ne ureklo se al se zadnjih godinu i ta priča ko sudija promjenila u našu korist....ako je išta očigledno koliki smo respekt zaradili i imidž izgradili onda je to
Latvija - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#151 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
popij tabletu...izađi provjetri se
ne ureklo se al se zadnjih godinu i ta priča ko sudija promjenila u našu korist....ako je išta očigledno koliki smo respekt zaradili i imidž izgradili onda je to
-
semirizsvemira
#152 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Sto da popijem tabletu ? da se ne sekiram . Ma ja vise volim klupski fudbal( za tebe nogomet ) ali se ne sekirammnogo . Ima dosta vaznijih stvari u zivotu da se sekiram i mislim . Fudbaleri zaradjuju dobro pa ako njima nije u cilju da zarade ..... Doduse bilo bi lijepo da odu na SP ali nije to propast , ne daj Boze . Od prije znamo da smo kiksali kad je trebalo ali treba biti oprezan . I ne dozvoliti sudijama da se razmasuJoseMujica wrote:popij tabletu...izađi provjetri se![]()
- Ridjobrki
#153 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
A nepraktičnog gostovanja u vražju mater. Imamo tri opcije a ne zna se koja je gora...
Koja je po vama najbolja varijanta, ima li neko da je planirao ići i skontao neko rješenje?
Koja je po vama najbolja varijanta, ima li neko da je planirao ići i skontao neko rješenje?
-
IlijaLadin
#154 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Stanje na nasoj planeti je, ipak, drugacije.
- Muhamed Đakmić
#155 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
IlijaLadin wrote:Stanje na nasoj planeti je, ipak, drugacije.
- Logovan
#156 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Gomila napisanih gluposti. Na ovo ne vrijedi ni odgovarati.semirizsvemira wrote:Da ja sam realan i zato to govorim. Kraj je sezone i igraci su umorni i jedva cekaju da idu na odmor . Pjanic igra povrijedjen , Dzeko nije u nekoj formi a ostali igraci su uglavnom rezerve ili ne igraju nikako . Kiks protiv latvije bi cijela Evropa jedva docekala a posebno Uefa . Sudije ce biti protiv nas i sve ce se uraditi da nas sprijece Sjetite se protiv Rumunije kako nam je Svedjanin sudio . Svira protiv nas penal a faul dva metra van kaznenog bio Namjestaju nam dva puta Portugal kojeg bi sad sigurno prosli a Slovacka je u EU pa bi im bilo draze da idu dalje oni i Grci nego mi . Sve je to politika_terminaš_ wrote:Ma kako god okreneš, ili izgubili ili pobijedili, nama su male šanse za prvo mjesto.semirizsvemira wrote:Ako ne pobijedimo sanse su nam male za prvo mjesto![]()
Ne kontam zašto je raja ovako pesimistična al' nikako... Sve fol realni, ovo, ono.
- MOSALJOZE
#157 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Tako je.U prethodnim kval.to nije bio slučaj.Oni sitni prekršaji su svirani skoro uvijek u našu korist.JoseMujica wrote:popij tabletu...izađi provjetri se![]()
-
miki.ba
#158 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Mi cemo njih razmontirati na proste faktore i uvaliti im petardu, pa makar cijeli svijet bio protiv nas, a ne samo EU. 
- DonVito
#159 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

ili

ili Zahirovica ugurati negdje u sredinu.
Valjda nece biti povreda tj. da ce Pape biti na slatkim mukama..
- BHF_Manijak
#160 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Dobre su ti obje formacije i to je otprilike smejr u kojem i sam razmisljam. Prije bih se odlucio za ovu drugu, cisto da vidim kako to funkcionise kad je Sejo u sredini, s obzirom da smo taj scenario gledali tek nekih 10-tak-15 minuta u jednoj utakmici. Ne sjecam se sad tacno kojoj, mislim da je bilo kad je Zukanovic debitovao.
- DonVito
#161 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Vole ga žuti.
Miske majka
- Point.
#162 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ovo mora da je neki bosanski kinez sto se vratio u rodnu grudu.
-
semirizsvemira
#163 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Raja , najboljse bi bilo da terminas pise , on je pametan a mi ne znamo nista o fudbalu . On je strucnjak svjetske klase pa su mu nasi postovi dosadni . Kazu da Real hoce da ga angazuje mjesto Mourinja
Joj kojih likova na forumu da ti se zgadi fudbal
- Point.
#164 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
De svega ti objasni nam zasto smo bas MI, zemlja koja jos nije igrala na velikom takmicenju, zasto smo bas MI trn u oku cijeloj Evropi? Koji smo mi to racku da nama namjestaju baraze, sudije itd.....I kakve veze ima EU sa SP u fudbalu koji organizuje FIFA i to u Brazilu? Ne prosipaj se bezveze, prijateljski savjet.semirizsvemira wrote:
Da ja sam realan i zato to govorim. Kraj je sezone i igraci su umorni i jedva cekaju da idu na odmor . Pjanic igra povrijedjen , Dzeko nije u nekoj formi a ostali igraci su uglavnom rezerve ili ne igraju nikako . Kiks protiv latvije bi cijela Evropa jedva docekala a posebno Uefa . Sudije ce biti protiv nas i sve ce se uraditi da nas sprijece Sjetite se protiv Rumunije kako nam je Svedjanin sudio . Svira protiv nas penal a faul dva metra van kaznenog bio Namjestaju nam dva puta Portugal kojeg bi sad sigurno prosli a Slovacka je u EU pa bi im bilo draze da idu dalje oni i Grci nego mi . Sve je to politika
-
semirizsvemira
#165 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ne mogu vjerovati da ovo citam . Kakve veze ima sto nam svira nepostojeci penal protiv Francuza , kakve veze sto igramo dva puta u barazu bash protiv Portugala i kakve veze ima sto nam sviraju nepostojece penale i daju crvene kartone bez veze .Point. wrote:De svega ti objasni nam zasto smo bas MI, zemlja koja jos nije igrala na velikom takmicenju, zasto smo bas MI trn u oku cijeloj Evropi? Koji smo mi to racku da nama namjestaju baraze, sudije itd.....I kakve veze ima EU sa SP u fudbalu koji organizuje FIFA i to u Brazilu? Ne prosipaj se bezveze, prijateljski savjet.semirizsvemira wrote:
Da ja sam realan i zato to govorim. Kraj je sezone i igraci su umorni i jedva cekaju da idu na odmor . Pjanic igra povrijedjen , Dzeko nije u nekoj formi a ostali igraci su uglavnom rezerve ili ne igraju nikako . Kiks protiv latvije bi cijela Evropa jedva docekala a posebno Uefa . Sudije ce biti protiv nas i sve ce se uraditi da nas sprijece Sjetite se protiv Rumunije kako nam je Svedjanin sudio . Svira protiv nas penal a faul dva metra van kaznenog bio Namjestaju nam dva puta Portugal kojeg bi sad sigurno prosli a Slovacka je u EU pa bi im bilo draze da idu dalje oni i Grci nego mi . Sve je to politika
Ovako su raja govorila kad je poceo rat u Slovenije da rata nece biti u BiH . Kakve veze , govorili su naivni , ima rat Sloveniji sa BiH . Ama bas nikakve .
- JoseMujica
#166 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Point. wrote:Ovo mora da je neki bosanski kinez sto se vratio u rodnu grudu.
ps
Vito nemoj brate Seju na lijevom beku trošit
-
Kurjakk
#167 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
semir je iz svemira, nema sumnjasemirizsvemira wrote:Ne mogu vjerovati da ovo citam . Kakve veze ima sto nam svira nepostojeci penal protiv Francuza , kakve veze sto igramo dva puta u barazu bash protiv Portugala i kakve veze ima sto nam sviraju nepostojece penale i daju crvene kartone bez veze .Point. wrote:De svega ti objasni nam zasto smo bas MI, zemlja koja jos nije igrala na velikom takmicenju, zasto smo bas MI trn u oku cijeloj Evropi? Koji smo mi to racku da nama namjestaju baraze, sudije itd.....I kakve veze ima EU sa SP u fudbalu koji organizuje FIFA i to u Brazilu? Ne prosipaj se bezveze, prijateljski savjet.semirizsvemira wrote:
Ovako su raja govorila kad je poceo rat u Slovenije da rata nece biti u BiH . Kakve veze , govorili su naivni , ima rat Sloveniji sa BiH . Ama bas nikakve .Prije smo bili jaci sa igracima i nasi igraci su igrali u jakim klubovima ( Braco u Bayernu , Hibic u Atletiku , Konjic u Monaku , Baljic u Realu , Kodro u Barceloni , u Dortmundu igro moj Barbarez , Varesanovic isto( ili Kapetanovic),Baljic u Fenjeru . Danas nasi vrhunski igraci sjede na klupi a ovi osrednji po Rusiji i Kini Toliko o napretku naseg fudbala
- JoseMujica
#168 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
mislim da je za sve kriv manjak molitve i pokornosti Gospodarusemirizsvemira wrote:Ne mogu vjerovati da ovo citam . Kakve veze ima sto nam svira nepostojeci penal protiv Francuza , kakve veze sto igramo dva puta u barazu bash protiv Portugala i kakve veze ima sto nam sviraju nepostojece penale i daju crvene kartone bez veze .Point. wrote:De svega ti objasni nam zasto smo bas MI, zemlja koja jos nije igrala na velikom takmicenju, zasto smo bas MI trn u oku cijeloj Evropi? Koji smo mi to racku da nama namjestaju baraze, sudije itd.....I kakve veze ima EU sa SP u fudbalu koji organizuje FIFA i to u Brazilu? Ne prosipaj se bezveze, prijateljski savjet.semirizsvemira wrote:
Ovako su raja govorila kad je poceo rat u Slovenije da rata nece biti u BiH . Kakve veze , govorili su naivni , ima rat Sloveniji sa BiH . Ama bas nikakve .Prije smo bili jaci sa igracima i nasi igraci su igrali u jakim klubovima ( Braco u Bayernu , Hibic u Atletiku , Konjic u Monaku , Baljic u Realu , Kodro u Barceloni , u Dortmundu igro moj Barbarez , Varesanovic isto( ili Kapetanovic),Baljic u Fenjeru . Danas nasi vrhunski igraci sjede na klupi a ovi osrednji po Rusiji i Kini Toliko o napretku naseg fudbala
-
miki.ba
#169 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Dobro, ne treba ni njegove tvrdnje 100% odbacivati, protiv Fr smo jebani vrhunski, protiv Španije smo također jebani, u baržu opet jebani. Ne kažem da je cijeli svijet protiv nas, al je cinjenica da smo par puta jebani. 
- JoseMujica
#170 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
nismo o tome ni pričali već da je to past tense i da treba gledati ispred
-
semirizsvemira
#172 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Neke sam postove prijavio administraciji .
Ma nije nam sudija produzio devet minuta utakmicu protiv Spanaca . Niti su nam uzeli pobjedu protiv Francuza . Ne nije . Niti penal protiv Rumuna i penal protiv francuza u nasu korist . Ne nije .lazu mediji . Nisu smjeli prekinuti mec protiv Srbije kada su bacali topovske udare i napravili neredei fizicke napade protiv nasih navijaca , Da je to bilo kod nas zabranili bi nam igrati 4 godine a utakmica bi bila prekinuta u korist Srbije . Ne nije bilo topovskih udara . Protiv Grka u Zenici sudjenje na nivou cetvrte lige Kongoa( ne ova zadnja nego prijasnja u Zenici )Ja samo hocu da kazem da smo mi jos daleko od Brazila pa vi gledajte i sanjajte . A ja cu biti siguran tek kada pobijedimo Slovake u obje utakmice i naravno Latviju . Latvija nije velesila ali podsjeti cu da su se i Grci mucili sa njima
Ma nije nam sudija produzio devet minuta utakmicu protiv Spanaca . Niti su nam uzeli pobjedu protiv Francuza . Ne nije . Niti penal protiv Rumuna i penal protiv francuza u nasu korist . Ne nije .lazu mediji . Nisu smjeli prekinuti mec protiv Srbije kada su bacali topovske udare i napravili neredei fizicke napade protiv nasih navijaca , Da je to bilo kod nas zabranili bi nam igrati 4 godine a utakmica bi bila prekinuta u korist Srbije . Ne nije bilo topovskih udara . Protiv Grka u Zenici sudjenje na nivou cetvrte lige Kongoa( ne ova zadnja nego prijasnja u Zenici )Ja samo hocu da kazem da smo mi jos daleko od Brazila pa vi gledajte i sanjajte . A ja cu biti siguran tek kada pobijedimo Slovake u obje utakmice i naravno Latviju . Latvija nije velesila ali podsjeti cu da su se i Grci mucili sa njima
- JoseMujica
#173 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
sve je to nekad bilo i stvarno, ne ureklo se više, ptice zloslutnice ne prizivajte te zle duhove prošlosti...haugh!
- Sheriff
#174 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina
Ja se nadam da ce nam Fifa i Uefa našiljiti svjetsko kao sto su Irskoj evropsko, samo ne preko baraza...mi idemo direktno :Đ
Rez 1-4
Rez 1-4
Last edited by Sheriff on 19/05/2013 12:01, edited 1 time in total.