polaHko, dok prorocica naci grahfatamorgana wrote:Joj sad me podsjeti, đe ono kamenuju šejtana,plain vanilla wrote:nisi ti kjafir, ti si sejtanfatamorgana wrote:
Pa sunnet tako rek'o, udri kjafira
pa ce ti javiti cijeg kamena da se cuvas
polaHko, dok prorocica naci grahfatamorgana wrote:Joj sad me podsjeti, đe ono kamenuju šejtana,plain vanilla wrote:nisi ti kjafir, ti si sejtanfatamorgana wrote:
Pa sunnet tako rek'o, udri kjafira
gluho biloAgataa wrote:fatamorgana- ti ces imati jako nesretan kraj svoj zivota, ima da prvo ostanes bez ruku, pa ce onda fino da te bace u bunar, i dovidjenja, rahmetli si![]()
plain vanilla wrote:gluho biloAgataa wrote:fatamorgana- ti ces imati jako nesretan kraj svoj zivota, ima da prvo ostanes bez ruku, pa ce onda fino da te bace u bunar, i dovidjenja, rahmetli si![]()
![]()
de ti to vidi malo bolje bona, inace cu zovnut one partibrejkere
De promiješaj još jednom taj grah, svega ti,Agataa wrote:fatamorgana- ti ces imati jako nesretan kraj svoj zivota, ima da prvo ostanes bez ruku, pa ce onda fino da te bace u bunar, i dovidjenja, rahmetli si![]()
Hahah, vec je u trbuhu, opasnost sutra za komsije...Gospodin_bez_kravate wrote:Prokiso ti grah taj
Hahha, bit ces ti jedan jako bogat covjek, evo imat ces cetiti zene, hoces serijat ?!fatamorgana wrote:De promiješaj još jednom taj grah, svega ti,Agataa wrote:fatamorgana- ti ces imati jako nesretan kraj svoj zivota, ima da prvo ostanes bez ruku, pa ce onda fino da te bace u bunar, i dovidjenja, rahmetli si![]()
Pa što odma' ne reĆe ženska glavo,Agataa wrote:
Hahha, bit ces ti jedan jako bogat covjek, evo imat ces cetiti zene, hoces serijat ?!![]()
Haa, valjal sad?

fatamorgana wrote:Pa što odma' ne reĆe ženska glavo,Agataa wrote:
Hahha, bit ces ti jedan jako bogat covjek, evo imat ces cetiti zene, hoces serijat ?!![]()
Haa, valjal sad?
fatamorgana wrote:Pa što odma' ne reĆe ženska glavo,Agataa wrote:
Haa, valjal sad?
Hahahahhahahahaha,fatamorgana wrote:De bogati dok si još tu virni der hoćul' 'vako?
Hoces ozbiljno ili zeze ?plain vanilla wrote:fatamorgana wrote:Pa što odma' ne reĆe ženska glavo,Agataa wrote:
Haa, valjal sad?
![]()
![]()
![]()
vidis da pogadja grah![]()
![]()
![]()
agataa, de sad meni vidi sta meni grah kaze
najozbiljnijeAgataa wrote:Hoces ozbiljno ili zeze ?plain vanilla wrote:![]()
![]()
![]()
vidis da pogadja grah![]()
![]()
![]()
agataa, de sad meni vidi sta meni grah kaze
pa zar jos nisi?Agataa wrote:Hoces da bacim grah za tebe?
Ja cu preko nika pokusati, pa cemo vidjetiplain vanilla wrote:pa zar jos nisi?Agataa wrote:Hoces da bacim grah za tebe?
hajd bona, ne postajem mladja
cekam nestrpljivoAgataa wrote:Ja cu preko nika pokusati, pa cemo vidjetiplain vanilla wrote:pa zar jos nisi?Agataa wrote:Hoces da bacim grah za tebe?
hajd bona, ne postajem mladja![]()
![]()
Cekaj dok ti procita postove sve ce ti pogoditiplain vanilla wrote:cekam nestrpljivo
Digla_da_kreci wrote:Cekaj dok ti procita postove sve ce ti pogoditiplain vanilla wrote:cekam nestrpljivo