Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#151 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Niko više ne spominje ajfon

- kadinica
#152 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ne poznaješ ti nijednu ženu. Uključujući i rođenu majku.babo_reuf wrote:Ljubav je izmislila fukara da nešto povali, a ne plati ...Što se teme tiče, nepopravljivi sam romantičar, vjerujem samo i isključivo u ljubav. Sve ostalo mi je nevažno.
Koliko ja žene poznajem, nema džabe ni u stare babe...
Da poznaješ ne bi ovakve gluposti pisao.
- babo_reuf
#153 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
A što će ženi moja imovina ? Kad smo tako isto pametni i jednaki ? Pametne i emancipirane žene ne trebaju imovinu od muškarcaTreće, ako si pametan muškarac, zar ti je potreban miraz od žene? Pametni muškarci sve sami stvaraju.
Odakle znaš da nemam žensko dijete ?Četvrto, iskreno se nadam da ćeš jednog dana dobiti žensko dijete.
U ovom društvu kriminalci glume društvene veličine. Došlo je vrijeme da obrazovani, kulturni i situirani normalni ljudi ponovo postanu popularni !Peto, ko visoko leti nisko pada, ti si samo jedan obični čovjek koji igrom sudbine može lahko da dođe u kategoriju fukare, a kad bolje razmislim, tebe život i ne treba više kažnjavati, jadluk koji iz tebe izvire ti je sasvim dovoljan.
To ne znači da te ne bih počastio večerom i potucao se sa tobom...Dobar sam ja čovjek ...Šesto, ružna sam, glupa, i nemam marke u džepu, nabaci osmijeh na lice.
Ne poznaješ ti nijednu ženu. Uključujući i rođenu majku.
Da poznaješ ne bi ovakve gluposti pisao.
Last edited by babo_reuf on 14/09/2013 23:33, edited 1 time in total.
-
moke33-sa
#154 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
hahahah..e sto se ismija majko draga cuj ima stan na ciglanama..ccccccccc.pa ti joj buraz odvoji svaki dan po jednu ciglu neka sebi kupi lak i puder.hahahahhaahda se prefarba jer ta nije namazana ni malo cccc...rajvoSa0 wrote:A imao sam priliku da cujem, ne uzivo, ali iz drugih usta kad je par djevojaka pricalo o meni, citiram: "ne dopada mi se on, neki je cudan, nije da je ruzan nego eto cudan, ali nije los on, ima stan na ciglanama"...
E jebale je ciglane, da je Monika Beluci u svojim najboljim godinama nebi je uzeo sad.. e tako.
Ima svega. Al istina je da osoba XXX kvaliteta ide za osobu XXX kvaliteta.. E sad kod nekog je kvalitet fizicki izgled, kod nekog sto moze zaraditi para, kod nekog sto je pozrtvovan porodici itd itd.. nesto nisam vidio nekog cijenjenog kardiologa i sl da voda neku ruznu zenu, masne kose, nesrednjenu, da voda zenu koja nema nikakve skole itd itd.. Sve se to slozi, izuzetaka naravno ima..
Isto tako nisam vidio da fizicki iznadprosjecno lijepa zena vozi neko losije auto, cak sta vise sve voze bolja auta, odakle im ne znam, ili da jedna takva zena poslije 25 godine voda muskarca samo eto zato sto je lijep fizicki.. jok jok. Pa logicno je da takva zena moze da bira i da ce izabrati "jaceg" muskarca.. izuzetaka ima, ali najcesce je ovako.
- sarajlija_ba
#155 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
uuuuuu...udarac ispod pojasaMedenoSrce wrote:babo_reuf wrote: Koliko ja žene poznajem, nema džabe ni u stare babe...
tebi moraju naplatiti da bar sebi nesto lijepo kupe kada se nemaju cega sjecati
- babo_reuf
#156 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
tebi moraju naplatiti da bar sebi nesto lijepo kupe kada se nemaju cega sjecati
- sarajlija_ba
#157 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Poenta cijelog teksta je bila da kaže da ima stan na Ciglanamamoke33-sa wrote:hahahah..e sto se ismija majko draga cuj ima stan na ciglanama..ccccccccc.pa ti joj buraz odvoji svaki dan po jednu ciglu neka sebi kupi lak i puder.hahahahhaahda se prefarba jer ta nije namazana ni malo cccc...rajvoSa0 wrote:A imao sam priliku da cujem, ne uzivo, ali iz drugih usta kad je par djevojaka pricalo o meni, citiram: "ne dopada mi se on, neki je cudan, nije da je ruzan nego eto cudan, ali nije los on, ima stan na ciglanama"...
E jebale je ciglane, da je Monika Beluci u svojim najboljim godinama nebi je uzeo sad.. e tako.
Ima svega. Al istina je da osoba XXX kvaliteta ide za osobu XXX kvaliteta.. E sad kod nekog je kvalitet fizicki izgled, kod nekog sto moze zaraditi para, kod nekog sto je pozrtvovan porodici itd itd.. nesto nisam vidio nekog cijenjenog kardiologa i sl da voda neku ruznu zenu, masne kose, nesrednjenu, da voda zenu koja nema nikakve skole itd itd.. Sve se to slozi, izuzetaka naravno ima..
Isto tako nisam vidio da fizicki iznadprosjecno lijepa zena vozi neko losije auto, cak sta vise sve voze bolja auta, odakle im ne znam, ili da jedna takva zena poslije 25 godine voda muskarca samo eto zato sto je lijep fizicki.. jok jok. Pa logicno je da takva zena moze da bira i da ce izabrati "jaceg" muskarca.. izuzetaka ima, ali najcesce je ovako.
- MedenoSrce
#158 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
a je li on ima ili mu babo ima, bitna razlika 
- sarajlija_ba
#159 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Mesči da on imaMedenoSrce wrote:a je li on ima ili mu babo ima, bitna razlika
Zainteresovana ?
-
moke33-sa
#160 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
citam ove tvoje postove i ne mogu da se nacudim koliko ti mozes da seres da prostis,pa covjece odvadi malo ostade ti sam citavog zivota.poznajem jednog takvog koji je previse mastao i sanjao eno ga sada u jagomiru i kupuju mu one slicice s novcanicama naslikanim to mu daju ko dozu umjesto apaurina i lexova..cccccbabo_reuf wrote:Ako dolaziš iz nižeg društvenog sloja nemoj ovdje da vrijeđaš i istresaš svoje frustracije. Tvoje siromaštvo je tvoj problem.Haj' ne seri matereti. Pricas o pola miliona KM i Bosni, gdje ljudi nemaju za hljeba. Ne znam samo kako te nije stid. Kad malo bolje razmislim, to mi vise lici na tvoje puste zelje. Zvucis kao neko ko je mozda, ali samo mozda toliko love vidio na filmu..
U BiH takođe žive i jako situirani ljudi, ima i jačeg srednjeg staleža kao ja, ima i bogatih.
Za Bosnu i ljude koji nemaju hljeba se obrati Sulejmanu Tihiću, Bakiru Izetbegoviću i Zlatku Lagumdžiji. Ako ikada mene izabereš za lidera - neće biti gladnih i svi će raditi... Dotada ... ne dosađuj...
ja jadova majko draga hahaha.on sate i dane provodi na forumu a hoce miraz..hahahah..dobices buraz hahaha...
-
registrovana onako
#161 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
eto sta babo reuf uradi od tebe, vidi kolike mu postove pises

- MedenoSrce
#162 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
sarajlija_ba wrote:Mesči da on imaMedenoSrce wrote:a je li on ima ili mu babo ima, bitna razlika![]()
Zainteresovana ?
samo ako dokaze porijeklo i ako je ondje oko Trga i renoviran
-
moke33-sa
#163 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
ja sam isto pomislio ali reko da ga neofiramsarajlija_ba wrote:Poenta cijelog teksta je bila da kaže da ima stan na Ciglanamamoke33-sa wrote:hahahah..e sto se ismija majko draga cuj ima stan na ciglanama..ccccccccc.pa ti joj buraz odvoji svaki dan po jednu ciglu neka sebi kupi lak i puder.hahahahhaahda se prefarba jer ta nije namazana ni malo cccc...rajvoSa0 wrote:A imao sam priliku da cujem, ne uzivo, ali iz drugih usta kad je par djevojaka pricalo o meni, citiram: "ne dopada mi se on, neki je cudan, nije da je ruzan nego eto cudan, ali nije los on, ima stan na ciglanama"...
- sarajlija_ba
#164 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ja taman pomislih "e'o jedne normalne" kad i ona...sponzorušaMedenoSrce wrote:sarajlija_ba wrote:Mesči da on imaMedenoSrce wrote:a je li on ima ili mu babo ima, bitna razlika![]()
Zainteresovana ?
samo ako dokaze porijeklo i ako je ondje oko Trga i renoviran
- MedenoSrce
#165 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
bab reuf me pokolebaosarajlija_ba wrote: Ja taman pomislih "e'o jedne normalne" kad i ona...sponzoruša![]()
- apsidejzi
#166 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Dok je ovaca bice i vuneGreat Cornholio wrote:Niko više ne spominje ajfon![]()
Kad se sjetim koji je bio proces da bi se doslo do ajfona, koliko je kognitivne snage ulozeno, koliko je ljudi sjedilo i dumalo glavom da ga napravi... da bi ga ovi materijalisti mogli izvaditi na sto i mjerkat je li cura za jednu noc ili ne
No haj mu ga znaj. Od cega bi onaj programer u Appleu dobio platu da nema ovih sto na rate uzimaju ajfone
To me podsjeti na jedan razgovor u Gorazdu tamo nekad 2000te kad je dijaspora dosla u novim automobilima na godisnji. Ne zna se koji je bolji. No mali grad i svak svakog zna. Sjedi tako jedan u obliznjem kaficu i govori: ovaj je od swedbanka, ovaj je od handelsa, ovaj od norde-e... (banke u svedskoj).
Mi zivimo u dobu kada je 99% materijalnih stvari kupljeno na kredit. MOderno ropstvo, koje je mnogo gore od onog prijasnjeg. I za ajfon valja dvije godine davati po sto kaemova mjesecno
A sad na temu. Covjek bi trebao traziti nekog slicnog sebi, sto materijalno, sto duhovno, sto intelektualno sto prema nivou obrazovanja. Brak je kasnije mnogo mirniji ako su supruznici tu negdje. Naravno, postoje i pozitivni primjeri gdje se razlike u navedenom dobro slazu. Ljudi trebaju naci nekoga slicnog sebi a onda zajedno teziti napraviti bolji zivotni standard. Ostavljanje kula i gradova djeci nije za mene. Svakako cemo za 100 godina svi pomrijeti a vec za 200 godina ni jedna zgrada ni objekat nece biti tu gdje je bila osim spomenika. Sta je to. Prodje sad pa sad.
- sarajlija_ba
#167 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Opasan je baboMedenoSrce wrote:bab reuf me pokolebaosarajlija_ba wrote: Ja taman pomislih "e'o jedne normalne" kad i ona...sponzoruša![]()
... vidim covjek ne propituje svoju ispravnost
, djeluje potpuno siguran u ono sto govori i jos nekako samozadovoljno zvuci pa pomislim mozda je to kljuc ka sretnom zivotu
Ako ništa načisto su žene sa njim
-
moke33-sa
#168 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
_mufljuz_ wrote:naravno - zato mlada bude propala investicija nakon 34-35 - dobiju šut kartu on sebi opet kupi mladu 23+ - 28registrovana onako wrote:znaju da je ljepota prolaznaSociolog wrote:Evo neko ko je provevo 3 mjesaca radeci na Ginekologiji, kao jedini muskarac od tehnicara... Da mi je neko rekao bio bih spremam da platim iskustvo koje sam tamo stekao...al' bukvalno
Dosta dosta cura koje sam tamo upoznao, nisu mogle imati bolje likove, ljepše i slicno, al na kraju udaju se za glavonju iz sipe..., jedno 80 % cura koje sam upoznao na ginekologiji, hladno hladno, gledaju maerijalni status- i ko je jai, sto se kaze...ovo kazem za cure od 23+![]()
koliko sam takvih vidio slucajeva - nebrojeno![]()
![]()
- i sto je najgore ponasaju se ko svetice ostarjela prdara
- sve finoca sve fino hoce da ih neko voli
- traze svoju ljubav (do kraja) zivota a kad je mindzu dala za lovu nije razmisljala o ljubavi do kraja zivota
hahaha..bravo buraz,ja sam takvu jednu uzeo od 35 dusu joj izvadio na novcanik i isaplio se..e upravo radi toga sto je j..pola stranaca i tada nije gledala nista drugo osim kesa a sada glumi finocu i zeli da bude majka mom djetetu a 6 puta abortirala(naravno to saznas od drugih a ne od nje)zato tvoj post podrzavam u potpunosti jer vecina takvih danas glume finocu a kada joj se babo ubio radi bruke tada su joj samo pare bile bitne..
- MedenoSrce
#169 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
babo pojma ne znasarajlija_ba wrote:
Opasan je babo![]()
Ako ništa načisto su žene sa njim
a sta cemo mi koji smo ljubitelji androida
-
Great Cornholio
#170 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Zaključak je, većina gleda "zaleđinu" kod partnera, samo je to nekome najbitnije a nekome drugom samo jedna od bitnih stvari. U stvari postoje i ovi nepopravljivi romantici koji vjeruju da ljubav može sve prepreke preći,svaku objektivnu prepreku za život u dvoje otkloniti, i ti u životu najviše nadrljaju 
- sarajlija_ba
#171 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Voliš androide ?MedenoSrce wrote:babo pojma ne znasarajlija_ba wrote:
Opasan je babo![]()
Ako ništa načisto su žene sa njim![]()
a sta cemo mi koji smo ljubitelji androida
Kupićemo
- fidoremilienko
#172 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
A nije niko tačno definisao "zaleđinu". Ona tamo meće slike nekog muškarca, ovaj priča o telefonima, a neko o dobroj zadnjiciGreat Cornholio wrote:Zaključak je, većina gleda "zaleđinu" kod partnera, samo je to nekome najbitnije a nekome drugom samo jedna od bitnih stvari. U stvari postoje i ovi nepopravljivi romantici koji vjeruju da ljubav može sve prepreke preći,svaku objektivnu prepreku za život u dvoje otkloniti, i ti u životu najviše nadrljaju
babo reuf, prekucao! Objasnio neke stvari i zadao zadaću
- _mufljuz_
#173 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
jebi ga tako je i Fahro Radoncic prekuc'o i drzavnu bezbijednost i amerikog ambasadora i nasera kljemendija i citavu drzavu a jedva sastavi 2 recenice kako treba.....fidoremilienko wrote:A nije niko tačno definisao "zaleđinu". Ona tamo meće slike nekog muškarca, ovaj priča o telefonima, a neko o dobroj zadnjiciGreat Cornholio wrote:Zaključak je, većina gleda "zaleđinu" kod partnera, samo je to nekome najbitnije a nekome drugom samo jedna od bitnih stvari. U stvari postoje i ovi nepopravljivi romantici koji vjeruju da ljubav može sve prepreke preći,svaku objektivnu prepreku za život u dvoje otkloniti, i ti u životu najviše nadrljaju![]()
babo reuf, prekucao! Objasnio neke stvari i zadao zadaću![]()
- sarajlija_ba
#174 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Zato su Reufa napale da to ne bi pas s maslom mog'o pojestfidoremilienko wrote:A nije niko tačno definisao "zaleđinu". Ona tamo meće slike nekog muškarca, ovaj priča o telefonima, a neko o dobroj zadnjiciGreat Cornholio wrote:Zaključak je, većina gleda "zaleđinu" kod partnera, samo je to nekome najbitnije a nekome drugom samo jedna od bitnih stvari. U stvari postoje i ovi nepopravljivi romantici koji vjeruju da ljubav može sve prepreke preći,svaku objektivnu prepreku za život u dvoje otkloniti, i ti u životu najviše nadrljaju![]()
babo reuf, prekucao! Objasnio neke stvari i zadao zadaću![]()
- fidoremilienko
#175 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn
Ma zavisi kako ga uzmeš