Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
- angelo
#151 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Bošnjaci 55%
Srbi 25%
Hrvati 15%
Ostali 5%
Srbi 25%
Hrvati 15%
Ostali 5%
- Maharadza
#152 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Aferim brOto!Havatar wrote:Pominjali su se Bosanci posto su pokusavali da prikazu kako svi narodi slave a ne samo Bosnjaci . Ovaj video je poskocka propaganda i svako onaj ko ce njima da aplaudira da bi zahebao Bosnjake je gori od njih. Sto se tice popisa Bosnjaka u Bosni ima 54 % tako da se Bosnjaci nisu izofirali nego oni kojih nema ni jedan % a nadali su se da ce podijeliti Bosnjake pa sad prosipaju agresiju po internetu.sarajevoxxxx wrote:Čista desetka za video. Ništa zlonamjerno, kulturno fino, malo šale, baš super. Činjenica je da su se Bošnjaci najviše borili za ovaj popis, da im je bilo najviše stalo do prebrojavanja, koliko ih ima, da nedaj Bože negdje ne bude falilo, i najviše izofirali.daddy-kool wrote:
![]()
dobar, samo treba ispraviti ekavicu na titlovima.
Evo nedavno je nogometna reprezentacija BiH pobjedila, ni jednom u medijima nije spomenuta riječ Bošnjak. Svi su slavili Bosnu i Hercegovinu i Bosance - baš kako i treba.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#153 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
= 100% bosanciangelo wrote:Bošnjaci 55%
Srbi 25%
Hrvati 15%
Ostali 5%
-
dječak sa šibicama
#154 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Kakav Alija bolan, Jack, xviolent jack, "cuveni" demograf iz Cikaga (ne iz St. Louisa kako pise u videu). Covjek koji je utrolao sve ex yu forume svojim baljezgarijama sa svog foruma, kako se vec zove, etnickim mapama i slicnim glupostima kojima se bavi.Aspekt wrote:
Ma jasta , Alija u ulozi Hitlera , nista zlonamjerno , kulturno i fino bas kao i masovna silovanja i masovne grobnice i genoicid . Kulturno fino , nista ne boli samo da ti ciko prereze vrat . nije ni cudo sto nam se desio genocid kada nam je smijesan video herceg cetnika gdje su nasi komndanti Armije bih prikazani kao hitlerovi generali a alija kao sam Adolf . dok su Tudjmanu i milosevicu dodijeljene uloge Wasingtona , Cercila , Rooswelta , A Mladic je kodno ime za Mongomerya i Paton-a . O tekstu da ne govorim , ode cak i bihac negdje dok balijama osta fildzan u Sarajevu . Ma cista desetka za morbidni video gdje potpuno bolesni fasisti i koljaci otvoreno prave segu sa onima koje su snajperima gadjali 4 godine kao glinene golubove . Fakat duhovito . Ponekad pozelim da su nas sve trebali pobiti . Bar ne bi imali kome snimati ove uradke koji ce sutra dobiti Palmu i Oskara samo treba da saznamo ime rezisera .
Paranoja puca pojedince.
- Drvosjeca iz Dejcica
#155 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Upravo suprotno, Bošnjaci su najmanje bili za ovaj popis, Srbi su ti koji su inicirali i pod prijetnjom održavanja popisa samo u u RS-u na kraju dobili popis. HDZ Hrvati po ovom pitanju svakako nisu imali svoje mišljenje već je ono bilo produkt direktive iz Minska. Vidim da je sada problem što Bošnjaci čine večinu sanovništva BiH, valjda su se ponadali da nas ima daleko ispod 50%, ali računica im sada nikako ne ide na ruku a popis ne mogu izbrisati i vratiti u nazad. Eto dobili ste što ste tražili, ako ćemo se prebrojavati idemo se do kraja prebrojavati.sarajevoxxxx wrote: Čista desetka za video. Ništa zlonamjerno, kulturno fino, malo šale, baš super. Činjenica je da su se Bošnjaci najviše borili za ovaj popis, da im je bilo najviše stalo do prebrojavanja, koliko ih ima, da nedaj Bože negdje ne bude falilo, i najviše izofirali
-
Aspekt
#156 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
uradak je odvratan i klasican je primjer fasistickkog mozga .Kao da je dodik reziser ili pokojni mate boban .dječak sa šibicama wrote:Kakav Alija bolan, Jack, xviolent jack, "cuveni" demograf iz Cikaga (ne iz St. Louisa kako pise u videu). Covjek koji je utrolao sve ex yu forume svojim baljezgarijama sa svog foruma, kako se vec zove, etnickim mapama i slicnim glupostima kojima se bavi.Aspekt wrote:
Ma jasta , Alija u ulozi Hitlera , nista zlonamjerno , kulturno i fino bas kao i masovna silovanja i masovne grobnice i genoicid . Kulturno fino , nista ne boli samo da ti ciko prereze vrat . nije ni cudo sto nam se desio genocid kada nam je smijesan video herceg cetnika gdje su nasi komndanti Armije bih prikazani kao hitlerovi generali a alija kao sam Adolf . dok su Tudjmanu i milosevicu dodijeljene uloge Wasingtona , Cercila , Rooswelta , A Mladic je kodno ime za Mongomerya i Paton-a . O tekstu da ne govorim , ode cak i bihac negdje dok balijama osta fildzan u Sarajevu . Ma cista desetka za morbidni video gdje potpuno bolesni fasisti i koljaci otvoreno prave segu sa onima koje su snajperima gadjali 4 godine kao glinene golubove . Fakat duhovito . Ponekad pozelim da su nas sve trebali pobiti . Bar ne bi imali kome snimati ove uradke koji ce sutra dobiti Palmu i Oskara samo treba da saznamo ime rezisera .
Paranoja puca pojedince.
-
sarajevoxxxx
#157 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
- Ovu scenu iz filma Hitler - konačni pad sam gledao nekoliko puta i svaki put se nasmijem. Fantastična gluma svih aktera.Aspekt wrote:uradak je odvratan i klasican je primjer fasistickkog mozga .Kao da je dodik reziser ili pokojni mate boban .dječak sa šibicama wrote:Kakav Alija bolan, Jack, xviolent jack, "cuveni" demograf iz Cikaga (ne iz St. Louisa kako pise u videu). Covjek koji je utrolao sve ex yu forume svojim baljezgarijama sa svog foruma, kako se vec zove, etnickim mapama i slicnim glupostima kojima se bavi.Aspekt wrote:
Paranoja puca pojedince.
- Uglavnom, ne vjerujem da je autor htio ikome poslati poruku da je fašista ili sl. On se prvi sjetio da Bošnjake prozove na ovaj način (vjerujem mnogima dosadan i isfuran fazon) po meni sasvim normalan i ok. Ko u ovome vidi uvredu i gadljivost, mislim.... ne znam šta da kažem. Ova scena je iskorištena milion puta do sada.
- Bošnjaci i popis jeste za zafrkancije, i žešče od ovog video uratka, a tu je najmanje kriv autor istog.
- Havatar
#158 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Autor je forumas na poskok forumu tako da se zna koju je poruku htio poslati. Bosnjaci i popis nije za zafrkancije nego je za zafrkancije to sto su neki mislili da ce u miru moci da urade ono sto nisu u ratu preko popisa pa sad ispoljavaju frustracije kad su dozivjeli fijasko.- Ovu scenu iz filma Hitler - konačni pad sam gledao nekoliko puta i svaki put se nasmijem. Fantastična gluma svih aktera.
- Uglavnom, ne vjerujem da je autor htio ikome poslati poruku da je fašista ili sl. On se prvi sjetio da Bošnjake prozove na ovaj način (vjerujem mnogima dosadan i isfuran fazon) po meni sasvim normalan i ok. Ko u ovome vidi uvredu i gadljivost, mislim.... ne znam šta da kažem. Ova scena je iskorištena milion puta do sada.
- Bošnjaci i popis jeste za zafrkancije, i žešče od ovog video uratka, a tu je najmanje kriv autor istog.
sarajevoxxxx
-
burger_pasa
#159 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Bosnjaci ili Bosniaken su garant opstojnosti drzave Bosne i Hercegovine. A svima koji istu nevole, eto vam srbije na istoku ili hrvatske na zapadu. Neznam sta cekate, uprotivnom cete slusati ezane do sudnjeg dana. 
-
Hafis
#160 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Nigdje veze. Čuj zbog ezana ostaviti grudu, nekretninu, prijatelje, posao, uspomene...
Uostalom, meni je onako odoka ezan baš cool, mada iskreno baš i ne razumijem tekst.
Uostalom, meni je onako odoka ezan baš cool, mada iskreno baš i ne razumijem tekst.
-
oakville
#161 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Činjenice te opovrgavaju. Jedini legitimni predstavnici hrvata, HDZ, su pri iseljavanju hrvata iz srednje bosne, nešto milom nešto silom, rekli da hrvatima prijeti asimilacija pa prema tome moraju preseliti ili u zapadnu hercegovinu, ili u Hrvatsku ili na zapad. Dakle kretati se evropskim putem.Hafis wrote:Nigdje veze. Čuj zbog ezana ostaviti grudu, nekretninu, prijatelje, posao, uspomene...
-
sarajevoxxxx
#162 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
- Kakav mir, kakav rat. Svako izjašnjavanje ''Bošnjak'' je aplaudiranje ovom crnilu u kojem se svi nalazimo. Pusti te priče ''hoće u miru ono što nisu u ratu''. Bošnjacima su najveći neprijatelj Bošnjaci, i sada na popisu je bila prilika da se pošalje ta poruka da nam ''naši'' piju krv a ne drugi.Havatar wrote:Autor je forumas na poskok forumu tako da se zna koju je poruku htio poslati. Bosnjaci i popis nije za zafrkancije nego je za zafrkancije to sto su neki mislili da ce u miru moci da urade ono sto nisu u ratu preko popisa pa sad ispoljavaju frustracije kad su dozivjeli fijasko.- Ovu scenu iz filma Hitler - konačni pad sam gledao nekoliko puta i svaki put se nasmijem. Fantastična gluma svih aktera.
sarajevoxxxx
-
uzgajivac
#163 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Aferim brOto!Maharadza wrote: Ovaj video je poskocka propaganda i svako onaj ko ce njima da aplaudira da bi zahebao Bosnjake je gori od njih. Sto se tice popisa Bosnjaka u Bosni ima 54 % tako da se Bosnjaci nisu izofirali nego oni kojih nema ni jedan % a nadali su se da ce podijeliti Bosnjake pa sad prosipaju agresiju po internetu.
a otkud znas rezultate popisa? rezultati popisa jos nisu objavljeni.
-
dječak sa šibicama
#164 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
a jesi se godinama radovao sto rvati iseljavaju u rvacku i EU, Jacko.... dosli ljudi da se popisu, poslusali gospodina Tokica Sejfu 
- Havatar
#165 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Niti je popis nesto preko cega se salju poruke tog tipa , niti su Bosnjaci najveci neprijatelji Bosnjacima niti je izjasnjavanje kao Bosnjak aplaudiranje crnilu nego je to dokaz da vise sa Bosnjacima nece moci kao sto su ranije radili i da ako hoce da Bosnjaka nema da moraju da se pomuce i da nisu dovoljni mediji pod njihovom kontrolom i NVO pod njihovom kontrolom da Bosnjaka ne bude nego da moraju mnogo da se pomuce da bi ostvarili taj san.sarajevoxxxx wrote:- Kakav mir, kakav rat. Svako izjašnjavanje ''Bošnjak'' je aplaudiranje ovom crnilu u kojem se svi nalazimo. Pusti te priče ''hoće u miru ono što nisu u ratu''. Bošnjacima su najveći neprijatelj Bošnjaci, i sada na popisu je bila prilika da se pošalje ta poruka da nam ''naši'' piju krv a ne drugi.Havatar wrote:Autor je forumas na poskok forumu tako da se zna koju je poruku htio poslati. Bosnjaci i popis nije za zafrkancije nego je za zafrkancije to sto su neki mislili da ce u miru moci da urade ono sto nisu u ratu preko popisa pa sad ispoljavaju frustracije kad su dozivjeli fijasko.- Ovu scenu iz filma Hitler - konačni pad sam gledao nekoliko puta i svaki put se nasmijem. Fantastična gluma svih aktera.
sarajevoxxxx
- Havatar
#166 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Toliko ih ima da im drugi biraju clana predsjednistvadječak sa šibicama wrote:a jesi se godinama radovao sto rvati iseljavaju u rvacku i EU, Jacko.... dosli ljudi da se popisu, poslusali gospodina Tokica Sejfu
- travnik
#167 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Izgleda da smrdi tamo gdje žive "drugi", a da je ok tamo gdje žive "moji". Dvostruki aršini!
-
hAZNADAR
#168 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
S' obzirom da je Bosnjaka, tada Muslimana bilo naproslom popisu 44%, mislim da je nerealno ocekivati 54% kako neki mediji tvrde. Hrvati su se osuli ali ne u tom broju koji odgovara 10% ukupnog stanovnistva BiH. Srbi takodjer ali su dobili priliv iz Hrvatske.
Moja procjena je da je Bosnjaka oko 50%, vjerovatno procent,. dva manje, Srba oko 32%, Hrvata 14% i ostatak na ostale.
U Brckom Srbi tanka vecina, kao i Bosnjaci u Srebrenici.
Moja procjena je da je Bosnjaka oko 50%, vjerovatno procent,. dva manje, Srba oko 32%, Hrvata 14% i ostatak na ostale.
U Brckom Srbi tanka vecina, kao i Bosnjaci u Srebrenici.
-
emil_L
#169 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Najveće iznenađenjeovog popisa je broj prisutnih Srba u BiH. Ispod milion stalno naseljenih Srba u BiH.
Broj Bošnjaka, nikog racionalnog ne treba iznenaditi. Jednostavnom kalkulacijom broja rođene Bošnjačke djece i stope nataliteta sasvim je jasno da je Bošnjaka u BiH preko 1,900,000. Dodati tome i glasačke spiskove, bazu CIPS-a i slika je kristalno jasna. Bošnjaka je popisano preko 2,200,000
Uostalom rezultati popisa stižu uskoro ..
Broj Bošnjaka, nikog racionalnog ne treba iznenaditi. Jednostavnom kalkulacijom broja rođene Bošnjačke djece i stope nataliteta sasvim je jasno da je Bošnjaka u BiH preko 1,900,000. Dodati tome i glasačke spiskove, bazu CIPS-a i slika je kristalno jasna. Bošnjaka je popisano preko 2,200,000
Uostalom rezultati popisa stižu uskoro ..
- MuaDib
#170 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Da damo prijedlog kladionicama KLAĐENJE NA REZULTATE POPISA, mogle bi fine pare zaraditi, koliko ste opterećeni procentima. 
-
emil_L
#171 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
A ti totalno nepismen.Bossnjo 34 wrote:emil_L wrote:. Bošnjaka je popisano preko 2,200,000
Uostalom rezultati popisa stižu uskoro ..![]()
ti si do sada najveća legenda
lome se koplja da li će Bošnje biti na "objavljeni" procenat 54% ili 2,05 miliona
realno, da li će bar dogurat do 2 miliona, što znači opet realnih 52,6%
ili pak do minimalno dobrih 1,9 miliona i 50% (sve ispod je loše)
a ti onako 'ladno lupiš 2,2 miliona, što znači 58% !!!niđe veze
Nauči raziliku između "broja popisanih" i "stalno prisutnih".
Broj popisanih Bošnjaka prelazi 2,200,000 što je jasno naglašeno u mome postu.
Broj stalno prisutnih Bošnjaka je malo iznad 1,900,000.
Ali da... ipak je zajebano pročitati 3 rečenice.
-
VjecitiStudent
#172 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Ublehozni popisni rezultati su krenuli i bit će ih još. Dilema je u ovom trenutku samo ko više laže, Čović ili Tokić.
- madner
#173 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Tesko pitanje, konkurencija je zestoka. 
-
muzicar_iz_parka
#174 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
Ništa ne priznajem dok ne bude 500 000 Kineza.
-
uzgajivac
#175 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.
ma vazan je broj stalno prisutne imovine. popis je uradjen, pocinje oduzimanje:emil_L wrote:
A ti totalno nepismen.
Nauči raziliku između "broja popisanih" i "stalno prisutnih".
Broj popisanih Bošnjaka prelazi 2,200,000 što je jasno naglašeno u mome postu.
Broj stalno prisutnih Bošnjaka je malo iznad 1,900,000.
Ali da... ipak je zajebano pročitati 3 rečenice.
"31.10.2013. Poreska uprava RS počela oduzimati imovinu dužnika.
Svim vlasnicima nepokretnosti u RS, posebno onima koji borave u inostranstvu i nemaju pokretnu imovinu u RS, a koji nisu platili porez na nepokretnosti, biće stavljena hipoteka na imovinu."
http://www.seebiz.net/poslovanje/kompan ... u-duznika/