Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinty2 wrote:..u cemu je problem ? Uzmi im loptu, nije valjda da igraju bez nje ?
spanija do golova dolazi genijalnim akcijama .. svi najbolji strucnjaci ih hvale samo bosanci sa klixa pisu kako je to anti-fudbal.
razumijem da neko voli drukciji stil, ali nikako ne mozes napisati da je ono anti-fudbal.
zato je spanija tu gdje jeste a svi ostali su drugi, kako u seniorima tako i u mladjim kategorijama.
Onda je i Murinjo bosanac sa klix-a , ja sam se licno sinoc jedva suzdrzao da ne zaspim, nenormalno dosadno dodavanje, meni su fenomeni svi oni kojima je ono zanimljivo. Ne kazem da nije efikasno, ali onda se zapitajmo koja je svrha fudbala .
Svrha fudbala je postici gol , valjda je to jasno. Kada imas vise sansi da ostvaris cilj? Ja mislim da je logicno da ce cilj prije ostvariti oni koji upute vise udaraca na gol. Sinoc su Spanci uputili 12 suteva od toga 7 u okvir.
Meni je puno gluplje kada jedna ekipa uvijek ima 10 igraca iza lopte i uspiju primiti gol ili dva.
dinty2 wrote:..u cemu je problem ? Uzmi im loptu, nije valjda da igraju bez nje ?
spanija do golova dolazi genijalnim akcijama .. svi najbolji strucnjaci ih hvale samo bosanci sa klixa pisu kako je to anti-fudbal.
razumijem da neko voli drukciji stil, ali nikako ne mozes napisati da je ono anti-fudbal.
zato je spanija tu gdje jeste a svi ostali su drugi, kako u seniorima tako i u mladjim kategorijama.
Onda je i Murinjo bosanac sa klix-a , ja sam se licno sinoc jedva suzdrzao da ne zaspim, nenormalno dosadno dodavanje, meni su fenomeni svi oni kojima je ono zanimljivo. Ne kazem da nije efikasno, ali onda se zapitajmo koja je svrha fudbala .
Ne buncaj, Mourinho Španiju nije nazvao anti-fudbalom kao što se vi ovdje pravite pametni. Kritikovao je igru Španije rekavši da su sterilni kad igraju bez napadača (poslije remija sa Italijom u grupi na Euru). Koliko je bio u krivu pokazuje epilog Eura 2012.
Svrha fudbala je da pobijediš, šta će drugo biti. Da nije pimplanje i igranje za raju?
Upravo zbog toga je i nastao ovaj sport, druga stvar sto se pretvorio u ovo sto je danas.
a znam sve, al nemoj da im poklanjaju lopte pred svojim golom nabij je u aut, korner, gdje bilo.
Još Tahiti bi da igra nešto ....sabijte se u bunker i cekajte kontru....gdje ce ovako otvoreno u samoubistvo