Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Admir_1984 wrote:u kojoj kladi ima ova opcija za kladjenje, ne vidim da ima u premieru
u lutriji i na bet365
a zao mi fkt raja sto ste okinuli ali to je to jbg kad od 7 parova mogucih hoces da isforsiras 4 para... u ovim danima treba ako vec hoces da igras odigrati 2 para max pa kvota 1.08 ako treba al jebat je... a ovako opet ispocetka... i moj savjet vam je da mimo petka kada ce biti malo vise mogucih parova da ne trpate puno parova i vecu kvotu samo da bi nadoknadili do sada pogodjeno
ja npr za naredne dane do petka sam jedva 2 para nasao i ne znam hocu li ih forsirati uopste al eto vidjet cemo
A sta da se jucer nije htjelo isforsirati sa 4 para vec uzeti dva i od ta dva izaberes Monaco?
Misljenja sam da ovdje nema apsolutno nikakvog razuma, vec samo puka sreca. Niko ovdje nije ni pomisljao da uzme grke a to pored Inter Turkua bi drugi par koji najbrze prodje. Okusati opet srecu, nista drugo
Znaci sugavi Monaco...Utakmica koju sam gledao i mogu vam reci da se apsolutno nista desilo nije,znaci mozda najgora utakmica u zivotu koju sam gledao od kad znam za sebe. Hej pa ni zutog kartona hebenog nije bilo!
K'o sto neko rece idemo ispocetka,ali ovaj put fakat necu izmisljati neke parove.
p.s. Svedska druga liga i ruska prva od ukupno 11 utakmica samo na dvije nije bilo golova i mi potrefimo retardirani Monaco eeeeeeeeeeeeeee
Sreca je velika da juce moja Lutrija nije radila kad sam htio uplatiti, jer radi do 4, a ja do 5... Hajd' rekoh tako je sudbina htjela i stvarno, kad sam pogledao rezultate navece, skontam da sam imao srece...
Ako ne bude kakva ponuda do petka cekamo reprezentacije, tu barem bude golova...
P.S. Ovaj Monaco je drugi put u kratko vrijeme odigrao 0:0 i drugi put bi me oborio u zadnja dva mjeseca, samo sto sam prosli put igrao cistu dvicu... Lafo su u vrhu tabele, ali njih od sada izbjegavam u sirokom luku...
Nema veze bolje sto mi se ovo desilo ranije nego kasnije .. Ovaj sistem je dobar ali mora se korigovati Tesko je krenuti sa manjom cifrom .. Prvo treba na kladionici dobiti stoju dvije duplanjem pa onda ovo ganjati
Izbacite uljeza ako postoji a kvote su fine uplacujem sutra najkasnije na 20km
Irska,turska,linhenstajn,makedonija,srbija,svicarska,armenija,rusija,bugarska,slovacka.
Kvota 2
Ove parove sam ja mislio odigrati ili na jednom listicu ili razbiti na vise listica, ali ovo je pool...
Njemci su mi nesto suhveli, nisu imali bas golijade sa Irskom, ali znajuci njih, uzet ce 1:0... Makedoniju isto ne bih igrao, cini mi se da ce biti dosta zatvorena utakmica, iako mislim da bi Makedonci mogli uzeti posto Hrvatima Modric nije dovoljno igrao u zadnje vrijeme...
Ja cu 100% izbjeci Rusiju jer je Capello na klupi Rusije.
Makedonija - Hrvatska izgleda kao tvrda utakmica mada Pandev s jedne strane i Jelavic s druge strane igraju u zivotnim formama, pa bi moglo biti golova.
Odigral ko sta iz ponude jucer? Bila samo brazilska liga i svi su prosli, ja sam odigrao 6 komada sinoc i jedan veceras plus reprezentacije sutra i par iraca u subotu, sve na jednom tiketu pa cemo vidjet kom' opanci a kom' obojci
Odigral ko sta iz ponude jucer? Bila samo brazilska liga i svi su prosli, ja sam odigrao 6 komada sinoc i jedan veceras plus reprezentacije sutra i par iraca u subotu, sve na jednom tiketu pa cemo vidjet kom' opanci a kom' obojci
"Kom opanci tom&jerry"
Licno cekam petak,nisam ni pomisljao nista,obzirom da sistem krecem ispocetka...Sretno svima!
ja sam uzeo brazilce u opticaj medjutim kako su mi net pritegli i ne odoh do kladare da uplatim... ide petak malo veca kvota ali bez forsiranja a cisto da se nadoknadi ovih par dana sto se nije igralo. jer realno ima sigurnih 8-9 parova koji nema sanse da nece proci pa ce se vjerovatno navuci kvota oko 1.8
Ja malo ganjam tenis i duplanje .. Ne zelim svoje pare ugradjivati u ovaj sistem 1+ pa sam krenuo od 5€ na duplanje pa cemo vidjeti kakvo ce stanje sutra biti dosta 20-30 € I onda krecem sa ovim
"Kom opanci tom&jerry"
Licno cekam petak,nisam ni pomisljao nista,obzirom da sistem krecem ispocetka...Sretno svima!