Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#151 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by ladyblue18 »

htcxone wrote:ahahha nije mi ovaj tel :D experia je :D ovo mi je prvo na pammet palo :D hahahah nego, i ja sam bio pesimist do prije sedmicu.... :wink:
Kako si napisao reko bi covjek da je to prije sedmicu ustvari najmanje prije godinu :D
htcxone

#152 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by htcxone »

ladyblue18 wrote:
htcxone wrote:ahahha nije mi ovaj tel :D experia je :D ovo mi je prvo na pammet palo :D hahahah nego, i ja sam bio pesimist do prije sedmicu.... :wink:
Kako si napisao reko bi covjek da je to prije sedmicu ustvari najmanje prije godinu :D
vjeruj da je bilo dovoljno :)
i sam ne mogu vjerovati ... al istina je ... i nije mi ni 7 dana trebalo, poslije treće noći sam sve shvatio... to je taj neki KLIK koji se dogodi a ja kontao da me raja zeza :)
Kemal Malovčić

#153 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Kemal Malovčić »

dusa_raskopuša wrote:Image

:oops:

Niko ni'e savrsen osim Allaha dz.s.. 8-)
I ZELJANICE
Tequila

#154 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Tequila »

Image

slika je opicena zato sorry ladies, al me nasmijala :D
htcxone

#155 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by htcxone »

meni moja rekla da ne voli dvije stvari u zivotu
1. PREVARU
2. MUŠKO U KUHINJI .... i tu sam je zavolio :D (šala volim kuhati, al mi je fakat oovo rekla )
SARAJKA

#156 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by SARAJKA »

valter033 wrote:Savrsenstvo je subjektivna stvar i svi to razlicito poimamo. Ne vjerujem da postoje potpuno savrsene osobe, ali postoje osobe koje nam savrseno odgovaraju, "perfect match". Nazalost, (veliku!!!) vecina nas takvu osobu ne primjeti na vrijeme, ili "propusti" iz nekog drugog razloga. Neki su ipak sretni, pa kasnije u zivotu naidju opet na istu osobu, za koju su od pocetka znali da je njihova druga savrsena polovina!

Evo vrtim "film" cijelo veče kako "propustih" i ja danas priliku i Gospodin Savršeni kako se pojavi, tako i nestade. Ima li smo prilike malo razgovarati, a slušajući Savršenog kao da sam slušala sebe i neprijatno mi je bilo reči da je sve copy-paste. Ustvari nisam mogla vjerovati da nam se bitni pogledi u životu podudaraju, način razmišljanja ..... u tim momentima sam se već gubila i izgubila :) ..... I sada dok pišem, molim Onog Gore da mi još jednom pošalje čudan splet okolnosti kao danas i ako mi je Savršeni suđen ..... "drugi put ću pametnije"
Ramzess Veliki

#157 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

zlocka wrote:Da li još uvijek tražite svoju gospođicu savršenu/gospodina savršenog ili ste odustali? :-D
Da li uopšte postoje ljudi koji nam savršeno odgovaraju ili je to samo mit,nešto što je moguće samo u filmovima?
Odustao.
Ali sam pronašao Yamahu. :thumbup:
zlo zlo

#158 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by zlo zlo »

zlocka wrote:Da li još uvijek tražite svoju gospođicu savršenu/gospodina savršenog ili ste odustali? :-D
Da li uopšte postoje ljudi koji nam savršeno odgovaraju ili je to samo mit,nešto što je moguće samo u filmovima?
Imam svog savršenog :D :D .. to nije nesto što se trazi to je nešto što te opali :D ..niko nije bez mana..ali kad necije mane..vam ni najmanje ne smetaju..kad vam baš nista ne smeta kod nekog.. to je to.
Ramzess Veliki

#159 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

zuta_lala wrote: Ja vjerujem u Boga, pa ako nam je suđeno, opet ćemo se nekad sresti! :-D
A kad ga akobogda nađeš, budete zajedno i nakon 5-10 godina shvatiš da si se zeznula, i da je običan prevarant, možda i veći nego drugi.
Dušo, to tako ide. :|
htcxone

#160 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by htcxone »

Ramzess Veliki wrote:
zuta_lala wrote: Ja vjerujem u Boga, pa ako nam je suđeno, opet ćemo se nekad sresti! :-D
A kad ga akobogda nađeš, budete zajedno i nakon 5-10 godina shvatiš da si se zeznula, i da je običan prevarant, možda i veći nego drugi.
Dušo, to tako ide. :|
a kako ide? da ostanemo sami citav zivot tako je najsigurnije? ilii da budemo u vezi 10 ili 15 godna pa ako i do tad ne iznevjeri povjerenje da idemo na nesto ozbiljno?
veza i tok veze je cisto stvar kako su dvije osobe usle u vezu i sta zele od veze, bila ona od mjesec dana ili od 5 godina, svako na kraju nadje ono najbolje za sebe sto moze imati,a o savrseenom skladu... moguce je, ali obje strane trebaju se naći i pruzati najbolje od sebe u toj vezi, braku, ako ulazis u vezu sa osobom za koju mislis da je savrsen/a moguce je da se razocaras, jer dosta ljudi imaju neku cudnu viziju savrsenstva, onoo, htjela bih da je njezan i romantican, i da mi sve udovoljava a onda nakon jos par recenica bii htjela da je pravo musko i da se ponasa kao glava porodice i da bude "grublji malo" itd... dakle NE ZNAMO STA HOCEMo, a kada znamo sta hocemo i kada to nadjemo onda smo pronasli tu "savrsenu" osobu... haman kao na papir stavis zelim to to to i to (Izbjegavajte opis izgleda jer ce vam to pomraciti da viidite ostale osobine) i kada upoznas nekoga ko je bas takav razmisli vrijedi li
Ramzess Veliki

#161 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

htcxone wrote:a kako ide? da ostanemo sami citav zivot tako je najsigurnije? ilii da budemo u vezi 10 ili 15 godna pa ako i do tad ne iznevjeri povjerenje da idemo na nesto ozbiljno?
Hoću da kažem da prva procjena nije i najtačnija. A nije ni druga, ni treća, nego ti se to nešto samo po sebi desi želio to ili ne. Stvar sreće.
htcxone

#162 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by htcxone »

Ramzess Veliki wrote:
htcxone wrote:a kako ide? da ostanemo sami citav zivot tako je najsigurnije? ilii da budemo u vezi 10 ili 15 godna pa ako i do tad ne iznevjeri povjerenje da idemo na nesto ozbiljno?
Hoću da kažem da prva procjena nije i najtačnija. A nije ni druga, ni treća, nego ti se to nešto samo po sebi desi želio to ili ne. Stvar sreće.
mislim da je stvar vise do OSOBA i sto zele od zivota nego do te neke "srecee" dzaba tebi da sretnes najbolju djevojku na svijetu ako si konj i obrnuto
Ramzess Veliki

#163 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

htcxone wrote:
Ramzess Veliki wrote:
mislim da je stvar vise do OSOBA i sto zele od zivota nego do te neke "srecee" dzaba tebi da sretnes najbolju djevojku na svijetu ako si konj i obrnuto
Jes' ... to svakako. Ali ljudi se znaju promijeniti. Ma teško je davati savjete o bilo čemu u pogledu veza ... možeš samo ispričati svoja iskustva pa ako neko može da nađe iz toga neku korist, OK .. a ko ne nikom ništa.
prusko

#164 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by prusko »

Ja sam malo stariji i iskusniji pa da vas podučim ...
Većina bosanskih brakova se sklapa po principu ko prvi naleti ili ponudi ... Haj bogati ima dvije noge i dvije ruke ! Kad ste zadnji put vidjeli skladan par ??? Neću nikoga da prozivam, ali nije čudo da ima ovoliko razvoda i prevara.
Ima ona seljačka filozofija, prvo se oženi, pa traži ženu svog života :D
Ramzess Veliki

#165 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

prusko wrote:Ja sam malo stariji i iskusniji pa da vas podučim ...
Većina bosanskih brakova se sklapa po principu ko prvi naleti ili ponudi ... Haj bogati ima dvije noge i dvije ruke ! Kad ste zadnji put vidjeli skladan par ??? Neću nikoga da prozivam, ali nije čudo da ima ovoliko razvoda i prevara.
Ahahahahaa, nasmija me do suza! :lol: :lol: :lol:
Dobra filozofija! :lol:
dudlov

#166 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by dudlov »

prusko wrote:Ja sam malo stariji i iskusniji pa da vas podučim ...
A gdje je tu ljubav :D
Ramzess Veliki

#167 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Ramzess Veliki »

Ljubav se po tom receptu čuva za ljubavnike.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#168 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Velkoski »

m@m@ wrote:i jel ko nasao savrsenu/savrsenog? :-)
jes' onaj ko je naš'o mene 8-)
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#169 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by heat »

neJma takvih :lol:
cenecimoveocino

#170 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by cenecimoveocino »

Dopisujem se s bivsom neku noc satima i satima,ma divan si ti,sve sto sam trazila,imas sve ali necu opet :-)
Da kazem,jos smo tinejdzeri,mala konta naci ce bolje,sanja o bogatasima iz Njemacke,poboznjacima nekakvim,koji spustaju pogled i nezagledaju druge :-)
Sta da joj porucim,dajte nesto mudro :mrgreen:
Njanjavi

#171 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Njanjavi »

cenecimoveocino wrote:Dopisujem se s bivsom neku noc satima i satima,ma divan si ti,sve sto sam trazila,imas sve ali necu opet :-)
Da kazem,jos smo tinejdzeri,mala konta naci ce bolje,sanja o bogatasima iz Njemacke,poboznjacima nekakvim,koji spustaju pogled i nezagledaju druge :-)
Cire ti njoj haveru da se goni u tri pizde materine, najpametnije ti je :roll:
krater

#172 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by krater »

Njanjavi wrote:
cenecimoveocino wrote:Dopisujem se s bivsom neku noc satima i satima,ma divan si ti,sve sto sam trazila,imas sve ali necu opet :-)
Cire ti njoj haveru da se goni u tri pizde materine, najpametnije ti je :roll:
;-)
ho oponopono

#173 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by ho oponopono »

...pusi kurac bre( bez da prosti) posalji ti to odakle je i dosla, u picku materinu, ne traci vrijeme na istu...je li joj pozlacena, nije, nek politiku seljacku prosipa kome moze.. :pusi2:

...a savrseni/ a ne postoje, mogu biti samo u svojoj glavi, u odnosu samo podobni, gdje ja stanem ti nastavi, kad me i raspizdis, ja te zelim uz sebe... :drndavi:
JThomas

#174 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by JThomas »

savršeno ne postoji ni u našim glavama, a kamoli objektivno. bajke za odrasle iz holivuda i drugih izvora (paulo koeljo i slična literatura) nas uče suprotno i odgajaju generacije ljudi koji nisu spremni apsolutno ni na kakvo popuštanje, trpljenje i kompromis. a ničega u životu nema bez toga pa tako ni ljubavi.

naravno, ako je trpljenja više nego radosti fulio si temu pismene zadaće, odnosno osobu, ali shvatate šta hoću da kažem...
Zastavnik_dzemo

#175 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?

Post by Zastavnik_dzemo »

Koja god mi da picke savrsena je. Jos ako je starija gospodja sa mesnatim i celulitnim guzovima, vlaznom picom i velikim prirodnim mekanim sikama, ja sam u dzenetu.
Post Reply