Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post Reply
kenzo

#151 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by kenzo »

samo ne SDA ..Skaka je pravi tatin sin, vidi se po vaci...nek dodje neko ko je nesto stvorio ako ima takvih medju kandidatima :D za takve terba glasati
mala mahala

#152 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by mala mahala »

nafreevs wrote:Ama skontajte ljudi više da se za lokalne izbore kandiduju ljudi a ne stranke ,stranka ima jedino interes radi birača za 2 godine a koji god da bude radiće uglavnom 90% kako mu kanton nalaže da radi svaki zahtjev u općini se samo obradi i šalje na mišljenje kantonalnom ministarstvu za urbanizam i planiranje,boracka pitanja, socijalnom samo sitne stvari kao klix pomoći i ostalo se riješava na nivou općine ,a kombi prijevoz,narkomani,psi lutalice za koje su se svi uhvatili kao pijan plota nisu u nadlezžnosti općine i ona može samo obavijestiti nadležne o tom problemu i to je to .
Da se ispravim onda, samo ne ljudi iz SDA. :lol:
Tiger 033

#153 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

King Kenny wrote:Skaka veoma samouvjeren i ne sumnjam u njegov uspjeh.
:-) :-) :-) Skaka na tebe ostavio dojam samouvjerenosti :lol: :lol: :lol: i ono sto je naucio napamet sto su mu drugi napisali rek'o je naopako :lol: ako si pratio "debatu" SDA jurisnik NE zna nadleznosti opcine :-) :-) :-) lik prica o turizmu a pojma NEma da je isti u nadleznosti kantona gdje onako na volej docekan od Hadzibajrica...drugo Skaka bi kupio kombije i dao privatniku naravno kupio od opcinskih novaca :-) na sta je opet onako laicki sjeo na volej Hadzibjricu :lol: trece svi pricaju o turizmu jbte ko da je ST.grad Tucepi pa ono gostiju koliko hos :-) i na kraju zasto bi trebali glasat' za Skaku lik kaje "zato sto je iz SDA :lol: i zato sto je on iz tradicionalne porodice :-) :lol: ...da budem objektivan ni drugi nisu nesto spec. briljirali pogotovu onaj za "Boljitak" pita ga voditeljica jedno on prica drugo...helem po meni Hadzibajric je sinoc dosao spreman i argumentovano dominirao cijelom "debatom"...p.s. ali od mene niko nece dobit' glas samo da se zna :D
kenzo

#154 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by kenzo »

:D
najjace od svega je da je gdin Skaka izjavio da uopste nije imao dvoumica prilikom izbora stranke kojoj ce se prikljuciti..valjda zna ko ce mu dozvoliti da mahne najvise :D
Tiger 033

#155 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Zna li ba iko sta je lik zavrsio (Skaka)?Ja sinoc NE cuH da je rek'o sta ima od skole :roll: a nigdje nisam mog'o naci njegovu biografiju da vidim gdje je i sta zavrsio jednostavno NEpostoji :zoka:
Saray_li

#156 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

nafreevs wrote:Fakat nema nigdje biografije samo piše ono što je sinoć rekao stara porodica sarajevska i SDA članovi :?:
sve pise
http://www.snagabih.ba/?nacelnici=ime-i ... -nacelnika
Saray_li

#157 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

nafreevs wrote:
Saray_li wrote:
nafreevs wrote:Fakat nema nigdje biografije samo piše ono što je sinoć rekao stara porodica sarajevska i SDA članovi :?:
sve pise
http://www.snagabih.ba/?nacelnici=ime-i ... -nacelnika
:thumbup: hvala :)

NP

Skaka je sinoc bio potpuno ok lik.
Drago mi je da nije odgovorio na provokacije vec je furao svoj film.
Uostalom nije mjesao ingerencije opcine - lova od turizma mora da ide i opcini a pitala bih vas ja da zivite na Moscanici i cekate bus svaka 2 sata do gore kako bi vam zvucala ideja o kupovini kombija koju je sinoc sublimirao.
Tiger 033

#158 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Saray_li wrote:Uostalom nije mjesao ingerencije opcine - lova od turizma mora da ide i opcini
Za tvoju informaciju novac od "turizma" MORA da ide kantonu jer takav je ZAKON...a to sta bi mi ja ti i ostali voljeli :? mozemo maČku o rep 8-) ... "nije mjesao ingerencije opcine" nije ih mog'o mjesat' jer lik ih uopce NE zna :oops: i zato je lup'o k'o maxim po diviziji :oops: a sto je opet dobro doslo Hadzibajricu :dance:
King Kenny

#159 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by King Kenny »

Što je najgore od svega replika Hadžibajrića na izlaganje Skake je prvo bila: "Ne trebamo mi da se brinemo za saobraća, to je stvar kantona."
Nakon toga Skaka je ponovo govorio o tome kako ljudi čekaju po par sati na kombi onda je Hadžibajrić počeo govoriti kako planira kupiti 10 kombi vozila. Patetično s jedne strane.

I ne bih nikad mogao glasati za SBB pa makar im kandidat bio i Barack Obama.
splinter

#160 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by splinter »

Zvuči kao SF , jer po toj logici, svi turisti koji zimi dođu na Bjelašnicu i Igman, novac bi isključivo trebalo da ostave općini Trnovo i li eventualno Hadžićima, a na Jahorinu, Istočnom Sarajevu; Grad, Kanton, ostale općine po toj raspodjeli sredstava ne bi imale ništa od toga.
Niti realno niti pošteno.
Za Moščanicu ne vozi bus nego kombi a zašto nije kupljeno određeni broj kombija i ko je opstruirao, objašnjeno je na početku emisije još
Tiger 033

#161 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

King Kenny wrote:Što je najgore od svega replika Hadžibajrića na izlaganje Skake je prvo bila: "Ne trebamo mi da se brinemo za saobraća, to je stvar kantona."
Nakon toga Skaka je ponovo govorio o tome kako ljudi čekaju po par sati na kombi onda je Hadžibajrić počeo govoriti kako planira kupiti 10 kombi vozila. Patetično s jedne strane.

I ne bih nikad mogao glasati za SBB pa makar im kandidat bio i Barack Obama.
Zasto ba kupovati bilo kome kombije?! :x "GRAS" je također u nadleznosti kantona kojeg sisa godinama opet narodnim parama :x e sad treba od opcine uzet pare :x haloba ba pa DOSTA VISE :x gras bi potrosio boziju kisu :x
Last edited by Tiger 033 on 25/09/2012 11:48, edited 1 time in total.
Saray_li

#162 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

nafreevs wrote:Ma ok je to ali sadašnji načelnik već 4 godine traži da se vrate sredstva koja kanton otima od općine i čak ih je na sudu dubio ali opet ništa ne vraćaju pare ,a što se tiče spremnosti momak je ok bio ali se vidjelo da je napamet naučio odgovore kao da pred profesorom ispit polaže, a kombiji to krivite Lulića i SDP Hadžibajrić je htio 10 kombija da uzme i da ih stavi na korišenje isključivo starom gradu ali su oni oborili tu inicijativu na vijecu iz 6. mjeseca 2010. znači skoro 2 godine prije nego je SDA klub predložio kupovinu 3 kombija ,malko iritira što sve rade sadašnji kandidati copy-paste ,ili to možda dokazuje da je sadašnji načelnik 2 godine ispred ostalih? :dance:
Postoji super sistem da se to rjesi, posebno sada kada ima podrsku SDA u Kantonu (Iako se vlada nanovo formira).
Oborili su inicijativu kada je on otisao iz SDA odnosno kada je zakuhao sa OV.
Treba reci zasto je nesto uradjeno, dakle ne samo o posljedicama.

Vrh mi je da se covjek hvali da je realizovao projkete a ne konta da su to projekti SDA koje je radio.
Dakle paradox - lik je iz SBB-a a hvali svoj rad kad aje bio u SDA ( u prevodu - sipak bi to on radio da nije imao vecinu u OV)

Dakle ubleha cista! :)
Saray_li

#163 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

Tiger 033 wrote:
Saray_li wrote:Uostalom nije mjesao ingerencije opcine - lova od turizma mora da ide i opcini
Za tvoju informaciju novac od "turizma" MORA da ide kantonu jer takav je ZAKON...a to sta bi mi ja ti i ostali voljeli :? mozemo maČku o rep 8-) ... "nije mjesao ingerencije opcine" nije ih mog'o mjesat' jer lik ih uopce NE zna :oops: i zato je lup'o k'o maxim po diviziji :oops: a sto je opet dobro doslo Hadzibajricu :dance:
Nije istina. Nije lupao vec je ukazao na problem. Lupao bi da je kao onaj lik iz Boljitka pricao o sisarkama :-D
Lik je rekao da im je to potrebno na nivou opcine kako bi uzeli dio kolaca od Kantona. Ne vidim tu nikakav problem jer ga je Ibrahim podrzao u tome naglasavajuci da Kanton uzima novac - a Skaka to noce da prusmjeri u opcinu.
Tiger 033

#164 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Saray_li wrote:
Tiger 033 wrote:
Nije istina. Nije lupao vec je ukazao na problem. Lupao bi da je kao onaj lik iz Boljitka pricao o sisarkama :-D
Lik je rekao da im je to potrebno na nivou opcine kako bi uzeli dio kolaca od Kantona. Ne vidim tu nikakav problem jer ga je Ibrahim podrzao u tome naglasavajuci da Kanton uzima novac - a Skaka to noce da prusmjeri u opcinu.
Bogati jesi li ti gledala emisiju ili ti je neko prepricav'o :?:
Saray_li

#165 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

[/quote]
Bogati jesi li ti gledala emisiju ili ti je neko prepricav'o :?:[/quote]

Koji dio sa fulila osim tvojih predrasuda?
Cafe Camargue

#166 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Cafe Camargue »

splinter wrote:
Cafe Camargue wrote:Hadžibajrić možda i jeste bio najbolji načelnik, neko kaže da je dobar i pošten čovjek.. ali brate prelaskom kod onog mafijaša je sve o sebi rekao.

Obična glad za vlašču, a takvi nam ne trebaju.

:bih:
Žalosno j da živimo u državi u kojoj na lokalnom nivou gledaš ko dolazi iz koje političke opcije, ne mislim ništa loše, samo kažem žalosno.
Nadam se da će u budućnosti biti bolje i više se gledati rad i učinak nego politička podobnost
Najžalosnije je kada ti ljudi u koje imaš ili stekneš povjerenje, uzvrate na ovakav način.

SBB je najobičniji šljam i apsolutno svako ko im se pridruži ili glasa za njih, za mene je ravan Dodiku.

Tiger 033

#167 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Saray_li wrote:
Bogati jesi li ti gledala emisiju ili ti je neko prepricav'o :?:[/quote]

Koji dio sa fulila osim tvojih predrasuda?[/quote]
Ja nemam nikakvih predrasuda, meni ni iz dzepa ni u dzep, jbmse ko ce pobjedit'... ali si ti cula ono to bi voljela cut'...ili si pak bila napusena :?: trecu svar NE vidim ;-)
Saray_li

#168 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

Tiger 033 wrote:
Saray_li wrote:
Koji dio sa fulila osim tvojih predrasuda?[/quote]
Ja nemam nikakvih predrasuda, meni ni iz dzepa ni u dzep, jbmse ko ce pobjedit'... ali si ti cula ono to bi voljela cut'...ili si pak bila napusena :?: trecu svar NE vidim ;-)[/quote]

Samo konkretno, molit cu 8-)
Stomak mi se okrece od sarajevske price 'divi mu glave! a niko guzu ne pomice sa mjesta...
Tiger 033

#169 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Saray_li wrote:Samo konkretno, molit cu
Stomak mi se okrece od sarajevske price 'divi mu glave! a niko guzu ne pomice sa mjesta...
Ja sam napisao konkretno i ono sto mi je zapelo za oko, druga je stvar sto tebi taj dio NE odgovara... "Stomak mi se okrece od sarajevske price 'divi mu glave!" o covjeku nisam napisao nista ruzno a vezano za njegov izgled :!: nego sam komentaris'o njegov nastup u "debati" i fule koje je napravio u istoj...dakle NE imputiraj mi nesto sto nisam napis'o :!:
Akibh

#170 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Akibh »

Saray_li wrote:
Tiger 033 wrote:
Saray_li wrote:
Koji dio sa fulila osim tvojih predrasuda?
Ja nemam nikakvih predrasuda, meni ni iz dzepa ni u dzep, jbmse ko ce pobjedit'... ali si ti cula ono to bi voljela cut'...ili si pak bila napusena :?: trecu svar NE vidim ;-)[/quote]

Samo konkretno, molit cu 8-)
Stomak mi se okrece od sarajevske price 'divi mu glave! a niko guzu ne pomice sa mjesta...[/quote]

Ma Tiger je trol, na vecini tema prica nidje veze. Ne uzimati za ozbiljno
Tiger 033

#171 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Akibh wrote:
:lol: :lol: :lol: "trol" zato sto NE navijam za SDA :oops: a ja cu dodat' NE navijam ja ni zakoga tako da @Akibh opusti se 8)
Last edited by Tiger 033 on 25/09/2012 12:24, edited 1 time in total.
Saray_li

#172 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Saray_li »

Tiger 033 wrote:
Akibh wrote:
:lol: :lol: :lol:
:sax:
Akibh

#173 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Akibh »

Cafe Camargue wrote: Najžalosnije je kada ti ljudi u koje imaš ili stekneš povjerenje, uzvrate na ovakav način.

SBB je najobičniji šljam i apsolutno svako ko im se pridruži ili glasa za njih, za mene je ravan Dodiku.

Svaka cast za ovo.
Takodje nemogu vjerovati da ce SG podrzati tornjaka i njegove ljude
Tiger 033

#174 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Akibh wrote:
Cafe Camargue wrote: Najžalosnije je kada ti ljudi u koje imaš ili stekneš povjerenje, uzvrate na ovakav način.

Svaka cast za ovo.
Takodje nemogu vjerovati da ce SG podrzati tornjaka i njegove ljude
Procitati @Akibih postove ovdje i moze se zakljucit' ko je ovdje ozbiljan tj "troll"

http://www.klix.ba/forum/izbori-2012-no ... 51p7746151

ili ovdje 8-)

http://www.klix.ba/forum/search.php?aut ... 9&sr=posts
Tiger 033

#175 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

nafreevs wrote:Fin mladić ,đentlmen. :D
Tako ti je to ba kad neJmas argumenata onda oŠineŠ kako si troll,(ne)ozbiljan,kako te (ne)trebaju svacati ozbiljno...to su perfidne igrice "majstora" izborne kuHinje :oops: Šuplja ba ako nisi sa mnom onda si protiv mene :-)
ovo ti je jos jedan od dokaza na sta su sve spremni :!: podmetanja,optuzivanja,laganja itd...sve zarad FOTELJE :x
Post Reply