pitt wrote:Ja znam onu sunday bloody sundayzmijaIzmaj wrote:a znate onu pjesmu od faith no more...
easy like sunday morning...
![]()
yeah yeahhh yeah yeah yeah
:D AL to je jedanput mjesecno
:D:D
Vijesti iz Tuzle
- Alfons Kauders
- Alfons Kauders
Sve mi vise padas u ocima...sunday_morning wrote:ma salji, sta pitas..znas broj..onako odokativno...pipaO si brate![]()
![]()
andervir mi je strast..tigrasti, manje tigrasti, sa cipkom, bez, samo nek je sexy nisam dzabe prava skorpija)
- pitt
ma sve za tebesunday_morning wrote:ma salji, sta pitas..znas broj..onako odokativno...pipaO si brate![]()
![]()
andervir mi je strast..tigrasti, manje tigrasti, sa cipkom, bez, samo nek je sexy nisam dzabe prava skorpija)
-
sunday_morning
majcek, vidim ulijeces klizeci
..da ti ih malo ostavim da se razonodis..samo ih nahrani, bureka sarenog najbolje 'oce..ma slusaju ka pas.
kazes samo ''miran!'' oni se pokunje i dahcu ti pred nogama

- pitt
Pred ili medju nogama....izjasni se sadsunday_morning wrote:majcek, vidim ulijeces klizeci..da ti ih malo ostavim da se razonodis..samo ih nahrani, bureka sarenog najbolje 'oce..ma slusaju ka pas.
![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
Neam pojma...zato te i pitam...zmijaIzmaj wrote:cija?
-
sunday_morning
tko zna, njemu dvaAlfons Kauders wrote:Sve mi vise padas u ocima...sunday_morning wrote:ma salji, sta pitas..znas broj..onako odokativno...pipaO si brate![]()
![]()
...svakoga dana u svakom pogledju sve vise...slazem na konto
- Alfons Kauders
Sram te bilo...sunday_morning wrote:majcek, vidim ulijeces klizeci..da ti ih malo ostavim da se razonodis..samo ih nahrani, bureka sarenog najbolje 'oce..ma slusaju ka pas.
![]()
![]()
![]()
Nemoj meni burek, ne volim... Radije cevape, il krompirusu...
-
sunday_morning
hebote, pa daj malo maste! ..za ovo 15 kazenenih bodova..trk der donesi onaj tefter da pribiljezimpitt wrote:Pred ili medju nogama....izjasni se sadsunday_morning wrote:majcek, vidim ulijeces klizeci..da ti ih malo ostavim da se razonodis..samo ih nahrani, bureka sarenog najbolje 'oce..ma slusaju ka pas.
![]()
![]()
![]()
:D:D
- Alfons Kauders
Meni bolji Mljet, al ako si bas navalila na Brac neka ti...sunday_morning wrote:tko zna, njemu dvaAlfons Kauders wrote:Sve mi vise padas u ocima...sunday_morning wrote:ma salji, sta pitas..znas broj..onako odokativno...pipaO si brate![]()
![]()
andervir mi je strast..tigrasti, manje tigrasti, sa cipkom, bez, samo nek je sexy nisam dzabe prava skorpija)![]()
...svakoga dana u svakom pogledju sve vise...slazem na konto![]()
... (suti bolan alfonse, pravi se da nista ne znas...zato cemo sutra kupit onu vikendicu na bracu)
-
sunday_morning
pitt wrote:Jasta cete....preko mojih ledja mozete samo stand na Arizoni dobit ....a vidim ni to vam nije strano:D Taman alfonsije moze prodat svoju kolekciju turbo-folk kaseta i diskova
srce moje..ma nisi ti to dobro cuo..ko te je sad (opet) slagaO?
- Alfons Kauders
pitt wrote:Jasta cete....preko mojih ledja mozete samo stand na Arizoni dobit ....a vidim ni to vam nije strano:D Taman alfonsije moze prodat svoju kolekciju turbo-folk kaseta i diskova
Casno i posteno zanimanje...
Bolje je i to nego ono sto ti radis debelim Amerikankama, i to za male pare...
- Alfons Kauders
Hmmm preko njegovih ledja...sunday_morning wrote:pitt wrote:Jasta cete....preko mojih ledja mozete samo stand na Arizoni dobit ....a vidim ni to vam nije strano:D Taman alfonsije moze prodat svoju kolekciju turbo-folk kaseta i diskova
![]()
![]()
srce moje..ma nisi ti to dobro cuo..ko te je sad (opet) slagaO?![]()
Nesto kontam... Ledja... Bubrezi... Ako ga uhvatimo prije no sto ode kod Tinje i sjebe ih, mogli bi ih potusit za dobre pare... Taman da opremimo vikendicu...
- Alfons Kauders
vi dont spik, vi tajp... ju inbred rednek...pitt wrote:Nije vazno.........obavjestajci su na terenu i snimaju situaciju es vi spik:D
-
sunday_morning
djeco..da mi konkluzn...ode teta kahvenisat sa maTerom
molim da sve ostavite iza mene u najboljem redu, da mi kad se vratim, ne skoci opet prEtisak
znate kake smo osjetljive, mi zene u godinama
sto bi drug balas rekal...gospoje s ladnim trajnama
lav ju..micas-macos ol tugedar
molim da sve ostavite iza mene u najboljem redu, da mi kad se vratim, ne skoci opet prEtisak
- pitt
Haj kahvenisi i ne brini.......i alfonsije ce sad polako....valja mu kuci stici kroz sumu prije mrakasunday_morning wrote:djeco..da mi konkluzn...ode teta kahvenisat sa maTerom![]()
molim da sve ostavite iza mene u najboljem redu, da mi kad se vratim, ne skoci opet prEtisakznate kake smo osjetljive, mi zene u godinama
- Alfons Kauders
Hajd nek je sa srecom teto, odo i ja, valja do grada u neka doba, pa da se malo zgothivhim...sunday_morning wrote:djeco..da mi konkluzn...ode teta kahvenisat sa maTerom![]()
molim da sve ostavite iza mene u najboljem redu, da mi kad se vratim, ne skoci opet prEtisakznate kake smo osjetljive, mi zene u godinama
Otkako si presla 35tu nesto te vazda muci taj pritisak...
- pitt
jel to sedmichni trip u civilizaciju?Alfons Kauders wrote:Hajd nek je sa srecom teto, odo i ja, valja do grada u neka doba, pa da se malo zgothivhim...sunday_morning wrote:djeco..da mi konkluzn...ode teta kahvenisat sa maTerom![]()
-
sunday_morning
zaboravih reci..bice kriticara po obicaju
eto, nakon mog visegodisnjeg forumanja na ovoj livadi..i ''teta'' sunday je uspjela da debelo zacata jednu tak' ozbiljnu temu..ozbiljniju od dnevnika sa ognjenom blagojevicem...''vijesti iz nesvjesti''
elem, nemojte sta zahaterit..malo mi to zbog poplave i materijalnih steta..si ju sun end gud baj.
eto, nakon mog visegodisnjeg forumanja na ovoj livadi..i ''teta'' sunday je uspjela da debelo zacata jednu tak' ozbiljnu temu..ozbiljniju od dnevnika sa ognjenom blagojevicem...''vijesti iz nesvjesti''
elem, nemojte sta zahaterit..malo mi to zbog poplave i materijalnih steta..si ju sun end gud baj.
- Alfons Kauders
Ma to je uticaj pitta...sunday_morning wrote:zaboravih reci..bice kriticara po obicaju![]()
Aj zdravo matora, necemo ti mi nis zahaterit...
- bug
ode on u gradAlfons Kauders wrote:Hajd nek je sa srecom teto, odo i ja, valja do grada u neka doba, pa da se malo zgothivhim...sunday_morning wrote:djeco..da mi konkluzn...ode teta kahvenisat sa maTerom![]()