pemanapemani wrote:
Pokušaj promjene regulacionog plana glavnog grada države se smatra "izlaskom u susret susjedu", kao, pro bono
pravna ekspertiza Zukića.
Jedan "potentni" paketić i udri brigu na veselje i to sve "džematile".
Najsmješnija konstatacija, parafraziram - Zukić ga je izbjegavao, te u Turskoj, te u Španiji. Ovaj bio naporan ko uš, pa je naš Amir morao nešto smandrljati na telefon da ga skine s kurca. Opet, to je sve bilo tako davno, tada je Turković bio pošten građanin...
Definitivno,opet niko nije kriv, krivo je more.
This!
Zato se ja ne upuštam u polemiku sa dežurnim zaštitnicima "SDA demokratije",uvijek se nađe neko opravdanje ma
šta god uradili članovi udruženog zločinačkog pothvata zvanog SDA.Ovo sa Zukićem i Turkovićem je samo logičan
slijed događaja.Sjetimo se samo prijetnji kurcem djeci Šajinog jarana crnca,kada je dan-dva nakon objavljivanja
u medijima telefonskog razgovora na relaciji Šaja-Gaši,u jednom od TV studija tim povodom gost bio Alijin mali
Bakir koji na sve to reče kako je njegov kućni prijatelj Šaja inače cool lik ali je nekada malo više temperamentan
i u sličnom tonu.Dok je ovo pričao evidentno je bilo da se Bakir ni najmanje unezgodio nije.Tada mi je bilo jasno
tačno sa kime se ima posla.
Nije mene strah za ljude koji pamte i drugačija vremena,već se bojim za djecu koja odrastaju u ovakovom okruženju
gdje će se ovaj način komunikacije i djelovanja smatrati za nešto najnormalnije.