Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- harell
#151 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Sta bi bolan s onom sto te zvala na kafu na prvoj straici
-
begovačorba
#152 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Angel_24 wrote:dale cooper wrote:Jebiga, pa valjda si takav zbog sebe, jer imaš takav karakter i jer si tako odgojen?begovačorba wrote:iz svega navedenog, mogu zaključiti da mi koji smo nenasilne prirode i koji ne bi tukli žene, i koji bi im se sjetili rođendana, pazili djecu i tako to ... možemo samo doživjeti da nas žene varaju sa krkanima koji rade sve suprotno od nas ?????
To što naletiš na nekog ko to ne zna cijeniti, nije do tebe nego do te osobe.
A mijenjati sebe nagore da bi bio potaman nekome ko to evidentno ne zaslužuje mi nema smisla.
Upravo to i ja kazempa sta bude neka bude...
pa ja se ni ne mogu pretvoriti u krkana, sve i da hoću, ali čovjek se nekad zapita...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#153 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Zar neko moze da se zapita da li ima nesto ozbiljno u izjavama da zene traze fakine koji ce da ih biju i da vole hodati sa modricama 
-
dudlov
#154 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
To ispadne na kraju tako kad je kod opsjednutih muškaraca mozak pileći pa im jezik brži od pameti. Sami sebe uvale tj. svašta obećavaju a malo toga ispune.htcxone wrote:ni tvoja ni konstatacija lady blue je bas bezveze jer nisam rekao sto se ne desava ... kad ti djevojka dodje i kaze raskinula sam s njim previse je fin bio...sherbett wrote:ladyblue18 wrote:Na ovom pf-u se vise ne moze otvoriti tema da nije zachatana pricama ogorcenih muskaraca za koje je svaka zena drolja.
me je uvijek zanimalo šta je on koja ih je rodila
ili sa masnicom ispod oka i kaze ZVEKNO ME JER MI JE NEKI LIK (kojeg skoro ne poznaje) POSLAO PORUKU I ON PROCITAO (a u poruci pise ponesi skripte iz matematike) i onda nakon par dana ja u grad a ona ga onako s masnicom ispod oka obgrlila koda joj je iz oka ispao...
ili zene koje znam da imaju super porodicu, super muza a krpe se sa nekim likovima 50+ koji joj muzu nisu ni do koljena... mogu jos ovako do jutra
naravno ima i djevojaka koje ovo ne rade, koje su direktne i znaju sta zele i kada to nadju nece dopustiti da to izgube...
@wrr eto kad je tako kao sto ti kazes i tvrdis da nije, bas me cudi ono sto vidim od svog radnog mjesta do kruga ljudi s kojima se druzim a da ne pricam o onome sto prica pola grada... aha, svi vi volite duse od momaka, romanticare i intelektualce , nemoj molim te meni te suplje prosipati80% vas voli kad se neko dobro istrese na vama i kda vas ne hebe ni 5%
- zlo zlo
#155 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
angel jesi li pušac?

-
Angel_24
#156 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
no smoking, no drugszlo zlo wrote:angel jesi li pušac?![]()
- dust in the wind
#157 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ti si malo dosadanAngel_24 wrote:no smoking, no drugszlo zlo wrote:angel jesi li pušac?![]()
-
Angel_24
#158 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Pogresna konstatacija! Zdrav, ne dosadandust in the wind wrote:ti si malo dosadanAngel_24 wrote:no smoking, no drugszlo zlo wrote:angel jesi li pušac?![]()
ko voli neporocne insane
- Brat
#159 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Stop paćenicima na forumu.
- loose end
#160 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
@htcxcone, Ramzess Veliki & co.
ako je vecina zena u vasoj okolini takva, onda se vi dobro zapitajte s kim se druzite jer to vise govori govori o vama samima nego o zenama u globalu. ja recimo uopce ne poznajem zene kakve vi opisujete, a ni muskarce koji razmisljaju kao vi.
ja samo ne znam odakle pojedincima tolika potreba da se u svakom momentu naglasi kako je zena neko nize bice, emocionalno i intelektualno nedoraslo vrlim muskarcima. a vrhunac njihove argumentacije o superiornosti muskaraca ni u jednom momentu ne nadilazi krkanluke tipa:
- treba vam alfa muzjak da vam gace same spadaju
- hajd' u kuhinju
- ja pisam stojeci, ti ces da cucnes
- brava koju otvara deset kljuceva je losa brava...
jbt, koji IQ je potreban da se ovo smisli... al normalna osoba nece na osnovu toga sad reci da su svi muskarci degeni (ili tih famoznih 90%
), jer bi upravo to bila degenska izjava.
dajte malo dodjite sebi, promijenite drustvo (i musko i zensko), idite psihijatru, sta god, samo se rijesite te ogorcenosti jer zagadjujete okolinu, pa makar i ovu virtualnu...
ako je vecina zena u vasoj okolini takva, onda se vi dobro zapitajte s kim se druzite jer to vise govori govori o vama samima nego o zenama u globalu. ja recimo uopce ne poznajem zene kakve vi opisujete, a ni muskarce koji razmisljaju kao vi.
ladyblue18 wrote:Nije svako zensko svetica, ali ne vidim nesto zene da idu po svakoj temi na forumu i pljuju konstantno po muskarcima. Ima i takvih postova, ali vi uhelaciste svaku temu sa pricom kako 70,80,90% zena je isto i kako vam ni jedna ne valja i kako zene hoce barabe koje ih omalovazaju i tuku.htcxone wrote: eto zivite u zabludi da ste sve svetice, i da birate samo najbolje, da vam nema ravnih itd.
Dosta vas ba vise.
ja samo ne znam odakle pojedincima tolika potreba da se u svakom momentu naglasi kako je zena neko nize bice, emocionalno i intelektualno nedoraslo vrlim muskarcima. a vrhunac njihove argumentacije o superiornosti muskaraca ni u jednom momentu ne nadilazi krkanluke tipa:
- treba vam alfa muzjak da vam gace same spadaju
- hajd' u kuhinju
- ja pisam stojeci, ti ces da cucnes
- brava koju otvara deset kljuceva je losa brava...
jbt, koji IQ je potreban da se ovo smisli... al normalna osoba nece na osnovu toga sad reci da su svi muskarci degeni (ili tih famoznih 90%
dajte malo dodjite sebi, promijenite drustvo (i musko i zensko), idite psihijatru, sta god, samo se rijesite te ogorcenosti jer zagadjujete okolinu, pa makar i ovu virtualnu...
- zlo zlo
#161 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ajd pusenje ti plus, ali zbog ne drogiranja su ti dva minusa odmaAngel_24 wrote:no smoking, no drugszlo zlo wrote:angel jesi li pušac?![]()
- Edin H.
#162 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Je'l vole trebe narkomane?zlo zlo wrote:ajd pusenje ti plus, ali zbog ne drogiranja su ti dva minusa odmaAngel_24 wrote:no smoking, no drugszlo zlo wrote:angel jesi li pušac?![]()
![]()
- WildRedRose
#163 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
HTC, da ti odg, kad prije nisam imala priliku...
U mojoj okolini, niti JEDNA djevojka/zena nema pored sebe kabadahiju, tetoviranog fra'era koji je tuce, bije i sl. Sve do jedne djevojke/zene u mojoj okolini su 'normalne' i pored sebe imaju muskarca koji im se sjeti rodjendana,kaze joj cesto da je voli, postuje je, ne opali joj samarcinu nakon svakog treceg podrigivanja, niti je gadja pivskom flasom i sl.
Dakle, da zakljucim, iz gore navedenog stvarno ne razumijem tvoje primjere, i ne shvatam te koliko god se , kako ti rece, 'okretala oko sebe i posmatrala okolinu'! toliko.
U mojoj okolini, niti JEDNA djevojka/zena nema pored sebe kabadahiju, tetoviranog fra'era koji je tuce, bije i sl. Sve do jedne djevojke/zene u mojoj okolini su 'normalne' i pored sebe imaju muskarca koji im se sjeti rodjendana,kaze joj cesto da je voli, postuje je, ne opali joj samarcinu nakon svakog treceg podrigivanja, niti je gadja pivskom flasom i sl.
Dakle, da zakljucim, iz gore navedenog stvarno ne razumijem tvoje primjere, i ne shvatam te koliko god se , kako ti rece, 'okretala oko sebe i posmatrala okolinu'! toliko.
- žuta lala
#164 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Pa odgovori l' ovaj izađe li na kafu s onom forumašicom?
- spreca
#165 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ako neko moze pomoci
HITNO! HITNO! HITNO! Potrebna krv A+ u Zenici, zena je zivotno ugrozena, rodila je u subotu i do sada je primila 30 boca krvi. Molim vas, ako neko ima krvnu grupu A+, i moze da da istu da se javi na transfuziologiju i naglasi da je krv za ALMEDINU IMSIROVIC ili da pozove na broj 062 984 095.
HITNO! HITNO! HITNO! Potrebna krv A+ u Zenici, zena je zivotno ugrozena, rodila je u subotu i do sada je primila 30 boca krvi. Molim vas, ako neko ima krvnu grupu A+, i moze da da istu da se javi na transfuziologiju i naglasi da je krv za ALMEDINU IMSIROVIC ili da pozove na broj 062 984 095.
- harell
#166 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
I ja ga pitah al odgovora nemazuta_lala wrote:Pa odgovori l' ovaj izađe li na kafu s onom forumašicom?
Na nekoj temi je neko pitao u fazonu: hoce li iko otvorit temu i da kaze: dobar sam i slobodan a zene me nece. I odma poslije toga evo teme
- žuta lala
#167 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ma i ja mislim da trola, al' eto, rekoh da priupitam...harell wrote:I ja ga pitah al odgovora nemazuta_lala wrote:Pa odgovori l' ovaj izađe li na kafu s onom forumašicom?![]()
Na nekoj temi je neko pitao u fazonu: hoce li iko otvorit temu i da kaze: dobar sam i slobodan a zene me nece. I odma poslije toga evo temeJa ipak mislim da lik malo trola al nema veze zanimljivo je bilo, dok se nisu okrenuli postotcima ko i na 90% (
) tema na lj&s
- harell
#168 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ma dzaba pitamo nece andjeo da nam kaze
ako se ne pojavi ona sto ga je zvala pa da nam kaze jel sta bilo 
- htcxone
#169 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ok sve idealno svi zive u idelnoj ljubavi
zene izabrale idealne, muskarci isto tako, ono varanje po poslu na pauzama
i stojćevac i barice i banana city tamo idu amerikanci i indonežani
sve zene vole fine muskarce, radisne, nije bitno jel ima auto il faks il pare, samo je bitno da je DOBAR u dusi i da se zanima za knjizevnost i izadvaštvo, da slika i crta i pise pjesme... oni nabildani sa tetovazama po sarajevu i dosijeom od pofalica do ilidze vodaju muskarce koji se oblace kao zene, ne to nisu zene, to su tone operacija jednog muskarca.... cijeli zivot sam u zabludi... zene ne lete na njihove ML-ove i X6.ice natopljene heroinom oni se sami vozaju gradom .... e tecno vam hvala sto mi otvoriste oci, evo sad sam progledao i sretan sam!
sve zene vole fine muskarce, radisne, nije bitno jel ima auto il faks il pare, samo je bitno da je DOBAR u dusi i da se zanima za knjizevnost i izadvaštvo, da slika i crta i pise pjesme... oni nabildani sa tetovazama po sarajevu i dosijeom od pofalica do ilidze vodaju muskarce koji se oblace kao zene, ne to nisu zene, to su tone operacija jednog muskarca.... cijeli zivot sam u zabludi... zene ne lete na njihove ML-ove i X6.ice natopljene heroinom oni se sami vozaju gradom .... e tecno vam hvala sto mi otvoriste oci, evo sad sam progledao i sretan sam!
- WildRedRose
#170 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
htc, hajd malo smiri dozivljaje... znas li razlikovati 'normalne' zene od sponzorusa i k**** ?
vela havle vela kuvete
vela havle vela kuvete
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- htcxone
#172 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
pokazat cu ti jednu "!kucu" prema rakovici kad ides, prenociste, dan 15 km
u biti daju cenera za 40 min (kkoliko je pauza na poslu) pa da vidis biznisa
a sve udane i ozenjeni... a to nisu sponzoruse
no eto ja ne znam + sto mozes otic na kafu do banane pa pitati momka na recepc
ko dolazi dole... il virnuti na baricama lica "sponzorusa " U golf 4 i sl.
jah, zivimo u idealnom sarajevu sve djevojke lijepe i postene, odete malo na #"studentske" partije
da vidite sve traze fine momke
no mozda se ja krecem bas u losem drustvu i nailazim bas na ta mjesta neka ...baksuz
no eto ja ne znam + sto mozes otic na kafu do banane pa pitati momka na recepc
jah, zivimo u idealnom sarajevu sve djevojke lijepe i postene, odete malo na #"studentske" partije
no mozda se ja krecem bas u losem drustvu i nailazim bas na ta mjesta neka ...baksuz
- harell
#173 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
opet htc generalizuje
jarane ti si dobro frustriran ili te neka preveslala ili je neka zavist kad vidis nekog sa ml-om ko ima curu pa da ti bude lakse odma kazes da je rvaku ili sponzi ili neka udata pa hoce malo sa strane, jer kako bi inace taj debil imao curu da nema love i da nisu sve cure glupace, jel tako?

ladyblue18 wrote:
Last edited by harell on 05/03/2013 21:58, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#174 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ja bih dao i cvaju, samo da ne kazhe lik shto drzhi kucu da sam mog'o samo 40 minuta.htcxone wrote:pokazat cu ti jednu "!kucu" prema rakovici kad ides, prenociste, dan 15 kmu biti daju cenera za 40 min (kkoliko je pauza na poslu) pa da vidis biznisa
a sve udane i ozenjeni... a to nisu sponzoruse
![]()
no eto ja ne znam + sto mozes otic na kafu do banane pa pitati momka na recepcko dolazi dole... il virnuti na baricama lica "sponzorusa " U golf 4 i sl.
jah, zivimo u idealnom sarajevu sve djevojke lijepe i postene, odete malo na #"studentske" partijeda vidite sve traze fine momke
![]()
- WildRedRose
#175 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
mogu posuditi, zivota ti ?ladyblue18 wrote: