Marihuana, kanabis ili ti trava
Moderator: anex
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#151 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Kakve veze ima njegova žena, njegovo vjerovanje u Allaha itd. sa ovom temom hljeba ti?
Nijedan vjernik nije savršen.
-
Kama Preksutra
#152 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Progovorio je slavonskim dijalektom odjednom, garant je povuk'o kakvu paru ljepila od muke. Snif snifsarajlija_ba wrote:Muškarčino...samo obećavašfatamorgana wrote: To bum videli,
Last edited by Kama Preksutra on 09/09/2013 02:14, edited 1 time in total.
- fatamorgana
#153 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Pa šta misliš što sam ih kopirao?sarajlija_ba wrote:Muškarčino...samo obećavašfatamorgana wrote: To bum videli,
- fatamorgana
#154 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Pa zar vjernicima nisu strogo zabranjeni opijati? A možda ipak nisu ovim turbo vjernicima?leet wrote:Kakve veze ima njegova žena, njegovo vjerovanje u Allaha itd. sa ovom temom hljeba ti?
Pa on tamo na religiji k'o fol podržava radilkalne stavove da treba kazniti smrtnom kaznom one koji napuste islam, k'o biva on je veliki vjernik a ovdje brani marihuanu, koga on folira? Sebe, druge?
You tell me ....
- sarajlija_ba
#155 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Pusti ga, ne zna kud udara večerasleet wrote:Kakve veze ima njegova žena, njegovo vjerovanje u Allaha itd. sa ovom temom hljeba ti?
Ja sam bio ateista do 1992.godine. Tad sam povremeno pio češće se kurvo a ponekad i potuko a zapalio džoint jednom 1985 ili 1986. godine. Malo smo se ismijali i proš'o voz, ništa naročito u principu. Mislio sam tad da je to dobar život.
Baš kako danas Fata misli
Dođe rat i otrežnjenje. Više ne pijem, ne kurvam se, ne tučem se...okrenuo sam se istinskim vrijednostima u životu poput porodice i islama.
Znaš, kad čovjek krene kroz selo i prolazi pored komšijskih avlija pa ako stane pored svako ograde iza koje laje komšijin pas da bi ga izmarškao...nikad neće stići tamo gdje je krenuo.
Psi laju a karavane prolaze što bi se reklo
- fatamorgana
#156 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Još samo da vjera izbije jalijaša u tebi ali to je mission impossible, nije te džaba nasa na religiji upozorila da ne glumiš fakina ....sarajlija_ba wrote:Pusti ga, ne zna kud udara večerasleet wrote:Kakve veze ima njegova žena, njegovo vjerovanje u Allaha itd. sa ovom temom hljeba ti?
Nijedan vjernik nije savršen.![]()
Ja sam bio ateista do 1992.godine. Tad sam povremeno pio češće se kurvo a ponekad i potuko a zapalio džoint jednom 1985 ili 1986. godine. Malo smo se ismijali i proš'o voz, ništa naročito u principu. Mislio sam tad da je to dobar život.
Baš kako danas Fata misli![]()
Dođe rat i otrežnjenje. Više ne pijem, ne kurvam se, ne tučem se...okrenuo sam se istinskim vrijednostima u životu poput porodice i islama.
- sarajlija_ba
#157 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Prema fakinima ja sam fakin.fatamorgana wrote: Još samo da vjera izbije jalijaša u tebi ali to je mission impossible, nije te džaba nasa na religiji upozorila da ne glumiš fakina ....
To sam ti i tamo objasnio.
Ja ne ostajem dužan nikome. Tako je bilo u mom džahilijetu a tako je i danas.
Moje ponašanje je samo odraz tvog ponašanja prema meni.
Gledaš sebe u ogledalu
- fatamorgana
#158 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Da si ti zapalio jedan džoint "85-te ili 86-te" ne bi ti sad ni došao na ovu temu a kamoli branio upotrebu marihuane ....sarajlija_ba wrote: ....a zapalio džoint jednom 1985 ili 1986. godine.
- fatamorgana
#159 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Ne može se biti i vjernik i fakin u isto vrijeme u istoj osobi,sarajlija_ba wrote:Prema fakinima ja sam fakin.fatamorgana wrote: Još samo da vjera izbije jalijaša u tebi ali to je mission impossible, nije te džaba nasa na religiji upozorila da ne glumiš fakina ....
Gledaš sebe u ogledalu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#160 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Ne može svako biti ni melek, svi imamo neke negativne osobine pa makar to bio i fakinluk.fatamorgana wrote:Ne može se biti i vjernik i fakin u isto vrijeme u istoj osobi,sarajlija_ba wrote:Prema fakinima ja sam fakin.fatamorgana wrote: Još samo da vjera izbije jalijaša u tebi ali to je mission impossible, nije te džaba nasa na religiji upozorila da ne glumiš fakina ....
Gledaš sebe u ogledalu
- fatamorgana
#161 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Slažem se, svi smo mi iz Sarajeva pomalo mangupi, neko manji neko veći a nismo meleci to je ašćare ....leet wrote:Ne može svako biti ni melek, svi imamo neke negativne osobine pa makar to bio i fakinluk.fatamorgana wrote:
Ne može se biti i vjernik i fakin u isto vrijeme u istoj osobi,
Ja mislim da ovaj Sajo nije ni vjernik ni mangup već foler ....
- shmizlica
#162 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
sedam stranica
-
Risto Kuglarić
#163 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
...mjerenja čiji je veći. I još ne izmjeriše.shmizlica wrote:![]()
sedam stranica
-
zvrk
#164 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
ima li kakav policajac da covjeku pomogne, oni su se valjda svega nagledali u karijerama
- Janjicar
#165 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
@fatarmorgana procitah 7 stranica i ti si stvarno neki smijesni troll
Prvo trazis dokaze, ljudi ti postavise istrazivanje s Harvarda, onda pises kako ti se sagovornik drogira i da nema veze s Medicinskom marihuanom i na kraju si se prebacio na pricu kako na drugoj temi izigrava vjernika a ovdje ZA marihuanu.
Prvo trazis dokaze, ljudi ti postavise istrazivanje s Harvarda, onda pises kako ti se sagovornik drogira i da nema veze s Medicinskom marihuanom i na kraju si se prebacio na pricu kako na drugoj temi izigrava vjernika a ovdje ZA marihuanu.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#166 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Wind wrote:A jeste likovi, svega mi....Mislim, to sam i ocekivao ali dobro.
A sad ozbiljno.
@vatra, ti me izgleda razumijes. Da upravo tako, nasao sam sakriveno u djecijoj sobi i mislim....planeta mi se okrenula...
Nekako mi ne lici travu ali vise nemam pojma sta se sve danas podvaljuje djeci. Nisam bas u toku pa reko sigurno ima neko iskusnijih od mene. Nisam to ocekivao nikako, ali danas je sve moguce. Nemate pojma koliko sam se zabrinuo.
koji lik, smotaj i ispusi , znaces iz prve ruke sta je
- tinkerbell09
- Afanasi_94
#168 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Ne zakuhavaj opet. 
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#169 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
-
Kama Preksutra
#170 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Više djevojaka na ovoj temi nego muških
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#171 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Od marijuane sve ima... 
- fatamorgana
#173 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Upravo tako kako navodiš i tim redom,Janjicar wrote:@fatarmorgana procitah 7 stranica i ti si stvarno neki smijesni troll
- shmizlica
#174 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
mene zapravo zanima da li je pokretač teme utvrdio porijeklo nađene materije....za koju i dalje tvrdim da je lišće kukuruza 
- fatamorgana
#175 Re: Marihuana, kanabis ili ti trava
Samo da napomenem da nisam ni protivnik a niti onaj koji brani upotrebu marihuane, jednostano navodim i drugu stranu medalje o mogućoj štetnosti upotrebe radi širenja ispravnih informacije jer je tema o upotrebi iste ili je složena jer očito ima i pozitivne efekte (u medicinske svrhe i to u pojedinim patologijama i slučajevima, olakšavanje teških bolova kod terminalnih bolesnika, multiple skleroze, glaukoma) kao i negativne (štetno djelovanje na mozak i memoriju na duže staze, smanjenje kvocijenta inteligencije, rizik psihoza kod pojedinih osoba etc.)