upload the pictures
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jbg, imam pravo na misljenje kao i ti na svoje. Meni je taj Infinity cisti kic, kod Mazda su detalji kic a Megane isto, pokusaj dizajna koji se zavrsio na kicu, opet po mom ukusu.Better Man wrote:Ne znam šta ti je kičasto. Meni su sva ova auta odličnog dizajna, a ne kao bezlični Audi i Golf. Audi 3, pa i Audi 1 ne vrijede svake pare koja se traži za njih, jer za ono što nude su preskupi. Ima puno boljih opcija za manje novca.ado-šampion wrote:Meni je sve ovo sto si postavio manje-vise kic, osim V30 i A klase. A A klasa mi je puno ljepsa od Volva, mada Volvo nije los. Zao mi je.Od tih jedino Infinityja nisam vidio uzivo, ali na slikama mi izgleda uzasno kicasto. Jedna trica stoji stalno ispod prozora kod mene u preduzecu
, ne svidja mi se nikako, prenapuhana i u detalje kicasta. Bolje mi je izgledala ta kod tebe.
Ja vise volim da izgleda bezizrazajno ko Audi ili Golf nego da je pokusaj dizajna koji je zavrsio na pokusaju.
O parama ne bih, ne znam kakvo je auto A klasa, svidja mi se izgledom i to je sve. Generalno po meni i A3 i Serija 1 vrijede svake pare koje se za njih traze, uzevsi u obzir koliko se trazi za Golfa, Pezo, da ne govorim koliko danas kostaju Korejanci, a da ne idem dalje koliko kostaju bezvezna auta u srednjoj klasi. Sudeci po rezlutatima na trzistu, rekao bih da vrijedi para koje se za nju traze.
nisu elegantniBetter Man wrote:Ne znam šta ti je kičasto. Meni su sva ova auta odličnog dizajna, a ne kao bezlični Audi i Golf. Audi 3, pa i Audi 1 ne vrijede svake pare koja se traži za njih, jer za ono što nude su preskupi. Ima puno boljih opcija za manje novca.ado-šampion wrote:Meni je sve ovo sto si postavio manje-vise kic, osim V30 i A klase. A A klasa mi je puno ljepsa od Volva, mada Volvo nije los. Zao mi je.Od tih jedino Infinityja nisam vidio uzivo, ali na slikama mi izgleda uzasno kicasto. Jedna trica stoji stalno ispod prozora kod mene u preduzecu
, ne svidja mi se nikako, prenapuhana i u detalje kicasta. Bolje mi je izgledala ta kod tebe.
Ja vise volim da izgleda bezizrazajno ko Audi ili Golf nego da je pokusaj dizajna koji je zavrsio na pokusaju.
O parama ne bih, ne znam kakvo je auto A klasa, svidja mi se izgledom i to je sve. Generalno po meni i A3 i Serija 1 vrijede svake pare koje se za njih traze, uzevsi u obzir koliko se trazi za Golfa, Pezo, da ne govorim koliko danas kostaju Korejanci, a da ne idem dalje koliko kostaju bezvezna auta u srednjoj klasi. Sudeci po rezlutatima na trzistu, rekao bih da vrijedi para koje se za nju traze.
Neka je sretno i bericetno
Jbg iz ovlastenog je salona, valjda su pravi.amar1994 wrote:kupi , ako su pravi km , dobro ce te sluzit
jesu , vjerovatno ti nude i neki oblik garancijezforumas wrote:Jbg iz ovlastenog je salona, valjda su pravi.amar1994 wrote:kupi , ako su pravi km , dobro ce te sluzit
Ma ima godina garancije, mada se ja u to ne uzdam punoamar1994 wrote:jesu , vjerovatno ti nude i neki oblik garancijezforumas wrote:Jbg iz ovlastenog je salona, valjda su pravi.amar1994 wrote:kupi , ako su pravi km , dobro ce te sluzit
Nista sa sigurnoscu ne mozes znati bez dijagnostike, ali po simptomima najvjerovatnije dizne.srki98 wrote:Pozz imam mercedes E320cdi 2007g dogodi mi se da kada naglo stisnem gas pocne da trza i izgubi snagu pa ga moram ugasiti i ponovo upaliti i onda sve radi ok.Takodje sam primjetio da na laganom gasu trza pomalo osjeti se podrhtavanje i ponekada zna izpacivati plavkast dim kada radi na leru. Ako neko zna u cemu bi mogao biti problem? Hvala unaprijed
gledaj sleeperacorsa wrote: Nista sa sigurnoscu ne mozes znati bez dijagnostike, ali po simptomima najvjerovatnije dizne.

Sto bi barmen iz "Mi nismo andjeli" rekao: Tako bih je....posedovao!amar1994 wrote:gledaj sleeperacorsa wrote: Nista sa sigurnoscu ne mozes znati bez dijagnostike, ali po simptomima najvjerovatnije dizne.![]()
![]()
samo mescine 500kom napravljeno
meni je ovaj drazi u AMG varijanti , nego bilo koji drugi , MPV ide 300corsa wrote: Sto bi barmen iz "Mi nismo andjeli" rekao: Tako bih je....posedovao!
Vizuelno taj stil i oblik vozila ne volim...kad rece ide 300...sta da ti kazem, kad sam vidio onog skrsenog audija na autoputu ne mozes skontat ni koji je model jel a5 ili a8, bolje nemat takve masine...hebote jest se skrsio strasnoamar1994 wrote:meni je ovaj drazi u AMG varijanti , nego bilo koji drugi , MPV ide 300corsa wrote: Sto bi barmen iz "Mi nismo andjeli" rekao: Tako bih je....posedovao!![]()
![]()
condy wrote: Vizuelno taj stil i oblik vozila ne volim...kad rece ide 300...sta da ti kazem, kad sam vidio onog skrsenog audija na autoputu ne mozes skontat ni koji je model jel a5 ili a8, bolje nemat takve masine...hebote jest se skrsio strasno![]()
To me i privlacicitroen xm wrote:Ovo je više pokazivanje moći fabrike. Sumnjam da klasični trkači žele ovakav tip auta. Jednostavno nije atraktivan. A sva moderna auta, čak i sa slabijim motorima mogu dostići brzine dovoljne da svi u autu nastradaju. Sve je u glavi vozača. Iskreno ne bih mi bilo ugodno da vidim ovo auto kako mi ide u susret sa iskorištenim potencijalom.
kabal1337 wrote:sleeper gangcount me in
Ps: ima 3 reda sjedista moze puno djevojka da stane