Fahrudin Radoncic
-
maraDONa
pazi, i ja radim za mocnog covjeka koji me dobro placa i koji je,u neku ruku, javna licnostnebi wrote:pa zar nisi procitao post u kojem kaze da od fahre redovno dobija dobru paru?maraDONa wrote:samo daprimjetim da mi na zivac idu ovi fahrini dupelisci![]()
![]()
![]()
(ako je fahro napravio zdradu niste vi)
sva sreca da je nije dobijao od karadzica u ratu,najebalo bi sarajevo.
ali u opisu radnog mjesta mi nije ponizavanje medju rajom na forumu
ne vjerujem ni da je stichu
ide parolom: ako je fahrino, i govno je slatko
- Mahalac
Pusti ba Stitch, s kim se ti ovdje raspravljas, tebi svaka cast.
Ovdje se postavlja pitanje sta je s onima koji imaju a nista ne rade nit koga uposljavaju nit kome bilo kakav porez placaju. takvih ima na desetine u seheru pa nikome ne smetaju (naprotiv jos im se dive)sto u sustini govori o ovim komentarima.
Fahro pa kakav god da je, placa svakog 1-og urednu platu i obezbejdjuje 600 porodica-pa zar nije samo to dovoljan fakat.
A sto se tice poltronstva i misljenja kao i sef pa fino im je sinoc rekao covjek "nikako da shvate da nam je dosao kapitalizam" i da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
evo vam brate vas cojek pa se malo njemu zabavite pa taman da je sve sto se prica laz ja znam da je ovo sigurno istina...hajmo malo o ovome pricati:
"Presudjujuci u predmetu1192/98 sutkinja Slavica Frank nalozila je Dr. Zlatku Lagumdjiji da u roku od 15 dana preda stvari tuziteljici Mejri Mulic koje je iznjeo iz njenog stana u ulici Mehmeda Spahe8/1, pod prijetnjom izvrsenja"
Rece Fahro ako smo sta slagali nek brate fino dokaze...
To je stvarni jad i cemer i kokosinjac hajte malo o njemu i mnogima njemu slicnim!
Da se razumijemo u sustini boli mene .... za Fahru al da je bogdo nama jos Fahra bolje bi nam bilo...s obzirom na okruzenje
Ovdje se postavlja pitanje sta je s onima koji imaju a nista ne rade nit koga uposljavaju nit kome bilo kakav porez placaju. takvih ima na desetine u seheru pa nikome ne smetaju (naprotiv jos im se dive)sto u sustini govori o ovim komentarima.
Fahro pa kakav god da je, placa svakog 1-og urednu platu i obezbejdjuje 600 porodica-pa zar nije samo to dovoljan fakat.
A sto se tice poltronstva i misljenja kao i sef pa fino im je sinoc rekao covjek "nikako da shvate da nam je dosao kapitalizam" i da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
evo vam brate vas cojek pa se malo njemu zabavite pa taman da je sve sto se prica laz ja znam da je ovo sigurno istina...hajmo malo o ovome pricati:
"Presudjujuci u predmetu1192/98 sutkinja Slavica Frank nalozila je Dr. Zlatku Lagumdjiji da u roku od 15 dana preda stvari tuziteljici Mejri Mulic koje je iznjeo iz njenog stana u ulici Mehmeda Spahe8/1, pod prijetnjom izvrsenja"
To je stvarni jad i cemer i kokosinjac hajte malo o njemu i mnogima njemu slicnim!
Da se razumijemo u sustini boli mene .... za Fahru al da je bogdo nama jos Fahra bolje bi nam bilo...s obzirom na okruzenje
-
nebi
neznam zasto svaki fahrin cankoliz na pominjanje fahrinih lopovluka odmah,kao zeca iz sesira,izvuce Lagumdziju.Mahalac wrote:Pusti ba Stitch, s kim se ti ovdje raspravljas, tebi svaka cast.
![]()
prestaju li fahrini lopovluci biti lopovluci jer postoji Lagumdzija?
A tvoja izjava o kapitalizmu
-
Stitch__
jadi moji
jel ko cuo sinoc kad ga je djakovic pitao "Kako postize da 600 radnika neda nikom ni da pisne protiv njega"?
u tome je stvar.
ne kontas ti to.
sve i da je pokro milijarde, boli me penis
covjek misli na svoje radnike, stimulise ih da rade, pomaze kad kome treba, na bilo koji nacin, i ljudi ga cijene....
bez obzira na ironiju i cinizam o "uvlacenju", cojk je legenda
svaki radnik ce najbolje rezultate postici kad je stimuliran za uspjeh, i kaznjen za neuspjeh. ha ja 
jel ko cuo sinoc kad ga je djakovic pitao "Kako postize da 600 radnika neda nikom ni da pisne protiv njega"?
u tome je stvar.
ne kontas ti to.
sve i da je pokro milijarde, boli me penis
bez obzira na ironiju i cinizam o "uvlacenju", cojk je legenda
-
nebi
jadni cankolizu,Stitch__ wrote:jadi moji![]()
u tome je stvar.
ne kontas ti to.
sve i da je pokro milijarde, boli me peniscovjek misli na svoje radnike, stimulise ih da rade, pomaze kad kome treba, na bilo koji nacin, i ljudi ga cijene....
bez obzira na ironiju i cinizam o "uvlacenju", cojk je legendasvaki radnik ce najbolje rezultate postici kad je stimuliran za uspjeh, i kaznjen za neuspjeh. ha ja
tebe znaci boli kurac ako on pokrade milijarde(koje ce mozda nedostajati za ratnu sirocad),samo ako ti dobijes debeo komad mesa,kao pas na lancu?
-
maraDONa
klasični priomjer profesionalne (novinarskeStitch__ wrote: sve i da je pokro milijarde, boli me penis![]()
"dok meni valjas, sve da si najveci kriminalac, pazicu te", hebo to novinarstvo
a, bajdvej, to sto pazi svoje radnike mu sluzi na cast
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Sto se Don nalozio na Fahru

-
kub lajkan
Pa i boss u mafijaskom podzemlju "zaposljava" jos i vise radnika, koji isto tako nemaju zelju da pisnu protiv njega!Stitch__ wrote:jadi moji![]()
u tome je stvar.
ne kontas ti to.
sve i da je pokro milijarde, boli me peniscovjek misli na svoje radnike, stimulise ih da rade, pomaze kad kome treba, na bilo koji nacin, i ljudi ga cijene....
I da li je to cinjenica zbog koje treba da se divimo boss-u?
A sto se tice kontanja... jaro, ti si idealan radnik i za Avaz i za ovakvu drzavu, kad krenes na pos'o ostavis mozak kod kuce i ojhaaaaa... Sta Fahro kaze to ja i mislim, sta u Avazu pise tako stvari stoje, sve drugo su samo lazi i ublehe...
-
sirah
Avaz puno piše o zlatku, zlatko puno priča o avazu......
rezultat ----- gungula na sa-x-u (i svim ostalim forumima, kuloarima) o SDP-u (kongres sdp-a, šef sdp-a kao da se bira šef države, i FAHRUDINU RADONČIĆU, avaz je simbol Bosansko Hercegovačke zaglupljenosti, zatucanosti, zatupljenosti da ne kažem seljakluka, expres......
TO SU REZULTATI KOJI SE MOGU SVAKODNEVNO ČITATI U OVOJ NAŠOJ SUBKULTURI......
ILI NE KONTATE DA STE IZLOBIRANI ILI NAMJERNO DRIBLATE ZA SVOJ TIM (bolje da kažem MNOGI ne kontaju itd)..... znači sukob dva lobija lobi GLASA i lobi ZLATKA............. tu nema realnosti, udarci jednog lobija su JAKOOOO NISKI, počev od njihove indirektnosti (znači ništa ne ide iz baze i ruke su čiste) pa nadalje, a utiču na javno mijenje (specifična grupacija neemancipovani - ako želiš da budeš ----GRAĐANIN---- VJERUJ NAMA----).....
ovo za finansijske malverzacije, moguće je uzeti kredit, uslovi poslovanja su povoljni ipak, ovo je zemlja u tranziciji, tek sad se prestaje krasti od države, a do tad se para NAHAPALO I NAHAPALO ----- eto odakle pare, da možemo nešto pričati ne možemo jer FRAJER NIKOME NIJE OSTAO DUŽAN....
jedna jedina zavrzlama za koju znam i MOŽE SE POKRENUTI RASPRAVA JE "SUKOB TITANA" "HILMO SELIMOVIĆ I FAHRUDIN RADONČIĆ" (može i jedan i drugi platit hajvane da prave pizdariju)........ A I TU SVI ŠUTE KO ZALIVENI........ policija tapka u mraku a javnost nagađa....
rezultat ----- gungula na sa-x-u (i svim ostalim forumima, kuloarima) o SDP-u (kongres sdp-a, šef sdp-a kao da se bira šef države, i FAHRUDINU RADONČIĆU, avaz je simbol Bosansko Hercegovačke zaglupljenosti, zatucanosti, zatupljenosti da ne kažem seljakluka, expres......
TO SU REZULTATI KOJI SE MOGU SVAKODNEVNO ČITATI U OVOJ NAŠOJ SUBKULTURI......
ILI NE KONTATE DA STE IZLOBIRANI ILI NAMJERNO DRIBLATE ZA SVOJ TIM (bolje da kažem MNOGI ne kontaju itd)..... znači sukob dva lobija lobi GLASA i lobi ZLATKA............. tu nema realnosti, udarci jednog lobija su JAKOOOO NISKI, počev od njihove indirektnosti (znači ništa ne ide iz baze i ruke su čiste) pa nadalje, a utiču na javno mijenje (specifična grupacija neemancipovani - ako želiš da budeš ----GRAĐANIN---- VJERUJ NAMA----).....
ovo za finansijske malverzacije, moguće je uzeti kredit, uslovi poslovanja su povoljni ipak, ovo je zemlja u tranziciji, tek sad se prestaje krasti od države, a do tad se para NAHAPALO I NAHAPALO ----- eto odakle pare, da možemo nešto pričati ne možemo jer FRAJER NIKOME NIJE OSTAO DUŽAN....
jedna jedina zavrzlama za koju znam i MOŽE SE POKRENUTI RASPRAVA JE "SUKOB TITANA" "HILMO SELIMOVIĆ I FAHRUDIN RADONČIĆ" (može i jedan i drugi platit hajvane da prave pizdariju)........ A I TU SVI ŠUTE KO ZALIVENI........ policija tapka u mraku a javnost nagađa....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Da je Bogdo crno. Nego sivo je sve...