jazzer wrote:Svi kao lesinari cekaju da neko prizna da je varao pa da opletu. Da im se najebu majke majcine.
Da im spomenu od gramatickih gresaka do nemoralnosti njihovog postupka.
Koliko sam upratio tema je ''Varate li'' a ne ''Osudimo i jebimo majku onima koji varaju''![]()
Valjda bi nam oni koji varaju trebali objasniti svoje osjecaje nakon prevare, razmisljanja i sl. Neki su i pokusali
ali ih, kao i na drugim temama, doceka par visokomoralnih forumasa i prospe palamudu.
A svi ono fini, ne bi prevarili, zgrazavaju se nad takvima.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#151 Re: Varate li?
-
miki.ba
#152 Re: Varate li?
Haj dobro bar si se pokajala.ja, arhitektica wrote:jazzer wrote:Svi kao lesinari cekaju da neko prizna da je varao pa da opletu. Da im se najebu majke majcine.
Da im spomenu od gramatickih gresaka do nemoralnosti njihovog postupka.
Koliko sam upratio tema je ''Varate li'' a ne ''Osudimo i jebimo majku onima koji varaju''![]()
Valjda bi nam oni koji varaju trebali objasniti svoje osjecaje nakon prevare, razmisljanja i sl. Neki su i pokusali
ali ih, kao i na drugim temama, doceka par visokomoralnih forumasa i prospe palamudu.
A svi ono fini, ne bi prevarili, zgrazavaju se nad takvima.![]()
evo poruke koju sam poslala mikiju:
hajd prvo malo operi ta usta sapunom,ne laj bezveze i ne pjeni se, nisam tebe varala:P
drugo,de procitaj sta sam napisala.al ovaj put polako. napisah da nije lijepo i da nije ok i da to ne treba raditi!
ja sam to naucila na svojoj kozi i na svojm greskama ali ostali ne moraju,. zato sam i podijelila ovo sa drugima!
trece, ne znas moje razloge i stoga nemoj suditi unaprijed, to je bio davno dok sam jos bila bukvalno dijete, srednja skola i bilo je platonski ali svejedno nije ok i toga sam svjesna.
Ko skonta- skonta.
Ja nekako mogu razumjeti da neko nekoga prevari za jednu noc, dešavalo se, cuga atmosfera i dasi se.
Al ne razumije one koji varaju godinama, mene bi savjest ubila.
Ove varijante s kumom i najjaranima su mi totalno neprihvatljive, pa tolko ljudi na planeti i neko nadje kuma.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#153 Re: Varate li?
ne moralizirajmiki.ba wrote: Ove varijante s kumom i najjaranima su mi totalno neprihvatljive, pa tolko ljudi na planeti i neko nadje kuma.
-
Smail Aga
#154 Re: Varate li?
Za ovo vec treba otvoriti temu,recimo : Nabijanje rogova. Kada smuntas zenu od prijatelja,rodjaka,brata,pa kad kroz koji dan sjednes s njim na pivu,kafu. Osjecaj je dobar do bola ,fantasticnoleet wrote:ne moralizirajmiki.ba wrote: Ove varijante s kumom i najjaranima su mi totalno neprihvatljive, pa tolko ljudi na planeti i neko nadje kuma.
-
miki.ba
#155 Re: Varate li?
Sa bratovom ženom je isto normala..Gigs.leet wrote:ne moralizirajmiki.ba wrote: Ove varijante s kumom i najjaranima su mi totalno neprihvatljive, pa tolko ljudi na planeti i neko nadje kuma.
- Not My Idea
#156 Re: Varate li?
Ne kontam.
Okej je popljuvat ove koji osude nekog ko je varao s njegovim najboljim drugom il njenom najboljom prijateljicom? Odjednom je to moralisanje, koje je isto tako haman postalo sramota.
Sve je okej komentarisat al ne i kad neko kaze da vara. il trebamo dat podrsku?
Niko ovdje nikog ne pokusava kamenovat al svako ima pravo komentarisat i iznijet svoje misljenje!
Kao na onoj temi, ona sto hizmeti onog papka...gluho bilo dje ces joj rec da je on ista manje od savrsenog?!
Okej je popljuvat ove koji osude nekog ko je varao s njegovim najboljim drugom il njenom najboljom prijateljicom? Odjednom je to moralisanje, koje je isto tako haman postalo sramota.
Niko ovdje nikog ne pokusava kamenovat al svako ima pravo komentarisat i iznijet svoje misljenje!
Kao na onoj temi, ona sto hizmeti onog papka...gluho bilo dje ces joj rec da je on ista manje od savrsenog?!
- Ray
#157 Re: Varate li?
Not My Idea wrote:Ne kontam.
- jazzer
#158 Re: Varate li?
Pa vjerovatno zbog toga, od ovih cca 200 komentara na temi, samo je par osoba priznalo da vara.Not My Idea wrote:Ne kontam.
Sigurno ne mislis da su to jedine nemoralne'' osobe na forumu?
- Ray
#159 Re: Varate li?
S obzirom da su male sanse da neko nekoga zna ili moze "provaliti" ko je,svima u anonimnosti dobro dodje i da napisu nesto,ako su uradili,i traze misljenje drugih ljudi...Uzmi onda u obzir da bar 40% svih registrovanih ljudi na ovom forumu boli briga za ovom temom;ne da im se pricati o tome ili opcenito ih ne zanima ta tematika...A ovo sto imas komentara,svi okrecu na zezanciju,kakva god da se tema pokrene,imas ih skroz malo koji se dotaknu tematike bez trenutka šalejazzer wrote:Pa vjerovatno zbog toga, od ovih cca 200 komentara na temi, samo je par osoba priznalo da vara.Not My Idea wrote:Ne kontam.
- Not My Idea
#160 Re: Varate li?
A ti mislis da ne pishu jer bi ih neko mogao osudit?jazzer wrote: Pa vjerovatno zbog toga, od ovih cca 200 komentara na temi, samo je par osoba priznalo da vara.
Pa ako ocekuju odobravanje, definitivno su na pogresnom mjestu.
I ne boji se ovdje niko osude forumasha, nego da ih neko ne prepozna.
A ako pak pate od forumskog ugleda, kuku meni...
Da se razumijemo, ne kazem da je varanje najstrasnija stvar na svijetu ali se nemojmo ponasat ni kao da je sasvim normalna stvar. Okej u nekim povrsnim vezama, mozda mogu i razumjet ali u dugim a pored toga varanje sa zajednickim prijateljem, kumom...sorry ali nije u redu.
- duplanula
#161 Re: Varate li?
Not My Idea wrote:A ti mislis da ne pishu jer bi ih neko mogao osudit?jazzer wrote: Pa vjerovatno zbog toga, od ovih cca 200 komentara na temi, samo je par osoba priznalo da vara.
Pa ako ocekuju odobravanje, definitivno su na pogresnom mjestu.
I ne boji se ovdje niko osude forumasha, nego da ih neko ne prepozna.
A ako pak pate od forumskog ugleda, kuku meni...
Da se razumijemo, ne kazem da je varanje najstrasnija stvar na svijetu ali se nemojmo ponasat ni kao da je sasvim normalna stvar. Okej u nekim povrsnim vezama, mozda mogu i razumjet ali u dugim a pored toga varanje sa zajednickim prijateljem, kumom...sorry ali nije u redu.
- plain vanilla
#162 Re: Varate li?
naravno da treba osudjivati ponasanje forumasha koje se ne slaze s nasim moralnim nacelima, nema veze koja je tema, treba ljudima reci kako da zive svoj zivot, jer narod ne zna, mi znamo
sve cekam jednu skupinu bogobojaznih vjernika koj ce na svakoj temi o seksu pricati nam kako je seks prije braka nemoralan, osudjivati nas, prijetiti nam dzeheneom/paklom, ali naravno da ce to samo poboljsati kvalitet forumanja..
elem, aferim
sve cekam jednu skupinu bogobojaznih vjernika koj ce na svakoj temi o seksu pricati nam kako je seks prije braka nemoralan, osudjivati nas, prijetiti nam dzeheneom/paklom, ali naravno da ce to samo poboljsati kvalitet forumanja..
elem, aferim
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#163 Re: Varate li?
Srce slatko naivno.Ray wrote:S obzirom da su male sanse da neko nekoga zna ili moze "provaliti" ko je,svima u anonimnosti dobro dodje i da napisu nesto
NMI
- Ray
#164 Re: Varate li?
A dobro jbg,svakom svacije...vazda ces imati i one,koji ce uvijek biti na oprezu,ali ima bar ovih laznih profilcica,koji bar tako traze utjehu ,sve od "slucaja do slucaja"ladyblue18 wrote:Srce slatko naivno.Ray wrote:S obzirom da su male sanse da neko nekoga zna ili moze "provaliti" ko je,svima u anonimnosti dobro dodje i da napisu nesto
NMI
-
sema911
#165 Re: Varate li?
sve reisi popovi dobre duse propovjednici nebi oni/one nikada a da vam se ukaze prilika,. bilo bi samo jel me ko vidio
varao sam i varale su me ,. zadnje sto je bilo kresala se sa ex najboljim mi drugom,. ja sam kresno sve njene drugarice koje su htjele a skontala je kakav sam tek kada joj se rodica pohvalila,
. dal zalim zbog toga nikada nisam nit cu,.
al neznam ako vam partner nemoze da zadovolji potrebe nevidim sta je tu lose malo potrazit s strane,.
varao sam i varale su me ,. zadnje sto je bilo kresala se sa ex najboljim mi drugom,. ja sam kresno sve njene drugarice koje su htjele a skontala je kakav sam tek kada joj se rodica pohvalila,
al neznam ako vam partner nemoze da zadovolji potrebe nevidim sta je tu lose malo potrazit s strane,.
- Ray
#166 Re: Varate li?
Niko ne zamjeri nikome,ako jednostavno ne funkcionise vise veza,bilo to zbog ne zadovoljenja potreba u ljubavi ili sexualne prirode - svejedno...Ali ako vec nije to to,ako vec imas potrebu da "lunjas" i povalis sve sto hoda,prekini sa doticnom s kojom ne ide,a ne iz dana u dan samo lagati;i nju,i sebe i sve okolo sebe..jebes to,ako svo vrijeme igras na vise stolica,samo sto ti se mozesema911 wrote:sve reisi popovi dobre duse propovjednici nebi oni/one nikada a da vam se ukaze prilika,. bilo bi samo jel me ko vidio
varao sam i varale su me ,. zadnje sto je bilo kresala se sa ex najboljim mi drugom,. ja sam kresno sve njene drugarice koje su htjele a skontala je kakav sam tek kada joj se rodica pohvalila,. dal zalim zbog toga nikada nisam nit cu,.
-
radostan dan
#167 Re: Varate li?
hmm, loša procjena.ladyblue18 wrote:Ja sam kratko, bogam' ti ako mislis da ce ti neko priznati na forumu da vara onda si veliki optimista u zivotu.
sad kad navale je.ači da se hvale...
- Control panel
#168 Re: Varate li?
ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
nisam jebac i tim se dicim.

nisam jebac i tim se dicim.
- Miro1986
#169 Re: Varate li?
Ne ,ne varam ,nisam i nikada neću.
Ne pravim se ni svećenikom ni popom ni reisom niti se smatram kakvim "moralistom". Ne osuđujem nikoga ,jel ko sam na kraju ja da sudim?
Mene su prevarile dvije bivše djevojke.
Sa prvom djevojkom sam se zabavljao oko 11 mjeseci kada je odlučila da me prevari sa jednim čovjekom. Ne smeta mi to što je našla sebi drugoga ,već mi je jedino smetalo što me je zavlačila i lagala. Trebala mi je reći ,ne bi ni galamio ni ljutio se niti bi pravio kakve scene. Ali eto ,ispalo je kako je ispalo. Poslije se pokajala i pokušala da se "pomirimo" ,mada sam ja insistirao da se mi uopće nismo ni "svađali" pa nema potrebe da se mirimo ,pogotovo ne ako pod pojmom "pomirenja" smatra nastavak veze...
Sa drugom djevojkom sam se zabavljao oko 7 mjeseci. Bila je to veza na daljinu. Naravno kao i u svakoj vezi na daljinu bilo je dosta odricanja ,žrtvovanja i zalaganja sa obje strane (ne mogu nekome osporiti njegov trud) ,ali na kraju ,desilo se neočekivano. Djevojka je odlučila da se pomiri sa bivšim ,ali mu je mudro prešutila da je našla sebi novok momka. Uglavnom mala nas je obojicu vrtila oko prsta ,dok njenoj prijateljici nije prekipilo i dok nije uzela telefon i dogovorila sastanak samnom. Na tom sastanku mi je rekla pravu istinu ,jel joj je bilo žao da se toliko mučim fizički ,psihički i finansijski radi nečega što neće funkcionirati. Ubrzo nakon toga sam razgovarao i sa djevojkom i ova mi je sve to potvrdila. Fascinirala me je koliko je bila hladnokvrna i kako je o prevari pričala sa velikom dozom smirenosti (kao da se to sve dešava tamo nekome a ne nama) ,uglavnom ,lijepo sam joj se zahvalio za sve lijepe trenutke i vrijeme utrošeno na mene ,okrenuo se i otišao.
Da ironija bude još veća ,za vrijeme trajanja obje veze sam imao prilike da budem sa curama koje su fizički daleko atraktivnije bile od djevojki sa kojima sam hodao ,ali sam se povodio za onom "ne čini drugome ono što ne želiš da drugi učini tebi" i imao neke principe ,koje izgleda danas svi redom ismijavaju...
Ne pravim se ni svećenikom ni popom ni reisom niti se smatram kakvim "moralistom". Ne osuđujem nikoga ,jel ko sam na kraju ja da sudim?
Mene su prevarile dvije bivše djevojke.
Sa prvom djevojkom sam se zabavljao oko 11 mjeseci kada je odlučila da me prevari sa jednim čovjekom. Ne smeta mi to što je našla sebi drugoga ,već mi je jedino smetalo što me je zavlačila i lagala. Trebala mi je reći ,ne bi ni galamio ni ljutio se niti bi pravio kakve scene. Ali eto ,ispalo je kako je ispalo. Poslije se pokajala i pokušala da se "pomirimo" ,mada sam ja insistirao da se mi uopće nismo ni "svađali" pa nema potrebe da se mirimo ,pogotovo ne ako pod pojmom "pomirenja" smatra nastavak veze...
Sa drugom djevojkom sam se zabavljao oko 7 mjeseci. Bila je to veza na daljinu. Naravno kao i u svakoj vezi na daljinu bilo je dosta odricanja ,žrtvovanja i zalaganja sa obje strane (ne mogu nekome osporiti njegov trud) ,ali na kraju ,desilo se neočekivano. Djevojka je odlučila da se pomiri sa bivšim ,ali mu je mudro prešutila da je našla sebi novok momka. Uglavnom mala nas je obojicu vrtila oko prsta ,dok njenoj prijateljici nije prekipilo i dok nije uzela telefon i dogovorila sastanak samnom. Na tom sastanku mi je rekla pravu istinu ,jel joj je bilo žao da se toliko mučim fizički ,psihički i finansijski radi nečega što neće funkcionirati. Ubrzo nakon toga sam razgovarao i sa djevojkom i ova mi je sve to potvrdila. Fascinirala me je koliko je bila hladnokvrna i kako je o prevari pričala sa velikom dozom smirenosti (kao da se to sve dešava tamo nekome a ne nama) ,uglavnom ,lijepo sam joj se zahvalio za sve lijepe trenutke i vrijeme utrošeno na mene ,okrenuo se i otišao.
Da ironija bude još veća ,za vrijeme trajanja obje veze sam imao prilike da budem sa curama koje su fizički daleko atraktivnije bile od djevojki sa kojima sam hodao ,ali sam se povodio za onom "ne čini drugome ono što ne želiš da drugi učini tebi" i imao neke principe ,koje izgleda danas svi redom ismijavaju...
-
Bulbulina
#170 Re: Varate li?
Bila sam prevarena, od strane momka kojeg sam voljela vise nego sebe. Ja sam saznala, a on nije imao hrabrosti da mi to potvrdi vec mi je trazio odmor, potom raskid veze.. sve preko poruke 
- alchak.ba
#171 Re: Varate li?
e sada dodji sa starim profilomBulbulina wrote:Bila sam prevarena, od strane momka kojeg sam voljela vise nego sebe. Ja sam saznala, a on nije imao hrabrosti da mi to potvrdi vec mi je trazio odmor, potom raskid veze.. sve preko poruke
- Ray
#172 Re: Varate li?
To vec boli...Malo je reci da je idiotBulbulina wrote:Bila sam prevarena, od strane momka kojeg sam voljela vise nego sebe. Ja sam saznala, a on nije imao hrabrosti da mi to potvrdi vec mi je trazio odmor, potom raskid veze.. sve preko poruke
- duplanula
#173 Re: Varate li?
Vjerujem da je vecina postova ovdje furachina ali nema veze...Meni par stvari nije jasno ovdje a proteze se kroz dosta tema.
Prvo: Moralne vrijednosti. Pa jebo ga svak, ne treba valjda objasnjavati sta su to moralne vrijednosti, koje bi svi trebali da imamo u sebi (neko manje neko vise). Razumijem sve da covjek moze biti mlad, lud, neiskusan i neisfrustriran. Ali sta ona drugom sranja pravite jer ste jadovi da se suocite sa nekim stvarima i budete "covjek". Nisu sada bitni razlozi, ali kada bi manje gledali da sebi ugodimo, da barem na tren razmislimo (o prezentovanoj "prilici" i nekom drugom) u datom trenutku ne bi se desavalo pola ovih situacija. A povrh svega ovoga, se nadju neki majmuni i debili koji ce uvjeravati ostalo kako su "nemoralne" stvari toliko normalne i da ih se treba raditi, i kako im nije jasno sta tu neko ima da se preserava jer eto nije "svetac", tj., samo je covjek.
Drugo: Recenice tipa eto svi su neki dusebriznici, svetci i sl. Pa majka mu stara, ljudi su grijesili i grijese, zar ne moze covjek pameti doci pa "shvatiti" neke stvari. I odmah da docekaju na noz ljudi, kao ono sta ti imas srat do juce si bio gori od mene...Mislim WTF?
Trece: Sebicnost... Zar smo danas toliko postali sebicni, toliko gledamo da samo sebi ugodimo, da sebe "smirimo" po svaku cijenu, da nista vise nije bitno? Jer eto, vrijemena su takva. Toliko grabimo sebi, opravdamo sebe kroz kroz hiljade nekih situacija i stvari, ne imajuci malo ili nikako obzira prema drugima. I povrh svega se cudimo kako onda funkcionira svijest ljudi...
Helem dosta
Prvo: Moralne vrijednosti. Pa jebo ga svak, ne treba valjda objasnjavati sta su to moralne vrijednosti, koje bi svi trebali da imamo u sebi (neko manje neko vise). Razumijem sve da covjek moze biti mlad, lud, neiskusan i neisfrustriran. Ali sta ona drugom sranja pravite jer ste jadovi da se suocite sa nekim stvarima i budete "covjek". Nisu sada bitni razlozi, ali kada bi manje gledali da sebi ugodimo, da barem na tren razmislimo (o prezentovanoj "prilici" i nekom drugom) u datom trenutku ne bi se desavalo pola ovih situacija. A povrh svega ovoga, se nadju neki majmuni i debili koji ce uvjeravati ostalo kako su "nemoralne" stvari toliko normalne i da ih se treba raditi, i kako im nije jasno sta tu neko ima da se preserava jer eto nije "svetac", tj., samo je covjek.
Drugo: Recenice tipa eto svi su neki dusebriznici, svetci i sl. Pa majka mu stara, ljudi su grijesili i grijese, zar ne moze covjek pameti doci pa "shvatiti" neke stvari. I odmah da docekaju na noz ljudi, kao ono sta ti imas srat do juce si bio gori od mene...Mislim WTF?
Trece: Sebicnost... Zar smo danas toliko postali sebicni, toliko gledamo da samo sebi ugodimo, da sebe "smirimo" po svaku cijenu, da nista vise nije bitno? Jer eto, vrijemena su takva. Toliko grabimo sebi, opravdamo sebe kroz kroz hiljade nekih situacija i stvari, ne imajuci malo ili nikako obzira prema drugima. I povrh svega se cudimo kako onda funkcionira svijest ljudi...
Helem dosta
-
ActionWoman
#174 Re: Varate li?
Sjecate li se one Ofra Haza pjevacice, prelijepe zene? Coek joj prenio HIV. Malo je varao, nije puno, ali je ona pravo umrla. Allah rahmetile. Tita ti Smiley Aga, nemoj ciniti zlo sebi, svojoj djeci i zeni, molim te!
http://www.youtube.com/watch?v=vcffo5-j ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vcffo5-j ... re=related
- plain vanilla
#175 Re: Varate li?
de promijenite naziv teme -u varate li, gluho bilo, gadovi pokvareni
btw, nisam varala, prevarena vise puta

btw, nisam varala, prevarena vise puta