O bože, bože.majmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
s' moje sokocalo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
O bože, bože.majmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
Ne znam dali je ostavila kad je cistila bas vec predpostavljam to jer inace mu da kazemo dekorise sobu kad cisti, valjda je ja bolje znam nego vi.Yahel wrote:Sta ce joj svijeca kad cisti kucu
Ti fakat nasjela na taj glupi odgovorako vjerujes da je tako, haj' nam reci sto je ostavila svijecu sa andjelom bas tu, kraj njegovog kreveta ? logika 0 bodova
Bijelo obično označava nevinost. Žao mi je, prevario temajmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
majmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
Baci mu sihre majmunice, u smislu ako te prevario q mu se osušio.*mima* wrote:majmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
uuuhhhh.....pu pu pu......to je jos gore.....bijela sa andjelom........evo mene sad jeza neka prodje.....
Pretjerano ti to a nije ti pretjerano sto ti smeta svijeca u sobi ?majmunce wrote:Haha e to mi je vec pretjerano. Uglavnom svijeca i dalje stoji tu i to je odgovor bio, da mu je mama stavila tu dok je cistila valjda.Bubalo1 wrote:Mamu za rukicu fino i pitas je .. Ako kaze da jeste kazes joj da te odvede na mjesto gdje je kupila svijecu ili da pokaze racun .. Ako odbije ..
Pa pitala sam jer me zanima tudje misljenje oko toga, pogotovo muskarce jer je i moj momak muskarac. A sad sam dobila licno odgovor od momka. Nisam nista drugo primjetila cudno, samo tu svijecu.Yahel wrote:Pa da znas ne bi nas pitala![]()
Ok koristena svijeca kao dekoracija, ali... jesi li primjetila jos neki drugi dodatak u njegovoj sobi, ili se samo radi o toj bijeloj svijeci sa andjelom
Mozda da si zavirila u ves masinu bi naisla na krvav carsafmajmunce wrote: Nisam nista drugo primjetila cudno, samo tu svijecu.
majmunce wrote:Ovako, nasla sam koristenu svijecu kod momka u sobi i to pored kreveta stajala. Inace nije tip da pali svijece da bi sebi ugodio i slicno, to ce samo raditi kad bi nesto romanticno ucinio. Na primjer meni je samo jednom upalio svijecu za ovo par godina veze i to da ne idem u detalje kad.
Dakle, sta bih ste vi prvo pomislili da vidite koristenu svijecu kod djevojke/momka u sobu pored kreveta a znate da se ta svijeca nije palila za vas?
Samo ozbiljne odgovore molim Vas.
A kakve si svijece koristio? Mislim kako izgledaju. Nema nikakve kupke za kupanje.U-zap wrote:Evo da ti ja kao muskarac kazem: svijece sam koristio samo kad dodje do spolnog cina kako bi se djevojke opustile i osjecale ugodnije pa ti sad vidi...da li je kupio i pjenu za kupanje ? ako jeste, nemas onda sta vise da mislis...
Ey, molim te, ne citaj uopste moj post! Vazda neke glupe komentare prosipas.Not My Idea wrote:daj ba, majmunche, reci da furash raju
E to nisam naslaHenry Chinaski wrote:Ako nađeš poderane omote od kondoma ili ženske gaćice, nema sumnje, bilo je neke akcije...
Glupe komentare?majmunce wrote:Ey, molim te, ne citaj uopste moj post! Vazda neke glupe komentare prosipas.Not My Idea wrote:daj ba, majmunche, reci da furash raju
majmunce wrote:E to nisam naslaHenry Chinaski wrote:Ako nađeš poderane omote od kondoma ili ženske gaćice, nema sumnje, bilo je neke akcije...
majmunce wrote:Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
majmunce wrote:A kakve si svijece koristio? Mislim kako izgledaju. Nema nikakve kupke za kupanje.U-zap wrote:Evo da ti ja kao muskarac kazem: svijece sam koristio samo kad dodje do spolnog cina kako bi se djevojke opustile i osjecale ugodnije pa ti sad vidi...da li je kupio i pjenu za kupanje ? ako jeste, nemas onda sta vise da mislis...
Ja ne bi mogo, što kaže moj jaran nekad sam ga tvrđeg vadio nego što ga sad stavljam.elmo_ba wrote:ako nemogne veceras dva puta bez vadjenja znaci da je preumoran da je bilo neke akcije![]()
![]()
![]()
zna se zasto se svjece pale ,ha ya nije 93 da nema struje![]()