Šta volite jesti,a šta ne?
Moderator: anex
-
Naslovnica
#151 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Ja ne volim stelju.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#152 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
tendzera wrote:Neš vjerovat',al' ima i takvih.topcam wrote:Samo jos da neko napise kako ne voli janjetinu, ispod saca ili sa rostilja.
Boga mi, ja se necu sa njima druziti, mogao bi se covjek i udebljati.
Nije me odusevila supa od tikve. Teleci jezik u sosu isto nije po mom ukusu.
Samo meni se nije svidjelo, ostali su se davili.
- Nabucco
#153 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Probam danas onaj novi Schweppes Kokos- žali bože marke
Ne znam ko ono u prodaju pusti....
Isti slucaj i nova Fanta od marelice. Isto onaj sok 2L za 1KM samo gaziran....
Isti slucaj i nova Fanta od marelice. Isto onaj sok 2L za 1KM samo gaziran....
-
Heller
#154 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Oj majko mila na ovo sma odmah pomislio al neam pojma kako se zove :S Mlijeko isto mrzim, svu zelenu hranu osim graska... sa kockicom se slazem u vecini. Sto se tice hrane slane, imam vrlo jednostavnu politiku ako nije imalo puls, nije hranaNot My Idea wrote:ove haribo
Last edited by Heller on 30/04/2013 14:35, edited 1 time in total.
- tendzera
#155 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Blago se mojoj hanumi. 
- topcam
#156 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Blago i tebi pa zna skuhati. 
- MedenoSrce
#157 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
kaurma
bubrezi
svinjetina mi smrdi
one cokolade mak zara
one savijace sa piletinom, hrenovke u lisnatom
sve ostalo uglavnom jedem
bubrezi
svinjetina mi smrdi
one cokolade mak zara
one savijace sa piletinom, hrenovke u lisnatom
sve ostalo uglavnom jedem
- ExNihilo
#158 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Ne kontam šta fali ovom. Ja ovo brstim ko lud.i_ja_na_forumu wrote:
bljak !
-
Ammaar
#159 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Glupo mi je ovdje svrstavati bilo sta od nase hrane jer zaista i polukuhani drob za tripice je bolji od internacionalnih sranja koje sam kusao. Kao sto vec spomenu korejansku hranu, onda vijetnamska, pa indijska hrana puna zacina sav se zajampuris hoce oci da ti iskoce, gutas vodu ali djaba, zeludac ti se okrece kao da je pod centrifugom.
Ali eto da spomenem nesto od nase hrane sto ne podnosim organski a to je bas te tripice ili kod nas se isto zove pache fakat fuj, a uz to i kuca zakindise na kilometar.
Od napitaka brate rasol hahah zar ima ista gadnije vjerujem da je i motorno ulje ukusnije od rasola.
Ali eto da spomenem nesto od nase hrane sto ne podnosim organski a to je bas te tripice ili kod nas se isto zove pache fakat fuj, a uz to i kuca zakindise na kilometar.
Od napitaka brate rasol hahah zar ima ista gadnije vjerujem da je i motorno ulje ukusnije od rasola.
- ExNihilo
#160 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Raja na ovoj temi haman stavlja sve što ja gotivim
Čuj ne vole čoko smoki. Il fishermans friend. FF od limuna - nema ništa bolje. Proštopa ti dušu, a još ukusno
Evo još jedna moć

Čuj ne vole čoko smoki. Il fishermans friend. FF od limuna - nema ništa bolje. Proštopa ti dušu, a još ukusno
Evo još jedna moć

- dust in the wind
#161 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
mak zara cokoladice, rece neko...ne valjaju mi.valja ambalaza, valja ideja...ali okus.nije belgijski ni blizu. valjaju im samo smokve i sljive u cokoladi
- MedenoSrce
#162 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
I meni ovo smrdi na konzervans i masnocu al' onu losuEllinor wrote:<span>Ne kontam šta fali ovom. Ja ovo brstim ko lud.i_ja_na_forumu wrote:[img]<a%20href="http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... M6UrY0iPig[/img]" class="smarterwiki-linkify">http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... M6UrY0iPig[/img]</a></span>
bljak !
brate amare nisu tripice i pache isto ba, pache je odlicna hrana jos ako uzmes od glave njammm
- dust in the wind
#163 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
a da sljive, ali ostalo od mak zare jokEllinor wrote:Raja na ovoj temi haman stavlja sve što ja gotivim![]()
Čuj ne vole čoko smoki. Il fishermans friend. FF od limuna - nema ništa bolje. Proštopa ti dušu, a još ukusno![]()
Evo još jedna moć
- topcam
#164 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Od alkoholnih pica Aquavit (Kim), nije nikako leglo.
kao i sva ostala sa kokosom pica.
Ali "Kümmel" (Kim) se visoko izdize.
kao i sva ostala sa kokosom pica.
Ali "Kümmel" (Kim) se visoko izdize.
-
elcaliente
#165 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Ammaar wrote:Glupo mi je ovdje svrstavati bilo sta od nase hrane jer zaista i polukuhani drob za tripice je bolji od internacionalnih sranja koje sam kusao. Kao sto vec spomenu korejansku hranu, onda vijetnamska, pa indijska hrana puna zacina sav se zajampuris hoce oci da ti iskoce, gutas vodu ali djaba, zeludac ti se okrece kao da je pod centrifugom.
To je isto sve stvar ukusa, ja npr volim korejanske supe, za najbolje kuhinje mi vaze tajlandska, malejziska, vijetnamska i indijska. Sto ljuce to bolje, indijski hljeb naan i basmati riza vrh a da ne pricam o tajlandskom crvenom ili zutom cariyu sa kokosovim mljekom.
Najgore mi je nas kuhani kupus ili pita od kupusa to mi je preuzasno. Te iznutrice sto ljudi jedu kod nas pa onda glavusa ili mozak fuj fujova.
-
Ammaar
#166 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Neznam sestro meni je to sve isto stara kod mene to gotivi i jedno i drugo, eto koliko volim da nikada nisam znao da to dvoje nije isto hehehMedenoSrce wrote:I meni ovo smrdi na konzervans i masnocu al' onu losuEllinor wrote:<span>Ne kontam šta fali ovom. Ja ovo brstim ko lud.i_ja_na_forumu wrote:[img]<a%20href="http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... M6UrY0iPig[/img]" class="smarterwiki-linkify">http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... M6UrY0iPig[/img]</a></span>
bljak !
brate amare nisu tripice i pache isto ba, pache je odlicna hrana jos ako uzmes od glave njammm
- Butmiran
#167 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Imam bujnu maštu pa sam svašta pomislio.Joker88 wrote:
opisala bih zbog cega, al mi je muka kad pomislim na to
A inače, nešto najgore što sam ikad jeo su lignje, prvi zalogaj kad sam uzeo trč'o sam u wc da povraćam. A piće ne znam, bilo je više nekakvih gadnih.
- dust in the wind
#168 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
ja bih mogla samo jesti lignje i mirno zivjeti... 
- AleksoMKD
#169 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
1. Balakar. Kuvan.
Umro bih od gladi pre nego to ponovo probam.
2. Pivo sa ukusom limuna - bljak.

Stvarno su dobri, narocito topli uz ladno Singha pivo.
Umro bih od gladi pre nego to ponovo probam.
2. Pivo sa ukusom limuna - bljak.

- ExNihilo
#170 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
AleksoMKD wrote: Honorable mention (jer posle prvih 3-4 sa pivom idu odlicno) przeni cvrchci koje sam jeo u Tajlandu. Prvo ti se gadi ali ako uspes da pojedes nekoliko su odlicni.

- AleksoMKD
#171 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Hebiga Elinore, kladio sam se sa devojkom ali ko sto rekoh, em sam dobio opkladu em su stvarno dobri kad se naviknes.
Isto je bilo sa svezom haringom u Amsterdamu. Prvo ti se gadi ali posle kad naviknes je odlicno.

Sveza riba, samo usoljena 4-5 dana i posluzena sa seckanim lukom vraca iz mrtvih posle opasne pijanke.
I ovo je honorable mention, jer kad sam prvi put bio u Amsterdamu mi se zgadilo (povracanje na ulici) ali svaki sledeci put posle zurke u zoru idemo na haringe
Isto je bilo sa svezom haringom u Amsterdamu. Prvo ti se gadi ali posle kad naviknes je odlicno.
Sveza riba, samo usoljena 4-5 dana i posluzena sa seckanim lukom vraca iz mrtvih posle opasne pijanke.
I ovo je honorable mention, jer kad sam prvi put bio u Amsterdamu mi se zgadilo (povracanje na ulici) ali svaki sledeci put posle zurke u zoru idemo na haringe
- Kal El
#172 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Ovo se pretvorilo u "Sta volite a sta ne"
Ja sam mislio na kupljene proizvode ,a ne napravljene u kuci..

- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#173 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
ukratko, sutlija i lubenica
-
blesava
#174 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
nesto najodvartnije sto sam do sada probala je novi sveps od kokosa i ananasa....pa to je toliki bljak da sam nakon prvo ggutljaja htjela povracati. Kakva su vasa iskusva?
- topcam
#175 Re: Najgora pića/hrana koji/u ste probali?
Pa i sir od "fine i ciste" zene sa pijace je isto kupljen, a domaci/kucni proizvod.Kal El wrote:Ovo se pretvorilo u "Sta volite a sta ne"
Dva put vec usmjeravas temu..