Miševi u Sarajevu
-
cupkoba
#151 Re: Miševi u Sarajevu
Miševi su odavno napustili Sarajevo
-
Zux
#152 Re: Miševi u Sarajevu
E jebi ga sad misevi jos i tenisa igrajucupkoba wrote:Ma nema problema samo platis reket glavnom mišu i ostali te neće dirati
![]()
![]()
![]()
-
cupkoba
#153 Re: Miševi u Sarajevu
Mislim da si malo pobrkao pojmove prijetaljuZux wrote:E jebi ga sad misevi jos i tenisa igrajucupkoba wrote:Ma nema problema samo platis reket glavnom mišu i ostali te neće dirati
![]()
![]()
![]()
Trebaju li mu i tene ili samo reket?
- shalla
#154 Re: Miševi u Sarajevu
Vi se ovdje zajebajete a Jima su možda sahvatali miševi, možda su ga odveli negdje u podrum, zavezali, možda ga trenutno muče ili mu ispiraju mozak... 
- Mommy's_little_ Monster
#155 Re: Miševi u Sarajevu
Jim je ozbiljno shvatio prijetnju miseva, konta i oruzije da ponese
http://www.klix.ba/forum/oruzje-bez-doz ... 04186.html
http://www.klix.ba/forum/oruzje-bez-doz ... 04186.html
-
Zux
#156 Re: Miševi u Sarajevu
Mislim da ti ne kontas zajebanciju, gori si i od ovog sto je otvorio temucupkoba wrote:Mislim da si malo pobrkao pojmove prijetaljuZux wrote:E jebi ga sad misevi jos i tenisa igrajucupkoba wrote:Ma nema problema samo platis reket glavnom mišu i ostali te neće dirati
![]()
![]()
![]()
Trebaju li mu i tene ili samo reket?
-
sha_ba
#157 Re: Miševi u Sarajevu
jok, ziv je!!! eno ga otvorio novu temushalla wrote:Vi se ovdje zajebajete a Jima su možda sahvatali miševi, možda su ga odveli negdje u podrum, zavezali, možda ga trenutno muče ili mu ispiraju mozak...
-
AxAxA
#158 Re: Miševi u Sarajevu
Poslije 7 godina mog prisustva na ovoj stranici i citanja svakakvih nebuloza ovo je top 1 do sada.
Pa je li moguce da je neko ovakvo pitanje postavio . Dakle sabio sam se od smjeha .
HAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAH
i da dobrodosao ja ovdje
Pa je li moguce da je neko ovakvo pitanje postavio . Dakle sabio sam se od smjeha .
i da dobrodosao ja ovdje
-
JimMorrison
#159 Re: Miševi u Sarajevu
Tu sam. Da imaš koju dasku u glavi ne bi se ovako valjao po podu od smijeha. Postao sam link na televizijsku emisiju koja govori i čitavom nizu propalih deratizacija u Sarajevu i o navodnoj ogromnoj najezdi miševa koji su ušli u sve pore društva i malo po malo počinju vladati Sarajevom. Da si čito cijeli thread, onda bi naletio i na taj link pa se ne bi ovako zavario od smijeha. Ko zna, možda si i vidio link, ali od ljenosti nisi pogledao emisiju. Dakle, za tu priču zahvalite svojim domaćim novinarima koji vas sramote okolo.AxAxA wrote:Poslije 7 godina mog prisustva na ovoj stranici i citanja svakakvih nebuloza ovo je top 1 do sada.
i da dobrodosao ja ovdje
-
sumirprimus
#160 Re: Miševi u Sarajevu
prvo je bila podjela bih,pa oruzje sad misevi...
đim ga zadaje opasno...
đim ga zadaje opasno...
-
AxAxA
#161 Re: Miševi u Sarajevu
Eh zbog ovakvih kao ti nisam ni pisao ovdje jer odmah imam poriv da se obracunam sa tobom ( mentalitet vam nevalja nikako , ovdje ste svi NAJPAMETNIJI i svi sve znate) . Nigdje te nisam vrijedjao niti spominjao bilo kakve daske u glavi ,a ti prvo pa musko ...Uz to sve procitao sam citavu temu i zakljucio da ti ocigledno vjerujes previse medijima...
Da li si vjerovao kad su mediji napisali da iran ima nuklearku . Mani se decko suplje i malo pripazi kako komuniciras jer harmoniju treba odrzavati . pozz
Da li si vjerovao kad su mediji napisali da iran ima nuklearku . Mani se decko suplje i malo pripazi kako komuniciras jer harmoniju treba odrzavati . pozz
-
JimMorrison
#162 Re: Miševi u Sarajevu
Imaš li ti nešto protiv podjele BiH? Pa ti ne poštuješ državno ustrojstvo. BiH ima 2 entiteta i više kantona i to je realnost. To što Milorad želi da ne budu 2 entiteta, nego 2 države, to je sad druga priča koja nema veze sa miševima.sumirprimus wrote:prvo je bila podjela bih,pa oruzje sad misevi...
đim ga zadaje opasno...
-
JimMorrison
#163 Re: Miševi u Sarajevu
Nisam rekao da vjerujem medijima jer da vjerujem onda ne bi pitao ovdje nikoga jer bi bio uvjeren da je to sve istina. Zato sam pitao je li to istina ili laž. A što se tiče komuniciranja, ti meni prigovaraš je li? A zašto se ti meni tako ekstremno žestoko smiješ, kao da si me volom proglasio?AxAxA wrote:Eh zbog ovakvih kao ti nisam ni pisao ovdje jer odmah imam poriv da se obracunam sa tobom ( mentalitet vam nevalja nikako , ovdje ste svi NAJPAMETNIJI i svi sve znate) . Nigdje te nisam vrijedjao niti spominjao bilo kakve daske u glavi ,a ti prvo pa musko ...Uz to sve procitao sam citavu temu i zakljucio da ti ocigledno vjerujes previse medijima...
-
sha_ba
#164 Re: Miševi u Sarajevu
da dodam Visokosumirprimus wrote:prvo je bila podjela bih,pa oruzje sad misevi...
đim ga zadaje opasno...
-
JimMorrison
#165 Re: Miševi u Sarajevu
Kad ovo pišeš, ne kužim na koga ciljaš? Jesi li ti nacionalista pa ovako govoriš?AxAxA wrote:Eh zbog ovakvih kao ti nisam ni pisao ovdje jer odmah imam poriv da se obracunam sa tobom ( mentalitet vam nevalja nikako , ovdje ste svi NAJPAMETNIJI i svi sve znate)
- Dozer
#166 Re: Miševi u Sarajevu
Ih...hotel Grand je najpoznatiji po misevima. Tamo se cesto vidjaju primjerci i od 3-4 kg. Zadnji kojeg su uhvatili ribarskim stapom i mamcem od travnickog sira (na grunt, silk koristili 0,50), tezio je okruglo 3,80kg, a duzina ocnjaka mu je bila 3,5cm. Strucnjaci su procijenili da je star oko 10 godina i da je za to vrijeme hotelsku kuhinju zasigurno ojadio za bar 200kg raznih namirnica. Jednom prilikom su pronasli obijen frizider, a po DNK analizi je sada utvrdjeno da je ovaj kapitalni primjerak kriv za to djelo. Takodjer, hotelsko osoblje je ovog kapitalca pokusavalo uhapsiti pomocu dobro ugojenih macaka, ali mis je iz mnogih okrsaja izlazio kao apsolutni pobjednik. Osoblje se u jednom momentu pocelo i kladiti ko ce odnijeti pobjedu - macka ili mis, a iznosi opklada su dostizali i astronomske cifre of 150-200.000 EUR.JimMorrison wrote:Čujem da je u Sarajevu propao tender za deratizaciju pa da se broj miševa povečao na alarmantnu razinu. Zanima me da li je to istina s obzirom da idem u Sarajevo uskoro? Da li se miševi nalaze svugje po stambenimobjektima, mogu li u hotelu očekivati miševe u sobi, zahodu, hodniku... (inače mislim ići u Hotel Grand). Da li je situacija ovakva ili su to mediji prenapuhali?
Trenutno je mis na prepariranju i 22.09. ce biti postavljen iznad sanka hotelskog restorana, kao primjer i opomena svim njegovim srodnicima, bez obzira na velicinu.
Last edited by Dozer on 21/09/2012 11:02, edited 1 time in total.
-
AxAxA
#167 Re: Miševi u Sarajevu
Oprosti nisam te mislio uvrijediti , pogresno sam se izrazio. Smijem se opcenito citavoj temi i ljudima koji je
ismijavaju i zbijaju svakakve sale na racun iste. Sve najbolje vec sam previse pisao . Pozz
Tek sam sada vidio ovo za nacionalizam . Mani mene te price . Uzivaj
ismijavaju i zbijaju svakakve sale na racun iste. Sve najbolje vec sam previse pisao . Pozz
Tek sam sada vidio ovo za nacionalizam . Mani mene te price . Uzivaj
-
probuch
#168 Re: Miševi u Sarajevu
Miševi u ovom gradu nisu opasni. Kod nas se hrane poklopcima od šahtova. Vole željezo a bogami i bakar.
-
sumirprimus
#169 Re: Miševi u Sarajevu
nazalost, nemam nista efikasno!JimMorrison wrote:Imaš li ti nešto protiv podjele BiH? Pa ti ne poštuješ državno ustrojstvo. BiH ima 2 entiteta i više kantona i to je realnost. To što Milorad želi da ne budu 2 entiteta, nego 2 države, to je sad druga priča koja nema veze sa miševima.sumirprimus wrote:prvo je bila podjela bih,pa oruzje sad misevi...
đim ga zadaje opasno...
pogresno si se "odrazio" decko
-
tweety_87
#170 Re: Miševi u Sarajevu
pošto su miševi aktivni većinom samo noću, najbolje je da nosiš sve crno, tako te neće vidjet u mraku 
- JeronimoBa
#171 Re: Miševi u Sarajevu
Vidite kako je jim shvatio srž problema, kroz svu zajebanciju.o navodnoj ogromnoj najezdi miševa koji su ušli u sve pore društva i malo po malo počinju vladati Sarajevom
jes jime brate, miševi počinju da vladaju, i to je naš najveći problem, mada to rade iz sjene, ali valjda će se iznaći neko rješenje i za njih...
-
♥ Julianna ♥
#172 Re: Miševi u Sarajevu
Najgore mi je što vrše atak na kulturu, eno sve kake oko PozorištaJeronimoBa wrote:Vidite kako je jim shvatio srž problema, kroz svu zajebanciju.o navodnoj ogromnoj najezdi miševa koji su ušli u sve pore društva i malo po malo počinju vladati Sarajevom
jes jime brate, miševi počinju da vladaju, i to je naš najveći problem, mada to rade iz sjene, ali valjda će se iznaći neko rješenje i za njih...
- kijamet insan
#173 Re: Miševi u Sarajevu
Štetočine, van iz našega vrta, avlije kuce i drzave! Jedva ste dočekali proljeće kako bi se prepustili uzgajanju bilja u vašem vrtu i okućnici, ali i uživali u relaksaciji u tom predivnom zelenilu. I sve je krenulo - usjevi su počeli rasti, prvi obrisi voća i povrća već se naziru, a ljepota i miris cvijeća naprosto je neodoljiv. A onda su se pojavili oni - glodavci! Došli su kako bi uništili sve što ste posadili, i čini se da se bez pravoga anti-sredstva ne namjeravaju povući s vaše zelene površine.
Trgovina "Velija Trade Company" nudi vam revolucionarno rješenje protiv svih štetočina na tlu i ispod zemlje - krtica, štakora, miševa, i drugih glodavaca...
Električni uređaj protiv krtica i glodavaca odbija dosadne glodavce na ekološki način. Umjesto otrovne kemikalije ili smrtonosne zamke koriste se kvarcne vibracije koje neće oštetiti životinje, nego će ih samo otjerati sa vašeg imanja (Aneks 7)!
Ekstremno učinkovit u borbi protiv glodavaca, provjerite zašto!
Ovaj uređaj funkcionira na način odašiljanja rock vibracija što pacove i ostale glodavce tjera da napuste područje veličine do 700m2. Zaštita od glodavaca jednostavno se zabije u zemlju, i bez ikakvih štetnih djelovanja za okoliš i druge životinje u blizini. Zvučni rock valovi se emitiraju u svim smjerovima, a štetočine od straha bježe glavom bez obzira .
Zbog visokokvalitetnih elektroničkih komponenti i savršenog ožičenja ovaj uređaj za napajanje treba samo dvije baterije za 6 mjeseci neprekidnog rada! Baterije se isporučuju uz uređaj.
Uživajte u zivotu bez krtica i glodavaca!
Specijalna cijena za clanove klix.ba foruma
Trgovina "Velija Trade Company" nudi vam revolucionarno rješenje protiv svih štetočina na tlu i ispod zemlje - krtica, štakora, miševa, i drugih glodavaca...
Električni uređaj protiv krtica i glodavaca odbija dosadne glodavce na ekološki način. Umjesto otrovne kemikalije ili smrtonosne zamke koriste se kvarcne vibracije koje neće oštetiti životinje, nego će ih samo otjerati sa vašeg imanja (Aneks 7)!
Ekstremno učinkovit u borbi protiv glodavaca, provjerite zašto!
Ovaj uređaj funkcionira na način odašiljanja rock vibracija što pacove i ostale glodavce tjera da napuste područje veličine do 700m2. Zaštita od glodavaca jednostavno se zabije u zemlju, i bez ikakvih štetnih djelovanja za okoliš i druge životinje u blizini. Zvučni rock valovi se emitiraju u svim smjerovima, a štetočine od straha bježe glavom bez obzira .
Zbog visokokvalitetnih elektroničkih komponenti i savršenog ožičenja ovaj uređaj za napajanje treba samo dvije baterije za 6 mjeseci neprekidnog rada! Baterije se isporučuju uz uređaj.
Uživajte u zivotu bez krtica i glodavaca!
Specijalna cijena za clanove klix.ba foruma
-
r_faruk
#174 Re: Miševi u Sarajevu
http://www.youtube.com/watch?v=MyMi2F-NAQUKaćunak wrote:Kako se zvao onaj gradic u Njemackoj koji je imao problema sa misevima pa ih jedan lik uz pomoc svoje frule poveo van grada...kasnije su ga mjestani raspizdili, frajer se naljutio i ponovo ih doveo..
..tako je bar nekad pisalo u onim pričama u udžbenicima za njemacki jezik...
evo ovdje se spominje mladic sto je svirao frulu
- JeronimoBa
#175 Re: Miševi u Sarajevu
I muzejima nedaju para, pa sad muzeji moraju da se zatvore, vjerovatno je to dio njihovog "mišijeg" plana da nas prevare♥ Julianna ♥ wrote:Najgore mi je što vrše atak na kulturu, eno sve kake oko PozorištaJeronimoBa wrote:Vidite kako je jim shvatio srž problema, kroz svu zajebanciju.o navodnoj ogromnoj najezdi miševa koji su ušli u sve pore društva i malo po malo počinju vladati Sarajevom