"Bosnjak prije svega"
-
BatoS
#151 Re: "Bosnjak prije svega"
Sta je sad ova prica o feredzi... koji vam je qrac?
Od vise od milion Bosnjakinja na Balkanu koliko njih pokriva lice?
O cemu vi uopste raspravljate?
Od vise od milion Bosnjakinja na Balkanu koliko njih pokriva lice?
O cemu vi uopste raspravljate?
-
trola
#152 Re: "Bosnjak prije svega"
Vidi se da džamije vidio nisi...."vratićemo vlast kad tad". Komunjare? Pa ako si komunista nisi musliman, valjda bi toliko trebao znati prije nego što se tako izblamirašAlbert Heijn wrote:Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers...
Kako vas nije stid da lažno tumačite sve što ima veze s vjerom, i okrećete onako kako vam odgovara. Čovječe, ja idem u džamiju preko 20 od svojih 30 godina života, i svaki put hoću da se posvađam s hodžom / imamom, zbog takvih glupih priča. U Sarajevu me jedino ne nerviraju u Čobaniji, i ponekad u Ferhadiji, ostalo sve ima istu priču kao ti, ili vrlo sličnu.
- cyprus
#153 Re: "Bosnjak prije svega"
A ko kaže da se ne može biti komunista i musliman?

-
Bodkin
#154 Re: "Bosnjak prije svega"
mehoxy wrote:A mozes i ti u neku od bolesnih "razvijenih" drzava gdje i pedofili imaju prava a muslimani ne i tamo prosipati svoju supljunickelson wrote:
Nema jarane. Ne smijes lice pokrivati jer te po licu indetifikuju. A to sto bi ti htio , mozes u afganistan pa se pokrivaj do mile volje. Ali da ionako su pojedini 600 god u zaostatku, polako doce ce iz guzice u glavu.
Em bolesnih, em razvijenih pod navodnicima buhaha
- Albert Heijn
#155 Re: "Bosnjak prije svega"
Ko kaže da ne mogu biti komunista i musliman? Jel' i to jedna od vaših filozofija kojom lažete ljude? Ili možda piše negdje u Kur'anu da ne smijemo biti komunisti? Hoćeš li iskpati neki hadis ili citat, pa ga protumačiti tako, kao što je onaj kloc protumačio ljepotu?trola wrote:Vidi se da džamije vidio nisi...."vratićemo vlast kad tad". Komunjare? Pa ako si komunista nisi musliman, valjda bi toliko trebao znati prije nego što se tako izblamirašAlbert Heijn wrote:Definiši mi ljepotumehoxy wrote: To samo znaci da i grudi moraju biti pokrivene,zajedno s ostatkom tijela.A ovaj dio govori o pokrivanju lica: not display their beauty except to their husbands, their fathers...
Kako vas nije stid da lažno tumačite sve što ima veze s vjerom, i okrećete onako kako vam odgovara. Čovječe, ja idem u džamiju preko 20 od svojih 30 godina života, i svaki put hoću da se posvađam s hodžom / imamom, zbog takvih glupih priča. U Sarajevu me jedino ne nerviraju u Čobaniji, i ponekad u Ferhadiji, ostalo sve ima istu priču kao ti, ili vrlo sličnu.To možda možeš u srbiji prosipat šuplju da ideš 20 godina u džamiju a čekaš povratak komunizma
-
trola
#156 Re: "Bosnjak prije svega"
to kod tebe može jel ?cyprus wrote:A ko kaže da se ne može biti komunista i musliman?![]()
- Nema Smisla
#157 Re: "Bosnjak prije svega"
Pa kad more Sulejman Tihić, onda može cijela Šeher Bosna!trola wrote:to kod tebe može jel ?cyprus wrote:A ko kaže da se ne može biti komunista i musliman?![]()
- Cherry-Cherry
#158 Re: "Bosnjak prije svega"
@trola
što obrisa rečenicu u kojoj kažeš da su ti talibani braća i pitaš @alberta šta su njemu talibani, jer je to po tebi test da li je neko musliman ?
što obrisa rečenicu u kojoj kažeš da su ti talibani braća i pitaš @alberta šta su njemu talibani, jer je to po tebi test da li je neko musliman ?
-
trola
#159 Re: "Bosnjak prije svega"
Ko kaže da ne mogu biti komunista i musliman? Jel' i to jedna od vaših filozofija kojom lažete ljude? Ili možda piše negdje u Kur'anu da ne smijemo biti komunisti? Hoćeš li iskpati neki hadis ili citat, pa ga protumačiti tako, kao što je onaj kloc protumačio ljepotu?[/quote]
jao "muslimana"
"neki hadis, citat"....ma kod tebe sve može izgleda i da glasaš za SDP pa da uđeš u džennet. Komunizam je vjera, iz Islamskog gledišta...baš kao demokratija
" Allahu je prava vjera jedino - islam. " ( Ali-Imran, 19.)
" A onaj koji želi neku drugu vjeru osim islama, neće mu biti primljena, i on će na onom svijetu nastradati. "( Ali-Imran, 85.)
i evo hadis naravno : Bilježi imam El-Buhari (4497) putem Abdana, on od Ebu Hamze, on od El-'Ameša, a on od Šekika ibn Abdullaha, radijallahu anhu, da je rekao: ''Rekao je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rečenicu, a ja sam rekao drugu. Rekao je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem: 'Ko umre, a moli pored Allaha sudruga, ući će u Vatru', a ja sam rekao: 'Ko umre, a ne moli pored Allaha sudruga, ući će u Džennet."'
"druže tito....". Ti voliš to zapjevati?
jao "muslimana"
" Allahu je prava vjera jedino - islam. " ( Ali-Imran, 19.)
" A onaj koji želi neku drugu vjeru osim islama, neće mu biti primljena, i on će na onom svijetu nastradati. "( Ali-Imran, 85.)
i evo hadis naravno : Bilježi imam El-Buhari (4497) putem Abdana, on od Ebu Hamze, on od El-'Ameša, a on od Šekika ibn Abdullaha, radijallahu anhu, da je rekao: ''Rekao je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rečenicu, a ja sam rekao drugu. Rekao je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem: 'Ko umre, a moli pored Allaha sudruga, ući će u Vatru', a ja sam rekao: 'Ko umre, a ne moli pored Allaha sudruga, ući će u Džennet."'
"druže tito....". Ti voliš to zapjevati?
Last edited by trola on 01/05/2013 15:18, edited 1 time in total.
-
trola
#160 Re: "Bosnjak prije svega"
Da, samo se nevjernici odriču muslimana.Cherry-Cherry wrote:@trola
- cyprus
#161 Re: "Bosnjak prije svega"
trola wrote:...ma kod tebe sve može izgleda i da glasaš za SDP pa da uđeš u džennet.
- Albert Heijn
#162 Re: "Bosnjak prije svega"
Tito nije Bog, Tito je naš najveći i najbolji političar kojeg smo ikad imali. Komunizam nije religija, nego politički sistem, to što je tebe neko ubijedio u suprotno, zahvali svojoj uskogrudnosti.
Ako su ti talibani braća, onda ti veze s islamom nemaš, jer ni oni nemaju. Tjeranje ženske djece da ne idu u školu, razaranje svega i svačega (pa i džamija) drugim muslimanima, pokornost nepismenim budalama itd., sve su to obilježja koja te mnogo udaljavaju od islama. Ovdje sam završio s tobom, trolaj negdje drugo.
Ako su ti talibani braća, onda ti veze s islamom nemaš, jer ni oni nemaju. Tjeranje ženske djece da ne idu u školu, razaranje svega i svačega (pa i džamija) drugim muslimanima, pokornost nepismenim budalama itd., sve su to obilježja koja te mnogo udaljavaju od islama. Ovdje sam završio s tobom, trolaj negdje drugo.
- AliceInChains
#163 Re: "Bosnjak prije svega"
Ma Tito je za jugoslavenske plemene bio bog. Prije su znali, da su glupi i priznali tu svetinju od covjeka. Danas su totalne budale, koje se prave pametni, dok im vladaju najprostije konjine. Toj gluposti nijedna vjera ne pomaze.
I sta ne razmijete kod "Bitno je biti Bosnjak", ili vam je drago trolati?
I sta ne razmijete kod "Bitno je biti Bosnjak", ili vam je drago trolati?
-
trola
#164 Re: "Bosnjak prije svega"
Albert Heijn wrote:Tito nije Bog, Tito je naš najveći i najbolji političar kojeg smo ikad imali. Komunizam nije religija, nego politički sistem, to što je tebe neko ubijedio u suprotno, zahvali svojoj uskogrudnosti.
Ja sam dao dokaz iz Islama, da su tvoje tvrdnje nemoguće. Molim da ti uradiš isto. Druga stvar, talibani su hanefijskog fikha, kao i bošnjaci
"Džine i ljude stvorio sam samo zato da Mi se klanjaju"(Ez-zarijat,56) Kur"an
Rekao je Allahov Poslanik s.a.v.s:
Ugovor koji razdvaj nas i njih je namaz pa go ka ostavi nevjernik je. (Tirmizi)
Evo kad pričamo o Islamu, dokazi iz Islama. Da vidim tvoje tumačenje sad
- Nema Smisla
#165 Re: "Bosnjak prije svega"
Znači taj tvoj Bog je stvorio Džine da bi ih se ljudi pribojavali. Jeben taj liktrola wrote:
"Džine i ljude stvorio sam samo zato da Mi se klanjaju"(Ez-zarijat,56) Kur"an
Rekao je Allahov Poslanik s.a.v.s:
Ugovor koji razdvaj nas i njih je namaz pa go ka ostavi nevjernik je. (Tirmizi)
Evo kad pričamo o Islamu, dokazi iz Islama. Da vidim tvoje tumačenje sad
-
ime_kojeg_nema
#166 Re: "Bosnjak prije svega"
Bošnjaci i kreativnost
. Pa ne znate ni kampanju organizovati kako treba nego kradete tuđe slike. Što je najgore ne znate ni Photoshop koristiti,pa vam montaže izgledaju tako jadno. Na stranu što smo politički protivnici, ali kampanja "Bitno je biti Bošnjak" pokazuje takav nedostatak inventivnosti, inteligencije i smisla za humor da vam je najpametnije da se povučete i ne brukate... a za korištenje tuđih slika bi mogli biti i tuženi. Za sada smo se zadovoljili time što smo vas natjerali da povučete ove glupe montaže sa one jadne FB stranice.
-
theTruePath
#167 Re: "Bosnjak prije svega"
Sve sto postiras na fb postaje javno,na kojoj osnovi mozes tuziti bilo koga 
-
trola
#168 Re: "Bosnjak prije svega"
ime_kojeg_nema wrote:Bošnjaci i kreativnost. Pa ne znate ni kampanju organizovati kako treba nego kradete tuđe slike. Što je najgore ne znate ni Photoshop koristiti,pa vam montaže izgledaju tako jadno. Na stranu što smo politički protivnici, ali kampanja "Bitno je biti Bošnjak" pokazuje takav nedostatak inventivnosti, inteligencije i smisla za humor da vam je najpametnije da se povučete i ne brukate... a za korištenje tuđih slika bi mogli biti i tuženi. Za sada smo se zadovoljili time što smo vas natjerali da povučete ove glupe montaže sa one jadne FB stranice.
Da to nije Dalio Sijah? Il Darko Brkan? Neko od ovih SRBA?
- cyprus
#169 Re: "Bosnjak prije svega"
I tvoji talibani su četnici po izgledu
a i po djelima
Doduše, ne vjerujem ja da si ti njihov... Tvoj nik dovoljno govori
Doduše, ne vjerujem ja da si ti njihov... Tvoj nik dovoljno govori
-
trola
#170 Re: "Bosnjak prije svega"
evo vas....par srpskih agenata http://zastone.ba/tim/
- Bosnolog
#171 Re: "Bosnjak prije svega"
Srbi o Srbima:fgt44zzw wrote:balije su najveći falsifikatori istorije i tuđih zaslugaime_kojeg_nema wrote:Bošnjaci i kreativnost. Pa ne znate ni kampanju organizovati kako treba nego kradete tuđe slike. Što je najgore ne znate ni Photoshop koristiti,pa vam montaže izgledaju tako jadno. Na stranu što smo politički protivnici, ali kampanja "Bitno je biti Bošnjak" pokazuje takav nedostatak inventivnosti, inteligencije i smisla za humor da vam je najpametnije da se povučete i ne brukate... a za korištenje tuđih slika bi mogli biti i tuženi. Za sada smo se zadovoljili time što smo vas natjerali da povučete ove glupe montaže sa one jadne FB stranice.
![]()
![]()
![]()
“Srbi su lud narod.”
Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a
“Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.”
Milan Panić, srbijanski ex-premije
“Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.”
Mirko Kovač, srpski književnik
„...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame,
nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti.
A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“
Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista,
ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti,
igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim
idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje.
To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju"
1871. Srpski književnik Milan Milicević napisa: "Ne mogu naši potomci znati istinu o nama, jer je mi i ne kazujemo, nego izlažemo što nam podmiruje racun" Dobrica Čosić :
„Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe
„Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić
„Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić
„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić
"Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić

- Cherry-Cherry
#172 Re: "Bosnjak prije svega"
sieg heiltrola wrote: Za sad hodajte po sarajevu, a kad nam dodije eto nas u kriterion. Svi na svoje - dobro zvuči vazda.
-
trola
#173 Re: "Bosnjak prije svega"
run run nego šta, četnička nevjesto.[/quote]
pucaju balije ko lonci u bostonu
[/quote]
šta bi s kosovom? AFERIM! Sandžak bujrum
pucaju balije ko lonci u bostonu
šta bi s kosovom? AFERIM! Sandžak bujrum
-
ime_kojeg_nema
#174 Re: "Bosnjak prije svega"
Planirate u Kriterion na "zagrijavanje" pa onda negdje na Daru Bubamarutrola wrote: Za sad hodajte po sarajevu, a kad nam dodije eto nas u kriterion. Svi na svoje - dobro zvuči vazda.
- Cherry-Cherry
#175 Re: "Bosnjak prije svega"
osoba, koja prijeti nekome u stilu: svi na svoje, kaže nekom da je četniktrola wrote:run run nego šta, četnička nevjesto.Cherry-Cherry wrote:sieg heiltrola wrote: Za sad hodajte po sarajevu, a kad nam dodije eto nas u kriterion. Svi na svoje - dobro zvuči vazda.
![]()
![]()
![]()
![]()
al dobro, ti si najobičniji trol, tako da si od sada blokiran i neću više čitati tvoje "genijalne" izjave.