Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
FOČANSKI PROPISI

#151 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by FOČANSKI PROPISI »

Rajvosa26 wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Rajvosa26 wrote:uote]

Sve znam. Cim je glavnom zagovorniuk tjeranja deda mraza i neistomisljnika nik Focanski Propisi, sta reci.
Nisam ja da se neko i nešto tjera,nego da se ne utjeruje.
Kako nije tjeranje necega sto vec u vrticima od pamtivijeka postoji. Mozda u Foci nije toga bilo, ali prijatelju u Sarajevu oduvijek.
Kad smo već kod Foče ,znaš li da je Arzija,jednom,navratila kod nas u Jeleč.
lavic

#152 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by lavic »

FOČANSKI PROPISI wrote:
lavic wrote:
Sta je tvoj problem, izbjegao je egzekucije nek se sad vrati na svoje. Nemam cega da se stidim, nisam nikog ponizio ni uvrjedio, ne dam nikome da mi namece svoje obicaje ni navike, a pogotovo da odlucuje u moje ime sta cu da omogucim svom djetetu.
Tebi niko ne brani da radiš sa svojim djetetom šta god hoćeš,ali ti ja ne dozvoljavam da to radiš sa mojim.Jasno!
U Jelec, pa se tako svojoj sarulji obracaj.
FOČANSKI PROPISI

#153 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Rajvosa26 wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
lavic wrote:
Sta je tvoj problem, izbjegao je egzekucije nek se sad vrati na svoje. Nemam cega da se stidim, nisam nikog ponizio ni uvrjedio, ne dam nikome da mi namece svoje obicaje ni navike, a pogotovo da odlucuje u moje ime sta cu da omogucim svom djetetu.
Tebi niko ne brani da radiš sa svojim djetetom šta god hoćeš,ali ti ja ne dozvoljavam da to radiš sa mojim.Jasno!
Ti imas ozbiljnih problema. Ko radi sta sa tvojim. Vec sam ti rekao, kad budu paketici odvedes dijete kuci i objasnis mu zast ih on nece primati. Sta je tu problem????? Ili se vrati gdje si nekad bio i gdje nema tih obicaja.
Problem je što ti trebaš da odvedeš svoje dijete kući i tamo mu daš taj paketić.
zateznistub

#154 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by zateznistub »

lavic wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
lavic wrote:
U Jelec, pa se tako svojoj sarulji obracaj.
:lol:
Rajvosa26

#155 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Rajvosa26 »

Kako nije tjeranje necega sto vec u vrticima od pamtivijeka postoji. Mozda u Foci nije toga bilo, ali prijatelju u Sarajevu oduvijek.[/quote]
Kad smo već kod Foče ,znaš li da je Arzija,jednom,navratila kod nas u Jeleč.[/quote]

Izvini svega ti, nisam znao da je Jeleč neko stvarno mjesto. Mea culpa, sorry.
tetka69

#156 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by tetka69 »

Duzno postovanje svima i svacijem misljenju , al' fakat mi je muka od cinjenice da se vecina tema svalja u kaljugu vrijedanja, omalovazavanja sviju i svega , facinantan je nivo NETOLERANCIJE , i uvrnute filozofije JA SAM NAAAAAAAAAJPAMETNIJI , NAJBOLJI , NAJBRZI , CAK STA VISE I MOJE GOVNO JE NAAAAAAAAAAAJMIRISNIJE !!!!
Pa sta vam je ljudi , sve dok ovako lijezemo na rudu i oci vadimo , dok neki tamo razbojnici ,kriminalci ,odlucuju o nasim sudbinam, NEMA NAM NAPRIJED , NEMA SVJETLA , ODOSMO U TRI PPPPPPRINCEZE !!!!
Vjera je privatna stvar I NEMA TE SILE , SEM ALLAHA KOJA CE ISKRENOG VJERNIKA OKRENUTI DA BUDE NESTO DRUGO , a nasa obdanista su JAVNE USTANOVE , a u nasoj domovini zive TRI KONSTITUTIVNA naroda ,i sta je zanam koliko drugih , inih , propratnih , letecih , lezecih , ELEM OSTALIH , pa sta hocete ????
Mislim da bi bilo bolje da se oni koje boli tako tesko stanje nasih obdanista ukljuce u rad tih istih , pomozite da uciteljice vaspitaju vasu djecu ,ocistite smece oko obdanista , popravite parkove u dvoristima , rastjerajte alkoholicare , nakomane , i koje kakve manijake koji obitavaju u tim istim dvoristima !!!
Ma jok , haj na forum , niko nezna ko sam i raaaaaspali , pljuj i vrjedaj .
Zanima me samo dali bi se pojedini ucutali ako bi Arzija skinula hidzab i obukla minjak ??? Kako izglaeda i u sta vjeruje to je njen izbor i pravo i fertik !!!
Ali ona je radnik u javnoj instituciji i nema pravo nametati svoje licne stavove .
Ufatili se deda mraza ko pijan plota ,a sta mislite o crtanim sto vam ih djeca gledaju i kod kuce i u obdanistima ??? Sto rekla moja nana "..koja je rospija oan Barbika , sam se cmaka s onim Kemom .."
Okrenite se oko sebe ,PUN DUNJALUK MONSTRUMA KOJI SU MNOGO VECA OPASNOST ZA VASU DJECU .
Rajvosa26

#157 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Rajvosa26 »

Ti imas ozbiljnih problema. Ko radi sta sa tvojim. Vec sam ti rekao, kad budu paketici odvedes dijete kuci i objasnis mu zast ih on nece primati. Sta je tu problem????? Ili se vrati gdje si nekad bio i gdje nema tih obicaja.[/quote]
Problem je što ti trebaš da odvedeš svoje dijete kući i tamo mu daš taj paketić.[/quote]

Cuj to, a ti to kao odredjujes jel?? Ti mi dosao nakon 95te u grad da mi govoris sta cu ja svom djetetu raditi. Vrati se odakle s, fino zivis na svom, nemas deda mraza, nemas asfalta i sve ti je po tvom. ha?
adnansax

#158 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by adnansax »

joj kontrasa jbt..svi se zale na rad ovih partijasa memica, arzije, grasovaca i sl samo ovaj pametan..sta ti je sloboda govora ili ti ga forumanja... :D
FOČANSKI PROPISI

#159 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Rajvosa26 wrote: Izvini svega ti, nisam znao da je Jeleč neko stvarno mjesto. Mea culpa, sorry.
Kako nisi,informiši se . Jeleč je nekad bio u rangu Beča.Dođe Tito, napravi fabrike po Sarajevu .Dalje znaš.
Rajvosa26

#160 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Rajvosa26 »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Rajvosa26 wrote: Izvini svega ti, nisam znao da je Jeleč neko stvarno mjesto. Mea culpa, sorry.
Kako nisi,informiši se . Jeleč je nekad bio u rangu Beča.Dođe Tito, napravi fabrike po Sarajevu .Dalje znaš.

U rangu Beca kazes....sve jasno. Pa jbt, vrati se u Bec svoj onda.
Last edited by Rajvosa26 on 18/12/2012 14:30, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#161 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

FOČANSKI PROPISI wrote:
lavic wrote: Ma idu na zivce ove "dosle", malo im sto su dosli, vec bi sad i da se pitaju, i da komanduju.
Sarajevo je najljepse bilo u ljeto 95, papka ni na puskomet.
Ja sam aktivno sudjelovao u izgradnji Sarajeva i vrlo sam važan njegov stanovnik.
Vidim, za 8 mjeseci 2100+ postova...imaš vremena na pretek...cca 250+ postova mjesečno...kladionica i kafa majka je razvoja. :mrgreen: Bjaaaaaži vrlo važni stanovnik Sarajeva, najblaže rečeno.
Terenc

#162 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Terenc »

tetka69 wrote:Duzno postovanje svima i svacijem misljenju , al' fakat mi je muka od cinjenice da se vecina tema svalja u kaljugu vrijedanja, omalovazavanja sviju i svega , facinantan je nivo NETOLERANCIJE , i uvrnute filozofije JA SAM NAAAAAAAAAJPAMETNIJI , NAJBOLJI , NAJBRZI , CAK STA VISE I MOJE GOVNO JE NAAAAAAAAAAAJMIRISNIJE !!!!
Pa sta vam je ljudi , sve dok ovako lijezemo na rudu i oci vadimo , dok neki tamo razbojnici ,kriminalci ,odlucuju o nasim sudbinam, NEMA NAM NAPRIJED , NEMA SVJETLA , ODOSMO U TRI PPPPPPRINCEZE !!!!
Vjera je privatna stvar I NEMA TE SILE , SEM ALLAHA KOJA CE ISKRENOG VJERNIKA OKRENUTI DA BUDE NESTO DRUGO , a nasa obdanista su JAVNE USTANOVE , a u nasoj domovini zive TRI KONSTITUTIVNA naroda ,i sta je zanam koliko drugih , inih , propratnih , letecih , lezecih , ELEM OSTALIH , pa sta hocete ????
Mislim da bi bilo bolje da se oni koje boli tako tesko stanje nasih obdanista ukljuce u rad tih istih , pomozite da uciteljice vaspitaju vasu djecu ,ocistite smece oko obdanista , popravite parkove u dvoristima , rastjerajte alkoholicare , nakomane , i koje kakve manijake koji obitavaju u tim istim dvoristima !!!
Ma jok , haj na forum , niko nezna ko sam i raaaaaspali , pljuj i vrjedaj .
Zanima me samo dali bi se pojedini ucutali ako bi Arzija skinula hidzab i obukla minjak ??? Kako izglaeda i u sta vjeruje to je njen izbor i pravo i fertik !!!
Ali ona je radnik u javnoj instituciji i nema pravo nametati svoje licne stavove .
Ufatili se deda mraza ko pijan plota ,a sta mislite o crtanim sto vam ih djeca gledaju i kod kuce i u obdanistima ??? Sto rekla moja nana "..koja je rospija oan Barbika , sam se cmaka s onim Kemom .."
Okrenite se oko sebe ,PUN DUNJALUK MONSTRUMA KOJI SU MNOGO VECA OPASNOST ZA VASU DJECU .
gdje je ona nametnula svoj lični stav?
zateznistub

#163 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by zateznistub »

Majku mu, gdje dođe taj Jeleč :? :?:
julisiz es grant

#164 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by julisiz es grant »

Rajvosa26 wrote:

Izvini svega ti, nisam znao da je Jeleč neko stvarno mjesto. Mea culpa, sorry.
U Jeleču su se nekada tkali čuveni ćilimi, Austro-Ugarska bila tamo i tvornicu napravila, bez zezanja.
Platformas

#165 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Platformas »

Bakir H. i Arzija M. kaming bek, ode sve u pi_ku lijepu.
FOČANSKI PROPISI

#166 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

zateznistub wrote:Majku mu, gdje dođe taj Jeleč :? :?:
Pusti Jeleč,rekao sam ,jednom samo,navraćala Arzija. Mi tome svakako ne pridajemo značaj.
emigrazione

#167 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by emigrazione »

Odmah ispod banjina:-)
zateznistub

#168 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by zateznistub »

emigrazione wrote:
Odmah ispod banjina:-)
Sad mi je mnogo jasnije :o
relevantan

#169 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by relevantan »

Vratila se Prikaza :evil:

Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a........a evo im silikoni, Arzija i CIA :music2: :mrgreen:
zateznistub

#170 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by zateznistub »

relevantan wrote:Vratila se Prikaza :evil:

Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a........a evo im silikoni, Arzija i CIA :music2: :mrgreen:
:thumbup: :mrgreen:
FOČANSKI PROPISI

#171 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Drvosjeca iz Dejcica wrote:]

Vidim, za 8 mjeseci 2100+ postova...imaš vremena na pretek...cca 250+ postova mjesečno...kladionica i kafa majka je razvoja. :mrgreen: Bjaaaaaži vrlo važni stanovnik Sarajeva, najblaže rečeno.
Sad kad sam ostario veliš:" U potok s njim!"
Drvosjeca iz Dejcica

#172 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

FOČANSKI PROPISI wrote:

Ne treba u potok ali mi zasmeta taj hvalospjev kao neki argument na forumu.
FOČANSKI PROPISI

#173 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:

Ne treba u potok ali mi zasmeta taj hvalospjev kao neki argument na forumu.
Gradili smo Sarajevo od Čengić Vile, pa na ovamo, ispočetka,a od Čengić Vile do Han Dervente uljepšavali.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 18/12/2012 14:50, edited 1 time in total.
nosara

#174 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

Post by nosara »

FOČANSKI PROPISI wrote:

Ja sam mislio da si ti neki klinac od najvise 15 godina... :-)
FOČANSKI PROPISI

#175 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT

nosara wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:

Ja sam mislio da si ti neki klinac od najvise 15 godina... :-)
Samo u duši!
Post Reply