Sorel wrote:Odem do faksa i kad odem u wc ništa drugo ne radim nego čitam šta je raja pisala
Kod nas wc dođe k'o biblioteka. Uđeš u wc i pročitaš sve sa zidova i vrata, i to dođe brat bratu k'o 2-3 knjige.
Sorel wrote:Odem do faksa i kad odem u wc ništa drugo ne radim nego čitam šta je raja pisala
_terminaš_ wrote:Sorel wrote:Odem do faksa i kad odem u wc ništa drugo ne radim nego čitam šta je raja pisala![]()
Kod nas wc dođe k'o biblioteka. Uđeš u wc i pročitaš sve sa zidova i vrata, i to dođe brat bratu k'o 2-3 knjige.
MedenoSrce wrote:Nije baš da trolas ako pišeš ono što misliš
Black swan wrote:jutros me uhvatilo sva sreća da sam imao ključeve od firme pa sam mogao ući ranije![]()
![]()
![]()
proklete trešnje
Pa sta ces ulaziti u halu kad si vec obavila kod kuce?MedenoSrce wrote:imam ja kolegicu koja 2-3 puta dnevno to obavi na poslu, ima brz metabolizam cura pa to ti je ... jos huda pokusa zakamuflirati nekakvim parfemom pa ne mozes po pola sata uci u halu
Black swan wrote:i kod nas jedna kenja ko foka
i dobro ne pusti vodu![]()
meni je samo bitno da ne jedem mnogo onda sam miran
Pa ako ne jede mnogo onda neće kenjati k'o foka kao ta neka njegova sa posla.amortizer wrote:Black swan wrote:i kod nas jedna kenja ko foka
Ne kontam kakve veze ovo dvoje ima?
_terminaš_ wrote:Pa ako ne jede mnogo onda neće kenjati k'o foka kao ta neka njegova sa posla.amortizer wrote:Black swan wrote:i kod nas jedna kenja ko foka
Pa stvarno, kad pomislis da znas sve sto treba da znas, odjednom dobijes i ovakve informacijeSorel wrote:Jebote sad znamo ko kad sere i gdje
_terminaš_ wrote:Pa ako ne jede mnogo onda neće kenjati k'o foka kao ta neka njegova sa posla.amortizer wrote:Black swan wrote:i kod nas jedna kenja ko foka
Na ETFu pise "Molimo da urinirate u wc solju a ne pored nje."CVIKERASH wrote:Na Pravnom faxu u wc-ima stoji upozorenje:
Molimo studentice da ne bacaju uloske u wc