Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eo da vam ja ovdje napisem,nemojte ni SLUCAJNO klikat na adove od vaseg sita ili youtubea,poznajem nekoliko osoba koji su to radili i popusili ban,ljudi da je to tako svako bi zgrto milione zaposlis 100 ljudi i pravi bisniz ali nemoze ako vam je msrko radit oko toga nemojte ni pokusavat bezveze a klikanje na svoje adove vodi ka sigurnom banu,meni skinu po 50€ na 400€ zarade za lazne klikove duplirane klikove itd itd...sto zanci da znaju sve,ja kad sam kreno poceo sam sebi i slao raji da mi klika kad sam pogledao CTR(Clickthrough rate )bio je 78%,sto znaci npr;sa jedne ip adrese vise klikova,pregleda itd,odnosno na svaki pregled videa odnosno stranice par klikova sto je odma sumnjivo i adsense vrsi provjere ukoliko ustanove da si to namjerno radio ode kanal ode adsense koji se uzgred veoma tesko vraca.Lp
Pitanje za sve koji su dobili cek poslat prije nove godine 20 i nekog decembra, cek mi je dosao uredno i predao sam ga u banku, danas zove gospodja iz banke i kaze da na ceku nema imena, i da ima jos par osoba kod kojih je isti problem. Cek je ostao u banci, nece proci provjeru jer je greska do google-a i nemaju pojma sta dalje da radim. Ukoliko ima neko isti problem ili je imao nesto slicno molio bi da mi pojasni ovu situaciju i sta da radim..
I onda vrate novac na racun, pa izdaju novi cek, pa onda cekas dok novi ne dodje...nema druge jer banke nece da unovce cek bez Payee namea...danas bio i provjerio
Thank you for your query regarding your AdSense check. Due to a technical problem your check was issued with no payee name printed on it.
I’ve placed a cancellation request on your check and started the reissue process for your payment. Within a few days, your earnings will be credited back to your AdSense account and we will issue a new payment for your earnings.
We apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your patience and understanding. If you have any further questions, please let us know.
debili neotesani neinformisani. Nisu jedini! Ja odem na Otoku (merkur) i tamo su bas upoznati i srede mi sve brzo i jednostavno. Joooj otici cu opet i Sipad pa da im frku napravim. Neznalice!