Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neko večer se umal nisam šlogiro
nako beze čitam izvješće što stiže na mobitel o platama
kad tamo neka sića
zašto sad posebno knjiže prevoz topli i platu
i postavljaju to troje kao tri posebna prihoda i upate
jel to priprema za neki novi porez na topli i prevoz
Black swan wrote:neko večer se umal nisam šlogiro
kad tamo neka sića
Sumnjam da ces ovdje dobiti odgovor. Tvoje računovodstvo u firmi odlučuje kako i sta proknjizava i uplaćuje. Možda je došlo do promjena u zakonu koje moraju provesti.
Ako saznas napisi ovdje, radi drugih.
Black swan wrote:pa desetljećima je isto i sad odjednom tako
aj nije bitno reko da neće ovo sad utjecati na kreditni rejting u smislu da novi kredit neću više moći imati ratu lupam 400 nego 300
Pare su pare, ako ti budu racunali kao priliv sredstava, onda ne bi trebalo. Danas svi kad gledaju platnu listu, gledaju ukupna primanja.
E, sad, ako budu mudrovali, ako imas odobren limit, mogu ti smanjiti.
Black swan wrote:neko večer se umal nisam šlogiro
kad tamo neka sića
Black swan wrote:opet salju ponude za kredit
jel svima ili samo "odabranim"
prije su mi isto nudili ali do 5000
a sada do 23000
plata mi je ista
ili imaju višak para pa oće da oplode ili raja ne uzima kredite
ali ja već imam kredit kod njih pa reko možda svima šalju a?
Bice da se smanjuje baza potencijalnih klijenata, pa su se aktivirali. Sve je vise zavaljene raje, pa valja izmisliti nove.
Meni te poruke iskacu cesto na e-bankingu, a zna nekad i doci SMS.
Ne znaju banke sta ce od para, ali kamate ni snizavaju - lihvari. A raja slabo uzima kredite, ja sto ih znam uzeli su da rijese stambeno pitanje, ali ni njih nema puno. Bitno je da oni drze kamate bezobrazno visoke. Gledam kredit na 15 godina 80 000, vratim banci preko 120 000
Majku mu birokratsku. Primam platu vec 10 godina kod njih i koristim razne usluge. Treci kredit koji uzimam kod njih i uglavnom sa novim zatvaram postojeći. I svaki put mi traže jebenu ovjerenu kopiju lične i CIPS prijavnicu, platne liste (plate koja komplet lijeze na TR u istoj banci) i uvjerenje o zaposlenju. Ja mislio tako mora, kad cujem da u drugim bankama vecinu toga vade iz svoje baze ako si vec njihov stari klijent.
ja htio da mi se masterkard poveca na 1500
kaze tri platne liste
pa vidite ba da mi je plata kod vas 10 . godina ista pogledaj ba zadnje tri plate i odobri
sta ba serete
ne zanimaju me papiri
Poslusaj iskusnijeg i zajebi Master.14% kamate ne zelis. Uzmi radije manju sumu kratkorocnim kreditom. Sad su kamate jako niske. Evo ja dobio za 6%. Oko 500 me kostalo otvaranje za 14K. Uzeo znaci 13.5K. Vracam 16.2 K u 60 rata.
Svaki kredit je bolje izbjeci ali ako se mora onda kartice su zadnji izlaz i treba gledati da se sto brze pokrije.
vjeruj mi nisam je provukao pola godine...
služi mi da kupim poneki strip kad sam u vinkovcima, trilju, iloku, donjem malom ograđeniku
kad ponekad nemaju ništa sitno za sumu od 6.78 maraka ili 12.99 kuna
i tako to
ali lijepo je znati da odmah možeš imati 1500 ako šta zaglibi
eee oni to ne daju bez papirologije samo 1000