Kucni sex video.. DA ili NE?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SultanSuljke
#151 Re: Kucni sex video.. DA ili NE?
pristajem samo 3D 
- green man
#152 Re: Kucni sex video.. DA ili NE?
Zanimljiva tema, tj odgovori na istu. Prilično podeljena mišljenja.
Lično se jesam snimao sa dragom, kao što se i inače snimamo u najbezazlenijim situacijama. No međutim jedan bezazleni trenutak se "omako", pohvatali smo se, kamera na fonu bila uključena i tako nastade taj home video.
Prethodno smo pričali o tome, oboje nismo imali ništa protiv jer smo u dugogodišnjoj vezi. Ali u po frke se nijednome od nas nije dalo paliti kameru jer smo, jelde, bili prilično zauzeti. Pogledali ga skupa, ismijali se, ali smo ga ipak ostavili u nekom mračnom folderu na periferiji diska, čisto ako nam se ćefne da se podsjetimo koliko smo nekada mladi bili
Lično se jesam snimao sa dragom, kao što se i inače snimamo u najbezazlenijim situacijama. No međutim jedan bezazleni trenutak se "omako", pohvatali smo se, kamera na fonu bila uključena i tako nastade taj home video.
Prethodno smo pričali o tome, oboje nismo imali ništa protiv jer smo u dugogodišnjoj vezi. Ali u po frke se nijednome od nas nije dalo paliti kameru jer smo, jelde, bili prilično zauzeti. Pogledali ga skupa, ismijali se, ali smo ga ipak ostavili u nekom mračnom folderu na periferiji diska, čisto ako nam se ćefne da se podsjetimo koliko smo nekada mladi bili
- Pitar s Kariba
#153 Re: Kucni sex video.. DA ili NE?
Mora da je bio kvalitetan uradak, dok si ti to toliko gledaoScopio wrote:hahaha...nemam izbrisao sam je nakon nekoliko pregleda![]()
Mada sam uvijek mislio da ce on jednom to osvetnicki objaviti na nekoj web stranici jer su oni prekinuli zbog njene prevare.
- burekdzijabezmesa
#154 Re: Kucni sex video.. DA ili NE?
što da ne
- Gradski
#155 Re: Kucni sex video.. DA ili NE?
Naravno uvijek, samo ti može koristiti u životu, još ako se pokažeš.