Ovi su samo postovali protokol.House wrote:Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku
daj ba prestanite s glupostima , nije Alija iz mezara potpisao odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Sve je ovo dio jedne promasene politike nekadasnjeg nam vodje.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovi su samo postovali protokol.House wrote:Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku
daj ba prestanite s glupostima , nije Alija iz mezara potpisao odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Najveci pritisak ce biti na njih, sta god odlucili ne valja jednima ili drugima.palermo wrote:A igrači koji budu pozvani da igraju za RS (mislim na Stevanovića, Vranješa, Misimovića) ha...nek se nose sa tim u skladu sasvojom savješću i pamti.
Bice na RTGT.Jack Be Nimble wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce biti prenosa na internetu.
Ukoliko neko od njih zaigra nadam se da vise nece biti na spisku.Edin H. wrote:Najveci pritisak ce biti na njih, sta god odlucili ne valja jednima ili drugima.palermo wrote:A igrači koji budu pozvani da igraju za RS (mislim na Stevanovića, Vranješa, Misimovića) ha...nek se nose sa tim u skladu sasvojom savješću i pamti.
Nadam se de se ovo moze prolongirati do nakon kvalifikacija.
Jesi li ti majke ti bio u Sarajevu u ratu i da li ti znas kakva je bila situacija - kao sto rece Alija prijetila je opasnost da ostane i bez naroda i bez drzave.Arteta wrote:Ovi su samo postovali protokol.House wrote:Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku

Upravo.bjelave wrote:Begic i Savez nisu imali izbora. RS ima regionalni savez i pravo na ovakve stvari.Drzava nam je takva da smo prisiljeni ici krmku niz dlaku. Druga je stvar sto je nam to prst u oko.
Ko li ce im to igrati za RS, bas me interesuje. I skim jos mogu odigrati utakmicu osim sa timom gdje je glavni lik Mihajlovic. Napravit ce jednodevnu koridu u Banjaluci i onda ce opet nestati u smaradu iz kojeg su izronili.
Treba samo ignore, bez emocija.
Ma normalno - toliko smo sada toliko mocni da netreba uopste da razmisljamo o ovome.... zanima me kao i prijateljska izmedju FK Iskra Bugojno - NK Mladost Vrnogracbjelave wrote:Begic i Savez nisu imali izbora. RS ima regionalni savez i pravo na ovakve stvari.Drzava nam je takva da smo prisiljeni ici krmku niz dlaku. Druga je stvar sto je nam to prst u oko.
Ko li ce im to igrati za RS, bas me interesuje. I skim jos mogu odigrati utakmicu osim sa timom gdje je glavni lik Mihajlovic. Napravit ce jednodevnu koridu u Banjaluci i onda ce opet nestati u smaradu iz kojeg su izronili.
Stipu troll-a ba! Veze to s životom nema a o politici bi raspravljao!Edin H. wrote:Jesi li ti majke ti bio u Sarajevu u ratu i da li ti znas kakva je bila situacija - kao sto rece Alija prijetila je opasnost da ostane i bez naroda i bez drzave.Arteta wrote:Ovi su samo postovali protokol.House wrote:Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku
Amerikanci se umijesali, pomogli da se dio teritorije vrati i onda rekli sad cemo vas roknuti ako ne stanete.
Glupan Holbrooke priznao RS i cica mica gotova prica.
Ma mojne podgrijavati bezveze - pusti.. sta mogu time - napraviti svoj savez/drzavu ovo-ono? Daj nemoj biti naivan. Da su mogli oni bi to davno - U Z I V A J (idemo mi u Brazil laganiniRomanista 101% wrote:ovdje mnogi reaguju u stilu vecine iz `91 ma nece ba nas, nas cuva vojska ovo ono...![]()
ovu zemlju jos samo dragi Bog cuva
ocekujem ostre reakcije Susica, igraca...bilo koga normalnog (jos ako ima) u ovoj nasoj Bosni
treba svako normalan da se usprotivi ovom dogadjaju...ne zelimo da nam smrad zagadjuje okolinu i ovu lijepu zemlju
ako se ovo cak i dogodi to ce biti i zvanicno priznavanje raspada BiH, nakon toga oni mogu bilo koju drugu reprezentaciju da dovedu tipa grcka, rusija, bjelorusija...i te njihove prijateljske zemlje
a ovim u savezu treba sve po spisku jebati cijelu familiju i traziti sve napolje!
Ma ja ba, šta ima veze, lezi Bošnjo i tišu, ne treba te zanimati ni Banja Luka (i fašistička orgijanja po istoj - a koja su gotovo pa garantovana ako se ova tekma bude igrala) ni ostatak BiH osim onaj dio od Čaršije do Č.Vile!solo2 wrote:Ma mojne podgrijavati bezveze - pusti.. sta mogu time - napraviti svoj savez/drzavu ovo-ono? Daj nemoj biti naivan. Da su mogli oni bi to davno - U Z I V A J (idemo mi u Brazil laganiniRomanista 101% wrote:ovdje mnogi reaguju u stilu vecine iz `91 ma nece ba nas, nas cuva vojska ovo ono...![]()
ocekujem ostre reakcije Susica, igraca...bilo koga normalnog (jos ako ima) u ovoj nasoj Bosni
treba svako normalan da se usprotivi ovom dogadjaju...ne zelimo da nam smrad zagadjuje okolinu i ovu lijepu zemlju
ako se ovo cak i dogodi to ce biti i zvanicno priznavanje raspada BiH, nakon toga oni mogu bilo koju drugu reprezentaciju da dovedu tipa grcka, rusija, bjelorusija...i te njihove prijateljske zemlje
a ovim u savezu treba sve po spisku jebati cijelu familiju i traziti sve napolje!
Normalno.bjelave wrote:Begic i Savez nisu imali izbora. RS ima regionalni savez i pravo na ovakve stvari.Drzava nam je takva da smo prisiljeni ici krmku niz dlaku. Druga je stvar sto je nam to prst u oko.
Ti zaista vjerujes da su Amerikanci prisilili Aliju da potpise ono smece od sporazuma?Edin H. wrote:Jesi li ti majke ti bio u Sarajevu u ratu i da li ti znas kakva je bila situacija - kao sto rece Alija prijetila je opasnost da ostane i bez naroda i bez drzave.Arteta wrote:Ovi su samo postovali protokol.House wrote:Sad i Alju rahmetli krivite za ovu odluku
Amerikanci se umijesali, pomogli da se dio teritorije vrati i onda rekli sad cemo vas roknuti ako ne stanete.
Glupan Holbrooke priznao RS i cica mica gotova prica.
Nego, de nam ti kad si tako pametan predlozi sta da radimo?Maharadza wrote:
Ma ja ba, šta ima veze, lezi Bošnjo i tišu, ne treba te zanimati ni Banja Luka (i fašistička orgijanja po istoj - a koja su gotovo pa garantovana ako se ova tekma bude igrala) ni ostatak BiH osim onaj dio od Čaršije do Č.Vile!
Mi im svojom bunom im dajemo samo veci znacaj nego sto je potrebno. Ja bih to odradio poslovno - bez emocija, bez novinara i portala i zdravo. Ko to njima ili bilo kome u BiH danas moze zabraniti bilo kakva orgijanja a oni cak i postoje kao savez (valjda smo toga svjesni) tako da ni oni a ni mi ne radimo nista ilegalno. Pitali su - dozvoljeno im je da nebi jadovi kukali - eto im nek' igraju i zdravo. O rusenju reprezentacije, saveza i drzave ce oni uvijek sanjati samo sto su svaki dan sve dalje od ostvarenja tog sna.Maharadza wrote:Ma ja ba, šta ima veze, lezi Bošnjo i tišu, ne treba te zanimati ni Banja Luka (i fašistička orgijanja po istoj - a koja su gotovo pa garantovana ako se ova tekma bude igrala) ni ostatak BiH osim onaj dio od Čaršije do Č.Vile!solo2 wrote:Romanista 101% wrote:ovdje mnogi reaguju u stilu vecine iz `91 ma nece ba nas, nas cuva vojska ovo ono...![]()
Ma mojne podgrijavati bezveze - pusti.. sta mogu time - napraviti svoj savez/drzavu ovo-ono? Daj nemoj biti naivan. Da su mogli oni bi to davno - U Z I V A J (idemo mi u Brazil laganini