Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kontra__
#151 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Duga povreda, nema od nejga nista ove sezone, tek mozda na jesen.
- MOSALJOZE
#152 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pandza ništa,kvesic ništa,salihovic e sad vedo je rekao kako ce se on uspjeti oporoaviti do grčke e to ce biti mozda 10 dana prije tekme koliko ce biti u formi pitanje je
-
El_comadante
#153 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
mene je "strah" da neisprovociraju Spahiča da da dobije crveni karton. zašto? hajmo malo razmišljati kao Grci šta bi uradili. naravno zatvorili Džeku i Ibiševića ali isto tako pokušao bih isprovocirati Spahiča jer lahko plane i da zaradi karton. nek dobije i žutih u prvih 15 20 minuta i to je problem.
- Tigar1
#154 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Najidealnije bi bilo :
Begović
Mujdža Vranješ Spahić Zukanović
Stevanović Pjanić Zahirović Lulić
Ibišević Džeko
s obzirom da nema Salihovića ovako bi bilo najoptimalnije i sa trkom i sa taktikom, Zuka i Lula mogu jedan drugom čuvati leđa, Ogi je brz kao i Mujdža.
Možda Pape počne i sa Medunjaninom kao ''korektorom'' Luliću na desnom beku, nešto slično kao protiv Rumunije kada su na sredini bili Medo i Rahima.
Kartona se svakako moramo čuvati u prvih pola sata, nervoza ne smije ući u naše redove.
Begović
Ibišević Džeko
s obzirom da nema Salihovića ovako bi bilo najoptimalnije i sa trkom i sa taktikom, Zuka i Lula mogu jedan drugom čuvati leđa, Ogi je brz kao i Mujdža.
Možda Pape počne i sa Medunjaninom kao ''korektorom'' Luliću na desnom beku, nešto slično kao protiv Rumunije kada su na sredini bili Medo i Rahima.
Kartona se svakako moramo čuvati u prvih pola sata, nervoza ne smije ući u naše redove.
- MyTao
#155 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci su nas nadigrali u Grckoj, i samo nas je sreca spasila... Pjanic bi mogao napraviti razliku u Zenici. Zahirovic nije dovoljno dobar za reprezentaciju, posebno za poziciju na kojoj ga guramo...
Misimovic, Pjanic, Dzeko, Ibisevic i Stevanovic ne smiju igrati zajedno, to bi bilo samoubistvo... Mislim da Susic treba pozvati Misimovica al nek pocne s klupe.
ja bi volio vidjeti nesto ovako
..................Begovic.................
..........Vranjes........Spahic..........
Mujdza..............................Lulic
...............Zukanovic..................
Pjanic.......Medunjanin....Stevanovic
........Dzeko.......Ibisevic..............
Misimovic, Pjanic, Dzeko, Ibisevic i Stevanovic ne smiju igrati zajedno, to bi bilo samoubistvo... Mislim da Susic treba pozvati Misimovica al nek pocne s klupe.
ja bi volio vidjeti nesto ovako
..................Begovic.................
..........Vranjes........Spahic..........
Mujdza..............................Lulic
...............Zukanovic..................
Pjanic.......Medunjanin....Stevanovic
........Dzeko.......Ibisevic..............
-
vryzas
#156 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci ce izaci u 4-5-1 formaciji i presingom "udaviti" nase vezne igrace...Pape je svjestan da ce se "koplja lomiti" na sredini terena tako da ne vjerujem da cemo igrati sa dva napadaca.
Samo se nadam da nece experimentisati sa Vedom kao sto je u Atini...frajer se zbunio kad je vidio aut liniju na utakmici
Samo se nadam da nece experimentisati sa Vedom kao sto je u Atini...frajer se zbunio kad je vidio aut liniju na utakmici
- IcedMFEarth
#157 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A niko ne spominje da smo igrali 0:0 u ATINI, bez PJANIĆA. Nekim logičkim slijedom događaja bi trebalo biti cijepanje Grčke u Zenici 
- JThomas
#158 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
tom logikom grčka je trebala izgubiti sve utakmice u portugalu 2004., ali nešto ne bi tako...
-
am2804
#159 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Koliko vidim i mi "forumaši" smo postali oprezni, mnogi i pesimistični. Tačno je da su Grci tvrd orah, da će biti teško, ali zar nije došlo vrijeme da sve nesreće okrenemo na svoj mlin.
Ovu tekmu ćemo dobiti.
Ovu tekmu ćemo dobiti.
- limeni
#160 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pa mislim da smo dovoljno jaki da mozemo svakoga pobjediti kuci pa tako i grcku ako nam glavni igraci budu zdravi..am2804 wrote:Koliko vidim i mi "forumaši" smo postali oprezni, mnogi i pesimistični. Tačno je da su Grci tvrd orah, da će biti teško, ali zar nije došlo vrijeme da sve nesreće okrenemo na svoj mlin.
Ovu tekmu ćemo dobiti.
tako danas mozes i zijaniti od bilo koga, grci su dobra ekipa ali i mi imamo svoje adute..
-
iamia
#161 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jesi li gledao utakmicu u ateni >?IcedMFEarth wrote:A niko ne spominje da smo igrali 0:0 u ATINI, bez PJANIĆA. Nekim logičkim slijedom događaja bi trebalo biti cijepanje Grčke u Zenici
samo su nas vile pronosale da ne izgubimo.
ne mozemo igrati na kartu srece opet.
- MyTao
#162 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Eh da nije srece, izgubili bi sa 3 razlike u Grckoj...am2804 wrote:Koliko vidim i mi "forumaši" smo postali oprezni, mnogi i pesimistični. Tačno je da su Grci tvrd orah, da će biti teško, ali zar nije došlo vrijeme da sve nesreće okrenemo na svoj mlin.
Ovu tekmu ćemo dobiti.
-
LSD
#163 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Za mene ce Slovacka biti opasnija od Grcke...ne znam jeste li gledali njihovu tekmu u Bratislavi....slovaci navaljivali i stavrali šanse, potpuno preuzeli sredinu i u jeku napada slovaka - hop kontra grka i zabiše gol....standardno grčki.
ali slovacka igra mnogo ofanzivnije i ima opasnije igrace.
-
Dead Man Walking
#164 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tacno tako. Bas zbog toga Grke MORAMO dobiti, a sa Slovacima odigrati 3 za 3 i opet smo prvi.LSD wrote:Za mene ce Slovacka biti opasnija od Grcke...ne znam jeste li gledali njihovu tekmu u Bratislavi....slovaci navaljivali i stavrali šanse, potpuno preuzeli sredinu i u jeku napada slovaka - hop kontra grka i zabiše gol....standardno grčki.
-
LSD
#165 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To bi bio idealan scenario....grke kad bi mlatnuli, a trebali bi konacno na svom terenu - otvorili bi širom vrata za Brazil.Dead Man Walking wrote:Tacno tako. Bas zbog toga Grke MORAMO dobiti, a sa Slovacima odigrati 3 za 3 i opet smo prvi.LSD wrote:Za mene ce Slovacka biti opasnija od Grcke...ne znam jeste li gledali njihovu tekmu u Bratislavi....slovaci navaljivali i stavrali šanse, potpuno preuzeli sredinu i u jeku napada slovaka - hop kontra grka i zabiše gol....standardno grčki.
Malo i mi ovdje (ja prvi) precjenjujemo Grčku i neke njene nadnaravne mitske moći...jesu zahebani, ali nisu nepobjedivi....definitivno imamo ekipu koja ih može nadigrati....više je to stvar psihologije i pritiska, jer ih nismo nikad pobjedii.
- tendzera
#166 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I ja takodje mislim da ce protiv Slovaka biti tesko,ali polako
idemo stepenicu po stepenicu,sada trebamo slaviti (u najgorem slucaju X)
protiv Grka,
pa onda razmisljati o Slovacima
idemo stepenicu po stepenicu,sada trebamo slaviti (u najgorem slucaju X)
pa onda razmisljati o Slovacima
- MOSALJOZE
#167 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tigar1 wrote:Najidealnije bi bilo :
Begović
Ibišević Džeko
dobar sastav samo rahimica u prvih 11![]()
-
Korisničkoime
#168 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Taj eksperiment se nije tada desio prvi put i vjeruj sigurno nije ni zadnji ne bi me začudilo da se Vedo u Zenici nađe sa druge strane na lijevom krilu. Ne bi bilo dobro ali sa Safetom nije u domenu nemogućeg.vryzas wrote:Grci ce izaci u 4-5-1 formaciji i presingom "udaviti" nase vezne igrace...Pape je svjestan da ce se "koplja lomiti" na sredini terena tako da ne vjerujem da cemo igrati sa dva napadaca.
- jeza u ledja
#169 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tigar1 wrote: Begović
Ibišević Džeko
.
-
Dead Man Walking
#170 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dzaba gubite vrijeme slazuci ekipu bez Misketa.
-
Timotije
#171 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Najveci je problem sto Grci dobise Slovake u Bratislavi. Taj rezultat nam oduzima automatski pravo na bilo kakav kiks, a svi znamo, da se on mora desti (gluho bilo, ali realno...
). Izbija nam sve adute iz ruku, u bilo kojoj kombinatorici, znam da Grci nece izgubiti od njih kuci, a dovoljno su jaki da rutinski pometu ovu buraniju... Bojim se da bi sa, ne-daj-boze, porazom protiv Grka, bili u pravim govnima. Tad bi i baraz bio upitan, Slovaci su jako ozbiljna ekipa, nemojmo to nikad zaboraviti...
- jeza u ledja
#172 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa sa onakvom formacijom od neki dan, realno bolje bi nam dosao Miske umjesto Medunjanina.Dead Man Walking wrote:Dzaba gubite vrijeme slazuci ekipu bez Misketa.
Btw, kineska liga pocinje 8 marta.
-
iamia
#173 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
onaj dan da smo zabili stap u zemlju, bolje bi odigrao od medjunanina.
-
sgunited
#174 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Begović
Mujdza Spahić Vranješ Lulić
Zahirović Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Mujdza Spahić Vranješ Lulić
Zahirović Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević