Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Emir 7
#151 Re: Slovenija vs BiH
Sta je sa Muslimovicom??? Muslimovic je legenda i podhitno ga treba pozvati bez obzira sto igra u Kini.
- luckylaka
#152 Re: Slovenija vs BiH
Sad bas nesto kontam Dzeko,Vedo,Muslimovic,Seferovic,Djuric napad za GrckuEmir 7 wrote:Sta je sa Muslimovicom??? Muslimovic je legenda i podhitno ga treba pozvati bez obzira sto igra u Kini.
- MOSALJOZE
#153 Re: Slovenija vs BiH
luckylaka wrote:Sad bas nesto kontam Dzeko,Vedo,Muslimovic,Seferovic,Djuric napad za GrckuEmir 7 wrote:Sta je sa Muslimovicom??? Muslimovic je legenda i podhitno ga treba pozvati bez obzira sto igra u Kini.
-
Stari
#154 Re: Slovenija vs BiH
Vjerovatno zbog toga sto sam vec star...ili ne znam cega drugog ...ali u fudbalskim raspravama sam najcesce nostalgicni tradicionalist .... nesto sam se pokusavao sjetiti nasih ranijih utakmica protiv Slovenaca i dosao do zakljucka da smo ...mensecini... do sad sa janezima igrali 3 puta i tukli sva tri puta ...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Nogometne_ ... _Slovenija
Kad sam se uvjerio da wikipedija takodjer misli da smo to napravili ...dakle, tukli slovence svaki put kad smo ih sreli ... pocelo me kopkati - to koga smo jos uopste na ovom bijelom svijetu tukli u svim medjusobnim susretima osim Slovenije ... ne vjerujem da je broj takvih reprezentacija nesto ogroman. ?!
YBM - liga
nije mi nimalo mrsko citati ovakvu vrstu statistike ...ali ako ih tucemo opet sad .... to ce stvarno onda biti neki cudan osjecaj.
Kad sam se uvjerio da wikipedija takodjer misli da smo to napravili ...dakle, tukli slovence svaki put kad smo ih sreli ... pocelo me kopkati - to koga smo jos uopste na ovom bijelom svijetu tukli u svim medjusobnim susretima osim Slovenije ... ne vjerujem da je broj takvih reprezentacija nesto ogroman. ?!
- splend
#155 Re: Slovenija vs BiH
italijuStari wrote:Vjerovatno zbog toga sto sam vec star...ili ne znam cega drugog ...ali u fudbalskim raspravama sam najcesce nostalgicni tradicionalist .... nesto sam se pokusavao sjetiti nasih ranijih utakmica protiv Slovenaca i dosao do zakljucka da smo ...mensecini... do sad sa janezima igrali 3 puta i tukli sva tri puta ...
Kad sam se uvjerio da wikipedija takodjer misli da smo to napravili ...dakle, tukli slovence svaki put kad smo ih sreli ... pocelo me kopkati - to koga smo jos uopste na ovom bijelom svijetu tukli u svim medjusobnim susretima osim Slovenije ... ne vjerujem da je broj takvih reprezentacija nesto ogroman. ?!YBM - liga
nije mi nimalo mrsko citati ovakvu vrstu statistike ...ali ako ih tucemo opet sad .... to ce stvarno onda biti neki cudan osjecaj.
alžir, ganu, slovacku - vidis da ima tih ekipa kojima smo neugodan protivnik
-
ja71
#156 Re: Slovenija vs BiH
Ta kombinacija bi mogla ici u osmini finala u Brazilu (sto sam optimisticanluckylaka wrote:Sad bas nesto kontam Dzeko,Vedo,Muslimovic,Seferovic,Djuric napad za GrckuEmir 7 wrote:Sta je sa Muslimovicom??? Muslimovic je legenda i podhitno ga treba pozvati bez obzira sto igra u Kini.
u zadnjih 5 min. kada bi gubili 0:1
Taktika 2-3-5 postoji li ta taktika ?
- hary
#157 Re: Slovenija vs BiH
Djuric nije prvi izbor ni u napadu Cremonesea. Mislio sam da ce bar u Seriu B poslije Njemacke... 
- MOSALJOZE
#158 Re: Slovenija vs BiH
Ima on vremena dovoljno.Mlad je ima 22 godinehary wrote:Djuric nije prvi izbor ni u napadu Cremonesea. Mislio sam da ce bar u Seriu B poslije Njemacke...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#159 Re: Slovenija vs BiH
deremo mi njih al u prijateljskim...dokSlovenci haman pa redovno na velikim takmičenjima...a igraj uigrači koej naši selektori ne bi ni pogledali
- MOSALJOZE
#160 Re: Slovenija vs BiH
A na guzove prošli na SP u Afriku.Sudija 2 crvena dao rusima.Jbg ti ces reci oni su prosli i igrali ali teško da sada nešto moguJoseMujica wrote:deremo mi njih al u prijateljskim...dokSlovenci haman pa redovno na velikim takmičenjima...a igraj uigrači koej naši selektori ne bi ni pogledali
- luckylaka
#162 Re: Slovenija vs BiH
A gdje je Cocalichodža wrote:
-
cindrlimindrli
#163 Re: Slovenija vs BiH
E da ga hoce vise pozvati pa da se vise skinu sa njim, kol`ko ga guraju da ne znam gdje dangubi pomislioluckylaka wrote:A gdje je Cocalic
bih da je u tandemu sa Puyolom. A hoce, prije ili kasnije ce nam zaprditi k`o Mikelini i Vranjes.
- Logovan
#164 Re: Slovenija vs BiH
Samo je bošnji igrač od 22 godine "mlad".MOSALJOZE wrote:Ima on vremena dovoljno.Mlad je ima 22 godinehary wrote:Djuric nije prvi izbor ni u napadu Cremonesea. Mislio sam da ce bar u Seriu B poslije Njemacke...
- MOSALJOZE
#165 Re: Slovenija vs BiH
Hoces reci da pjanic nije mlad,stevanovic,pa nije ni dzeko sa 20 pokorio Bundesliguzlo87 wrote:Samo je bošnji igrač od 22 godine "mlad".MOSALJOZE wrote:Ima on vremena dovoljno.Mlad je ima 22 godinehary wrote:Djuric nije prvi izbor ni u napadu Cremonesea. Mislio sam da ce bar u Seriu B poslije Njemacke...Ne mislim sad bukvalno da nije mlad ali to su godine u fudbalu kada si već trebao postati pravi igrač ili eto recimo da on još ima vremena ali ne puno.
- Logovan
#166 Re: Slovenija vs BiH
Gledajući sa "fudbalske strane" igrači do 22 godine prestaju biti mladi. Tada su već trebali postati koliko-toliko dobri igrači a ne da ih u tim godinama nazivamo nekakvim talentima.MOSALJOZE wrote: Hoces reci da pjanic nije mlad,stevanovic,pa nije ni dzeko sa 20 pokorio Bundesligu
Pjanić je postao igrač, to svi znamo. Stevanović je haman pa u zadnjem času pokazao da je sposoban igrati u nekoj od najjačih liga.
- Ajatolah_
#167 Re: Slovenija vs BiH
Džeko je sa 22 prešao iz Teplica u Wolfsburg. Ovaj nazaduje, za par mjeseci puni 23 godine, i ako i sljedeću sezonu završi u nekom niželigašu teško da ikad bude nešto od njega.
- ganjeta
#168 Re: Slovenija vs BiH
Da se zna da FACE TV prenosi tekmu. Opet HD i repka, ljepota
.
Poslije nas prenose i Grčka-Švica
.
Poslije nas prenose i Grčka-Švica
- MOSALJOZE
#169 Re: Slovenija vs BiH
ganjeta wrote:Da se zna da FACE TV prenosi tekmu. Opet HD i repka, ljepota.
Poslije nas prenose i Grčka-Švica.
- Logovan
#170 Re: Slovenija vs BiH
Sjajno.ganjeta wrote:Da se zna da FACE TV prenosi tekmu. Opet HD i repka, ljepota.
Poslije nas prenose i Grčka-Švica.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#171 Re: Slovenija vs BiH
kod nas, kaki smo, ni na klupi ne bi sjedioBišćanin Zlatko Dedič napadač je njemačkog drugoligaša Bochuma i fudbalske reprezentacije Slovenije.
-
cindrlimindrli
#172 Re: Slovenija vs BiH
Mislis, kakva je konkurencija? Normalno da nema mjesta ni u znj ekipi.JoseMujica wrote:kod nas, kaki smo, ni na klupi ne bi sjedioBišćanin Zlatko Dedič napadač je njemačkog drugoligaša Bochuma i fudbalske reprezentacije Slovenije.
- Mikady
#173 Re: Slovenija vs BiH
cindrlimindrli wrote:E da ga hoce vise pozvati pa da se vise skinu sa njim, kol`ko ga guraju da ne znam gdje dangubi pomislioluckylaka wrote:A gdje je Cocalic
bih da je u tandemu sa Puyolom. A hoce, prije ili kasnije ce nam zaprditi k`o Mikelini i Vranjes.
-
Dead Man Walking
#174 Re: Slovenija vs BiH
Fakat, navalili na Cocalica kao da je ne znam ko. Il nek zovne Xabi Alonsa, il nek ne dira Zahirovica.
- Mikady
#175 Re: Slovenija vs BiH
To je to

Samaras cupo sa Krita ili Grcki plejboj
Mitroglu on je zapravo Grcki rom
Burence puno baruta, taj mali mali covijek iz Soluna
Salpingidis
Trebao preci iz jednog marokanskog kluba negdje u Evropu ali nisu mu dali pa je on postao travajdžija
Felainijev otac

Samaras cupo sa Krita ili Grcki plejboj
Mitroglu on je zapravo Grcki rom
Burence puno baruta, taj mali mali covijek iz Soluna
Trebao preci iz jednog marokanskog kluba negdje u Evropu ali nisu mu dali pa je on postao travajdžija