Fahrudin Radoncic

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pyrocool

Post by pyrocool »

Mislim...kad nam covjek sve objasnjava da pitam i to, jel`?
:D
maraDONa

Post by maraDONa »

nebi wrote:
maraDONa wrote:samo daprimjetim da mi na zivac idu ovi fahrini dupelisci :oops: :roll: :oops:

(ako je fahro napravio zdradu niste vi :roll: )
pa zar nisi procitao post u kojem kaze da od fahre redovno dobija dobru paru?
sva sreca da je nije dobijao od karadzica u ratu,najebalo bi sarajevo.
pazi, i ja radim za mocnog covjeka koji me dobro placa i koji je,u neku ruku, javna licnost :oops:
ali u opisu radnog mjesta mi nije ponizavanje medju rajom na forumu :roll:

ne vjerujem ni da je stichu :roll: , al hebiga covjek si ne moze pomoci 8)
ide parolom: ako je fahrino, i govno je slatko :D :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Pusti ba Stitch, s kim se ti ovdje raspravljas, tebi svaka cast.

Ovdje se postavlja pitanje sta je s onima koji imaju a nista ne rade nit koga uposljavaju nit kome bilo kakav porez placaju. takvih ima na desetine u seheru pa nikome ne smetaju (naprotiv jos im se dive)sto u sustini govori o ovim komentarima.
Fahro pa kakav god da je, placa svakog 1-og urednu platu i obezbejdjuje 600 porodica-pa zar nije samo to dovoljan fakat.

A sto se tice poltronstva i misljenja kao i sef pa fino im je sinoc rekao covjek "nikako da shvate da nam je dosao kapitalizam" i da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

evo vam brate vas cojek pa se malo njemu zabavite pa taman da je sve sto se prica laz ja znam da je ovo sigurno istina...hajmo malo o ovome pricati:

"Presudjujuci u predmetu1192/98 sutkinja Slavica Frank nalozila je Dr. Zlatku Lagumdjiji da u roku od 15 dana preda stvari tuziteljici Mejri Mulic koje je iznjeo iz njenog stana u ulici Mehmeda Spahe8/1, pod prijetnjom izvrsenja"
Rece Fahro ako smo sta slagali nek brate fino dokaze...

To je stvarni jad i cemer i kokosinjac hajte malo o njemu i mnogima njemu slicnim!
:roll:

Da se razumijemo u sustini boli mene .... za Fahru al da je bogdo nama jos Fahra bolje bi nam bilo...s obzirom na okruzenje :shock:
nebi

Post by nebi »

Mahalac wrote:Pusti ba Stitch, s kim se ti ovdje raspravljas, tebi svaka cast.

Ovdje se postavlja pitanje sta je s onima koji imaju a nista ne rade nit koga uposljavaju nit kome bilo kakav porez placaju. takvih ima na desetine u seheru pa nikome ne smetaju (naprotiv jos im se dive)sto u sustini govori o ovim komentarima.
Fahro pa kakav god da je, placa svakog 1-og urednu platu i obezbejdjuje 600 porodica-pa zar nije samo to dovoljan fakat.

A sto se tice poltronstva i misljenja kao i sef pa fino im je sinoc rekao covjek "nikako da shvate da nam je dosao kapitalizam" i da se zna ko kosi a ko vodu nosi.

evo vam brate vas cojek pa se malo njemu zabavite pa taman da je sve sto se prica laz ja znam da je ovo sigurno istina...hajmo malo o ovome pricati:

"Presudjujuci u predmetu1192/98 sutkinja Slavica Frank nalozila je Dr. Zlatku Lagumdjiji da u roku od 15 dana preda stvari tuziteljici Mejri Mulic koje je iznjeo iz njenog stana u ulici Mehmeda Spahe8/1, pod prijetnjom izvrsenja"
Rece Fahro ako smo sta slagali nek brate fino dokaze...

To je stvarni jad i cemer i kokosinjac hajte malo o njemu i mnogima njemu slicnim!
:roll:

Da se razumijemo u sustini boli mene .... za Fahru al da je bogdo nama jos Fahra bolje bi nam bilo...s obzirom na okruzenje :shock:
neznam zasto svaki fahrin cankoliz na pominjanje fahrinih lopovluka odmah,kao zeca iz sesira,izvuce Lagumdziju.
prestaju li fahrini lopovluci biti lopovluci jer postoji Lagumdzija?
A tvoja izjava o kapitalizmu :D ...vidi se da o kapitalizmu znas samo iz americkih komedija.
Zreli

Post by Zreli »

Fahrudin je bio prije rata novinar Danasa iz Zagreba...

Ja sam cuo da je malo levat i da se plasi da ga ne ubiju.
Stitch__

Post by Stitch__ »

jadi moji :D

jel ko cuo sinoc kad ga je djakovic pitao "Kako postize da 600 radnika neda nikom ni da pisne protiv njega"?

u tome je stvar.

ne kontas ti to.

sve i da je pokro milijarde, boli me penis :D covjek misli na svoje radnike, stimulise ih da rade, pomaze kad kome treba, na bilo koji nacin, i ljudi ga cijene....

bez obzira na ironiju i cinizam o "uvlacenju", cojk je legenda :D svaki radnik ce najbolje rezultate postici kad je stimuliran za uspjeh, i kaznjen za neuspjeh. ha ja :)
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:jadi moji :D

jel ko cuo sinoc kad ga je djakovic pitao "Kako postize da 600 radnika neda nikom ni da pisne protiv njega"?

u tome je stvar.

ne kontas ti to.

sve i da je pokro milijarde, boli me penis :D covjek misli na svoje radnike, stimulise ih da rade, pomaze kad kome treba, na bilo koji nacin, i ljudi ga cijene....

bez obzira na ironiju i cinizam o "uvlacenju", cojk je legenda :D svaki radnik ce najbolje rezultate postici kad je stimuliran za uspjeh, i kaznjen za neuspjeh. ha ja :)
jadni cankolizu,
tebe znaci boli kurac ako on pokrade milijarde(koje ce mozda nedostajati za ratnu sirocad),samo ako ti dobijes debeo komad mesa,kao pas na lancu?
maraDONa

Post by maraDONa »

Stitch__ wrote: sve i da je pokro milijarde, boli me penis :D
klasični priomjer profesionalne (novinarske :( )etike u avazu
:( :(
"dok meni valjas, sve da si najveci kriminalac, pazicu te", hebo to novinarstvo :x

a, bajdvej, to sto pazi svoje radnike mu sluzi na cast :oops:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Sto se Don nalozio na Fahru :lol: :lol: :lol: :lol:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:jadi moji :D

u tome je stvar.

ne kontas ti to.

Pa i boss u mafijaskom podzemlju "zaposljava" jos i vise radnika, koji isto tako nemaju zelju da pisnu protiv njega!

I da li je to cinjenica zbog koje treba da se divimo boss-u?

A sto se tice kontanja... jaro, ti si idealan radnik i za Avaz i za ovakvu drzavu, kad krenes na pos'o ostavis mozak kod kuce i ojhaaaaa... Sta Fahro kaze to ja i mislim, sta u Avazu pise tako stvari stoje, sve drugo su samo lazi i ublehe...
xx-yy

Post by xx-yy »

Polako te ljudi nije sve tako crno kako vam se čini :lol:
sirah

Post by sirah »

Avaz puno piše o zlatku, zlatko puno priča o avazu......

rezultat ----- gungula na sa-x-u (i svim ostalim forumima, kuloarima) o SDP-u (kongres sdp-a, šef sdp-a kao da se bira šef države, i FAHRUDINU RADONČIĆU, avaz je simbol Bosansko Hercegovačke zaglupljenosti, zatucanosti, zatupljenosti da ne kažem seljakluka, expres......

TO SU REZULTATI KOJI SE MOGU SVAKODNEVNO ČITATI U OVOJ NAŠOJ SUBKULTURI......

ILI NE KONTATE DA STE IZLOBIRANI ILI NAMJERNO DRIBLATE ZA SVOJ TIM (bolje da kažem MNOGI ne kontaju itd)..... znači sukob dva lobija lobi GLASA i lobi ZLATKA............. tu nema realnosti, udarci jednog lobija su JAKOOOO NISKI, počev od njihove indirektnosti (znači ništa ne ide iz baze i ruke su čiste) pa nadalje, a utiču na javno mijenje (specifična grupacija neemancipovani - ako želiš da budeš ----GRAĐANIN---- VJERUJ NAMA----).....

ovo za finansijske malverzacije, moguće je uzeti kredit, uslovi poslovanja su povoljni ipak, ovo je zemlja u tranziciji, tek sad se prestaje krasti od države, a do tad se para NAHAPALO I NAHAPALO ----- eto odakle pare, da možemo nešto pričati ne možemo jer FRAJER NIKOME NIJE OSTAO DUŽAN....

jedna jedina zavrzlama za koju znam i MOŽE SE POKRENUTI RASPRAVA JE "SUKOB TITANA" "HILMO SELIMOVIĆ I FAHRUDIN RADONČIĆ" (može i jedan i drugi platit hajvane da prave pizdariju)........ A I TU SVI ŠUTE KO ZALIVENI........ policija tapka u mraku a javnost nagađa....
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Da je Bogdo crno. Nego sivo je sve...
Post Reply