Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post Reply
jazzer

#151 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by jazzer »

snaga_znanja wrote:
Alfons Kauders wrote:
JoseMujica wrote:hebga nema više prostora koji nisu opljačkali, niti ideje koju nisu iskoristili da pokriju kriminal i njome otrali guzicu!
Samo jos ahiret nisu opljackali, a ne crkavaju nikako, ko kornjace s Galapagosa.

Ni Allah ih nece sebi.
Mozda i jesu. Drze konce svih ukopnih preduzeca. Ne mozes ni cuku zakopat, a da od njih lopatu ne moras iznajmiti. :D
Kakve glasace imaju, kad skroz nestane para, prodavace im vaucere ze dzennet :lol:

Ovjerene, naravno, pecatom stranke :) .
Alfons Kauders

#152 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Alfons Kauders »

snaga_znanja wrote:
Alfons Kauders wrote:
JoseMujica wrote:hebga nema više prostora koji nisu opljačkali, niti ideje koju nisu iskoristili da pokriju kriminal i njome otrali guzicu!
Samo jos ahiret nisu opljackali, a ne crkavaju nikako, ko kornjace s Galapagosa.

Ni Allah ih nece sebi.
Mozda i jesu. Drze konce svih ukopnih preduzeca. Ne mozes ni cuku zakopat, a da od njih lopatu ne moras iznajmiti. :D
Fakat to sam zaboravio...

Neki dan jaranu umro stari, dok je sve poplacao izaslo ga preko 3 milje... Na kraju covjeku nije ostalo za registraciju auta.

Gori su od lesinara.
Alfons Kauders

#153 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Alfons Kauders »

jazzer wrote:
Kakve glasace imaju, kad skroz nestane para, prodavace im vaucere ze dzennet :lol:

Ovjerene, naravno, pecatom stranke :) .
Nesto ko ono u monopolu.... "Get out of Dzehenem free card"

Jos pride dobijes gratis paketic od cika Zike - poderes se bijelim i sam sebi iskopas raku.
It_is_a_Leclerc

#154 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa dobro ljudi... Njihove vođe su rekle još pred rat - "MI ćemo jesti zlatnom kašikom". I ispunili su obećanje. Oni zaista jedu zlatnim kašikma, a narod uglavnom ne jede ništa, a ako i jede jede to običnim kašikama.
Alfons Kauders

#155 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Alfons Kauders »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa dobro ljudi... Njihove vođe su rekle još pred rat - "MI ćemo jesti zlatnom kašikom". I ispunili su obećanje. Oni zaista jedu zlatnim kašikma, a narod uglavnom ne jede ništa, a ako i jede jede to običnim kašikama.
I jos pride kad taj isti narod umre, mora platit clanarinu IZ, retroaktivno...

Da im se nadje, onako da mogu napravit jos koju dzamiju na trasi autoputa ili kakve petlje.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#156 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by JoseMujica »

ne samo pokopnih preduzeća već su do sad držali i ključeve ahireta.....nadam se da je promjenom reisa ukinuta i ta praksa

Cerić je plaćen, baš kao Eso Radeljaš, zaposlenjima rodbine u državnim institucijama, Nečko mu kupio stan državnim parama no metter što Cerke ima kuću haman 200 metara niže u Gazijnom komšiluku, omiljeni privrednici kupili mercedes itd.

ja stalno tvrdim da je Eso najpoštenija ljudina u ovoj sarajevskoj kasabi, vi mislite da se zahebavam...ne kontam fakat što se SDAovci stide Esage, ja bi se prije Cerića stidio koji je tako jeftino naplatio svoj angažman i derogirao najvažniju kulturnu instituciju muslimana u BiH....dok Eso, obični automehaničar, razvaljuje ko Armin van Buuren
Alfons Kauders

#157 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:ne samo pokopnih preduzeća već su do sad držali i ključeve ahireta.....nadam se da je promjenom reisa ukinuta i ta praksa

Cerić je plaćen, baš kao Eso Radeljaš, zaposlenjima rodbine u državnim institucijama, Nečko mu kupio stan državnim parama no metter što Cerke ima kuću haman 200 metara niže u Gazijnom komšiluku, omiljeni privrednici kupili mercedes itd.

ja stalno tvrdim da je Eso najpoštenija ljudina u ovoj sarajevskoj kasabi, vi mislite da se zahebavam...ne kontam fakat što se SDAovci stide Esage, ja bi se prije Cerića stidio koji je tako jeftino naplatio svoj angažman i derogirao najvažniju kulturnu instituciju muslimana u BiH....dok Eso, obični automehaničar, razvaljuje ko Armin van Buuren
Ma kakvi, novi reis je samo MuCetov igrac na daljinsko.

A taman i da nije, od vjere su napravili najvecu firmu u drzavi - sad se mora brinuti o njoj i klepati pare gdje god stigne.

Ko sto rekoh, lesinari.
theTruePath

#158 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by theTruePath »

JoseMujica wrote:ne samo pokopnih preduzeća već su do sad držali i ključeve ahireta.....nadam se da je promjenom reisa ukinuta i ta praksa

Tvoje misljenje je relevantno koliko proslogodisnji snijeg
hevi metalac

#159 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by hevi metalac »

theTruePath wrote:

Tvoje misljenje je relevantno koliko proslogodisnji snijeg
nije bitno, bitno je da je istina.
Sarajevo11

#160 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Sarajevo11 »

E moj Zukiću zar se tako brane interesi našeg Bošnjaćkog naroda,kakav si ti čovjek i stranka SDA kad ste interese strpali u svoje đepove.Ovo je primjer pravog današnjeg demokrate i patriote za svoj i susjedov interes.
Vozdra pravim patriotima,branili smo se od jednih dušmana a dobili smo još veće dušmane.
theTruePath

#161 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by theTruePath »

Sarajevo11 wrote:E moj Zukiću zar se tako brane interesi našeg Bošnjaćkog naroda,kakav si ti čovjek i stranka SDA kad ste interese strpali u svoje đepove.Ovo je primjer pravog današnjeg demokrate i patriote za svoj i susjedov interes.
Vozdra pravim patriotima,branili smo se od jednih dušmana a dobili smo još veće dušmane.
:D
StupskaBitanga

#162 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by StupskaBitanga »

Svaka država ima svoje kriminalce a mi na Balkanu imamo državu po mjeri kriminalaca
It_is_a_Leclerc

#163 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by It_is_a_Leclerc »

SDA - stranka Zijada Turkovića.

Kad ovima SIPA upadne, ima da Kaplan izgubi pet kila gladujući... :D
pemanapemani

#164 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by pemanapemani »

Pokušaj promjene regulacionog plana glavnog grada države se smatra "izlaskom u susret susjedu", kao, pro bono pravna ekspertiza Zukića.
Jedan "potentni" paketić i udri brigu na veselje i to sve "džematile". :-) :-) :-)

Najsmješnija konstatacija, parafraziram - Zukić ga je izbjegavao, te u Turskoj, te u Španiji. Ovaj bio naporan ko uš, pa je naš Amir morao nešto smandrljati na telefon da ga skine s kurca. Opet, to je sve bilo tako davno, tada je Turković bio pošten građanin... :-) :-)

Definitivno,opet niko nije kriv, krivo je more.
de balzac

#165 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by de balzac »

pemanapemani wrote:Pokušaj promjene regulacionog plana glavnog grada države se smatra "izlaskom u susret susjedu", kao, pro bono pravna ekspertiza Zukića.
Jedan "potentni" paketić i udri brigu na veselje i to sve "džematile". :-) :-) :-)

Najsmješnija konstatacija, parafraziram - Zukić ga je izbjegavao, te u Turskoj, te u Španiji. Ovaj bio naporan ko uš, pa je naš Amir morao nešto smandrljati na telefon da ga skine s kurca. Opet, to je sve bilo tako davno, tada je Turković bio pošten građanin... :-) :-)

:D
Gandalf

#166 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Gandalf »

sve je ovo šotofop :D đe bi SDA sa kriminalcima sarađivala :-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#167 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by prljavi Hare »

pemanapemani wrote: Pokušaj promjene regulacionog plana glavnog grada države se smatra "izlaskom u susret susjedu", kao, pro bono
pravna ekspertiza Zukića.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

This! :-D

Zato se ja ne upuštam u polemiku sa dežurnim zaštitnicima "SDA demokratije",uvijek se nađe neko opravdanje ma
šta god uradili članovi udruženog zločinačkog pothvata zvanog SDA.Ovo sa Zukićem i Turkovićem je samo logičan
slijed događaja.Sjetimo se samo prijetnji kurcem djeci Šajinog jarana crnca,kada je dan-dva nakon objavljivanja
u medijima telefonskog razgovora na relaciji Šaja-Gaši,u jednom od TV studija tim povodom gost bio Alijin mali
Bakir koji na sve to reče kako je njegov kućni prijatelj Šaja inače cool lik ali je nekada malo više temperamentan
i u sličnom tonu.Dok je ovo pričao evidentno je bilo da se Bakir ni najmanje unezgodio nije.Tada mi je bilo jasno
tačno sa kime se ima posla.

Nije mene strah za ljude koji pamte i drugačija vremena,već se bojim za djecu koja odrastaju u ovakovom okruženju
gdje će se ovaj način komunikacije i djelovanja smatrati za nešto najnormalnije. :? :sad:
Krushna mrva

#168 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Krushna mrva »

prljavi Hare wrote:
pemanapemani wrote: Pokušaj promjene regulacionog plana glavnog grada države se smatra "izlaskom u susret susjedu", kao, pro bono

Zato se ja ne upuštam u polemiku sa dežurnim zaštitnicima "SDA demokratije",uvijek se nađe neko opravdanje ma
šta god uradili članovi udruženog zločinačkog pothvata zvanog SDA.Ovo sa Zukićem i Turkovićem je samo logičan
slijed događaja.Sjetimo se samo prijetnji kurcem djeci Šajinog jarana crnca,kada je dan-dva nakon objavljivanja
u medijima telefonskog razgovora na relaciji Šaja-Gaši,u jednom od TV studija tim povodom gost bio Alijin mali
Bakir koji na sve to reče kako je njegov kućni prijatelj Šaja inače cool lik ali je nekada malo više temperamentan
i u sličnom tonu.Dok je ovo pričao evidentno je bilo da se Bakir ni najmanje unezgodio nije.Tada mi je bilo jasno

Nije mene strah za ljude koji pamte i drugačija vremena,već se bojim za djecu koja odrastaju u ovakovom okruženju
gdje će se ovaj način komunikacije i djelovanja smatrati za nešto najnormalnije. :? :sad:
Ako cemo skroz posteno oni su samo mali dio. Imas kriminalce u rukavicama o kojima vjerovatno ni ti sam nista ne smijes pisnuti jer je SDA oko njih izgradila kult licnosti i to prenijela na narod. Ti ljudi su najveci branitelji Bosnjaka od agresije i ako kazes nesto protiv donji si u startu. Pa sam Zukic je do prije koji dan dio glavni lik za branjenje interesa Bosnjaka.
pemanapemani

#169 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by pemanapemani »

prljavi Hare wrote:

Najžalosnije od svega je što se ostali trude da budu kao naša SDA. Oni su pojam funkcionisanja političke stranke u BiH. Najveći oponenti ih hvale za ustroj i financije, svi žele biti organizovani poput njih. :-) Što je gore od najgoreg, sve se zna, sve šeme, talovi, reket ...

U BiH običan čovjek ima tri solucije - poravniti (da te boli kurac za sve), poluditi (jer kontaš da si nemoćan da bilo šta promijeniš) ili zauvijek otići (kopati i rukama i nogama, posvetiti svaku minutu pronalaženju načina da se ispališ iz države). U pravu si, za djecu je najgore.

Neka su nam Bog, Allah, Isus, Buda, Krišna, božica Kali i ostali na pomoći sa nama samima, bez ikakvog preseravanja i patetike.
Panini

#170 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Panini »

odlicno objasnjeno ali kako ce to kockaste glave iz redova SDA da shvate
Krushna mrva

#171 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Krushna mrva »

AntiBosnjak wrote: Borba protiv njihovih "rezultata" unaprijed je osudjena na neuspjeh.

Boriti se protiv njih znaci boriti se protiv same njihove SRZI I TEMELJA i svega onog sto je za njih sveto i iz cega crpe snagu i energiju ZA NOVI LOPOVLUK, IZDAJU I PREVARU.

Za pocetak je dovoljno biti Ateista i AntiBosnjak tj. NE biti nista od onog sto su oni stvorili a sto je u samom grundu naopako,pogresno, retrogradno anti OPSTE narodno i anti sekularno drzavno!!!

Na pepelu njihovog "stvaranja" treba stvoriti nesto novo,dobro,posteno i napredno ali prije toga napraviti sistem zastite da se ONI I NJIHOVO vise NIKADA ne mozwe pojaviti.

Eto. :D
vjeruj mi da dijelim frustraciju koju osjecas. Samo zapamti dugo vremena je proslo, svasta je napravljeno a neki od poteza su zaista bili monumentalno nazadni. Tipican primjer je tzv. Bosnjacki kongres ratne 1993. kada su otvoreno na TV razgovarali o podjeli BiH i muslimanskoj drzavi i njenim granicama. Anulirati to je nemoguce tacno, ali na taj nacin cu pomislit da je i njih same tesko anulirati jer su im mozgovi zapecaceni. Citajuci mnoga razmisljanja ti zelenih drvenih filozofa mi i jesmo dva razlicita svijeta.
seln

#172 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by seln »

Gandalf wrote:sve je ovo šotofop :D đe bi SDA sa kriminalcima sarađivala :-)
I ja sve gledam i ibretim se..pa gdje bi to SDA...
ljudi su vjernici, ne da iman lagati.
Panini

#174 Re: Poslušajte razgovore Amira Zukića i Zijada Turkovića

Post by Panini »

seln wrote:
Gandalf wrote:sve je ovo šotofop :D đe bi SDA sa kriminalcima sarađivala :-)
I ja sve gledam i ibretim se..pa gdje bi to SDA...
ljudi su vjernici, ne da iman lagati.
:lol:
Pisanje knjiga moda

#175 Re: Poslušajte razgovore generalnog sekretara SDA i Zijada T

Post by Pisanje knjiga moda »

dustaban wrote:Sa ovim otkricem
moze biti iznenadjen samo onaj ko odbija moju Teoriju poklapanja glave i karaktera !

Image

Uostalom, pogledajte temu mahsusz tome posvecenu.

http://www.klix.ba/forum/zasto-ne-vjeru ... 11646.html

ZAR OVAJ JOŠ NIJE U ZATVORU

:sax:
Post Reply