Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hamza_sa wrote:Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
Ja sam se ismijao kao nikada u zivotu.
Jedan od kandidata pored toga sto mu za rukom nije polazilo da sastavi suvislu recenicu, izmedju ostalog, uz ogroman napor, jedino sto je uspio reci jeste da je on prije nekih 30-ak godina pokrenuo privatni biznis medju prvim u bivsoj jugi. tj. da je poceo kao taksista, pa potom otvorio nekakav granap, a danas je vlasnik etno sela negdje u ukolini Hadjica i da ima farme ovaca, krava i koza uz pomoc kojih zeli da razvije eko turizam na podrucju iste.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici.
jao i ja na to naletih sinoć...jebote njih šest-sedam u studiju a moreš jedno zubalo sastaviti
a taksista i vlasnik PP Muki i PP Azra lik je nevjerovatan bio, mada nije puno zaostajao onaj Fahrin kandidat s posebnim potrebama
ono sinoć je bio potpuni poraz ovog društva u svakom smislu
hamza_sa wrote:Ko je sinoc gledao na TVSA suceljavanje kandidata za nacelnika opcine Hadzici, mogao je da vidi sav jad i bijedu onih koji se trude da preuzmu vlast i da sebe predstave kao najbolji izbor za tu funkciju.
Ja sam se ismijao kao nikada u zivotu.
Jedan od kandidata pored toga sto mu za rukom nije polazilo da sastavi suvislu recenicu, izmedju ostalog, uz ogroman napor, jedino sto je uspio reci jeste da je on prije nekih 30-ak godina pokrenuo privatni biznis medju prvim u bivsoj jugi. tj. da je poceo kao taksista, pa potom otvorio nekakav granap, a danas je vlasnik etno sela negdje u ukolini Hadjica i da ima farme ovaca, krava i koza uz pomoc kojih zeli da razvije eko turizam na podrucju iste.
A, jedan mladi pulen (ne znam iz koje je stranke) je rekao da ce se on boriti da se na podrucje opcine Hadzici vrate njima dobro poznati teferici.
jao i ja na to naletih sinoć...jebote njih šest-sedam u studiju a moreš jedno zubalo sastaviti
a taksista i vlasnik PP Muki i PP Azra lik je nevjerovatan bio, mada nije puno zaostajao onaj Fahrin kandidat s posebnim potrebama
ono sinoć je bio potpuni poraz ovog društva u svakom smislu
Ono sinoc je bilo nevjerovatno, kakvi tipovi misle da mogu voditi Opstinu, onaj jedan prica protiv Hadzica i preferira Pazaric, koja racunica , hoce Plinovod ali ako krene od Ivana
meni je vrh bio na početku..ono kada imaju po 2 minute da se predstave i lik iz SBB se diže iz stolice i kaže (parafraziram) evo ja bi da se zahvalim svima onima koji su poginuli da bi mi danas sjedili ovdje učenjem fatihe i tako haman potroši te 2 minute da ništa ne reče
na tom podioku sam skonto da će to biti veoma zabavna i poučna emisija
PS
ma bilo sinoć 100%...ja doduše slučajno naletio i gledao početak predstavljanja i dok su počeli odgovarati na pitanja ja prebacio ..al valjalo bi to pogledati do kraja .....ako neko ima snimak neka nabaci...možda je danas repriza?
Last edited by hepekcina on 11/09/2012 14:00, edited 1 time in total.
hepekcina wrote:meni je vrh bio na početku..ono kada imaju po 2 minute da se predstave i lik iz SBB se diže iz stolice i kaže (parafraziram) evo ja bi da se zahvalim svima onima koji su poginuli da bi mi danas sjedili ovdje učenjem fatihe i tako haman potroši te 2 minute da ništa ne reče
na tom podioku sam skonto da će to biti veoma zabavna i poučna emisija
PS
ma bilo sinoć 100%...ja doduše slučajno naletio i gledao početak predstavljanja i dok su počeli odgovarati na pitanja ja prebacio ..al valjalo bi to pogledati do kraja .....ako neko ima snimak neka nabaci...možda je danas repriza?
Pregledao od pocetka do kraja.
Cak sam ukucanima naredio da se ne cuje ni muha, da mi sta ne promakne.
Ovu emisiju bi trebalo non-stop reprizirati da se biraci edukuju za koga se ne treba glasati. A, i malo smijanja nije na odmet u ovim teskim danima.
Anti Anti Fa wrote:Pu majka mu stara,prije sam ih birao po ljepoti sad mi i to otpada kao kriteriji
Ništa onda u glasačkoj kabini zažmiri i uperi prst negdje na glasačkom listiću na koga uperiš za toga i glasaj a kasnije možeš prst kriviti za lošu situaciju u zemlji
Anti Anti Fa wrote:Pu majka mu stara,prije sam ih birao po ljepoti sad mi i to otpada kao kriteriji
Ništa onda u glasačkoj kabini zažmiri i uperi prst negdje na glasačkom listiću na koga uperiš za toga i glasaj a kasnije možeš prst kriviti za lošu situaciju u zemlji
Nacisti ukrali kampanju od HDZ-a iz 2007. Ovako su oni stavljali na crvenu (SDP) boju : "Legalizirat će lake droge" i onda na plavu, svoju : "Za zdravu mladež i obitelj".
Al' nacistima ništa nije bilo pljačkati, paliti i rušiti u ratu, pa taman će se enko i osvrnuti za krađom kampanje.
argyle wrote:
A-SDA daje ti krila
Ove je neko upozorio na svu debilnost ovog plakata. Ono, džamijska stranka reklamira energetsko piće. Sada imaju slogan - Zajednomožemosve. Da, da, tako piše. Zajednomožemosve.
Kakve karikature !