džes' Semire OsmanagićuRamzess Veliki wrote:@offtopic:Kastanienallee wrote:@offtopic amid the topic
Ramize, ti mene pravo zbunjuješ. Imaš puno nekih života i ličnosti. Ponekad pomislim da je ovaj tvoj nick javno dobro nekog internet kluba.
Zaključak a nisam se ni dijelom otkrio?![]()
I ... nisam Ramiz, ni blizu. Nego sam nekad radio na piramidama pa ... ali nije to tema.
Molim da se držimo teme ...
Kome dati novu šansu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Eluveitie
#151 Re: Kome dati novu šansu
- eluna
#152 Re: Kome dati novu šansu
jabidapitam wrote:Konstruktivno pr.........eluna wrote:to se zove konstruktivna raspravajabidapitam wrote:a jeste i otegli...pa kome, pa sta, pa gdje, pa kako...
polako coece
Samo zivi i samo budi, svi odgovori doci ce samiMlatite praznu slamu
- kinzekonze
#153 Re: Kome dati novu šansu
Pa eto, gdje je problem? Imate PP, i dogovorite se finoeluna wrote:o tom poslu vani i ja se razmiljam ............... ništa me ovdje ne veže i nemam nikoga .......... sama kao na pustom ostrvucHarsHija_aT_nigTH wrote:sranje u bojamajes to nesh krenulo, ja se nakon tri godine prije mjesec razveo... Na kraju zhena priznala da je nasla zagondziju drugog. Meni je jedino sreca bila sto sam nije prosle 5 dana dobio posao daleko od BiH
kao sto neko rece gore, daj vremena sebi... i nemoj previse razmisljati i traziti odgovore... neces ih nikada naci...
-
jabidapitam
#154 Re: Kome dati novu šansu
Daj ne poredi filozofe s ovim...Mislis da ova sva prica ovdje na forumu ista znaci? Mislis da ces skontati neko pravilo po kom ces se voditi i biti sretna hepilieverafter? Svi forumi svijeta ne mogu odrediti jedno pravilo ili jednu shemu, nema bolan pravila, ljudi se ne mjenjaju tako lako. Pusti se pretjeranog razmisljanja i analiziranja, apsolutno nista nces postici osim sto ces se umoriti. Bit ce sta bude a ti budi to sto jesi, mozda upoznas nekog strasnog ko ce te oboriti s nogu, mozda upoznas nekog 10x goreg od tog prije, ne mozes to tako lako namjestiti, da se moze svi bi bili sretni.eluna wrote:jabidapitam wrote:Konstruktivno pr.........eluna wrote:
to se zove konstruktivna rasprava
Samo zivi i samo budi, svi odgovori doci ce samiMlatite praznu slamu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamisli da platon i aristotel nisu mlatili praznu slamu ..............ni svi oni koji su došli poslije njih .................
- Eluveitie
#155 Re: Kome dati novu šansu
Kastanienallee wrote:Koliko se sjećam, ova tema je otvorena kao posljedica brojnih molbi snijegom i hladnoćom u tople domove prikovanih forumaša u prelaznom periodu dok je čovjekoliki insan jurišao stazama preljube, i imajući to na umu treba je posmatrati kao altruistički dar.
- Ramzess Veliki
#156 Re: Kome dati novu šansu
Bože sačuvaj da sam onaj samoprozvani arheolog amater.Eluveitie wrote: džes' Semire Osmanagiću
- Ramzess Veliki
#157 Re: Kome dati novu šansu
Da, živim prilično avanturistički.Kastanienallee wrote:Pa tvoji memoari su mi onako često živopisni pa i mimo svoje volje zapamtim previše. Zbunjuješ me...i ne mislim da si Ramiz
Ali to nije tema.
- Ramzess Veliki
#158 Re: Kome dati novu šansu
Kastanienallee wrote:Koliko se sjećam, ova tema je otvorena kao posljedica brojnih molbi snijegom i hladnoćom u tople domove prikovanih forumaša u prelaznom periodu dok je čovjekoliki insan jurišao stazama preljube, i imajući to na umu treba je posmatrati kao altruistički dar.
- eluna
#159 Re: Kome dati novu šansu
zahvaljujem - ni sama to ne bih bolje napisalaKastanienallee wrote:Koliko se sjećam, ova tema je otvorena kao posljedica brojnih molbi snijegom i hladnoćom u tople domove prikovanih forumaša u prelaznom periodu dok je čovjekoliki insan jurišao stazama preljube, i imajući to na umu treba je posmatrati kao altruistički dar.
- eluna
#160 Re: Kome dati novu šansu
špageti ili makaroni milanez ........ MMMMMMMMMMMMLJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCC!m@m@ wrote:@eluna, vidis li ti sta propustasRamzess Veliki wrote:Da da da, slažem se ... i moram reći da mi nedostaje to kuvanje. Nekada sam radio kao student u pizzeriji, veoma dobroj, i naučio sam sa tijestom čuda raditi, od kiflica sa sirom do pizza svih vrsta. Ali, volio bih naučiti i stvarno kuvati, neke čorbe, grah, znaš ... makarone ne računam.ho oponopono wrote:...no dobro, mi udarili po piti jer je spika išla u tom smjeru...... misliš na domaću kuhinju...domaće je domaće još kad djeva s guštom za tebe sprema nema veće miline...meni je super kad se oboje dobro snalaze u kuhinji, pozli mi od života od narudžbi!
detalje o supicama, paprikašima, čorbama i ostalom šaljem isključivo na pp
- sirhognutts
#161 Re: Kome dati novu šansu
sto neko ima visoiko misljenje o sebi...eluna wrote:Eto, rekoše mi da otvorim temu, pa ja samo poslušala
Helem, nakon 14 godina veze, od čega 5 i pol godina braka, tu je razvod ..... razlozi sada na drugu stranu - pitanje je u naslovu teme ............ samostalna lijepa zaposlena sposobna i jaka žena od 35 godina - kome da ponovo vjeruje nakon toliko razočarenja i boli?
- Ramzess Veliki
#162 Re: Kome dati novu šansu
Mislim da ne bi trebao osuđivati druge, pogotovo ne javno nekoga koga ne poznaješ.sirhognutts wrote:
sto neko ima visoiko misljenje o sebi...
Nepristojno je.
- WildRedRose
#163 Re: Kome dati novu šansu
Ramzess Veliki wrote:Mislim da ne bi trebao osuđivati druge, pogotovo ne javno nekoga koga ne poznaješ.sirhognutts wrote:
Nepristojno je.
-
sha_ba
#164 Re: Kome dati novu šansu
vazno je da osoba dugo prati forum i da se registrovala da da ovu izjavuRamzess Veliki wrote:Mislim da ne bi trebao osuđivati druge, pogotovo ne javno nekoga koga ne poznaješ.sirhognutts wrote:
Nepristojno je.
-
krater
#165 Re: Kome dati novu šansu
sha_ba wrote:vazno je da osoba dugo prati forum i da se registrovala da da ovu izjavuRamzess Veliki wrote:Mislim da ne bi trebao osuđivati druge, pogotovo ne javno nekoga koga ne poznaješ.sirhognutts wrote:
Nepristojno je.
![]()
- respo
#166 Re: Kome dati novu šansu
sta je problem sto je rekao svoje misljenje i to javno
zbog ovih stvari neka nemoj cut ce te i te stvari i jesmo pogani
ne znamo ni mnoge politicare javne licnosti pa opet iznosimo misljenje o njima a to kao onda nije nepristojno
dvolicnosti i dvostrukih arsina mi je preko glave
ne znamo ni mnoge politicare javne licnosti pa opet iznosimo misljenje o njima a to kao onda nije nepristojno
- Korisnicko ime
#167 Re: Kome dati novu šansu
A takve izjave mogu davati samo oni sa hiljadu i vise postova? No hard feelings, samo pitam...sha_ba wrote:vazno je da osoba dugo prati forum i da se registrovala da da ovu izjavuRamzess Veliki wrote:Mislim da ne bi trebao osuđivati druge, pogotovo ne javno nekoga koga ne poznaješ.sirhognutts wrote:
Nepristojno je.
![]()
Btw, mislim da neko ko je na danasnjem vaktu ZAPOSLEN i SAMOSTALAN, pa uz to i SPOSOBAN i JAK a pride i LIJEP...ne treba da se boji za svoju buducnost...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#168 Re: Kome dati novu šansu
svi ti pojmovi su relativni i subjektivni
tako da...
tako da...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#169 Re: Kome dati novu šansu
Problem je sto je taj forumas svoje misljenje rekao otvoreno preko laznog acc.respo wrote:sta je problem sto je rekao svoje misljenje i to javno
Kad vec pricamo o dvolicnosti onda je to trebalo fino reci pod acc. koji koristi jel tako, a ne na jednom acc. cu se ulizivati a onda cu napraviti drugi pa ti reci sta mislim o tebi.
-
sha_ba
#170 Re: Kome dati novu šansu
pa mogu sigurno... samo mi malo bezveze davati dva razlicita misljenja na istu temuKorisnicko ime wrote: A takve izjave mogu davati samo oni sa hiljadu i vise postova? No hard feelings, samo pitam...
Btw, mislim da neko ko je na danasnjem vaktu ZAPOSLEN i SAMOSTALAN, pa uz to i SPOSOBAN i JAK a pride i LIJEP...ne treba da se boji za svoju buducnost...
eh o tome bi psiholozi mogli, ja bas i nisam kompetentna
a slazem se da nasa eluna ne treba da se boji za dalje
- dječak sa šibicama
#171 Re: Kome dati novu šansu
a sta je rekao? za nas neupucene koji ne pratimo bas svaki postladyblue18 wrote:Problem je sto je taj forumas svoje misljenje rekao otvoreno preko laznog acc.respo wrote:sta je problem sto je rekao svoje misljenje i to javno
dvolicnosti i dvostrukih arsina mi je preko glave![]()
Kad vec pricamo o dvolicnosti onda je to trebalo fino reci pod acc. koji koristi jel tako, a ne na jednom acc. cu se ulizivati a onda cu napraviti drugi pa ti reci sta mislim o tebi.
- ho oponopono
#172 Re: Kome dati novu šansu
...eto!sirhognutts je napisao/la:
- respo
#173 Re: Kome dati novu šansu
to govori o njemu kao njemuladyblue18 wrote:Problem je sto je taj forumas svoje misljenje rekao otvoreno preko laznog acc.respo wrote:sta je problem sto je rekao svoje misljenje i to javno
dvolicnosti i dvostrukih arsina mi je preko glave![]()
ionako mnogi ovdje pricaju nesto sto u stvarnosti ne bi ni u snu govorili nekome
to sto je rekao da ona ima visoko misljenje o sebi da je onaj ruzan da si ti glupa ja ovakav onakav je sasvim normalna stvar
bar i na taj nacin kroz dupli profil kaze pravu sliku koju ima o opisanima
- ho oponopono
#174 Re: Kome dati novu šansu
...da je rekao da ne cijeni sebe nimalo opet ne bi valjao..gdje ćeš to se usuditi nekome reći pobogu...on si daje za pravo da ja ne cijenim sebe dovoljno...jednostavno ne vrijedi! 

- dječak sa šibicama
#175 Re: Kome dati novu šansu
Pa dobro, da se ne lazemo, tema jeste otvorena sa odredjenom dozom samohvale.
Mislim, lijepa, sposobna i jaka zena.
Mislim, lijepa, sposobna i jaka zena.