Pisanje Jelene Karleuse

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
radostan dan

#151 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

nemoj zajebavati...šta treba da radim, da ga jurim po beogradu, da bi tebi bio povolji... :mrgreen:
Bodkin

#152 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:nemoj zajebavati...šta treba da radim, da ga jurim po beogradu, da bi tebi bio povolji... :mrgreen:
da njemu budes po volji? zaduzi ak 47 i kreni redom :D
ultima_palabra

#153 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by ultima_palabra »

Khm... vratite se temi :-D

BTW, kakvo je to prezime Karleuša, odakle su oni?
radostan dan

#154 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by radostan dan »

ja mislim kninska krajina, ali nisam siguran bez gugla...
Not My Idea

#155 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

seln wrote: ...ali srbin zna da razlikuje original (zlocinca) od kopije. :wink:
pa kad je vidjela da joj to ne prolazi ni sa udajom za karica onda se dala u drugu krajnost. tzv. druga srbija.
...dok je ceca udajom za arkana stekla carstvo nebesko.

p.s. nole legenda. 8-) :D
Kad prokontam ko su ostale srpske legende - ovaj je jos i dobar. Ili samo bezopasan.
+
seln wrote:
Not My Idea wrote:Nista, ubuduce pisi ULTIMA_PALABRA
Zato ja pisem "srbi" malim slovom, da ne pomisle da im se nudim.
:lol: :sax:
Not My Idea

#156 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Bodkin wrote:
radostan dan wrote:nemoj zajebavati...šta treba da radim, da ga jurim po beogradu, da bi tebi bio povolji... :mrgreen:
da njemu budes po volji? zaduzi ak 47 i kreni redom :D
:lol: :lol: :-)

Dan ste mi popravili. :mrgreen:

A na temu...

ovaj gore video, gostovanje kod Senada u studiju...
On je bio za povracanje, haman da joj je na kraju rekao nesto kao Prava si lafica :-)
a ona...ako se uspije zanemarit kolicina narcisoidnosti i ponasanje egomanijaka...uspije rec i koju pametnu.
Banksy

#157 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Banksy »

radostan dan wrote:izvoli...
čim završiš sa noetom. :mrgreen:
... sa svetim srpskim Sosvetnikom :D

„Njegov reket je naša poslednja sablja!''

http://www.e-novine.com/srbija/58576-No ... icama.html
Ukratko:

... u Srbiji postoji 'kultura poniženja', osjećaj poraza, bankrota i potopa što kod ljudi samo stvara potrebu da se osvećuju i nanesu štetu drugima.
'To ide dotle da vidim kako shvaćaju uspjehe Novaka Đokovića. On je valjda neki osvetnik. Kakve on ima veze sa statusom Srbije?' pita se Popović.
I Đoković kao da počinje vjerovati da je njegova dužnost da osveti Srbiju za sve nepravde koje su se dogodile.

vivace

#158 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by vivace »

ne znam da li ste znali da je karkeusa prijatelj sa cankom-nenadom cankom.
seln

#159 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by seln »

Evo, da i ja odam priznanje najvecem srbinu poslije Velimirovica
Đoković u vosku

Uvoštile: e-Novine

U Muzeju voštanih figura u Jagodini, pored Cece Ražnatović i Draže Mihailovića, našla se i voštana prikaza Novaka Đokovića koji zbog ovog priznanja od strane Dragana Markovića Palme, vlasnika Jagodine, stigao u ovu šumadijsku naseobinu

Dragan Marković Palma, robovlasnik koji se predstavlja kao gradonačelnik nekadašnjeg Svetozareva (danas Jagodine), kaže da je dolazak Novaka Đokovića velika čast za njegov grad: "Ta figura je napravljena pre 20 dana, čekali smo termin kada Nole može da dođe u Jagodinu. Mislim da je ovo pravi trenutak imajući u vidu da je on u Velikoj Britaniji za najboljeg sportustu na svetu. I ono što je bitno je da poruka bude da mladima idol bude Novak Đoković, a ne neko ko ima 25 godina i vozi automobile od preko 100 000 evra", kaže D. M. Palma svojim poznatim, britkim rečenicama.
Photo: Beta

Radoznalcima koji veruju da je voštana figura za Đokovića politički potez, Dragan M. Palma žestoko odgovara: "Nikakve veze nema sa politikom, mi smo se dogovorili da napravimo voštanu figuru Novaka jer postoji voštana figura Vlade Divca i Saše Đorđevića i smatramo da Nole kao najuspešniji srpski sportista i da njegova figura treba da bude u muzeju. A sada što je termin februar kada treba da se raspišu izbori mi nismo krivi zbog toga".

+++

Odnedavno internetom kruži i poema u pokušaju koja slavi božansku prirodu Novaka Đokovića:

Ko je ovaj čovek,
što planetom hara,
s` reketom u ruci
rekorde obara.
Ko je ovaj čovek,
što nam srca sledi,
kada inat tera
sam sebe pobedi.
Ko je ovaj čovek,
što po svome tera,
u penziju šalje
slavnog Federera.
Ko je ovaj čovek,
što ne zna za šalu,
predavanja drži
i Rafi Nadalu.
Ko je ovaj čovek,
znaš ga dobro svete,
zbog njega sva deca
kupuju rekete.
Ko je ovaj čovek,
što pamti korene,
koji tako često
Srbiju pomene.
Ko je ovaj čovek
uzdignute glave,
na grudima nosi
orden Svetog Save.
Ko je ovaj čovek
za milost ga mole.
On za milost ne zna,
to je Srbin Nole.

Ko je ovaj čovek,
što planetom hara,
s` reketom u ruci
rekorde obara.

Ko je ovaj čovek,
što nam srca sledi,
kada inat tera
sam sebe pobedi.

Ko je ovaj čovek,
što po svome tera,
u penziju šalje
slavnog Federera.

Ko je ovaj čovek,
što ne zna za šalu,
predavanja drži
i Rafi Nadalu.

Ko je ovaj čovek,
znaš ga dobro svete,
zbog njega sva deca
kupuju rekete.

Ko je ovaj čovek,
što pamti korene,
koji tako često
Srbiju pomene.

Ko je ovaj čovek
uzdignute glave,
na grudima nosi
orden Svetog Save.

Ko je ovaj čovek
za milost ga mole.
On za milost ne zna,
to je Srbin Nole.

*Oda je izvorno napisana na sajtu patriotske B92.
Bodkin

#160 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

Banksy wrote: Ukratko:

... u Srbiji postoji 'kultura poniženja', osjećaj poraza, bankrota i potopa što kod ljudi samo stvara potrebu da se osvećuju i nanesu štetu drugima.
'To ide dotle da vidim kako shvaćaju uspjehe Novaka Đokovića. On je valjda neki osvetnik. Kakve on ima veze sa statusom Srbije?' pita se Popović.
I Đoković kao da počinje vjerovati da je njegova dužnost da osveti Srbiju za sve nepravde koje su se dogodile.

da da, nista osvajanje pehara, drzanje prve pozicije, uzimanje para, zene i slava, privatni avioni i reklamiranje modnih giganata. samo sveta duznost da osveti srbiju :lol: :lol:
seln

#161 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by seln »

Bodkin wrote:

da da, nista osvajanje pehara, drzanje prve pozicije, uzimanje para, zene i slava, privatni avioni i reklamiranje modnih giganata. samo sveta duznost da osveti srbiju :lol: :lol:
Da nije budala, kako bi pametni zivjeli?
Novak im prodaje mooda pod bubrege i bunari ih ko levate, pa je srpski heroj.
kada to isto ucini Karleusa (prodaje sise pod bubrege, pjeva lose pjesme i uzima pare), onda je kurava.
Banksy

#162 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Banksy »

Bodkin wrote:

i ja kažem ... zamisli ... pored svega što ima i može da ima ...

Ali opasno je to, kad obučeš takav kostim, učini ti se da si se rodio s njim.
Udari to u glavu, a ogledalo se nepovratno iskrivi.
Sezam

#163 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Sezam »

Dakle, Bora Corba - Vojvoda je svojevremeno pozivao na klanje Hrvata i Bosnjaka u duetu sa Bajom Malim Knindzom, koji je najvjerovatnije nekada dijelio pozornicu sa Jelenom Karleusom...

Na sta spadose salonci ovdje, ratuju protiv zena, i to njihovih :D
Bodkin

#164 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

seln wrote:
Bodkin wrote:
kada to isto ucini Karleusa (prodaje sise pod bubrege, pjeva lose pjesme i uzima pare), onda je kurava.
to je zato sto se ona skine gola i to prodaje, a on prolije krv, znoj i suze. samo zbog toga ima vise kredita, a i iskreno ja ga ne vidim kao takvog kakvog ga vi opisujete. mozda je do mene jebiga...
Not My Idea

#165 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Ne pregoni ga vala ni ti, seln

Cuj Nole im prodaje muda pod bubrege. Cime, tim sto digne zastavu svoje drzave svaki put kad osvoji nesto? Pa on im je skoro pa jedina svjetla tacka u ocima svijeta. Tj on i jos par sportista. (Da se razumijemo, ne svijetli nebo ni zbog nasih tacaka).
I otkud pobogu uopce Novak u cijeloj ovoj prici? :lol:
Bodkin

#166 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

Banksy wrote:
Bodkin wrote:
i ja kažem ... zamisli ... pored svega što ima i može da ima ...

Ali opasno je to, kad obučeš takav kostim, učini ti se da si se rodio s njim.
Udari to u glavu, a ogledalo se nepovratno iskrivi.
kao sto rekoh kolegi @selnu ja ga ne vidim kao takvog.a i tema je dzej kej, kolumnistica :lol:
alanskoda

#167 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by alanskoda »

Not My Idea wrote:Ne pregoni ga vala ni ti, seln

Cuj Nole im prodaje muda pod bubrege. Cime, tim sto digne zastavu svoje drzave svaki put kad osvoji nesto? Pa on im je skoro pa jedina svjetla tacka u ocima svijeta. Tj on i jos par sportista. (Da se razumijemo, ne svijetli nebo ni zbog nasih tacaka).

jasta neg im prodaje. pa porez placa u monaku a dici se srpstvom i tri prstica. zar to nije licemjerno. a odkud novak troprstic ovdje neko ga je spomenuo, kao on kad bi ovako napisao(a nece i ne zna) onda bi pola srbije izvrsilo samoubistvo.

Bodkin, skini se i ti go i probaj se prodati? Sumnjam da bi te i najrodjeniji takovog pogledali a kamoli slusali. :D :D
Not My Idea

#168 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

Nije da nesto pratim sport, al znam da tu praksu s Monakom sprovode mnogi i sto bi on bio izuzetak? Da bi Srbija bila zadovoljna? Sve leti. Patriotizam se ne pokazuje (samo) tako.
alanskoda

#169 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by alanskoda »

Not My Idea wrote:Nije da nesto pratim sport, al znam da tu praksu s Monakom sprovode mnogi i sto bi on bio izuzetak? Da bi Srbija bila zadovoljna? Sve leti. Patriotizam se ne pokazuje (samo) tako.

Nego kako? Bit cu ja patriota , ali mi pare ne dirajte.

nego tema je JK.
seln

#170 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by seln »

Bodkin wrote:
seln wrote:
Bodkin wrote:
to je zato sto se ona skine gola i to prodaje, a on prolije krv, znoj i suze. samo zbog toga ima vise kredita, a i iskreno ja ga ne vidim kao takvog kakvog ga vi opisujete. mozda je do mene jebiga...
Do tebe je.

http://www.e-novine.com/srbija/58576-No ... icama.html

http://www.e-novine.com/ekonomija/ekono ... dnike.html

http://www.e-novine.com/sport/sport_plu ... reket.html
Not My Idea

#171 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Not My Idea »

alanskoda wrote:
Not My Idea wrote:Nije da nesto pratim sport, al znam da tu praksu s Monakom sprovode mnogi i sto bi on bio izuzetak? Da bi Srbija bila zadovoljna? Sve leti. Patriotizam se ne pokazuje (samo) tako.

Nego kako? Bit cu ja patriota , ali mi pare ne dirajte.

nego tema je JK.
Pa haj, kad to kaze neko ko se bori protiv stereotipa a u iducoj recenici kaze da je 80% Srba- cetnici...a nakon 3 recenice kaze da mahom sve zene lete za parama...vjerujem da je smisleno. :mrgreen:
alanskoda

#172 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by alanskoda »

pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#173 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Velkoski »

alanskoda wrote:svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
Meni moja ništa ne da da platim :roll:
Bodkin

#174 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

alanskoda wrote:
Not My Idea wrote:Ne pregoni ga vala ni ti, seln

jasta neg im prodaje. pa porez placa u monaku a dici se srpstvom i tri prstica. zar to nije licemjerno. a odkud novak troprstic ovdje neko ga je spomenuo, kao on kad bi ovako napisao(a nece i ne zna) onda bi pola srbije izvrsilo samoubistvo.

Bodkin, skini se i ti go i probaj se prodati? Sumnjam da bi te i najrodjeniji takovog pogledali a kamoli slusali. :D :D
eis? nista pametnije od toga? sta to treba da znaci, tesko je skinuti se ili?
Bodkin

#175 Re: Pisanje Jelene Karleuse

Post by Bodkin »

alanskoda wrote:pogrijesio sam, 90% sto su dokazali u zadnjih 21 godinu. sve zene vole pare, ja je jos nisam sreo koja ne voli. svaki momak nek izadje sa ljubljenom 4-5 puta na veceru i nek svaki put kaze nemam da platim (ona ce platiti), pa cemo vidjeti koliko ce veza potrajati.
meni moja placa bar 50% vremena. kupuje vise poklona nego ja njoj, ne zato sto ima vise nego sto ja nemam naviku :D sve zene vole pare :-)

p.s. karleusa kolumnistica :lol:
Post Reply