Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
- GandalfSivi
#151 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
He hraniti trola, po stoti put...
-
bull21
#152 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Da mu se hoće korak zalomit' u Sarajevo... ne da ga bijemo, nego čisto da vidim kako bi ljudi reagovali. Bil' ga satrli ili bi ga, ono tipično za nas, pustili da šeta "svojim" Sarajevom?
- rajv0sa
#153 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Cuj ovog bivsa jugoslovenska republika bosna i hercegovina
. Dabogda tebe trazili na deponiji.
- Prpa.ba
#154 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Imajuci u vidu svijest naroda, ovakav scenarij mi je najvjerovatniji:bull21 wrote:Da mu se hoće korak zalomit' u Sarajevo... ne da ga bijemo, nego čisto da vidim kako bi ljudi reagovali. Bil' ga satrli ili bi ga, ono tipično za nas, pustili da šeta "svojim" Sarajevom?
Objektivni navijac wrote:Meni je najjaci onaj momenat iz rata,kada neki covjek srednjih godina u Sarajevu,u bolnici nosi snajperom ranjenu kcerku -bebu. Pa daje izjavu,da bi volio vidjeti toga ko ju je pogodio. Ne bi mu nista uradio,samo bi volio sjesti sa njim uz kafu i popricati kao sa covjekom,pitati sto i zasto. Pa mislim da mi svi u BiH kolektivno kasnimo sa tom kafom i tim razgovorom vec dobrih 18 godina.
- Partijaner
#155 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Koja komedija majke mi, ovi iz RS-a imaju neki urodjeni poremecaj.

-
kerima1
#156 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Genetski nasljedna bolest uma.Partijaner wrote:Koja komedija majke mi, ovi iz RS-a imaju neki urodjeni poremecaj.![]()
- klaki
#157 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Evo gledam RTRS
Ne znam bil' plako il' se smij'o.
A onda skontam da sa tim ljudima dijelim drzavo pa plačem
Ne znam bil' plako il' se smij'o.
A onda skontam da sa tim ljudima dijelim drzavo pa plačem
- Tiger 033
#158 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Nama treba jedan Wiesenthal Lovac na ratne zlocince i tajna sluzba tipa "MOSSAD" 
- Danguba
#159 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Nije ni njima laHko. Zive frustracije. Umjesto da ga docekuju u Sarajevu odakle su po njegovoj direktivi iseljeni oni ga docekuju na nekom proplanku gdje lisice postu nose.kerima1 wrote:Genetski nasljedna bolest uma.Partijaner wrote:Koja komedija majke mi, ovi iz RS-a imaju neki urodjeni poremecaj.![]()
Zive u zemlji koju ne vole a moraju.
Mislio sam da ce tu biti desetine hiljada Srba a ono sacica onih dislociranih Sarajlija.
-
dudlov
#160 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Ovo prelazi granice rahat patnje.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- veljaca
#161 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Krajišnik: Ne znam zašto je organizovan doček, ja sam ipak ratni zločinac ....

-
CungaLunga
#162 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
On im jeste osigurao miran život na selu,
iz grbavičkog stana u paljansku šupu.
Pale-papci imaju razloga da slave, jer žive
u svom tom zelenilu
iz grbavičkog stana u paljansku šupu.
Pale-papci imaju razloga da slave, jer žive
u svom tom zelenilu
- Edin H.
#163 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Eki ovog Dokica
spasio srpski narod od genocida
Demokratija zakletva, izadjes pred kamere i valjas sta ti padne na pamet
Demokratija zakletva, izadjes pred kamere i valjas sta ti padne na pamet
- GandalfSivi
#164 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Mogu oni praviti propagandu koliko hoce, opet im se ni dvije hiljade ljudi ne pojavi. Ali je dernek svjetski, ja placem, svega mi... Cirkus, zesci...
- horion_bosona
- House
#166 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Ko baci bombu na skup , zaradit će sevapa do kraja života
-
smijesni_ste
#167 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Kažu na RTRSu...."u Sarajevu, iz kojeg su istjerani gotovi svi Srbi, a nekoliko hiljada ubijeno, izlijepljeni plakati i izraženo negodovanje zbog dočeka"
Šta reći....
Šta reći....
-
smijesni_ste
#168 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Koliko ljudi je na 'dočeku'...nisam upratio?
Možda ima nade ako ne bude puno ljudi...možda

Možda ima nade ako ne bude puno ljudi...možda
- Hrulj
#169 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Ma govna ko govna. Ovo treba sjesti sa djecom i gledati, nek vide sta je i kako je, da se njima ne desi ono sto je nama
- escobar__
#170 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Jedan srdačan pozdrav od naših dragih sugrađana s kojima ćemo gradit suživot i toleranciju.
Forumski salonci počesto kažu kako mladi ljudi u CrpCkoj drukčije razmišljaju od svojih roditelja. Ako laže koza, ne laže rog, je l'? 

- Edin H.
#171 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Namazan je levat, ovaj Krajsnik, ulazak u politiku i SDS ga je spasio zajedno sa U NJEGA mu haverom Radovanom odlaska u muriju prije rata zbog malverzacija sa onim vikendicama. Covjeka za koga je nacionalni lider Bosnjaka rahmetli Izetbegovic rekao da je jedini sa kojim se moze pregovarati i smatrao ga haverom.GandalfSivi wrote:Mogu oni praviti propagandu koliko hoce, opet im se ni dvije hiljade ljudi ne pojavi. Ali je dernek svjetski, ja placem, svega mi... Cirkus, zesci...
Raja na forumu likuju kada je pusten Gotovina, covjek koji je, ako nista drugo po komandnoj odgovornosti kriv za pobijene Srbe u Oluji, a gnusa se pustanja Krajsnika.
Bosnjaci montirali Keljmendijevog havera za Ministra sigurnosti.
Ipak najvaznije je da raja imaju sta slaviti
- Hrulj
#172 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Gotovina kriv za ono sto se desilo Srbima?Edin H. wrote:Namazan je levat, ovaj Krajsnik, ulazak u politiku i SDS ga je spasio zajedno sa U NJEGA mu haverom Radovanom odlaska u muriju prije rata zbog malverzacija sa onim vikendicama. Covjeka za koga je nacionalni lider Bosnjaka rahmetli Izetbegovic rekao da je jedini sa kojim se moze pregovarati i smatrao ga haverom.GandalfSivi wrote:Mogu oni praviti propagandu koliko hoce, opet im se ni dvije hiljade ljudi ne pojavi. Ali je dernek svjetski, ja placem, svega mi... Cirkus, zesci...
Raja na forumu likuju kada je pusten Gotovina, covjek koji je, ako nista drugo po komandnoj odgovornosti kriv za pobijene Srbe u Oluji, a gnusa se pustanja Krajsnika.
Bosnjaci montirali Keljmendijevog havera za Ministra sigurnosti.![]()
Ipak najvaznije je da raja imaju sta slaviti
Ako se ne sjecas traktorijadu su sami organizovali. Bas kao i banjalucku.
Al nitko ne spominje sta je bilo sa hrvatima u toj krajini srpskoj kada je proglasena?
- Hrulj
#173 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Ma to zna svatko.escobar__ wrote:Jedan srdačan pozdrav od naših dragih sugrađana s kojima ćemo gradit suživot i toleranciju.Forumski salonci počesto kažu kako mladi ljudi u CrpCkoj drukčije razmišljaju od svojih roditelja. Ako laže koza, ne laže rog, je l'?
Tolerisati ih moramo. Al nikad vise nagraditi kao prosli put. Samar za samar
- zambaklija
#174 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
meni je vazda moj dida govorio :posadi jenog za hastal sa gozbom i jenog u vriću pod hastal ,šo ti bidne oni u vreći mislio i ovaj će ti isto misliti šo stebom za hastalo sidiescobar__ wrote:Jedan srdačan pozdrav od naših dragih sugrađana s kojima ćemo gradit suživot i toleranciju.Forumski salonci počesto kažu kako mladi ljudi u CrpCkoj drukčije razmišljaju od svojih roditelja. Ako laže koza, ne laže rog, je l'?
-
ulciscorr
#175 Re: Ratni zlocinac Krajisnik od septembra na slobodi
Ma nema... mora jedan od vas da se pojavi da relativizuje i da Bosnjake u istu ravan sa ovim zlocinackim govnima stavi...Edin H. wrote:Namazan je levat, ovaj Krajsnik, ulazak u politiku i SDS ga je spasio zajedno sa U NJEGA mu haverom Radovanom odlaska u muriju prije rata zbog malverzacija sa onim vikendicama. Covjeka za koga je nacionalni lider Bosnjaka rahmetli Izetbegovic rekao da je jedini sa kojim se moze pregovarati i smatrao ga haverom.GandalfSivi wrote:Mogu oni praviti propagandu koliko hoce, opet im se ni dvije hiljade ljudi ne pojavi. Ali je dernek svjetski, ja placem, svega mi... Cirkus, zesci...
Bosnjaci montirali Keljmendijevog havera za Ministra sigurnosti.![]()
Ipak najvaznije je da raja imaju sta slaviti![]()
Budite ljudi jednom i osudite velicanje zlocinaca u manjem entitetu bez spominjanja Bosnjaka... samo jednom...