sve je gotovo sve je gotovo, moram sa nekim podijeliti valjda će mi biti lakše.
brat došao, nervozan i nikakav. ja i on smo se dogovrili da mi ne govorimo tati, već da kažemo mami da mu prizna tako mora biti. u početku brat krenuo s njom normalno razgovarati, ona kaže da to nije naša briga ???!!! on počeo da se dere, da viče da mora da prizna tati kad se on vrati kući. ja to nisam mogao gledati i izašao. imala je vremena dok tata dođe, dogovor je bio ako mu ona ne kaže da ćemo mu mi reći.
tata ulazi u kući a u meni neki osjećaj da će reći da sam ja slagao, da izmišljam, šta znam šta mogu očekivati od nje.

nije se to desilo, ja izašao ispred kuće, oni sami ostali unutra.., kasnije ostali samo mama i tata pričali su nekih dosta, odjednom neka vriska, lom.. puno vremena je prošlo.. mene brat zovne, uopšte ne znam šta da očekujem unutra. tata smrtno nerzovan, pokušava se smiriti, brat od muke ne zna šta da radi, mami curi krv iz usne, pretpostavljam šta se desilo nisam ništa pitao, dodao joj maramicu.
objasnili su mi da mama više neće živjeti sa nama, ona ode kod sestre, moću posjetiti oba roditelja, ja sam u sekundi rekao da želim da živim s tatom, bez ikakvog razmišljanja, još smo pričali ja nisam mogao slušati bio totalno odsutan. malo poslije mama spremila svoje stvari, poljubila mene, htijela i brata on je odgurnuo, tati nešto rekla, nisam dobro čuo, on se okrenuo i rekao joj na pogrdan način da izađe, vani. tata je na kraju rekao bratu da je sumnjao, ali da nije vjerovao da je ona sposobna za te stvari.
ja joj ponio kofer, a komšije gledaju, pričaju između sebe, kao da su sve znali, ona tužna, ja prolazim pored i ćutim.
kad smo se pozdravili, ona meni kaže kako će sve biti u redu i da će ona svoje greške ispraviti ja šta ću ćutim.
ja se vratio kući, pitam ko ju je udario i što su to radili oni ćute i ništa ne govore. saznali smo kasnije da je mama sa tim tipom bila godinu ipo dana u kontaktu. kasnije što sam saznao je bilo još bolnije. pola komšiluka znalo, znala njena sestra, njen muž, znale žene iz komšiluka za koje ja nisam znao ni da postoje i to što je najgore ljudi znali SVE POJEDINOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

a naizgled svi dobri kulturni ćute gledaju svoja posla. S T R A Š NO!!!!!!!!!!
taj tip se isto hvalio među svojom rajom šta je on """"ULOVIO"". AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

brat kaže da će ga sutra naći, odnekud je našao njegove podatke.
ja sam ovo negdje morao napisati jer nemam s kim da pričam i moram negdje napisati jer ne mogu da ćutim više.
ubiću se ako mama ode da živi s tim tipom jer joj je sad ta mogućnost otvorena. ja kad to pomislim ne znam šta da radim. daj molim vas recite bilo šta jel se ona zezala kad je to rekla ne može tako.

RECITE ISKRENO JEL TO MOŽE DA SE DESI?????
taj momak nimalo nije mario kako se mi osjećamo a znao je da ona ima porodicu. još kad mi se nasmijao sa blagim smješkom kad sam ih ulovio. jojjjjjjjjjjjjj šta da radim, iskreno da ga sretnem masakrirao bih ga.
izvinite na ovolikim smajlijima, ne znam šta da radim. sav sam nikakav. pokušavam gledati tv ne ide pokušavam zaspati ne mogu. recite bilo šta bilo šta joj bože-