Sa nestrpljenjem ocekujem otvaranje nove teme:
Alepo mora pasti!
Pozz svima koji su uz Sirijski narod!
Šta ti čekaš, što ne ideš?gargamelija wrote:En-Nisa’ 75. A zašto se vi ne biste borili na Allahovom putu za potlačene, za muškarce i žene i djecu, koji uzvikuju: “Gospodaru naš, izbavi nas iz ovoga grada,* čiji su stanovnici nasilnici, i Ti nam odredi zaštitnika i Ti nam podaj onoga ko će nam pomoći!”
PODRŠKA SVIM BOŠNJACIMIA KOJI SE BORE PROTIV KRVOLOKA ASADA, SVI KOJI SU U NJEGOVOJ VOJSCI; ZNAMO KAFIRI SU, OSIM KO JE POD PRISILOM!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o vjernice, prodje ti zivot u mrznji....gargamelija wrote:Šta ti čekaš, što ne ideš?![]()
Malo skratiš nogavice pantalona, pasoš u ruke i pravac Sirija.
Šehid Inšallah...
Pa nisam dobar s arapskim...A gajim veću mržnju prema komšijama. Ono, oni su tu svaki dan i to i imam neke svoje vizije.
Kao i svakom pravom vjernikuKlavikula wrote:o vjernice, prodje ti zivot u mrznji....gargamelija wrote:Šta ti čekaš, što ne ideš?![]()
Šehid Inšallah...
Pa nisam dobar s arapskim...A gajim veću mržnju prema komšijama. Ono, oni su tu svaki dan i to i imam neke svoje vizije.
nisam bas siguran da bi se Allah slozio sa mrznjom u ime njegovo, al ako ti kazes, ko sam ja da te sprijecavam...Klavikula wrote:o vjernice, prodje ti zivot u mrznji....gargamelija wrote:Šta ti čekaš, što ne ideš?![]()
Šehid Inšallah...
jucer je pocela bitka za Daba selo. kad to Armija zauzme Qusayr je u totalnom okruzenju. bitka za sam grad moze trajati dugo, ali ishod je poznat.zracak5 wrote:Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira
http://www.glasamerike.net/content/siri ... 73306.html
p.s.Daj ljudi .....dajte te snimke Al Qusaira!
Mozda nekoga i prepoznamo!![]()
![]()
![]()
"славянин"
Vojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
Ovo razmišljanje oslikava suštinu problema. Moje mišljenje o Asadu je negativno, ali je još negativnije o "pobunjenicima" koji čine još veća zvijerstva po Siriji od samog Asada.Curranphill wrote:otprilike, Iran zajedno sa Rusijom i Kinom cini sve da Assad i njegov zlocinacki rezim prezivi i ostane. Eventualni porazi muslimana u nekim bitkama su vjerovatno rezultat povecane podrske sejtana iz irana (zlocinacka "islamska" republika), dobrovoljaca iz rusije i libana. Iran je najveci problem tamo i cine sve da poraze Islam i muslimane. ljude buni sto smatraju Iran islamskom republikom kad on to nije. trenutno, veci su neprijatelji Islama nego krscani i jevreji. tako da ce ovaj rat trajati jos. čini se uzbudjenje na istoku i zapadu nece prestajati.
evo zadnjih video snimaka....Klavikula wrote:jucer je pocela bitka za Daba selo. kad to Armija zauzme Qusayr je u totalnom okruzenju. bitka za sam grad moze trajati dugo, ali ishod je poznat.zracak5 wrote:Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira
![]()
![]()
veze ti nemaš..ovaj faHrin papagaj kaže da je to zauzeto još juče..imaš info u uvodnom pamfletu..Klavikula wrote:jucer je pocela bitka za Daba selo. kad to Armija zauzme Qusayr je u totalnom okruzenju. bitka za sam grad moze trajati dugo, ali ishod je poznat.zracak5 wrote:Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira
![]()
![]()