Nisam ga imao
Najbolji sex u zivotu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Skeptic604
#151 Re: Najbolji sex u zivotu
Najbolji sex u zivotu....
Nisam ga imao
Nisam ga imao
- drag_gost
#152 Re: Najbolji sex u zivotu
E cuj s dvocjevkom.vivace wrote:meni je najbolji sex bio sa jednim biseksualcem....on je bio tako nezan,kako samo pozeleti mogu. inace ne volim maco muskarce. oni nezni,skoro zenstveni mi odgovaraju.onda mogu da se opustim.
-
roxelana
#153 Re: Najbolji sex u zivotu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#154 Re: Najbolji sex u zivotu
roxelana wrote:najbolji sex je najduzi sex
![]()
- Joker88
#156 Re: Najbolji sex u zivotu
drag_gost wrote:E cuj s dvocjevkom.vivace wrote:meni je najbolji sex bio sa jednim biseksualcem....on je bio tako nezan,kako samo pozeleti mogu. inace ne volim maco muskarce. oni nezni,skoro zenstveni mi odgovaraju.onda mogu da se opustim.![]()
-
StupskaBitanga
#157 Re: Najbolji sex u zivotu
i u našu selendru stiži topli europski tokovi u vidu ovih bisex. Europo stižemo
- Pisistratus
#158 Re: Najbolji sex u zivotu
Vala pola ih se i ne sjećam.
Što od pijanstva što onako.
Svaki je dobar mogu ti reć'. Na svoj način 
-
ufff
#159 Re: Najbolji sex u zivotu
roxelana wrote:najbolji sex je najduzi sex
![]()
- Ramzess Veliki
#160 Re: Najbolji sex u zivotu
Tačno je.leet wrote:roxelana wrote:najbolji sex je najduzi sex
![]()
nije tačno
![]()
Ali za dugotrajan seks treba imati škole, nije to samo metneš i ono nešto hopa cupa ...
- Joker88
#161 Re: Najbolji sex u zivotu
sad ces pricat kako si prosao becku skolu?Ramzess Veliki wrote: Tačno je.![]()
Ali za dugotrajan seks treba imati škole, nije to samo metneš i ono nešto hopa cupa ...
-
FreakyStyley
#162 Re: Najbolji sex u zivotu
Kakav je osjecaj kad ga stavis, boga ti? Jel toplo? 
-
ufff
#163 Re: Najbolji sex u zivotu
koliko je vama dugotrajan sex ?
-
udrch
#164 Re: Najbolji sex u zivotu
uhh...podsjeti me..
de ne furajte ovog Ramiza više, vidite da se ufuro..kod nas bio jedan Adem, lovac..
jednom došao iz lova i ništa ne nosi..pitaju ga šta je bilo..
kaže: ma kreno zec pravo na mene, ja pušku i prema njemu..on stade, a iz očiju mu dvije suze ko dvije dženarike (nisu petice)..njemu bilo žao..tako i Ramiz..nakon 6x ujutro ko kamen..kama(malo)sutra
de ne furajte ovog Ramiza više, vidite da se ufuro..kod nas bio jedan Adem, lovac..
kaže: ma kreno zec pravo na mene, ja pušku i prema njemu..on stade, a iz očiju mu dvije suze ko dvije dženarike (nisu petice)..njemu bilo žao..tako i Ramiz..nakon 6x ujutro ko kamen..kama(malo)sutra
- Pisistratus
#165 Re: Najbolji sex u zivotu
ufff wrote:koliko je vama dugotrajan sex ?
Pa valjda kad je uspravan 3-4 sata...i još uvijek može taj rad...
- Ramzess Veliki
#166 Re: Najbolji sex u zivotu
Ma kakva bečka, od toga nema ništa ... građevinska zanatska i metalostrugarska ... to su te škole.Joker88 wrote:sad ces pricat kako si prosao becku skolu?Ramzess Veliki wrote: Tačno je.![]()
- Ramzess Veliki
#167 Re: Najbolji sex u zivotu
Samo ti komentiraj, a kad prvi puta zadovoljiš žensku biće - "Hvala Ramzesu, život mi je spasio, da ga nisam poslušao još bi mi se smijale ..."udrch wrote:uhh...podsjeti me..
- malsal
#168 Re: Najbolji sex u zivotu
-------Pisistratus wrote:ufff wrote:koliko je vama dugotrajan sex ?
To nije seks, to je medicinski problem...
30 minuta je dugotrajno, 15 minuta je u redu, 10 je prolazno...makar kad ti je 40ak godina
- Pisistratus
#169 Re: Najbolji sex u zivotu
A kako se zove taj medicinski problem?malsal wrote:-------Pisistratus wrote:ufff wrote:koliko je vama dugotrajan sex ?
30 minuta je dugotrajno, 15 minuta je u redu, 10 je prolazno...makar kad ti je 40ak godina
- dust in the wind
#170 Re: Najbolji sex u zivotu
hahaha.... nije to nikakav problem...ali dugo je to. za pohvalu, ali dugo... treba to ko hokej odigrati 
- malsal
#171 Re: Najbolji sex u zivotu
A kako se zove taj medicinski problem?malsal wrote:-------Pisistratus wrote:ufff wrote:koliko je vama dugotrajan sex ?
------
Nakon erekcije od 3-4 sata ? Overdoza vijagre....
- Pisistratus
#172 Re: Najbolji sex u zivotu
Kakve sad vijagre pobogu si brate?malsal wrote: ------
- malsal
#173 Re: Najbolji sex u zivotu
------Pisistratus wrote:Kakve sad vijagre pobogu si brate?malsal wrote: ------
Ni kad sam najzagoreniji tinejdzer bio nisam mogo drzat erekciju 3-4 sata.
Jednostavno nije dio ljudske seksualnosti, nismo pravljeni da nam bude tvrd 3-4 sata, makar ne bez droge...
Tako da kontam da jedini nacin da se erekcija odrzi toliko dugo ide preko vijagre.
Sad, ne znam o tantricnom seksu i slicnim new-age hippy stuff ali brate ako ima ko da mu je dignut 3-4 sata bez ista, ja bi preporucio posjetu doktoru jer nije bas svakodnevna situacija...
- Pisistratus
#174 Re: Najbolji sex u zivotu
Pa nije svakodnevna, zato jest svakonoćnamalsal wrote:------Pisistratus wrote:Kakve sad vijagre pobogu si brate?malsal wrote: ------
Jednostavno nije dio ljudske seksualnosti, nismo pravljeni da nam bude tvrd 3-4 sata, makar ne bez droge...
Tako da kontam da jedini nacin da se erekcija odrzi toliko dugo ide preko vijagre.
Sad, ne znam o tantricnom seksu i slicnim new-age hippy stuff ali brate ako ima ko da mu je dignut 3-4 sata bez ista, ja bi preporucio posjetu doktoru jer nije bas svakodnevna situacija...
- Ramzess Veliki
#175 Re: Najbolji sex u zivotu
Može se to postići vježbom, lijepo je to moći jer daje osjećaj dominacije, ali nije preporučljivo jer vremenom gubiš osjećaj zadovoljstva koji si imao. Mnogo bolja je ova varijanta što kaže Prašina na vjetru.malsal wrote:------Pisistratus wrote:Kakve sad vijagre pobogu si brate?malsal wrote: ------
Tantrizam je religija stara par hiljada godina, tad se hipi pokret ni u tadašnjem SF nije mogao naslutiti.
Kako se postiže to da možeš jako dugo? Lako ... ako ti cura da, jer za tu vježbu morate imati partnericu, nema drugog načina ... ako vam ne padne neka dobra ideja pa podijelite: Osnova je u odgađanju ejakulacije tokom odnosa i "ostavljanja za drugi put".
Znači, seksate se i kad ti dođe da svršiš, ti se smiriš dok ne prođe, pa nastaviš. Ako je frka vadiš ga napolje i suzdržavaš se. To se radi deset dana, to suzdržavanje. Bitno je u tom periodu ne ejakulirati - ponavljam ovo - ne ejakulirati deset dana tokom seksa! U tom periodu se javlja mučnina u testisima, ali prođe. Nakon tog vremena možete uticati na vrijeme kada ćete svršiti, kao i koliko puta.
nedostatak ove tehnike je što je teško naći žensku raspoloženu da na njoj vježbate.