MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
City_Pimp

#151 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by City_Pimp »

Kao sto kaze sveta knjiga , najsladja stvar na ovom svijetu " Zena pa Med " :thumbup: "Drzava se brani od neprijatelja a zena od prijetelja" valjda znali stari prije. Ima li koja cura za prijateljstvo ?

PA NISMO U SREDNJEM VIJEKU - valjda žene i same znaju i umiju svakoga postaviti na svoje mjesto .........prijatelji su prijatelji, a onaj koji ima drugačije mjesto u njenom životu je NEKO POSEBno.

sa muske strane pricam i kazem , ako imam prijateljicu koja fino izgleda svasta upadne u misli. A sto sam napisao prethodno to je manje vise generalno receno pa svati kako hoces ali je istinito. Nego jesmo li prijatelji ? :wink:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#152 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by plain vanilla »

City_Pimp wrote:Kao sto kaze sveta knjiga , najsladja stvar na ovom svijetu " Zena pa Med " :thumbup: "Drzava se brani od neprijatelja a zena od prijetelja" valjda znali stari prije. Ima li koja cura za prijateljstvo ?

PA NISMO U SREDNJEM VIJEKU - valjda žene i same znaju i umiju svakoga postaviti na svoje mjesto .........prijatelji su prijatelji, a onaj koji ima drugačije mjesto u njenom životu je NEKO POSEBno.

sa muske strane pricam i kazem , ako imam prijateljicu koja fino izgleda svasta upadne u misli. A sto sam napisao prethodno to je manje vise generalno receno pa svati kako hoces ali je istinito. Nego jesmo li prijatelji ? :wink:
ovo nisam prije cula :mrgreen:
City_Pimp

#153 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by City_Pimp »

jedan primjer , prije par godina upoznam prijateljicu , druzili se godinu i nesto. pomognem joj da se snadje sve izlazili ovo ono kad jednu zoru vracamo se u 6 ujutro onako malo popili. Ulazimo kod nje ja i jaran sa par drugarica njenih , poce ona da onako lagano pristvlja sebe za malo jutarnje gimastike. ja sad malo mi nezgodno al opet covjek kad popije razmislja svasta kaze drugarica od jednom " komsija , da nisi peder u cemu je problem ". i od tada nedam se obrukat :oops: ja levat stvarno pomislio mi samo prijatelji :-) ne ponovilo se ...
ljetna kiša

#154 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by ljetna kiša »

Imam dugogodišnja prijateljstva sa muškarcima i zaista vjerujem u njih, ALI, uistinu morala sam da branim ta prijateljstva da zaista to i ostanu u pravom smislu.
Primijetila sam, a pravila sam se da ne vidim, u pojedinim situacijama da očigledno imaju i druge primisli, osim prijateljstva.
Recimo kada drugar iz djetinjstva, znači kao brat, u jednom momentu ljubomorno reaguje kad me neki drugi drug posjeti, baš naleti na kafu.
Ili u drugom slučaju kada je dugogodišnji, porodični prijatelj, jedno vrijeme bio neću reći zaljubljen, ali imao je drugačije emocije prema meni, ali se trudio da to prikrije zbog okolnosti. Dok ga nije prošlo. Naravno da sam svo vrijeme znala za ta osjećanja, ali mi je isuviše bilo stalo do tih ljudi kao do prijatelja. Nikad nisam povrijedila njihova osjećanja.
Stalo mi je do njih kao do najrođenijih, volim ih i poštujem. Dragocjeni su mi.
Samo sam strpljivo čekala da ih prođe i prošlo je.
Kroz takve periode smo odnjegovali još prisnija prijateljstva, kada možemo povjeriti jedno drugom bilo šta i pomoći u bilo kakvoj situaciji, bez stida i zatezanja. Prijateljstvo do daske.
Zbog svega vjerujem u muško-ženska prijateljstva, ali treba proći kroz mnoge testove. Da je lako, nije, ali vrijedi. :)
Last edited by ljetna kiša on 26/07/2013 10:41, edited 1 time in total.
eluna

#155 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by eluna »

ljetna kiša wrote:Imam dugogodišnja prijateljstva sa muškarcima i zaista vjerujem u njih, ALI, uistinu morala sam da branim ta prijateljstva da zaista to i ostanu u pravom smislu.
Primijetila sam, a pravila sam se da ne vidim, u pojedinim situacijama da očigledno imaju i druge primisli, osim prijateljstva.
Recimo kada drugar iz djetinjstva, znači kao brat, u jednom momentu ljubomorno reaguje kad me neki drugi drug posjeti, baš naleti na kafu.
Ili u drugom slučaju kada je dugogodišnji, porodični prijatelj, jedno vrijeme bio neću reći zaljubljen, ali imao je drugačije emocije prema meni, ali je to iz poštovanja odlično krio. Dok ga nije prošlo. Naravno da sam svo vrijeme znala za ta osjećanja, ali mi je isuviše bilo stalo do tih ljudi kao do prijatelja. Nikad nisam povrijedila njihova osjećanja.
Stalo mi je do njih kao do najrođenijih, volim ih i poštujem. Dragocjeni su mi.
Samo sam strpljivo čekala da ih prođe i prošlo je.
Kroz takve periode smo odnjegovali još prisnija prijateljstva, kada možemo povjeriti jedno drugom bilo šta i pomoći u bilo kakvoj situaciji, bez stida i zatezanja. Prijateljstvo do daske.
Zbog svega vjerujem u muško-ženska prijateljstva, ali treba proći kroz mnoge testove. Da je lako, nije, ali vrijedi.
:thumbup: rekoh da je do stava kod obje osobe
Ramzess Veliki

#156 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

City_Pimp wrote:jedan primjer , prije par godina upoznam prijateljicu , druzili se godinu i nesto. pomognem joj da se snadje sve izlazili ovo ono kad jednu zoru vracamo se u 6 ujutro onako malo popili. Ulazimo kod nje ja i jaran sa par drugarica njenih , poce ona da onako lagano pristvlja sebe za malo jutarnje gimastike. ja sad malo mi nezgodno al opet covjek kad popije razmislja svasta kaze drugarica od jednom " komsija , da nisi peder u cemu je problem ". i od tada nedam se obrukat :oops: ja levat stvarno pomislio mi samo prijatelji :-) ne ponovilo se ...
E ... i ja imam taj problem. Sve djevojke bi kao htjele da budu prijateljice samnom, a samo iz razloga da me povale i iskoriste ... to im je fora da me naivna žedna prevedu preko vode. Pivnica je sa druge strane. 8-)
WildRedRose

#157 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ramke, nema ti ravnog :mrgreen:
GaRGa

#158 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by GaRGa »

WildRedRose wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ramke, nema ti ravnog :mrgreen:

a zato je 24 sata dnevno na forumu, ne smije iz kuce izac silovat ce ga :mrgreen:
WildRedRose

#159 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: nije, Ramke je na skeli 24/7 :mrgreen:
Ramzess Veliki

#160 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

Mislim, meni su draže prijateljice nego ljubavnice ... ljubavnice uvijek nezadovoljne, uvijek ista priča - Mislila sam da ti je veći, mali je, zar nemaš većeg, da je bar malo krupniji ... a prijateljicama je simpatičan i drag, rado ga pomiluju, uzmu ga u ruke i maze ga, tepaju mu ... a nije mali, toliko može narasti i ne može više ... i sladak je, evo baš me gleda okicama i maše repom, čeka da mu dam keksiće. :D
WildRedRose

#161 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by WildRedRose »

Ramo, gdje ti pronalazis tu inspiraciju ? :zoka:
Ramzess Veliki

#162 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

WildRedRose wrote:Ramo, gdje ti pronalazis tu inspiraciju ? :zoka:
Iz RL ... :lol: :lol: :lol:
crnoplavo

#163 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by crnoplavo »

plain vanilla wrote:
City_Pimp wrote:Kao sto kaze sveta knjiga , najsladja stvar na ovom svijetu " Zena pa Med " :thumbup: "Drzava se brani od neprijatelja a zena od prijetelja"
ovo nisam prije cula :mrgreen:
ni ja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahhahahahahahahhahahahah
:lol: :lol: :lol:
Goldenhand

#164 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Goldenhand »

Bolji su mi prijatelji djevojke nego muški.Šu.pci mi uvijek smetaju kad barim šta,a one daju savjete 8)
AthleticHeart

#165 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by AthleticHeart »

Moguća su 100% !!!
salih88

#166 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by salih88 »

Ovdje ce muskarci napisati uvijek da su moguca, a djevojke obrnuto hahahha

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 4 Beta
plain vanilla

#167 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by plain vanilla »

sve je moguce osim drvenog sporeta :mrgreen:
eluna

#168 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by eluna »

salih88 wrote:Ovdje ce muskarci napisati uvijek da su moguca, a djevojke obrnuto hahahha

:-) :-) :-) :-) ajd' malo bolje čitaj :)
salih88

#169 Re: AW: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by salih88 »

eluna wrote:
salih88 wrote:Ovdje ce muskarci napisati uvijek da su moguca, a djevojke obrnuto hahahha

:-) :-) :-) :-) ajd' malo bolje čitaj :)
Zato i kazem ovako

Muski ce reci prijateljici da su moguca, a u svakom trenutku gledat ce je strastveno, i traziti priliku da je spusti na krevet. Ali on i dalje tvrdi da su moguca. Cak i kad provede noc sa njom tvrdit ce da su takva prijateljstva moguca.

Djevojke tvrde da nisu moguca, a cak iako su u vezi, vole se vidjati sa nekim prijateljem, i u gradu popiju kafu. Te kaze mi smo prijatelji iz djetinstva.

Ljudi su cudna sorta, pogotovo njihovi nagoni :|;)

klixo

#170 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by klixo »

Pratim , dobra tema :D
Towelie

#171 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Towelie »

Moguca su, ako je devojka ruzna i brkata. Ili u suprotnoj varijanti, ako je momak debeo, procelav i dekintiran.
Inace ne.
Ramzess Veliki

#172 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

Goldenhand wrote:Bolji su mi prijatelji djevojke nego muški.Šu.pci mi uvijek smetaju kad barim šta,a one daju savjete 8)
:thumbup:
Hehehehee, ovo je majstorski nivo. :thumbup:
Muško-žensko prijateljstvo iz koristoljublja. Samo tako, i one nas iskorištavaju na razne načine. :D
plain vanilla

#173 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by plain vanilla »

Towelie wrote:Moguca su, ako je devojka ruzna i brkata. Ili u suprotnoj varijanti, ako je momak debeo, procelav i dekintiran.
Inace ne.
jah, ruzne djevojke i debeli muskarci se ne hebu :roll:
Ramzess Veliki

#174 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

Mogu ja lako da odgovorim iz iskustva da je moguće prijateljstvo i ako su oboje zgodni, ali tad ne bih imao materijala da se zafrkavam ... :sad:
eluna

#175 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:Mogu ja lako da odgovorim iz iskustva da je moguće prijateljstvo i ako su oboje zgodni, ali tad ne bih imao materijala da se zafrkavam ... :sad:
zar je moguće da tebi ponestane materijala za zezanciju :? :? :?

jes' bolestan??
Post Reply