OBN Supernova Folk Talents

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sicky

Post by sicky »

:x :x :x

oh my God!

Citam ove postove sa VI i VII strane i sve k'o da je prepisano :lol: pooll cini li se tebi da se jedna osoba predstavlja pod najmanje 3 nicka??? :? De zaviri u taj ip i otkrij ko je to naporan?

Selma... 16000 x si rekla da ti Erna favorit...nemoj vise matere ti...i vrapci na forumu su to skonatali! :shock:

Nisam veceras gledala pa ne mogu komentarisati...ali zaboli me ćoša ko će u Zetru :zzzz:
Sretna sam sto sam zaobisla one posrane Šerine navijače što su zakrčili put u subotu....taman sam putovala krzo njegov zavičaj :lol: Koje seljačine! :x
Pooll

Post by Pooll »

sicky, :D

selma je unikatna, :D ;)

Ja sam za šeru :cry:
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

sicky wrote::x :x :x

oh my God!

Citam ove postove sa VI i VII strane i sve k'o da je prepisano :lol: pooll cini li se tebi da se jedna osoba predstavlja pod najmanje 3 nicka??? :? De zaviri u taj ip i otkrij ko je to naporan?

Selma... 16000 x si rekla da ti Erna favorit...nemoj vise matere ti...i vrapci na forumu su to skonatali! :shock:

Nisam veceras gledala pa ne mogu komentarisati...ali zaboli me ćoša ko će u Zetru :zzzz:
Sretna sam sto sam zaobisla one posrane Šerine navijače što su zakrčili put u subotu....taman sam putovala krzo njegov zavičaj :lol: Koje seljačine! :x

:zzzz:a ti ces malo pripaziti sta pricas
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

sicky wrote::x :x :x

oh my God!

Evo ti jos.............. :lol: ERNA I EMIR su moji favoriti i recu jos milion puta ako treba

JEBI SE :x

Halo okle tebe na ovoj temi :lol:
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

Pooll wrote:sicky, :D

selma je unikatna, :D ;)

Ja sam za šeru :cry:
Pooll objasni glupaci da sam unikatna mozda te nece svatiti :lol:
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

selmo hajde na spavanje,BABO :x
sicky

Post by sicky »

sekiracijo otpepaj! 8)

Auu sto nam Selma prostaci!!! Pa za pocetak vece glupace od tebe nema, a kad vec hoces da prostacis onda izvoli Image

Pogledaj samo kako skrabas...nepismena si totalno..jos kad bi samo znala da te pooll zajeb.... :D

Ali kako ces znati kad si glupa!Image
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

sicky wrote:sekiracijo otpepaj! 8)

Auu sto nam Selma prostaci!!! Pa za pocetak vece glupace od tebe nema, a kad vec hoces da prostacis onda izvoli Image

Pogledaj samo kako skrabas...nepismena si totalno..jos kad bi samo znala da te pooll zajeb.... :D

Ali kako ces znati kad si glupa!Image
mojne je tretirati tako popizdit cu.
Selma je moje mace,ako ne konta barem je hrabra.
sicki ne seri,razvalicu te :x
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

sad cu na sovu maje vopi,zadnja je u promretu,mars
Pooll

Post by Pooll »

Vidi sto se pokacise... :cry:

:roll:
Bosnian_girl

Post by Bosnian_girl »

Pozdrva svima na forumu, ja sam evo nova ovdje, pa da i ja kazem moje misljenje o OBN supernova folk talents. Gledala sam i sinoc, a inace pratim od samog pocetka sve to, i moje neko generalno misljenje o svemu do sada je da je sve to neka vrsta takmicenja u kojem se sve ostalo gleda a najmanje ono zbog cega se ustvari i takmice- muzicki talent i nadarenost za pjevanje. Zalosno ali istinito! Po meni su finale zaista zasluzili samo Amra, Emir i Erna, a ostali ni u kom slucaju ne zasluzuju da budu tamo, ako cemo gledati na to kako pjevaju. Onaj Jakov je cista bruka i sramota, i jos sinoc rekose da svih 5 ide u finale, pa tako i on. Uzas! Da sam na njegovom mjestu ja bih davnih dana pobjegla i od kamera i od mikrofona od sramote, jer momak nema veze o pjevanju, a i one dvije plesacice koje vuce za sobom su cista provala od plesacica, samo vrte guzicama i nesto pokusavaju, pa njihov ples ne lici na nista! Kako je samo sinoc otpjevao onu Joksimovicevu pjesmu, ma kod mene su se svi u kuci valjali od smijeha, jer momak stvarno ne zna da pjeva i samo se pitam koliko je para uletio onom Gljivi i ostalim clanovima zirija pa da dogura cak do finala?!? Ili ga je samo njegova nacionalna pripadnost dogurala do finala ili su pare, nema treceg, to je svima jasno. Ma stvarno je zalosno sto se kod nas jos uvjek sve gleda po toj nacinalnoj pripadnosti, sta god se desava tu mora biti jedan bosnjak, hrvat i srbin, ili se godisnje redaju kao sto je slucaj sa predstavnicima na Eurosongu. To je stvarno zalosno i ne znam do kada ce to kod nas biti tako!
I onaj Sera je bio cista provala, kao i ona antipaticna Inga, pa onda i svi ostali koji su dogurali medju onih navodno "najboljih" 10-ak, jer ja ondje medju svima njima nisam vidjela skoro ni jednog pjevaca koji zna da pjeva, osim Amre, Emira i Erne. Sto se tice Amira, e jest on lijep, sladak i sve to, ali ako cemo iskreno ne zna ni on bas da pjeva. Naravno, sa Jakovom i Serom se ne moze porediti, bolji je od njih u svakom slucaju, ali sto se tice njegovih kvaliteta vezanih za pjevanje nisu ni blizu onih koje imaju Amra ili recimo Emir. Malo mi je i ufuran onaj Amir, ili malo vise, ali eto i on je dogurao do finala. Po meni bi trebalo da pobijedi ili Amra ili Emir, niko treci jer njih dvoje su zaista najbolji i odskacu od svih ostalih. Ali, kakav je onaj ziri, moglo bi se desiti i da Jakov pobijedi na kraju, ne bi me cudilo. Ako im uleti dovoljno para pobijedit ce on, jer vise je nego ocigledno da se to desava, bas sam cula da je upravo onaj Sera na taj nacin dogurao medju "najboljih" 6. Jos je veca sramota sto sve ovo mogu da gledaju i gledaoci u Hrvatskoj, Sloveniji i dijaspori. Mogu misliti kako nam se ljudi smiju i nazivaju nas jos glupljim Bosancima,kada gledaju "talente" koje bira "strucni ziri", a pola tih talenata nema veze sa pjevanjem, i kada slusaju kometare od strane zirija! Bilo je u pocetku zaista pojedinaca koji su super pjevali, ali nisu prosli medju one koji su poceli da se takmice u Zenici. Sve u svemu, ovaj odabir folk talenta je cisti promasaj i razocarenje za nas gledaoce, posebno ako ne pobijede Amra ili Emir. Uglavnom, takvo ja misljenje imam o svemu ovome. Jos jednom veliki pozdrav za sve vas na forumu! :)
Pooll

Post by Pooll »

hvala bosnian na opseznom izvjestaju ;)

u pravu si za sve kandidate, pjevati znaju samo amra, erna i emir :D
sicky

Post by sicky »

sekiracijo kontrolisi se zivota ti...konfuzan si uzasno :x
keki

Post by keki »

bosnian girl je stvarno ozbiljno shvatila svoj zadatak, eto vidis, a ja kontala da ustvari treba to svi da popljujemo :?
sekiracija1

Post by sekiracija1 »

sicki moje ljuto,jesam k.. :oops:
dira

Post by dira »

bas mi je drago sto je jakov ispo nema pojma o pjevanju.a za ziri da negovorim bas su glupi pogotovo suki. :( :( :( :( [/i][/b]
Saraj-1

Post by Saraj-1 »

Cao svima :) ja sam najnovija ovdje :)

Sve pohvale za site, svi ste super :)

Zao mi je sto ranije nisam znala za vas, pa da i ja koju promuhabetim sto ste tice ovih nasih folk talenata. Drago mi je sto ispade onaj Jakov i slazem se sa vecinom, jer ni meni fakat nije jasno kako je dogurao do polufinala. Al' hajd' neka, mada mi je nekako bio simpatican. Plesacice su mu hahahahah, ubile se za stange :lol:
Mislim da ce pobijediti onaj mali Emir Djulovic, stvarno je dijete nadareno i najbolje pjeva od svih, mada ni Amra nije losa, a sto se tice Erne, ponekad se gubi cura, ne znam sto, a Amir...... pa ne znam sta da kazem.... ma nije los :lol:
hananah

Post by hananah »

Meni sega sto u Hrvatskoj prikazuju neke talente, kao naj talenat i takvo nesto. Covjece, ne mozes se nagledati ljepote. A kod nas udarili po folk talentima, pa to samo jos ima u Bosni :sad: Par puta naletih i pogledah par minuta, onaj ziri samo sto ne natjera cure da se skinu. Pa to ce im i biti, karijera u trecerazrednim kafancugama, polugole na krilu papaka. I zalosno je da FTV BiH trosi novac na takvo nesto :sad:
DJ Cool

Post by DJ Cool »

U potpunosti se slazem sa tobom bosnian_girl. Jedini sa pravim pjevackim kvalitetima su Amra, emir i Erna. Najbolje bi bilo da pobijedi Amra. Sto se tice Emira jos je mlad i njegov ce se glas jos razvijati da bi dostigao punu formu. A sto se tice Erne ona se zaista nekad zna izgubiti. Znaci pobjedjuje AMRA! :D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D

A ti selma-SA si stvarno dosadna i nekulturna. :x :x :x :x :x
Bosnian_girl

Post by Bosnian_girl »

I ja mislim da bi trebala pobijediti Amra, jer Emir super pjeva ali još je mlad, njegov glas još mutira i treba proći još malo vremena pa da momak ima formiran glas koji će ga pratiti u ostatku karijere, koju će on sasvim sigurno uspješno izgraditi. Amra je uvjek na istom nivou, cura ne pravi nikakve promjene i ne gubi se, kao Erna ponekad.Posebno je sad u petak Erna bila izgubljena. Ma mislim da se zbog one Šukijeve kritike još više izgubila, a nije mu to baš bilo na mjestu i fer da joj onako kaže. Mislim, njoj reći da nije zadovoljila pjevanjem a onom Jakovu reći da je bio dobar,a svi znamo kako je užasno pjevao i kako inače nema veze o pjevanju, e sve to je bilo zaista "stručno" i na mjestu od strane žirija! Inače, žiri je pokazao svoju stručnost kada je izbacio Aldijanu Tuzlak, koja je definitivno trebala biti u finalu, a svi znamo kad je ispala iz daljnjeg takmičenja prema stručnoj odluci žirija. Stvarno su stručnjaci što se muzike i pronalaska te prepoznavanja talenata tiče! :lol: :lol: :lol:
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

Ja mislim da ce ih ERNA sviju pokositi. :-D

Osvoji ce najbolju nagradu jer to zasluzuje Jedna je Amela zukovic,jedna je Semsa Suljakovic al Erna se moze sa njima porediti.Djevojka ima glas jak,a to sto je dobila kritike od Sukija uopste nije je trebao tako komentarisati jer prvu pjesmu je super odpjevala, jes da je u drugoj imala tremu,matrica joj je uradzena na muskom vokalu.

ERNA PUNO SRECE U PETAK NAVIJAM ZA TEBE I AKO IMA PRAVDE BICES PRVA :razz:

Jer ti vrijedis,samo zapamti one rjeci jedna si medju boljima.
A ti znas ko ti je to reko 8)

Pozdrav.
Pooll

Post by Pooll »

Emir ce da pobjedi, to se vec zna... :D
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

Pooll wrote:Emir ce da pobjedi, to se vec zna... :D
:D :D Cujemo se u petak :lol: :lol: :lol:
bojana

Post by bojana »

Meni je od onih folk talenata naj mi je bolji oni Amir Smajic :D U svom selu naj sam veci saner ja 8-)
bihac-x

Post by bihac-x »

Nema se tu sta pricati .. medju onim debilima sto su ostali samo je Amir osoba koja moze pobjediti na onom takmičenju .. Ko bi normalan zelio da mu onaj balavac emir snima plocu ili ona seljanka debela ne znam kako se zove ili ona jadnica mrsava sto ne bi mogla ni koncert cijeli izdrzati .
AMIRE KRAJINA JE UZ TEBE !
Post Reply