nije uopste bitno jel malo ili puno nego da ih nije 33% kako ovaj pise. frajer sta god napise slaze ili provali, svaku "cinjenicu". vidis sad je cak 50% bosnjaka i albanaca bojkotovalo popis jer bi ih inace bilo 33%sinuhe wrote:A jel 17% malo?
Konacno nesto pozitivno
-
Bodkin
#151 Re: Konacno nesto pozitivno
- Havatar
#152 Re: Konacno nesto pozitivno
Svi Albanci su bojkotovali popis i 25 % BosnjakaBodkin wrote:nije uopste bitno jel malo ili puno nego da ih nije 33% kako ovaj pise. frajer sta god napise slaze ili provali, svaku "cinjenicu". vidis sad je cak 50% bosnjaka i albanaca bojkotovalo popis jer bi ih inace bilo 33%sinuhe wrote:A jel 17% malo?
- travnik
#153 Re: Konacno nesto pozitivno
sinuhe wrote:A jel 17% malo?
Ne, već da nije 33%, što je laž. Čisto se demantira pogrešno navedeno. Nije u tom bit, već da je Srbija de facto svojim uređenjem, Ustavom, kroz povijest, simbolima i sl. država jednog naroda, a da to nije slučaj sa BiH. Shodno tome, o određenim pitanjima, iako se radi o dvije neovisne države, komparacije Srbije i BiH su otežane.
- travnik
#154 Re: Konacno nesto pozitivno
havatar
Da su svi i Bošnjaci, i Albanci bojkotovali popis, 33% nije moguće, ako izuzmemo Kosova. Po tebi, kada bi uključili Kosovo, Srbi bi činili manje od 50% stanovnika!? Skontaj malo da lupaš.
Da su svi i Bošnjaci, i Albanci bojkotovali popis, 33% nije moguće, ako izuzmemo Kosova. Po tebi, kada bi uključili Kosovo, Srbi bi činili manje od 50% stanovnika!? Skontaj malo da lupaš.
- Havatar
#155 Re: Konacno nesto pozitivno
Da se oni ukljuce to je preko 20 % sto je vise nego duplo od onoga sto si ti napisao .travnik wrote:havatar
-
Bodkin
#156 Re: Konacno nesto pozitivno
sta god frajer napise lupi. nevjerovatnotravnik wrote:havatar
i opet duplo manje nego sto si ti napisaoHavatar wrote:Da se oni ukljuce to je preko 20 % sto je vise nego duplo od onoga sto si ti napisao .travnik wrote:havatar
- Havatar
#157 Re: Konacno nesto pozitivno
20 i nesto posto ne moze nikako da bude duplo manje od 33%Bodkin wrote:sta god frajer napise lupi. nevjerovatnotravnik wrote:havatar
i opet duplo manje nego sto si ti napisaoHavatar wrote:Da se oni ukljuce to je preko 20 % sto je vise nego duplo od onoga sto si ti napisao .travnik wrote:havatar
-
Bodkin
-
dječak sa šibicama
#159 Re: Konacno nesto pozitivno
Ne, ja samo primjecujem da opet ne govoris istinu.KatarinaKosaca wrote:djecajk sa sibicama kao i obicno zeli da kaze da smo svi isti pa jee neka arapskaa zastava (za koju mi se zivo hebe) krunski dokaz da je to isto kao poklici na maksimiru ili transparenti o srebrenici.
Ovei na ulici sa titlom isto nista ne dokazuju.
"Mi dobri, oni anamo zli" je suplja prica, dokaze prilozih.
Na skoro svakom stadionu, bilo gdje na planeti, postoje grupe ljudi koji vrijedjaju protivnika na najprimitivniji nacin. Od hukanja crncima, do vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, i slicno.
Tvoji pokusaji romantiziranja BiH navijaca su pomalo smijesni. Ni vise ni manje debila, nego na bilo kojoj drugoj tribini.
To mi lici na one idiotluke tipa "imamo najbolje navijace na svijetu" ili kad pjevac u koji god grad dodje na koncert, sa bine uzvikne "vi ste najbolja publika na svijetu".
- Havatar
#160 Re: Konacno nesto pozitivno
Kad je na stadionu na kom igra Bosna i Hercegovina bilo pozivanja na ubijanje bilo koga ili slavljenje nekog ratnog zlocinadječak sa šibicama wrote:Ne, ja samo primjecujem da opet ne govoris istinu.KatarinaKosaca wrote:djecajk sa sibicama kao i obicno zeli da kaze da smo svi isti pa jee neka arapskaa zastava (za koju mi se zivo hebe) krunski dokaz da je to isto kao poklici na maksimiru ili transparenti o srebrenici.
Ovei na ulici sa titlom isto nista ne dokazuju.
"Mi dobri, oni anamo zli" je suplja prica, dokaze prilozih.
Na skoro svakom stadionu, bilo gdje na planeti, postoje grupe ljudi koji vrijedjaju protivnika na najprimitivniji nacin. Od hukanja crncima, do vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, i slicno.
Tvoji pokusaji romantiziranja BiH navijaca su pomalo smijesni. Ni vise ni manje debila, nego na bilo kojoj drugoj tribini.
To mi lici na one idiotluke tipa "imamo najbolje navijace na svijetu" ili kad pjevac u koji god grad dodje na koncert, sa bine uzvikne "vi ste najbolja publika na svijetu".
- Platformas
#161 Re: Konacno nesto pozitivno
Kad se vidi i mrvica neke nade za normalnom BiH, dodju "naši" nacionalisti i poseru se i na to.
Kao to je zanemarivo, to je ništa. Neki kaže Bosna = Bošnjaci i td.
Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
Kao to je zanemarivo, to je ništa. Neki kaže Bosna = Bošnjaci i td.
Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
- Skijaš
#162 Re: Konacno nesto pozitivno
Takve treba pobjediti, jer ako se dobri ušute, kreteni će izazvati rat.Platformas wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
- escobar__
#163 Re: Konacno nesto pozitivno
U to ime...dustaban wrote:... ne nego hocu tebi da objasnim da prestanes ocekivati srpsku ljubav prema ljiljanima. Ako hocete BiH kako svi palamudite da hocete... onda moras skontati da su ljiljani u rangu sa sahovnicom i CCCC...Basvod wrote: I ti na osnovu ove mrve koju si vidio izrazavas ljubav prema srpskoj zastavi? Covjece...
Ako niste na to spremni ondak... zna se

Ove se zastave neću odricati da bi se dopao onim koji su me do jučer gledali preko nišana. A ti maši trobojkama do mile volje.
-
smijesni_ste
#164 Re: Konacno nesto pozitivno
Platformas wrote:
- It_is_a_Leclerc
#165 Re: Konacno nesto pozitivno
Ja ne želim BIH u kojoj moramo pognuti glavu pred ustašo-četničkim "filantropima" koji nam ovdje drže predavanja o miru i suživotu. Ja ne želim BiH u kojoj jedni druge kupujemo obzrinim osmjesima, a svi imamo po pušku u podrumu, ako zatreba.Platformas wrote:Kad se vidi i mrvica neke nade za normalnom BiH, dodju "naši" nacionalisti i poseru se i na to.
Kao to je zanemarivo, to je ništa. Neki kaže Bosna = Bošnjaci i td.![]()
To nije BiH. I ja je ne želim, a ne želi je i većina ljudi.
Ako je BiH titranje pred razno-raznim hadaljima i ispunjavanje njihovih suludih zahtjeva kako bi nas zavoljeli, onda kao takva nam i ne treba.
- escobar__
#166 Re: Konacno nesto pozitivno
A šta je BiH u biti? Dodvoravanje Srbima i Hrvatima te maksimalan podanički odnos prema njima? Ako pod tim smatraš "BiH u biti", ja ne želim takvu BiH.Platformas wrote:Kad se vidi i mrvica neke nade za normalnom BiH, dodju "naši" nacionalisti i poseru se i na to.
Kao to je zanemarivo, to je ništa. Neki kaže Bosna = Bošnjaci i td.![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#167 Re: Konacno nesto pozitivno
Čekaj malo, ako sam te razumio oni što se zabijaju kamionima punog eksploziva u ambasada i vojne baze po toj logici nisu teroristi jer napadaju vojne i političke ciljeve? A šta si ti očekivao u vezi imena ulica, nakon 4 godine opsade i mrcvarenja grada i ubijanja civila da zadržimo imena srpskih kukavica? Vojvoda Putnik, hulja, danguba i kukavica koji je ubijao ljude iz zasjeda, ma daj molim te. Ja mislim da Srbi imaju boljih ljudi od Vojvode Putnika?Tessaract wrote:Терориста си ако шириш терор међу обичним становништвом насумичним нападима на недужне, просечне људе. Зато се терористи називају терористима, јер шире терор. То није случај са Гаврилом. Једини разлог зашто се данас он назива терористом је огромна мржња већине Бошњака према целом српском народу, а не може бити никаквог изговора за мрзети цео један народ. То додатно доказује брисање имена улица попут Вука Караџића, Војводе Путника, Иве Андрића и сл. Шта год да рекли за босанске Србе, може се рећи и за босанске Бошњаке.KatarinaKosaca wrote:Naveo si loš primjer. Po svjetskim mjerilima Gavrilo Princip jeste terorista, jer je ubio trudnicu. Nađi neki adekvatniji primjer. Meni, inače uopće nije bitno za koga će ko navijati. Neka plaća poreze i poštuje zakon u svojoj zemlji, a za koga navija.. najmanje bitno. Ima nas dovoljno koji navijamo.Tessaract wrote:Па и Бошњаци су у Сарајеву преименовали све српско. Чак су и Гаврила Принципа прогласили за терористу. Ако већ кудиш болеснике, куди болеснике свих етничких припадности. Мало доследности те неће убити.
Inače ovo stalno prozivanje za koga navijate, može samo stvoriti kontra efekat. Neka svatko navija za koga hoće, od toga nema štete nitko.
Какве везе имају Принцип, Андрић и Путник с тим осим што су Срби?BHCluster wrote:mozda to sto se desilo u sarajevu ima nesto sa preko 10000 ubijenih od strane istih?Tessaract wrote:
Па и Бошњаци су у Сарајеву преименовали све српско. Чак су и Гаврила Принципа прогласили за терористу. Ако већ кудиш болеснике, куди болеснике свих етничких припадности. Мало доследности те неће убити.
- BHCluster
#168 Re: Konacno nesto pozitivno
Svako malo pojavi se jedan ko ti u zadnje vrijeme isti samo sa drugim nikom i onda krenu istu pricu ali da ti pojasnim...Tessaract wrote:Какве везе имају Принцип, Андрић и Путник с тим осим што су Срби?BHCluster wrote:mozda to sto se desilo u sarajevu ima nesto sa preko 10000 ubijenih od strane istih?Tessaract wrote:
Па и Бошњаци су у Сарајеву преименовали све српско. Чак су и Гаврила Принципа прогласили за терористу. Ако већ кудиш болеснике, куди болеснике свих етничких припадности. Мало доследности те неће убити.
-
Shredder
#169 Re: Konacno nesto pozitivno
PA JEBEM TI STO GROMOVA JESMO LI DOŠLI DO TOGA DA LJILJANE POREDIMO SA ŠAHAROM I 4S. Ista je Republika BiH i HRHB I RS????
Za ove što pričaju niko neće ovakvu BiH! Pa jel trebam da se zalažem za BiH koja je teritorijalno podijeljena na osnovu jebenog osvajačkog rata i genocida???!!! Za BiH "skrojenu" tako da dijeli njene narode???!!! I još da prihvatam zastavu koju su nam nametnuli isti koji su nam gurali vrat četnicima i ustašama pod nož.
Hoću Rerpubliku BiH, za nju su ovdje ljudi ginuli, a ne za ovu iz tri dijela! Uspjeli smo izboriti ovakvu jadnu, podijeljenu, ali ćemo se vječno boriti za RBiH! Nabijem na kurac i varta zastavu i intermeco ukradenu himnu!
PS Vidim aktuelna je ova "taman kontam ide nabolje kad dođem ovdje...", pa da se i ja priključim. Taman kontam na proslavi pred Vječnom bilo je dosta zastava RBiH, ostalo nam je ipak malo mozga u glavi, i onda vidim ovdje ovakve šizofreničare. Ma "znam ja nas, jebo ti nas".

Za ove što pričaju niko neće ovakvu BiH! Pa jel trebam da se zalažem za BiH koja je teritorijalno podijeljena na osnovu jebenog osvajačkog rata i genocida???!!! Za BiH "skrojenu" tako da dijeli njene narode???!!! I još da prihvatam zastavu koju su nam nametnuli isti koji su nam gurali vrat četnicima i ustašama pod nož.
Hoću Rerpubliku BiH, za nju su ovdje ljudi ginuli, a ne za ovu iz tri dijela! Uspjeli smo izboriti ovakvu jadnu, podijeljenu, ali ćemo se vječno boriti za RBiH! Nabijem na kurac i varta zastavu i intermeco ukradenu himnu!
PS Vidim aktuelna je ova "taman kontam ide nabolje kad dođem ovdje...", pa da se i ja priključim. Taman kontam na proslavi pred Vječnom bilo je dosta zastava RBiH, ostalo nam je ipak malo mozga u glavi, i onda vidim ovdje ovakve šizofreničare. Ma "znam ja nas, jebo ti nas".

- dustaban
#170 Re: Konacno nesto pozitivno
Surovo tacno.smijesni_ste wrote:Platformas wrote: Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.![]()
BiH postaje - Bosnja i Hercegbegovina!
Koji moj zayeb. Nista se ovdje pozitivno desiti ne moze.
- escobar__
#171 Re: Konacno nesto pozitivno
Ma jok, samo narodu više ne možete prodavat muda pod bubrege.dustaban wrote:Surovo tacno.smijesni_ste wrote:Platformas wrote: Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.![]()
- BHCluster
#172 Re: Konacno nesto pozitivno
Grijesis da je Princip prvo silovao Sofiju sa pistoljem ipod grla pa onda je ubio onda bih bio jos veci heroj ovkvima.KatarinaKosaca wrote:Naveo si loš primjer. Po svjetskim mjerilima Gavrilo Princip jeste terorista, jer je ubio trudnicu. Nađi neki adekvatniji primjer. Meni, inače uopće nije bitno za koga će ko navijati. Neka plaća poreze i poštuje zakon u svojoj zemlji, a za koga navija.. najmanje bitno. Ima nas dovoljno koji navijamo.Tessaract wrote:Па и Бошњаци су у Сарајеву преименовали све српско. Чак су и Гаврила Принципа прогласили за терористу. Ако већ кудиш болеснике, куди болеснике свих етничких припадности. Мало доследности те неће убити.
Inače ovo stalno prozivanje za koga navijate, može samo stvoriti kontra efekat. Neka svatko navija za koga hoće, od toga nema štete nitko.
-
smijesni_ste
#173 Re: Konacno nesto pozitivno
Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.escobar__ wrote:Ma jok, samo narodu više ne možete prodavat muda pod bubrege.dustaban wrote:Surovo tacno.smijesni_ste wrote:![]()
- escobar__
#174 Re: Konacno nesto pozitivno
Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.
- dustaban
#175 Re: Konacno nesto pozitivno
Cime trebaju mahati multikulturni navijaci ?escobar__ wrote:Ne. Ljudi ne žele mahanje trobojkama i sranjima u ime multikulturalnosti. Ako je to multikulturalnost, jebeš je.smijesni_ste wrote:Treba ovdje reći neke stvari do kraja, izgleda da više niko ne želi ono što je Bosna i Hercegovina u biti.