziti žene

Post by animals »

[quote="Black swan"]dobro sad... ali ako muškarci koji su imali mnogo žena ( nema ih na forumu)
kažu to isto...

kome vjerovati???

kako nema, ako ti nisi spavao, vjeruj da ima ko je spavao sa puno zena :D sve zavisi sta za tebe znaci puno zena....
animals

#172 Re: mrziti žene

Post by animals »

Mr Chow wrote:
animals wrote:
Black swan wrote:dobro sad... ali ako muškarci koji su imali mnogo žena ( nema ih na forumu)
kažu to isto...

kome vjerovati???

kako nema, ako ti nisi spavao, vjeruj da ima ko je spavao sa puno zena :D sve zavisi sta za tebe znaci puno zena....

Pa rekao je.. 50+... ovi sto se orijentisu na kvantitet...
e jebiga, fali mi par njih jos :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#173 Re: mrziti žene

Post by Truba »

par nije zamjena za 2-3 nego dvoje što čine jedno :P
pakica_

#174 Re: mrziti žene

Post by pakica_ »

ma dobro, budimo realne, i mi malo serendamo.. mi bismo nekako da nas pita gdje cemo na kafu, a kad kazemo tu i tu da on kaze e necemo tamo.. pa onda da nam stalno poklanja paznju, a s druge strane da nije smor.. da nam pozeli dobro jutro i laku noc, a da ne pravi frku kad kazemo: haveru ohani s tolikim porukama, pa onda da nas mazi i drzi kao malo vode na dlanu, a opet da zna trehnut sakom od sto' kad mu nesto nije po volji.. da ima prijatelje, al' da ne izlazi s njima, jer bi ne daj Boze mog'o pokupit kakvu drugu (iako ce s rajom igrat sokera, al' sipak, haj' mu vjeruj..) s kontra strane, zelimo i mi svoju slobodu, da nam ne sere kad izlazimo s jaranicama jer zaboga necemo nista raditi sto ne bismo trebale (a sto onda ne vjerujemo njemu da nece on).. trazimo full povjerenje, a dajemo od sake do lakta zauzvrat.. ok, nismo sve takve, al' realno, vecina nas jeste.. pa ko ne bi pomahnit'o s nama, kad veze nemamo sta hocemo :lol: :lol:
muski, hvala sto nas trpite :kiss:
Capajebo

#175 Re: mrziti žene

Post by Capajebo »

Kako dirljivo :cry:
Post Reply