pa vidi medena - nikada sebe nisam smatrala uzvišenom princezom, tako da stvari ne lomim preko koljena, niti reagujem baš na prvu loptu ... vjerujem da je i kod ostalih ljudi koji su se trudili isto - jednostavno nismo narcisi pa dozvolimo i drugoj strani da ima i loš dan, i da ima brige koje nisu vezane uz vezu/brak, i da je onako nervozna zbog sparine, i da je zbunjena i da joj treba vremena da se malo prekonta, itd. Ali zašto to objašnjavati nekome ko se nije baš potrudio dozvoliti takve momente nekome drugom ......a ti sada fino reci da nismo cijenili sebe dovoljno - i bit ćeš u pravu ...... i nismo jer smo daleko više cijenili brak/vezu koju smo imali i činjenicu da je taj brak ili ta veza bila iznad i nas samihMedenoSrce wrote:ako mi ista osim nedostatka etickih standarda moze pokvariti dojam o nekome to je nabijanje na noseluna wrote: ako se jedno trudi svaki put, a ono drugo nikad, onda vremenom trud postane žrtvovanje
ma ne znam ti koliko puta da uradis, isto kao da nisi nista kada pocne prica "ja sam ..."
majka mu stara zato postoji razlaz ako mislis da te neko "iskoristava" ili da dajes vise
meni se desilo da sam imala dojam da ulazem vise i da sam u nesto nepovoljnijoj poziciji pa sam odlucila da je razlaz bolja opcija nego da ispirem nekome mozak kako se ne trudi onoliko koliko meni odgovara, ne koliko je dovoljno nego bas koliko meni odgovara.
Svađa!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#151 Re: Svađa!!
- eluna
#152 Re: Svađa!!
ho oponopono wrote:_Sarajka wrote:Otvorite temu razvedeni, ogorčeni i nerazumljivi slučajevi.Te zabranite ulaz svima koji nemaju slična iskustva.
Ovo je " Svadja".
...nije uredu, počela si prva sa etiketiranjem, nije prvina ne samo na ovoj temi, traje to odveć sa drugim forumašima, pljuvanje po bračnom statusu razveden, kao da smo gubavi
... ma meni taj status slobodan, oženjen/udata, razveden/na isti klinac dođe, ali pljuvanje nije uredu!
ovo je super - tema je svađa, ali ona pita nešto sasvim drugo .....
odoh piti kaficu - bujrum ko voli da ćuti ponekad
-
_Sarajka
#153 Re: Svađa!!
Izvini, gdje sam ja tebe to etiketirala i kako ?Ja sam odrasla u sredini gdje su utvrdjene neke norme ponašanja, te mi je tvoj status apsolutno nebitan.Ako moja pitanja izgledaju pomalo hladnokrvno, postavljena su sa neutralnog stajališta i to je normalno.Nikakva me patetika, znoj i suze ne zanimaju.Nego uzroci i poslijedice SVADJA koji dovode do propasti veza.To je tema i u okviru nje sam postavila svoja pitanja.Ponovo naglašavam ne Tebi ili eluni nego uopće , a zašto je eluna preuzela ulogu glasnogovornice već sam definiralaho oponopono wrote:_Sarajka wrote:Otvorite temu razvedeni, ogorčeni i nerazumljivi slučajevi.Te zabranite ulaz svima koji nemaju slična iskustva.
Ovo je " Svadja".
...nije uredu, počela si prva sa etiketiranjem, nije prvina ne samo na ovoj temi, traje to odveć sa drugim forumašima, pljuvanje po bračnom statusu razveden, kao da smo gubavi
... ma meni taj status slobodan, oženjen/udata, razveden/na isti klinac dođe, ali pljuvanje nije uredu!
Tvoj privatni zivot jedino je tvoja stvar.A takodje i budućnost.Elunin isto.
I Evo prekinimo višeuzaludnu raspravu.
p.s Prijatno na kaFi Eluna
Last edited by _Sarajka on 30/07/2013 13:48, edited 1 time in total.
- ho oponopono
#154 Re: Svađa!!
...ne tangiraš ni ti mene!
...ajde pa pa!
...ajde pa pa!
- Platformas
#155 Re: Svađa!!
Podrska za mufljuza, posebno za postove #p8917309 #p8917593 
- MedenoSrce
#156 Re: Svađa!!
_mufljuz_ wrote:
daj mi nadji normalnu djevojku dobices sta god hoces al ja necu svasta hocu da je i dusevno bogata, da svira instrumente, da ima daleke vidike u zivotu, da je karijerista ali ne preko leseva jadnika, da je lijepa ne mora biti miss svijeta ali da se da u nju gledat - mojne ti meni "macku o rep" - ako ih i ima onda je 1 od 100 ma sta od 100 - promil jedan....
hocu i ja svasta nesta al' neeeeemmmaaaa
- madner
#157 Re: Svađa!!
Sho bi rekao ja: ako roba nema musteriju, treba sniziti cijenu, jer ocito je roba precjenjena. 
- fatamorgana
#158 Re: Svađa!!
Ma mufljuz 'oće hljeba nad pogačom .... mufljuze, ho'š meleke?MedenoSrce wrote:_mufljuz_ wrote:
daj mi nadji normalnu djevojku dobices sta god hoces al ja necu svasta hocu da je i dusevno bogata, da svira instrumente, da ima daleke vidike u zivotu, da je karijerista ali ne preko leseva jadnika, da je lijepa ne mora biti miss svijeta ali da se da u nju gledat - mojne ti meni "macku o rep" - ako ih i ima onda je 1 od 100 ma sta od 100 - promil jedan....
hocu i ja svasta nesta al' neeeeemmmaaaa
- ho oponopono
#159 Re: Svađa!!
...naći će mufljo svoju vještu manipulatoricu koja će mu svirati u sve šesnest! 
- MedenoSrce
#160 Re: Svađa!!
upravo tako kolega ili sto bi jedna moja drugarica rekla "da mi je naci kakvu budalu da mi da 2200,00KM/m2 da smirim sve svoje brige"
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#161 Re: Svađa!!
kompromis je rjesenje koje nikoga ne cini sretnimho oponopono wrote:...a šta je to kompromis?
...malo ti+malo ja= kompromis!![]()
...jebiga (da prostiš) ako se neko ne drži obećanog, strpljenu dolazi kraj, sa svakim ne može ni kompromis!
- fatamorgana
#162 Re: Svađa!!
ma daće mu bog, mufljo je n'akav vjernik,ho oponopono wrote:...naći će mufljo svoju vještu manipulatoricu koja će mu svirati u sve šesnest!
- ho oponopono
#163 Re: Svađa!!
plain vanilla wrote:kompromis je rjesenje koje nikoga ne cini sretnimho oponopono wrote:...a šta je to kompromis?
...jebiga (da prostiš) ako se neko ne drži obećanog, strpljenu dolazi kraj, sa svakim ne može ni kompromis!
...zato on mene nervira tako, organski ga ne mogu!
- Steph
#164 Re: Svađa!!
Udaviše ovi ostavljeni..
- MedenoSrce
#165 Re: Svađa!!
fatamorgana wrote: ma daće mu bog, mufljo je n'akav vjernik,
ma kakav ljudi kompromis, to ti je ono ja bih 3x dnevno ti bi 1x sedmicno ako se dogovorimo da to bude 3x sedmicno opet niko nije zadovoljan
- ho oponopono
#166 Re: Svađa!!
Steph wrote:Udaviše ovi ostavljeni..
...drži razmak
- fatamorgana
#167 Re: Svađa!!
pa ipak organska ishrana je najkvalitetnija,ho oponopono wrote:plain vanilla wrote:kompromis je rjesenje koje nikoga ne cini sretnimho oponopono wrote:...a šta je to kompromis?
- madner
#168 Re: Svađa!!
Da Mufljo vrijedi toliko, vec bi se upecala adekvatna. 
-
radenska
#169 Re: Svađa!!
- fatamorgana
#170 Re: Svađa!!
Ma čekaj, treba prvo da se osuneti,madner wrote:Da Mufljo vrijedi toliko, vec bi se upecala adekvatna.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#171 Re: Svađa!!
zato odsad nek bude po njegovom, on sretan, a ti se ne nervirasho oponopono wrote:plain vanilla wrote: kompromis je rjesenje koje nikoga ne cini sretnim
- madner
#172 Re: Svađa!!
To je pametan savjet, ali da su one pametne vec bi to znale. 
- ho oponopono
#173 Re: Svađa!!
...bilo je tako , ali opet ne valjam, džaba kompromis kada ljubavi nema!plain vanilla wrote:zato odsad nek bude po njegovom, on sretan, a ti se ne nervirasho oponopono wrote:plain vanilla wrote: kompromis je rjesenje koje nikoga ne cini sretnim
- ho oponopono
#174 Re: Svađa!!
madner wrote:To je pametan savjet, ali da su one pametne vec bi to znale.
...jah jah!
- fatamorgana
#175 Re: Svađa!!
ma malo nas je pametnih kao ti i ja na ovom forumu, jel' tako madneru,madner wrote:To je pametan savjet, ali da su one pametne vec bi to znale.