arnes_king wrote:Ljudi je li iko planirao ici sutra na ovo testiranje, i zna li neko vise informacija o ovome?
Jel ovo traze 20 ojra, ako je onda je to meni nesta suhveli, ali et ....
arnes_king wrote:Ljudi je li iko planirao ici sutra na ovo testiranje, i zna li neko vise informacija o ovome?
Bryant 24 wrote:Blago onom ko je danas prosao na razgovoru, pojacali su kriterije do boga,sad traze fakultete za odredjene pozicije. Znaci fakultet za poziciju youth cansellour, a na istoj poziciji prijatelj radi vec drugi ugovor, prijatelj koji u zivotu ni 5 minuta nije radio. Ovo mu je prvi posao. Srednju skolu ima i to je to. A sad traze pedagoski fakultet i 2 godine rada u obdanistu.
samo odma da znash nisam se hvalio sa engleskim ja, nego samo napominjem kako mi je reko, kao zao mu sto nebismo mogli na brod skupa, jezicna barijera bi bila smanjena na minimum munimuma, hu ha, i svi gore su pricali da su parovi mogli se prijaviti da idu skupa jutros u 9 sati... a onda kao vrijeme obuke i svega bi bili skupa i ako im zatreba, a ti si vec potpisao ugovor, mogu vas samo hladno razdvojiti, kaze cak i da ste muz i zena nebi opet mogli SKUPA...Bryant 24 wrote:Bio sam u Sa,i ja sam bio s djevojkom. Jest da su se danas nudile 2 pozicije,ali kad sam pricao s njim i pitao da li ima pozicija koja mene zanima rekao je da ima na drugom brodu.Medjutim, sad za tu poziciju treba 2 godine radnog iskustva u obdanistu ili ti ga vrticu,dok moj drug na toj poziciji vec drugi ugovor radi ,a ima samo srednju skolu. Ja sam isao s djevojkom,Jasna mi je rekla da bi nas stavili na isti brod,ista kabina,spoje ID-eve,medjutim Jasna mi je sve pogresno rekla,jer Andrej je rekao da nema sanse da momka i djevojku na istom brodu stavi na istu poziciju,u istu kabinu.
Cak sam zvao i vlasnika agencije u Zagreb,on mi je rekao da jedan par (momak i djevojka) ne mogu biti na istoj poziciji,i u istoj kabini.Kad mi vlasnik agencije to kaze,onda mi je jasno.Sad cekati neki drugi intervju i ganjati neku drugu poziciju.
A eto kad vec spominjes,i nama je Andrej rekao kako se isticemo jer dobro govorimo engleski,ali da nas ne moze zajedno staviti.A ako si ostao do kraja znas li koliko je ljudi proslo?Jel prosao onaj s tetovazom?
Sretno druze tebi, da uspijete kao par,samo ja nikom vise iz agencije ne vjerujem,a pogotovo Jani. Bezze sam pare trosio sto sam dolazio u Sa.Dobro provjeri po netu to kao parovi da vas ne zajebu poslije.Sad su poostrili strava kriterije.Moj komso koji je debil,ne zna beknut engleski je radio6 godina kao konobar,a sad ti i za to traze skolu.bla-bla.Mada ne bi radio ko konobar nema tih para.Jer slomis ledja,a jebo pare kad zdravlje narusis.agbonlahor wrote:samo odma da znash nisam se hvalio sa engleskim ja, nego samo napominjem kako mi je reko, kao zao mu sto nebismo mogli na brod skupa, jezicna barijera bi bila smanjena na minimum munimuma, hu ha, i svi gore su pricali da su parovi mogli se prijaviti da idu skupa jutros u 9 sati... a onda kao vrijeme obuke i svega bi bili skupa i ako im zatreba, a ti si vec potpisao ugovor, mogu vas samo hladno razdvojiti, kaze cak i da ste muz i zena nebi opet mogli SKUPA...Bryant 24 wrote:Bio sam u Sa,i ja sam bio s djevojkom. Jest da su se danas nudile 2 pozicije,ali kad sam pricao s njim i pitao da li ima pozicija koja mene zanima rekao je da ima na drugom brodu.Medjutim, sad za tu poziciju treba 2 godine radnog iskustva u obdanistu ili ti ga vrticu,dok moj drug na toj poziciji vec drugi ugovor radi ,a ima samo srednju skolu. Ja sam isao s djevojkom,Jasna mi je rekla da bi nas stavili na isti brod,ista kabina,spoje ID-eve,medjutim Jasna mi je sve pogresno rekla,jer Andrej je rekao da nema sanse da momka i djevojku na istom brodu stavi na istu poziciju,u istu kabinu.
Cak sam zvao i vlasnika agencije u Zagreb,on mi je rekao da jedan par (momak i djevojka) ne mogu biti na istoj poziciji,i u istoj kabini.Kad mi vlasnik agencije to kaze,onda mi je jasno.Sad cekati neki drugi intervju i ganjati neku drugu poziciju.
A eto kad vec spominjes,i nama je Andrej rekao kako se isticemo jer dobro govorimo engleski,ali da nas ne moze zajedno staviti.A ako si ostao do kraja znas li koliko je ljudi proslo?Jel prosao onaj s tetovazom?
pa kako je djevojka "kanadski drzavljanin" i ima zavrsen fax Grafickog dizajna, on prebaci na fotografi da budemo, hocetel mi hocemo samo ako cemo bit skupa, ako nas razdvoje mi izlazimo pa makar i na sred oceana, on se poceo smijat kaze ovo bi bilo KAO SIGURICA da budemo skupa, ako uspije srediti kod tog nekog drugog...
a tetovaza BOY, nije niko ni otisao na test ko je imao tetovazu, samo ih je hladno poslao da izadjuko god je imao tetovazu bilo kakvu, a da je vidljiva, mozda je neka djevojka imala na skrivenom mjestu al nije provjeravao...
began wrote:Hocu i ja na crouzera ima jos ko,ludilo odes radis nagledas se svijeta dodjes kuci mos roman napisat,ktomu jos zaradis koju kintu
begi88 wrote:SwatkiMawi13 wrote:Jesi imao iskustva sa fotoaparatom kada si predao za posao .. Jesi ti izabrao to ili ? I preko koga si isao
ne nisam sa profi aparatom nikako... ma sve te ljudi nauce tamo... a poslije intervjua koji i nije nesto vala... sutra su mi odmah mailom javili da sam dobio posao...