Druga stvar, cini mi se da nam ovaj "kara-iska-kis" odgovara nasoj igri

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zlatni gol nije bilo pravilo na tom prvenstvu 2004.Hodidid wrote:JTHomas: Ruku na srce njima je tad najvise pomogao "golden goal" inace ne bi uzeli oni tad EP. Ali kako god imali su cilj i znali su kako do njega doci i sve su tome biili podredili.
Pa gdje da nabavi kasetu?velikibrnjo wrote:Predlazem susicu da nabavi KASETU utakmice njemacka grcka sa EP i da vidi na koji nacin su ih svabe nadmudrile
koliko se sjecam bilo je 1:1 na poluvremenu ili tako nesto a onda su ih ovi s desne strane napali i uvalili im jos 3 gola te ih potopili
Grcka je toliki smor da je vrijeme vise da ih se kutarisemo i mi i evropa za sva vremena
Pa zar nisu oni cehe izbacili bas dajuci gol iz kornera. Cini mi se da su produzetci bili i prekinu sudija mec odmah po datom golu iako se imalo jos igrati?blazh wrote:zlatni gol nije bilo pravilo na tom prvenstvu 2004.Hodidid wrote:JTHomas: Ruku na srce njima je tad najvise pomogao "golden goal" inace ne bi uzeli oni tad EP. Ali kako god imali su cilj i znali su kako do njega doci i sve su tome biili podredili.
Zadnji takav gol je postignut u finalu Confederation Cupa u Francuskoj (29. lipnja, 2003.):Hodidid wrote:Pa zar nisu oni cehe izbacili bas dajuci gol iz kornera. Cini mi se da su produzetci bili i prekinu sudija mec odmah po datom golu iako se imalo jos igrati?blazh wrote:zlatni gol nije bilo pravilo na tom prvenstvu 2004.Hodidid wrote:JTHomas: Ruku na srce njima je tad najvise pomogao "golden goal" inace ne bi uzeli oni tad EP. Ali kako god imali su cilj i znali su kako do njega doci i sve su tome biili podredili.
đe si etnopsihologherturty wrote:@LSD
Ovdje na zapadu se sa Grcima zajebavaju. U Grckoj se doktori i politicari i profesori na faxovima i ne stide sto primaju mito. Tamo ti je korupcija ko u Bosni samo jos gora.
Vi Bosnjaci u Bosni jeste cesto nedisciplinovani. Kako ce biti discipline kada su djeci uzor mafijasi poput Keljimendija i kada je poremecen sistem vrijednosti? Ali u Grckoj je slicna stvar.
Stvar je u tome sto BiH reprezentaciju cini dijaspora koja je odgojena i odrasla u sasvim drugom sistemu u kojem ti zivis. Recimo kada cujes Miralema Pjanica i njegov naglasak i njegov smireni mentalitet kada vidis; pa odmah ces prepoznati da je to nesto sasvim drugacije od tipicnog Bosanskom mentaliteta. Ili Misimovica koji je rodjen i odrastao u Minhenu? Ili Ibisevcica i Salihovica? Ili Begovica koji je godinama zivio u Kanadi pa sada u Veliko Britaniji? Ili Papca koji godinama zivi u Parizu? Spahic je jedino pravi Bosanac ali on je smiren i nema taj negativni balkanski mentalitet vec je "down to earth". Hasagic po meni ima taj balkanski mentalitet ili Ibrahimovic. Samo sto Ibrahimovic ima klasu veliku.
Koliko suplje u samo jednom postu.hrastov zizak wrote:đe si etnopsihologherturty wrote:@LSD
Ovdje na zapadu se sa Grcima zajebavaju. U Grckoj se doktori i politicari i profesori na faxovima i ne stide sto primaju mito. Tamo ti je korupcija ko u Bosni samo jos gora.
Vi Bosnjaci u Bosni jeste cesto nedisciplinovani. Kako ce biti discipline kada su djeci uzor mafijasi poput Keljimendija i kada je poremecen sistem vrijednosti? Ali u Grckoj je slicna stvar.
Stvar je u tome sto BiH reprezentaciju cini dijaspora koja je odgojena i odrasla u sasvim drugom sistemu u kojem ti zivis. Recimo kada cujes Miralema Pjanica i njegov naglasak i njegov smireni mentalitet kada vidis; pa odmah ces prepoznati da je to nesto sasvim drugacije od tipicnog Bosanskom mentaliteta. Ili Misimovica koji je rodjen i odrastao u Minhenu? Ili Ibisevcica i Salihovica? Ili Begovica koji je godinama zivio u Kanadi pa sada u Veliko Britaniji? Ili Papca koji godinama zivi u Parizu? Spahic je jedino pravi Bosanac ali on je smiren i nema taj negativni balkanski mentalitet vec je "down to earth". Hasagic po meni ima taj balkanski mentalitet ili Ibrahimovic. Samo sto Ibrahimovic ima klasu veliku.
šta bolan?herturty wrote:@JTThomas
To prvenstvo su uzeli zato sto je bilo pred njihovom publikom u Grckoj.
Prestani se brukati po forumu.herturty wrote:@JTThomas
Hodidid wrote:@blazh: a onda je do mene.
@hertury: Valjda Portugal.
Nista nemam pojma.JThomas wrote:šta bolan?herturty wrote:@JTThomas
herturty wrote:Nista nemam pojma.JThomas wrote:šta bolan?herturty wrote:@JTThomas
Jesuli Grci dobili neko prvenstvo koje je bilo odrzano u Grckoj ili sam ja to nesto zbrkao?
Francuzi su dobili prvenstvo kao domaćini 84. ako si na to mislioherturty wrote:Nista nemam pojma.JThomas wrote:šta bolan?herturty wrote:@JTThomas
Jesuli Grci dobili neko prvenstvo koje je bilo odrzano u Grckoj ili sam ja to nesto zbrkao?
blazh wrote:grčka do atlantika![]()
pokupili od braće mitove