Uh, ako mi ima sta mrze od ovoga, kako onda uzivam takve okrenut na cesti ako ima prostora za manevar da ne ubiju nekogaMelami wrote:Niko ne voli takve vozace, ja uredno dam zmigavac da se prebacim u drugu liniju, a onom to dodje kao znak da ubrza i da mi neda da se lijepo prestorim, upali zivac u meni, i onda se uguram kako god i tu nastaje dernek i pobrinem se da ga lijeop iznerviram.vjesticanametli wrote:ja ine dam i sta ces sada
Kako zene voze?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Cholina_Lokica
#151 Re: Kako zene voze?
-
Melami
#152 Re: Kako zene voze?
Cholina_Lokica wrote:Uh, ako mi ima sta mrze od ovoga, kako onda uzivam takve okrenut na cesti ako ima prostora za manevar da ne ubiju nekogaMelami wrote:Niko ne voli takve vozace, ja uredno dam zmigavac da se prebacim u drugu liniju, a onom to dodje kao znak da ubrza i da mi neda da se lijepo prestorim, upali zivac u meni, i onda se uguram kako god i tu nastaje dernek i pobrinem se da ga lijeop iznerviram.vjesticanametli wrote:ja ine dam i sta ces sada
![]()
Nisu svjesni da ako ja hocu da cu se ubaciti i da im se onda dobro ne pise.
Ja uvijek pustimsvako ko kulturno da zmigavac.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#153 Re: Kako zene voze?
Nisu ni svjesni koliko nisu svjesni
jel de? ti ako ces se ubaciti ti ces se i ubaciti
al eto nekad i popustis jer pametniji popusta jel de, jel de 
- kockica_kockica
#154 Re: Kako zene voze?
U principu kad vidim da je neko dao zmigavac i ceka da ga neko pusti obicno pustim tu osobu ispred sebe. Mislim da je najgora situacija kad se desi nesto na cesti i onda cekas da se prestrojis... Nekad imas srece pa kulturan svijet te pusti a nekad... mozes ti dati 16 zmigavaca nista od toga... i jos kad krenem a neki nadobudni kreten u isto vrijeme krene sa mnom pa me skoro udari, i jos lamata rukama i udara po volanu 
- vjesticanametli
#155 Re: Kako zene voze?
nisam o tome pisala i to nikada ne radim.........i ja dam zmigavac i ne guslam na cestiMelami wrote:Niko ne voli takve vozace, ja uredno dam zmigavac da se prebacim u drugu liniju, a onom to dodje kao znak da ubrza i da mi neda da se lijepo prestorim, upali zivac u meni, i onda se uguram kako god i tu nastaje dernek i pobrinem se da ga lijeop iznerviram.vjesticanametli wrote:ja ine dam i sta ces sada
a ti se guraj koliko hoces
- vjesticanametli
#156 Re: Kako zene voze?
bas zeznutoCholina_Lokica wrote:Uh, ako mi ima sta mrze od ovoga, kako onda uzivam takve okrenut na cesti ako ima prostora za manevar da ne ubiju nekogaMelami wrote:Niko ne voli takve vozace, ja uredno dam zmigavac da se prebacim u drugu liniju, a onom to dodje kao znak da ubrza i da mi neda da se lijepo prestorim, upali zivac u meni, i onda se uguram kako god i tu nastaje dernek i pobrinem se da ga lijeop iznerviram.vjesticanametli wrote:ja ine dam i sta ces sada
![]()
-
Melami
#157 Re: Kako zene voze?
Nije ti mama bila svjesna sta je rodila.Matijevic_Vlado wrote:Nisu ni svjesni koliko nisu svjesnijel de? ti ako ces se ubaciti ti ces se i ubaciti
-
Melami
#158 Re: Kako zene voze?
Kad se naucis voziti javi se.vjesticanametli wrote:
bas zeznuto![]()
opasni ste
Nazalost, neces nikad, jer zene ne mogu nikad imati taj osjecaj za voznju kao muskarci, niti mogu imati obzira na druge vozace, one voze po svojim pravilima i misle da je to uredu jer ne ogrebu nikog kad parkiraju.
- Cholina_Lokica
#159 Re: Kako zene voze?
Nisam uopcevjesticanametli wrote:
bas zeznuto![]()
opasni ste
- vjesticanametli
#160 Re: Kako zene voze?
dobro pametnjakovicuMelami wrote:Kad se naucis voziti javi se.vjesticanametli wrote:
bas zeznuto![]()
opasni ste
Nazalost, neces nikad, jer zene ne mogu nikad imati taj osjecaj za voznju kao muskarci, niti mogu imati obzira na druge vozace, one voze po svojim pravilima i misle da je to uredu jer ne ogrebu nikog kad parkiraju.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#161 Re: Kako zene voze?
tvoja je bila, al se ipak zaebala,bolje da je kamen za kupusa rodilaMelami wrote:Nije ti mama bila svjesna sta je rodila.Matijevic_Vlado wrote:Nisu ni svjesni koliko nisu svjesnijel de? ti ako ces se ubaciti ti ces se i ubaciti
-
blugirl
#162 Re: Kako zene voze?
[quote="Melami"
Ja uvijek pustimsvako ko kulturno da zmigavac.[/quote]
Melami, moras biti stalozen za volanom. Postovati druge vozace. Ne se svetiti.
Ja uvijek pustimsvako ko kulturno da zmigavac.[/quote]
Melami, moras biti stalozen za volanom. Postovati druge vozace. Ne se svetiti.
-
Melami
#163 Re: Kako zene voze?
Melami, moras biti stalozen za volanom. Postovati druge vozace. Ne se svetiti.[/quote]blugirl wrote:[quote="Melami"
Ja uvijek pustimsvako ko kulturno da zmigavac.
Slazem se sa tobom.
Samo sto se moje postovanje mora zasluziti.
-
blugirl
#164 Re: Kako zene voze?
Au izvinite molim Vas
Sad mi skrecu paznju sva zatamnjena stakla u gradu. I sire. Skupljam iskustva
Sad mi skrecu paznju sva zatamnjena stakla u gradu. I sire. Skupljam iskustva
- Matijevic_Vlado
#165 Re: Kako zene voze?
Hljeba mi ovaj se ne zajebaje

-
Mlad i Nevin
#166 Re: Kako zene voze?
Vi pričate da su žene opreznije od muškiNJA, a u mene rodica ''glavna'' na cesti, ni svjetala, ni žmigavca, pretiče šlepera petom....zimi ne znaš koji auto vozi od snijega, samo očisti pola šoferšajbe..
-
mp3problem
#167 Re: Kako zene voze?
Mlad i Nevin wrote:Vi pričate da su žene opreznije od muškiNJA, a u mene rodica ''glavna'' na cesti, ni svjetala, ni žmigavca, pretiče šlepera petom....zimi ne znaš koji auto vozi od snijega, samo očisti pola šoferšajbe..
- vjesticanametli
#168 Re: Kako zene voze?
mp3problem wrote:Mlad i Nevin wrote:Vi pričate da su žene opreznije od muškiNJA, a u mene rodica ''glavna'' na cesti, ni svjetala, ni žmigavca, pretiče šlepera petom....zimi ne znaš koji auto vozi od snijega, samo očisti pola šoferšajbe..![]()
![]()
- plemba
#169 Re: Kako zene voze?
a ono sto je najzanimljivije kod zena je to da kad sa vožnjom i kvalitetom iste malo odmaknu od zenskog prosjeka (koji je uzgred receno stvarno loss) pa se pocnu frajerisati po cestil. Zaista uzas, nema zmigavaca, nema svjetala, u raskrsnici se prilikom skretanja vozi i u 4oj brzini, sminka se dok vozi, pravi frizuru, prica na mobitel, a u zadnje vrijeme u autu pocinju sjediti poput mladih vozaca golfova 2 (znate ono kad ides iza njega, a on k'o da sjedi na sred auta), nerezonski koce gdje ne treba a ne koce gdje treba itd.
a prosjecne, pa zna se: nos na šajbi, drugom brzinom dok auto ne crkne itd.
p.s. kad smo u autu ja i ljepsa polovina ja vozim, ona kad vozi draze mi je da nisam u blizini (a vozi malo bolje od prosjeka zena)
p.s. kad smo u autu ja i ljepsa polovina ja vozim, ona kad vozi draze mi je da nisam u blizini (a vozi malo bolje od prosjeka zena)
- muhanata
-
Melami
#171 Re: Kako zene voze?
ja bi samo jos nesto dodao na ovo ttvoje.plemba wrote:a ono sto je najzanimljivije kod zena je to da kad sa vožnjom i kvalitetom iste malo odmaknu od zenskog prosjeka (koji je uzgred receno stvarno loss) pa se pocnu frajerisati po cestil. Zaista uzas, nema zmigavaca, nema svjetala, u raskrsnici se prilikom skretanja vozi i u 4oj brzini, sminka se dok vozi, pravi frizuru, prica na mobitel, a u zadnje vrijeme u autu pocinju sjediti poput mladih vozaca golfova 2 (znate ono kad ides iza njega, a on k'o da sjedi na sred auta), nerezonski koce gdje ne treba a ne koce gdje treba itd.
![]()
....i odmah otvaraju teme po forumu
- plemba
#172 Re: Kako zene voze?
Melami wrote:ja bi samo jos nesto dodao na ovo ttvoje.plemba wrote:a ono sto je najzanimljivije kod zena je to da kad sa vožnjom i kvalitetom iste malo odmaknu od zenskog prosjeka (koji je uzgred receno stvarno loss) pa se pocnu frajerisati po cestil. Zaista uzas, nema zmigavaca, nema svjetala, u raskrsnici se prilikom skretanja vozi i u 4oj brzini, sminka se dok vozi, pravi frizuru, prica na mobitel, a u zadnje vrijeme u autu pocinju sjediti poput mladih vozaca golfova 2 (znate ono kad ides iza njega, a on k'o da sjedi na sred auta), nerezonski koce gdje ne treba a ne koce gdje treba itd.
![]()
....i odmah otvaraju teme po forumu
- pohakontas
#173 Re: Kako zene voze?
ako vozim iza nekog znam u 99 posto slucajeva da je zensko za volanom 
-
blugirl
#174 Re: Kako zene voze?
Bravo! A reci mi, vidis li meni kakav dobitak?
@Melami
Ipak mislis da sam bolja od prosjeka!
@Melami
-
Melami
#175 Re: Kako zene voze?
Taj prosjek je toliko los da ti nista ne pomaze sto si bolja od prosjekablugirl wrote:Bravo! A reci mi, vidis li meni kakav dobitak?![]()
@Melami