visina. problem ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
irmanon

#151 Re: visina. problem ili ne?

Post by irmanon »

Spengler wrote:
Nisrin wrote:Jednom sam imala decka koji je malo nizi od mene bio, ja sam oko 1.70 :D
Bilo mi je pomalo neobicno i ofirno moram priznati... :D
Aha, a imaš li sad dečka?, ja sam oko 1.86, a i slobodan sam, ako si zainteresovana tu sam :)
I po tvojoj visini ona moze zakljuciti svidjas li joj se ? :lol: :lol: :lol:
irmanon

#152 Re: visina. problem ili ne?

Post by irmanon »

ladyblue18 wrote:Interesantno je kako uvijek na naizgled bezazlenim temama se pokaze koliko zloce ima u forumasima.
Meni iskreno, ovaj portal i forum zajedno je pun isfrustriranih ljudi, najbolje zakljucis po tome kada vidis komentare na clancima i na ovakvim kao sto ti kazes bezazlenim temama..

I onda pitaju kako mozes vise voljeti zivotinje.. Nikad, ama bas nikada te zivotinja ne moze povrijediti kao covjek.
Ovo ne znaci da sam ja asocijalan, vec jednostavno, ljudi su stvarno zli.
jabidapitam

#153 Re: visina. problem ili ne?

Post by jabidapitam »

irmanon wrote:
ladyblue18 wrote:Interesantno je kako uvijek na naizgled bezazlenim temama se pokaze koliko zloce ima u forumasima.
Meni iskreno, ovaj portal i forum zajedno je pun isfrustriranih ljudi, najbolje zakljucis po tome kada vidis komentare na clancima i na ovakvim kao sto ti kazes bezazlenim temama..

I onda pitaju kako mozes vise voljeti zivotinje.. Nikad, ama bas nikada te zivotinja ne moze povrijediti kao covjek.
Skoci medj copor gladnih lavova pa razmisli o povrijedjivanju dok te budu zivog jeli :D

Isfrustriranih ljudi svugdje - jos ako imaju mogucnost da su isfrustrirani i anonimni, njihovoj sreci nema kraja
irmanon

#154 Re: visina. problem ili ne?

Post by irmanon »

jabidapitam wrote:
irmanon wrote:

Skoci medj copor gladnih lavova pa razmisli o povrijedjivanju dok te budu zivog jeli :D

Isfrustriranih ljudi svugdje - jos ako imaju mogucnost da su isfrustrirani i anonimni, njihovoj sreci nema kraja
Ma vjeruj mi, mala su maca lavovi sta su ljudi u stanju uraditi, ali ljudi smiju samo na slabije od sebe ili dobiju hrabrosti kada su u coporima (primjer su ti sarajevski moderni klosarcici). Cast izuzetcima
alchak.ba

#155 Re: visina. problem ili ne?

Post by alchak.ba »

kompleksasima moze iti svasta problem
dusa_raskopuša

#156 Re: visina. problem ili ne?

Post by dusa_raskopuša »

Vjerujem da ovdje ima nizih momaka. Evo, nek' se javi kome to ni'e kompleks, al' zaista. :mrgreen:
alchak.ba

#157 Re: visina. problem ili ne?

Post by alchak.ba »

dusa_raskopuša wrote:Vjerujem da ovdje ima nizih momaka. Evo, nek' se javi kome to ni'e kompleks, al' zaista. :mrgreen:
sta znaci nizih?
dusa_raskopuša

#158 Re: visina. problem ili ne?

Post by dusa_raskopuša »

'Svjetski prosjek iznosi oko 175 cm za muškarce, te oko 163 cm za žene.' :roll:
alchak.ba

#159 Re: visina. problem ili ne?

Post by alchak.ba »

iznad prosjeka sam
drag_gost

#160 Re: visina. problem ili ne?

Post by drag_gost »

*mima* wrote:govno na analizu se nosi u malim bocicama
:lol: :lol:
irac300

#161 Re: visina. problem ili ne?

Post by irac300 »

@irmanon

Haj' priznaj da imaš 165cm, pa da nas ne gnjaviš više moralnim savjetovanjem. ;-) Počeo si brate pljuvat' svaku osobu koja kaže da voli visoke osobe. Koliko sam upratio imaš 18 godina, imaš još prostora za rast, šta si se odmah razočar'o u život. Okani se utopije i živi s onim što imaš.
LinoMedoLino

#162 Re: visina. problem ili ne?

Post by LinoMedoLino »

dusa_raskopuša wrote:'Svjetski prosjek iznosi oko 175 cm za muškarce, te oko 163 cm za žene.' :roll:
da, ali kada racunamo špatne i sitne kineze i ostale niske nacije iz azije kojih je mnogo. evropski prosjek je recimo 179 cm ili malo više..
dusa_raskopuša

#163 Re: visina. problem ili ne?

Post by dusa_raskopuša »

Sestro/brate slatka/i pa pise svjetski. :lol:
respo

#164 Re: visina. problem ili ne?

Post by respo »

dusa_raskopuša wrote:'Svjetski prosjek iznosi oko 175 cm za muškarce, te oko 163 cm za žene.' :roll:
odbij milijardu kineza i jos milijardu indijaca taj prosjek drasticno raste :)
dusa_raskopuša

#165 Re: visina. problem ili ne?

Post by dusa_raskopuša »

Sto bih ih odbila? I oni su ljudi. Ako ti se ne svidja svjetski ti se ravnjaj sa evropskim, niko ti ne brani. Budi ogranicen. :mrgreen:
respo

#166 Re: visina. problem ili ne?

Post by respo »

a inace decke trazis po kini ili po bosni?

nisam ja ogranicen kako ti ograniceno razmisljas :)
dječak sa šibicama

#167 Re: visina. problem ili ne?

Post by dječak sa šibicama »

Meni sva prica pada u vodu kad se sjetim svojih teen dana, imao sam prijatelja metar i zilet, a zenske se za njega lijepile ko lude. Malo je ko sarmantan onako u prici, ali papak teski, mislim odnos do zena u vezi papanski, ljakse je u dusi, i dzaba meni mojih skoro 190 kad ja osvojim jednu a on ostale 4 ni ne mora, one same padaju, recimo.

Mozda je nebitno jer to su lude godine, ali ipak...

Najjace od svega mi je kad se one razocaraju, a to dodje nakon par dana... medjutim, padale su na njega, dzaba sto se za zemlju prilijepio.

(primjer bi vise isao na temu samopouzdanje i koliko je bitno, nesto razmisljam, ali neka ga ovdje :D )
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#168 Re: visina. problem ili ne?

Post by Slo Burner »

dječak sa šibicama wrote:Meni sva prica pada u vodu kad se sjetim svojih teen dana, imao sam prijatelja metar i zilet, a zenske se za njega lijepile ko lude. Malo je ko sarmantan onako u prici, ali papak teski, mislim odnos do zena u vezi papanski, ljakse je u dusi, i dzaba meni mojih skoro 190 kad ja osvojim jednu a on ostale 4 ni ne mora, one same padaju, recimo.

Mozda je nebitno jer to su lude godine, ali ipak...

Najjace od svega mi je kad se one razocaraju, a to dodje nakon par dana... medjutim, padale su na njega, dzaba sto se za zemlju prilijepio.

(primjer bi vise isao na temu samopouzdanje i koliko je bitno, nesto razmisljam, ali neka ga ovdje :D )
Ma imao je neke kvalitete koji se nisu vidjeli na prvi pogled :lol:
respo

#169 Re: visina. problem ili ne?

Post by respo »

upravo to sibicar
samopouzdanje hrabrost prici prica neka kako zainteresovati djevojku je vaznije od visine
dzaba tebi i izgled i visina kad ne smijes prici djevojci i reci joj bilo sta
znam sebe prije i poslije tog preloma
da su me govorile uradi mi sta god zelis vjerovatno bi ostao stajati ko bandera a poslije cak i one koje na prvu odbiju upoznavanje kasnije omeksaju pa se upozna pa prica pa ovo pa ono
dusa_raskopuša

#170 Re: visina. problem ili ne?

Post by dusa_raskopuša »

Usta moja, hvalite me. :dance:

I da, primjeri su ti inace dBsis bili i ostali. :run:
respo

#171 Re: visina. problem ili ne?

Post by respo »

nije to usta moja hvalite me
to da su se otvorile i pocele pricu ne znaci da su otisle sa mnom u krevet nego jednostavno pili tad pice kafu sta vec
uglavnom usli u pricu i nisam rekao da sam uvijek sam bio
samo hocu da kazem razliku izmedju samopouzdanja kad ga imas i kad nemas
a i nigdje nisam napisao da su sve omeksale

ps boze nemoj vise slati pametne telefone posalji jedan pc
žuta lala

#172 Re: visina. problem ili ne?

Post by žuta lala »

Ne mogu da vjerujem kakve gluposti na ovoj temi pročitah. :shock: :?
Iskreno, meni je većine vas tako žao. Nema lijeka površnosti! :)
Joker88

#173 Re: visina. problem ili ne?

Post by Joker88 »

irmanon wrote:
btw. Kako to da mi vecinski muslimanska nacija toliko volimo da vrijedjamo druge, da imamo predrasude i da gledamo toliko fizicki izgled ? Jos jedan primjer licemjerstva nasih muslimana i jos jedan razlog zasto sam postao ateista i zasto sada ganjam ljeti iskljucivo Hrvatice, nema djevojki sa boljim mentalitetom.
To sto su neki ljudi licemjerni ti si promijenio vjeru, odnosno izasao iz vjere ? Valjda to trebas uraditi samo ako vjerujes da Bog ne postoji,a ne zbog drugih ljudi...

Cudno je vidjet recimo kad je lik 190 , a cura 160, al Boze moj, nek se ljudi vole...
Last edited by Joker88 on 24/03/2013 19:37, edited 1 time in total.
sour cherry

#174 Re: visina. problem ili ne?

Post by sour cherry »

To sto su neki ljudi licemjerni ti si promijenio vjeru, odnosno izasao iz vjere ? Valjda to trebas uraditi samo ako vjerujes da Bog ne postoji,a ne zbog drugih ljudi...
Tako je :thumbup: Zbog ljudi da izgubim vjeru ne dolazi u obzir.Svako za se.
alchak.ba

#175 Re: visina. problem ili ne?

Post by alchak.ba »

Meni je cudnije sto sam tolika budala da citam bljuvotine pojedinaca. Sam sam sebi cudan
Post Reply