Nisam baš sigurna da sam te shvatio. A propada se zbog para. A kako ćeš im ti plaćati oni neće propasti.BHCluster wrote: DJABA PARE KADA JE TO SAMO POLITICKO POZICIONIRANJE...
Naravno da je političko pozicioniranje, i opet finansirano tvojim parama
Nisam baš sigurna da sam te shvatio. A propada se zbog para. A kako ćeš im ti plaćati oni neće propasti.BHCluster wrote: DJABA PARE KADA JE TO SAMO POLITICKO POZICIONIRANJE...
Odlično zapažanje.Opetja033 wrote:Zasto da ja iz svog dzepa placam nekome da voli ovu drzavu i da joj bude lojalan? Ne pada mi na pamet. Postoje jedan drzavni i dva entitetska emitera - sasvim dovoljno. Na FTV se itekako koristi hrvatski jezik. Ne postoji nijedan jedini razlog za formiranje kanala na hrvatskom jeziku. Apsolutna vecina gradjana FBiH ne zeli da iz svog dzepa placa neciju ljubav i necije hirove. Kome se ne svidja - bujrum neka pokusa svim demokratskim sredstvima da se izbori za tu ideju, moze i nedemokratskim, sasvim svejedno. I jedno i drugo je osudjeno na propast.XI JINPING wrote:Na državnoj tv bi išla utakmica BiH-Grčka,na tom hr kanalu bi išla Hrvatska-Belgija.Jasno ko dan.Daljinski u šake junačke i gledaš šta ti je volja i svi građani ove zemlje zadovoljnipalermo wrote:Pade mi na pamet nešto, u isto vrijeme igraju BiH-Grčka i Hrvatska-Belgija (recimo) koju bi utakmicu prenosio taj hrvatski kanal.![]()
Odmah je manje nervoze,frustracije,tenzija...
mi koji smo placali pretplatu ali vise ne zelimoXI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
A to "nesto" sto i njima pripada je?XI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
Da se pitaju koliko i ostaliOpetja033 wrote:A to "nesto" sto i njima pripada je?XI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
Pa nek uzmu ako im pripada. Što nas uopšte pitaju.XI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
Ubode u centar tiScopio wrote:pa bosnjački multikulturizam se uvijek svodio sto je moje to je moje a sto je tvoje to je i moje i tvoje!
Tako nekakoScopio wrote:pa bosnjački multikulturizam se uvijek svodio sto je moje to je moje a sto je tvoje to je i moje i tvoje!
A što taman je postalo interesantno....StupskaBitanga wrote:neće biti tog H kanala
Džabe ovdje trošite slova
Oni koji ovu zemlju smatraju svojom domovinom i koji su je branili, brane je i spremni su je opet braniti, imaju pravo da odlučuju o njenoj sudbini. (Bez obzira kako se zvali i kojem narodu pripadali).XI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
A malo "ćakulamo"...StupskaBitanga wrote:neće biti tog H kanala
Džabe ovdje trošite slova
Pa pitaju se koliko i ostali. FTV nije bosnjacki kanal na bosanskom jeziku. Na FTV se govori hrvatski jezik barem u istoj mjeri koliko i bosanski. Koji to zakon ili ustavna odredba nalaze da tri naroda moraju imati tri kanala? Kada su javni emiteri u pitanju Hrvati imaju taman onoliko koliko Bosnjaci i Srbi.XI JINPING wrote:Da se pitaju koliko i ostaliOpetja033 wrote:A to "nesto" sto i njima pripada je?XI JINPING wrote:A ko ste to "vi" koji dajete ili ne dajete nešto što i njima pripada ?
ovo nema nikakve veze sa jezikom vec informativnom uredjivackom politikom - ili da budem precizniji, sve sto ih zanima je ono sto se emtiuje od 19.30 do 19.45 i onih par dijaloskih informativnih emisija. Tisuce, veljace i larini izbori su totalno nebitniOpetja033 wrote: Na FTV se govori hrvatski jezik barem u istoj mjeri koliko i bosanski
Ma naravno. Ali onda neka ne prodaju muda pod bubrege.vivaldi wrote:ovo nema nikakve veze sa jezikom vec informativnom uredjivackom politikom - ili da budem precizniji, sve sto ih zanima je ono sto se emtiuje od 19.30 do 19.45 i onih par dijaloskih informativnih emisija. Tisuce, veljace i larini izbori su totalno nebitniOpetja033 wrote: Na FTV se govori hrvatski jezik barem u istoj mjeri koliko i bosanski
ma prodaju ih svi - eno neki da se sdp zali na uredjivacku politiku ftv-a, a bila im je donedavno ko stranacka televizijaOpetja033 wrote:Ma naravno. Ali onda neka ne prodaju muda pod bubrege.
Ja,a nema veze što je uređivačka politika ko da je Suljo Tihić uređujeOpetja033 wrote:Ma naravno. Ali onda neka ne prodaju muda pod bubrege.vivaldi wrote:ovo nema nikakve veze sa jezikom vec informativnom uredjivackom politikom - ili da budem precizniji, sve sto ih zanima je ono sto se emtiuje od 19.30 do 19.45 i onih par dijaloskih informativnih emisija. Tisuce, veljace i larini izbori su totalno nebitniOpetja033 wrote: Na FTV se govori hrvatski jezik barem u istoj mjeri koliko i bosanski