Slažem se šefe znači.Nerko Trenerko wrote:Šta će Željko pojma o životu nema. Ja i Zlatko smo najjači, jesmo mog mi brata.
Zlatko out, Zeljko in!
- Znači Grabovica
#151 Re: Zlatko out, Zeljko in!
-
DougHeffernan
#152 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Dalje nisam citaoDalje, ovo što kažeš uopće nije istina! Nema uopće patetike već samo ljudi treba da otvore oči.
Narod u BiH nije uopće lijen
Narod u BiH jeste lijen, apatican i neambiciozan. Ti ako to ne vidis nego krivis "politicare" (koje, PONAVLJAM, su izabrani od NARODA) ili tajkune za stanje u drzavi onda si slijep. Politicari i tajkuni nisu prirodno korumpiraniji ili pokvareniji od "obicnog" naroda, oni su za razliku od ostalih samo u poziciji da profitiraju na svoju pokvarenost.
Narod, ponavljam, narod je kriv, niko drugi. Kad se narod bude normalizirao, i zemlja ce se normalizirati.
- Banksy
#153 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Željko Komšić večeras na FTV o SDP-u, izborima i vanjskoj politici
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić večeras će na Federalnoj televiziji gostovati u Dnevniku D u 20:10 minuta.
- Denko Rumenko
#154 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Sanjajte naš odlazak Željkoljupci. Nema ništa od toga.
U ljubavi svi su grešni, preživeće samo srećni.
U ljubavi svi su grešni, preživeće samo srećni.
- volta dzontra
#155 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Neka vala da se malo nauzijemo mudrosti narodne i siroke duse bosanske....Banksy wrote:
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić večeras će na Federalnoj televiziji gostovati u Dnevniku D u 20:10 minuta.
Ko da slusam...."Jah moja Antonija eto vidite koji su to neprijatelji drzave....a meni je drzava prije svega...."....onda malo kuknjave nad obicnim narodom....poneka anegdota koja dokazuje da smo svi bosanci tri vjere i da su neki zli ljudi donijeli mrznju i podvalili nam ....
Aj nek osnuje stranku vise osvoji tih 200 - 300 milja glasova i razocara biracko tijelo pa da i na njegov mit stavimo tocku...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#156 Re: Zlatko out, Zeljko in!
sta cemu stranka, nek se opet kandiduje za clana predsjednistva, ali sad bosnjackogvolta dzontra wrote:Neka vala da se malo nauzijemo mudrosti narodne i siroke duse bosanske....Banksy wrote:
Ko da slusam...."Jah moja Antonija eto vidite koji su to neprijatelji drzave....a meni je drzava prije svega...."....onda malo kuknjave nad obicnim narodom....poneka anegdota koja dokazuje da smo svi bosanci tri vjere i da su neki zli ljudi donijeli mrznju i podvalili nam ....
Aj nek osnuje stranku vise osvoji tih 200 - 300 milja glasova i razocara biracko tijelo pa da i na njegov mit stavimo tocku...
- volta dzontra
#157 Re: Zlatko out, Zeljko in!
To bi bio pravi dokaz multietnicnosti. Izabrati ga za bosnjackog clana predsjednistva BIH.......
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#158 Re: Zlatko out, Zeljko in!
pa on se kao Bosanac kandidovao za hrvatskog clana...sad moze za bosnjackogvolta dzontra wrote:To bi bio pravi dokaz multietnicnosti. Izabrati ga za bosnjackog clana predsjednistva BIH.......
- seln
#159 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Ne, izabrace ga za kardinala.volta dzontra wrote:To bi bio pravi dokaz multietnicnosti. Izabrati ga za bosnjackog clana predsjednistva BIH.......
- Pasiflora
#160 Re: Zlatko out, Zeljko in!
Odletice Zlaja i njegov pozlatak
sa ili bez Zeljka.