Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:Princezo ne opravdavam "njega" ali u muskoj prirodi je da voli da svrlja sa strane. Zato i "pita", a njeno je da kaze da ili ne
Eto, to sam htjela reci
"priroda" i "vjernost". Jedno je bilogija a drugo "moral".
I u zenskoj je prirodi da voli sex. Ali to nije opravdanje. Ako je covjek bez morala onda je on NEMORALAN. Samo zato sto je vodjen sexualnim nagonima ne znaci da ne moze biti MORALAN.Pa zasto mu sluzi RAZUM? Za igranje fudbala po Kosevu...?
Last edited by Sarajevska Princeza on 03/02/2005 00:01, edited 1 time in total.
Ne opravdavam ni ja, ali zvuci mi kao da ti imas DUPLE standarde za zene i muskarce.
... ako smo se pogresno razumjeli. sorry about that, ali ja fakat mislim da ovaj Svijet ima problema radi zena koje podrzavaju nemoralne muskarce "samo zato sto im je to u prirodi".
Ma Princezo, nisam od tih, isto bih osudila i zenu koja vara muza kao i muza koji vara zenu. Ali jos vise osudjujem one s kojima ih varaju, dakle partnere ili partnerke.
pitt wrote:A ako se samozadovoljava? Jel i to varanje? :D:D:D
de ba pitt, ode ti u krajnost... onda je varanje i kad se zena nalozi na Bred Pita ili muz na Angelinu Jolie....
treba ukinuti sex! Sada, Odmah Sada!!!!
sex je izvor sveg Zla!
Da rezimiram. Pošto je u toku obljetnica Julesa Verna, dovoljno je na ovom forumu otvoriti, npr. ovu temu, na podforumu ljubav i seks, te se u djeliću sekunde nađete u vremeplovu. Vaši komentari kao vremenska mašina odvezu čovjeka direktno u 19 vijek.
Da bog da vas sve jebo srbin, kamiondžija, oženjen (sretno), peder, komunista sa tetkom jevrejkom, koji NE uvijek shvaća kao DA. (i po mogućnosti da bije dok jebe)
mrmot wrote:Da bog da vas sve jebo srbin, kamiondžija, oženjen (sretno), peder, komunista sa tetkom jevrejkom, koji NE uvijek shvaća kao DA. (i po mogućnosti da bije dok jebe)
mrmot wrote:Da bog da vas sve jebo srbin, kamiondžija, oženjen (sretno), peder, komunista sa tetkom jevrejkom, koji NE uvijek shvaća kao DA. (i po mogućnosti da bije dok jebe)