VK3600Hmadtv wrote:nabacio sam mu 105 mm KwK 42 L/28 i sad se puno lakse igra![]()
Koja je bolja linija, VK3001P ili VK3600H?
Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
- Cyrax
#151 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
- Creasy
#152 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Po meni VK3001P, jer ides na Tiger P koji je zvijer u svom tieru. Obe njemacke grane teskasa su dobre, tako da neces pogrijesiti kojom god da krenes...
-
8tigar8
#153 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Eh ovako
vk3601 ti j najbolji od tier 6 njemaca,najdeblji oklop,malo sporiji od drugih ali tu je 88 
Al sljedeci tjer si gotov ako se neznas skrivat po sumama i zbunovima jer ces uzeti "obicnog tigra" jako slab oklop (kv-1 ima deblji oklop na kupoli + jos se bolje rotira) al opet ima nenadjebiv top sa ogromnom preciznoscu jos su i granate jeftine a druga linija sa tigrom p je bolja jer poslje tiera 6 sa tigrom p i dalje imas istu tu 88 a frontalni oklop je daleko bolji od obicnog tigra(jako tezak za probit9 tako da negledaj samo sljedeci tier nego gledaj sta buducnost nosi
i e-75 je nevjerovaan tenk dok je e-100 rinaka teška
Al sljedeci tjer si gotov ako se neznas skrivat po sumama i zbunovima jer ces uzeti "obicnog tigra" jako slab oklop (kv-1 ima deblji oklop na kupoli + jos se bolje rotira) al opet ima nenadjebiv top sa ogromnom preciznoscu jos su i granate jeftine a druga linija sa tigrom p je bolja jer poslje tiera 6 sa tigrom p i dalje imas istu tu 88 a frontalni oklop je daleko bolji od obicnog tigra(jako tezak za probit9 tako da negledaj samo sljedeci tier nego gledaj sta buducnost nosi
- madtv
#154 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
odlucio sam, Maus je cilj

-
8tigar8
#155 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
dobro si odabrao ja se tako zajebao
evo guram sa tigro2 o e-75 dalje ne idem.Nego ljudi kupujte tenkove na ogromnom su snizenju(50%) za praznike
ja kupio hummela za 300k mada odmah ode jos 120k za treniranje posade
nabijac za municju 200k i tkd. al je zato strasan
nabijac za municju 200k i tkd. al je zato strasan
-
fluidni
#156 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jucer uzeo SuperPershinga, premium tenk, odlicna zarada bez premium acc samo spor kao puz, IS7 za standardnu cijenu, nije los ali vazda sam u minusu s njim.
Sent from my ARCHOS 80G9 using Tapatalk 2
- Warashii
#157 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
A tek premium tenk i premium account uhhhh , koliko to zaradjuje, prosjek je nekih 60k kredita.
Ja imam T34 premium ( naravno da ga nisam kupio ) i ako ko razmislja o kupovini premium tenka to mu je moja preporuka
, eventualno KV5 .
Ja imam T34 premium ( naravno da ga nisam kupio ) i ako ko razmislja o kupovini premium tenka to mu je moja preporuka
- Creasy
#158 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Warashii wrote:A tek premium tenk i premium account uhhhh , koliko to zaradjuje, prosjek je nekih 60k kredita.
Ja imam T34 premium ( naravno da ga nisam kupio ) i ako ko razmislja o kupovini premium tenka to mu je moja preporuka, eventualno KV5 .
Kako mislis naravno da ga nisi kupio? Pa kako si ga onda dobio? Zlato od klana ili mozda si ga dobio nekad u pocetku WOT-a kad su dijelili sakom i kapom, a ne ko danas... cicije.
- Warashii
#159 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Nekad na pocetku kad su ga izbacili iz grane i stavili u premium tenkove a umjesto njeg stavili M103 a T30 prebacili u destroyer-e a na njegovo mjesto stavili T110 .Creasy wrote: Kako mislis naravno da ga nisi kupio? Pa kako si ga onda dobio? Zlato od klana ili mozda si ga dobio nekad u pocetku WOT-a kad su dijelili sakom i kapom, a ne ko danas... cicije.
Ko ga tada nije izgrindao pravo se zayebo, znam x y ljudi koji su mogli a nisu misleci da ga nece podjeliti tek tako, na svu srecu su pogrjesili
- Creasy
#160 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Meni se vala vise i ne igra kad vidim da je sve teze zaraditi lovu. Sad sam se za ovaj popust sto je bio istrosio, pa mi ostalo oko 1mil. kredita, a do marta bih trebao izgrindati IS-4. međutim, ne vidim trika kako da zaradim 6 mil. za njega...
- Warashii
#161 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Zarada je svedena na minimum kada su u pitanju igraci bez premium account-a tako da sto se tog dijela tice sa srecom.
Ja sam neki dan izvrsio cisenje garaze pa sam iz depot-a rasprodao stvari u vrijednosti oko 2,5 mil ali se ne sjecam kada sam toliko skupio samo igrajuci pa bilo to i sa premium tenkom.
Jedino ti preostaje da prodas TierIX pa sa tim novcem da grindas to IS4, ioanko TierIX rijetko cemu sluzi nego samo kao prelaz do TieraX.
Ja sam neki dan izvrsio cisenje garaze pa sam iz depot-a rasprodao stvari u vrijednosti oko 2,5 mil ali se ne sjecam kada sam toliko skupio samo igrajuci pa bilo to i sa premium tenkom.
Jedino ti preostaje da prodas TierIX pa sa tim novcem da grindas to IS4, ioanko TierIX rijetko cemu sluzi nego samo kao prelaz do TieraX.
- Cyrax
#162 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
KV-1S sa 122mm dugim topom je silovatelj
Tier VIII tenkovi bjeze od tebe.
Tier VIII tenkovi bjeze od tebe.
- Creasy
#163 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Warashii wrote:Zarada je svedena na minimum kada su u pitanju igraci bez premium account-a tako da sto se tog dijela tice sa srecom.
Pa svakako da cu prodati ST-I, jer cu njegovu posadu prebaciti na IS-4... ali, i pored toga, ostaje mi da zaradim jos oko 4 mil. uzimajuci u obzir troskove za ostale tenkove. Jedina sansu su mi specijali kada bude duplanje kredita za pojedine tenkove, tada obicno uzmem preko 1mil. za 3 dana. Ili ako bude neki besplatan bonus code za premium nalog...
-
iceman2010
#164 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
I ja sam u slicnoj fazi. Imam IS-8, kupio sve na njemu, i sada zaradjujem exp za is-7. Bice problem navuci tih 6 mil, ali polako. Mozda bude trebalo i mjesec dana, ali moze to sa KV-1S. Jos ako prodam is-8 i posadu prebacim u is-7 ici ce jos brze.Creasy wrote:Warashii wrote:Zarada je svedena na minimum kada su u pitanju igraci bez premium account-a tako da sto se tog dijela tice sa srecom.
Pa svakako da cu prodati ST-I, jer cu njegovu posadu prebaciti na IS-4... ali, i pored toga, ostaje mi da zaradim jos oko 4 mil. uzimajuci u obzir troskove za ostale tenkove. Jedina sansu su mi specijali kada bude duplanje kredita za pojedine tenkove, tada obicno uzmem preko 1mil. za 3 dana. Ili ako bude neki besplatan bonus code za premium nalog...
-
fluidni
#165 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jucer opet kupio Bat-mobil, zaboravio ga igrati vise, ostao na 350k, sad opet zaradjivati s t5, t6. Cini mi se da ima poljaka kao nikad prije i beze mi ide.
-
_Belaj_Bager_
#166 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jesi li u nekom klanu? Igrate li kompanije? Ja sa svojim klanom skoro svako veče maznem 200-400k kredita za par sati igrajući u kompaniji. Meni nisu pare problem koliko skupljane iskustva bez premiuma. Čini mi se da ću FV402 odključat nekako s proljećaCreasy wrote:Meni se vala vise i ne igra kad vidim da je sve teze zaraditi lovu. Sad sam se za ovaj popust sto je bio istrosio, pa mi ostalo oko 1mil. kredita, a do marta bih trebao izgrindati IS-4. međutim, ne vidim trika kako da zaradim 6 mil. za njega...
- c0rE
#167 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ihh, ovo sam poceo igrat u augustu 2011, al bio maali tier i ubijali me samo tako..
tako da sam pauzirao duze vrijeme...i uzmem opet malo da igram oko nove godine 2013...i svidjela mi se fizika
Trenutno imam:
Rusija -
BT-7 t3
KV-1 t5
KV-2 t6
KV-1S t6
istrazenu t150 mrsko mi davat pare za taj trash
Amerika-
M3 Stuart t3
M5 Stuart t4
T1 Heavy t5
T29 t7
istrazujem T32
al koliko vidim samo s kv1som sam u plusu, i eventualno t29, msm da se osjeti da sam zaradio sta :p kontam uzimat premium, pa da vas pitam, koliko ce mi trebat premiuma da dodjem do T110 ?
Sent from my X1 using Tapatalk 2
tako da sam pauzirao duze vrijeme...i uzmem opet malo da igram oko nove godine 2013...i svidjela mi se fizika
Trenutno imam:
Rusija -
BT-7 t3
KV-1 t5
KV-2 t6
KV-1S t6
istrazenu t150 mrsko mi davat pare za taj trash
Amerika-
M3 Stuart t3
M5 Stuart t4
T1 Heavy t5
T29 t7
istrazujem T32
al koliko vidim samo s kv1som sam u plusu, i eventualno t29, msm da se osjeti da sam zaradio sta :p kontam uzimat premium, pa da vas pitam, koliko ce mi trebat premiuma da dodjem do T110 ?
- Warashii
#168 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Mislim da je jos rano da uzimas premium, probaj preci tier VIII bez premiuma jer i sa njim donekle mozes bez puno patnje lijepo da zaradis, ali kad dodjes do tiera IX tu nastaju belaji, slab tenk kao stock skoro svaki, MM te ne voli a slabo zaradjujes. Mada opet ovisi koliko dnevno igras, ako igras puno onda mozes istraziti tier VIII pa odma uzeti premium.
Ppogledaj kod ostalih igraca koliki je prosjek odigranih sa Tierom IX pa ces odokativno i znati na cemu si, odnosno koliko bi ti trebalo do TX.
Ppogledaj kod ostalih igraca koliki je prosjek odigranih sa Tierom IX pa ces odokativno i znati na cemu si, odnosno koliko bi ti trebalo do TX.
- c0rE
#169 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
a da pitam..jel mi pametnije samo ic sa T29 pa da dobijem T32 , il da ganjam i IS sa KV1S om?
- Warashii
#170 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Mozes i jedno i drugo, jedino ti mozda bude malo problem kupiti i jedno i drugo istovremeno ali je bitno da ih imas istrazene. To su u svakom slucaju tieri koji vise zaradjuju nego sto imaju troskova, pa se u tom dijelu igranja moze igrati paraleleno, a onda nekad mislim da bi se trebao odluciti.c0rE wrote:a da pitam..jel mi pametnije samo ic sa T29 pa da dobijem T32 , il da ganjam i IS sa KV1S om?
- c0rE
#171 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ma puno mi je lakše igrat sa kv1s
tenk baš dobar, speed moze ic ko medium, za razliku od ostalih
a o gunu da i ne pričam 
- 2uk4
#172 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja bih vam se javio da vidite moju opremu i tenkove al me sramota :$
- c0rE
#173 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
2uk4 wrote:Ja bih vam se javio da vidite moju opremu i tenkove al me sramota :$
daj nick da te add
- Warashii
#174 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Pa mozda ces manje patnje i imati sa ruskom granom nego li ovom americkom.c0rE wrote:ma puno mi je lakše igrat sa kv1stenk baš dobar, speed moze ic ko medium, za razliku od ostalih
a o gunu da i ne pričam
Mada sad kad je M103 tu je puno lakse. Vidi, skontaj sta ti vise odgovara i po tom opletes
Daj 2uk4 ne zezaj
- c0rE
#175 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
jest to da je manje patnje xd al ovdje sam vec na tier7, a ruski moram prvo kupit t7Warashii wrote:Pa mozda ces manje patnje i imati sa ruskom granom nego li ovom americkom.c0rE wrote:ma puno mi je lakše igrat sa kv1stenk baš dobar, speed moze ic ko medium, za razliku od ostalih
a o gunu da i ne pričam
Mada sad kad je M103 tu je puno lakse. Vidi, skontaj sta ti vise odgovara i po tom opletes.
Daj 2uk4 ne zezaj. Koliko lose moze biti?